Najljubši izdelki leta 2016: makeup

torek, januar 10, 2017

Vsako sezono, s prihodom novega leta, se zelo razveselim objav soblogerke o njihovih najljubših izdelkih iz preteklega leta. Zanimivo je prebirati, kateri izdelki so očarali določeno blogerke in velikokrat med temi izdelki tudi sama odkrijem ter vzljubim kakšnega ''novega''. Odločila sem se, da letos še sama pristavim svoj lonček in vam pokažem nekaj svojih favoritov leta 2016. Zdi se mi, da sem v preteklem letu odkrila kar nekaj novih najljubših izdelkov. Žal o čisto vseh ne morem pisati, zato sem poskušala narediti le ožji izbor, a še vedno se jih je nabralo veliko. Sem pa večinoma izbrala le izdelke, ki sem jih v letu 2016 prvič uporabila - gre torej za nakupe iz leta 2016 (vmes je tudi kakšna izjema). V prvem delu bom govorila o dekorativni kozmetiki (makeupu), naslednjič pa se bom posvetila še negovalnim izdelkom.


OČI
Too Faced Natural Eyes paleta za oči
V moji zbirki ličil poleg Too Faced ni nobene high-end paletke, zato sem pri tej paletki takoj opazila razliko v primerjavi s cenejšimi senčili. Senčila so odlično pigmentirana, se zlahka zabrišejo in so zelo mehka, skoraj ''maslena'' na dotik. Poleg dobrega zabrisovanja in mehkote senčil, me je najbolj navdušila še obstojnost, ki je izjemna. Večina senčil se na meni sicer dobro obdrži, pa vendar cenejša po 8+ urah začnejo bledeti in se nabirajo v gubo. Pri Too Faced paletki teh težav nimam, saj mi senčila niti malo ne zbledijo ali se naberejo v gubo. V paletki je 9 nevtralnejših senčil, primernih za vsak dan, ki so razdeljena v tri ''kategorije'' za različne makeup looke. Sama najraje uporabljam kombinacijo v drugi vrsti, imenovano Classic. Čeprav so senčila večinoma v rjavkastih, čokoladnih odtenki, se da z njimi ustvariti različne izglede in seveda tudi opaznejši smokey eyes. Poleg nekaterih drugih, mono senčil, sem v letu 2016 večinoma posegala le po tej paletki - drugih palet sploh nisem pogrešala. Paletko res obožujem in je bila ena mojih najboljših nakupov preteklega leta. Zelo všeč mi je tudi luksuzna embalaža z roza-zlatimi detajli, ki v notranjost vsebuje majhno ogledalo in ima zapiranje na magnet. Več slik o paletki najdete tukaj.
Colourpop enojna senčila (Party Time, Mixed Tape, Cricket)
V preteklem letu sem končno dobila možnost, da preizkusim izdelke ameriške znamke Colourpop, ki je poznana po pocenih ličilih - predvsem po dobrih senčilih in šminkah za ustnice. Njihova Super Shock senčila so me res navdušila in sem jih od nakupa naprej uporabljala skoraj vsak dan. Zelo dobro so pigmentirana, mehka na dotik in se lepo zabrišejo. Nanos je čisto enostaven, saj jih lahko naneseš in zabrišeš s prsti. Še posebej rada sem uporabljala odtenke Party Time (zadimljen mauve mat odtenek s sivim podtonom), Mixed Tape (perlasto taupe-siv odtenek s srebrnim leskom) in Cricket (bleščičast zamolklo rjav odtenek z vijoličnim podtonom). Na meni se senčila obdržijo skoraj ves dan z minimalnim nabiranjem v gubo. Zame so bila njihova senčila pravo odkritje leta in enojna senčila drugih znamk so tako bila zelo, zelo redko v uporabi. Ob prvi priložnosti nameravam naročiti še nekaj drugih odtenkov.


MAC senčilo Satin Taupe
Že zgoraj sem omenila, da sem v letu 2016 poleg Colourpop senčil, bolj malo uporabljala enojna senčila drugih znamk. No, edina izjema je bilo MAC senčilo Satin Taupe, ki sem ga v preteklem letu ponovno vzljubila (še posebej na prehodu iz jeseni v zimo). Na vekah sem ga pozimi nosila precej pogosto, ponavadi kar samostojno skupaj s tekočim eyelinerjem in maskaro, občasno pa kot smokey eyes. Obstojnost pri tem senčilu sicer ni nič posebnega, pa vendar mi je zelo všeč, kako senčilo izgleda na mojih očeh in kako lepo se z njim da ustvariti tudi smokey eyes. Senčilo je zame precej vsestransko, saj gre za takšne vrste odtenke, ki povsod ''paše'' zraven. Satin Taupe senčilo ima satenast finiš in je rjave-taupe barve z rahlim pridihom vijola barve.
Avon Big & Daring vodoodporna maskara
V preteklem letu sem večinoma uporabljala vodoodporne maskare, saj le-te pri meni najbolj držijo zavihanost trepalnic in tudi dajo najlepši efekt. Preizkusila sem jih kar nekaj, vendar sta me ''sezuli'' le dve. Avonova mi je noro podaljšala in zgostila trepalnice, čeprav je bil nanos malce otežen, saj je imela zelo veliko ter gosto, ukrivljeno krtačko, zato mi je lahko hitro zlepila trepalnice. Če sem bila pri nanosu previdna in nisem nanesla preveč slojev, so moje trepalnice izgledale zelo dolge, goste in tudi privihane. Skratka, maskara je imela vse lastnosti, ki jih vedno iščem pri maskarah - dolžina, volumen in privihanost. Kupila sem že kar nekaj novih tubic in verjetno jih bom tudi v tem letu (ko porabim nekaj drugih, seveda). Zmotilo me je edino, da se je maskara precej hitro posušila - v 2 mesecih.


L.O.V GUILTeyes vodoodporna maskara
In še ena, res odlična vodoodporna maskara. Ta je za razliko od Avonove imela manjšo in ne tako gosto krtačko, kar mi je bilo zelo všeč. Tudi ta maskara je precej podaljšala moje trepalnice, jih privihala in zgostila. Največji plus ji moram dati, zato, ker je moje trepalnice ločila, četudi sem včasih nanesla kakšen sloj več. Z njo je bilo tako veliko lažje delati, kot z Avonovo. Tudi na moči (kljub vsakodnevni uporabi) ni izgubila skoraj 5 mesecev, kar me prijetno presenetilo. Dejansko je to moja najljubša maskara leta 2016. Za njo namreč nimam niti ene pripombe in zagotovo jo bom kupovala tudi v letošnjem letu.


Essence Lash Princess maskara
Kot že rečeno, so pri meni v letu 2016 vladale vodoodporne maskare, saj maskaram z običajno formulu nisem (in še vedno ne) zaupala preveč - izjema so L'orealove. Vseeno pa me je zelo prijetno presenetila ena, cenovno zelo ugodna maskara. Kupila sem jo, ker sem od kolegic blogerk slišala res veliko pohval (in redko katero kritiko). Maskara ima precej enostavno krtačko, s katero je enostavno delati. Kljub temu, da ne gre za vodoodporno formulo, je maskara PRIVIHALA moje trmaste trepalnice in le-te tudi po celem dnevu niso ''padle dol''. Že zaradi tega, se mi je maskara zdela vredna omembe, saj večina navadnih maskar mojih trepalnic noče privihati in jih celo obteži (izgledajo bolj povešene). No, za piko na i, je Essence maskara moje trepalnice še podaljšala, pa tudi zgostila, zato jo zlahka postavim ob bok vodoodpornim maskaram. 


Urban Decay 24h glide-on eye pencil Perversion
Pri svojem očesnem makeupu pogosto uporabljam svinčnik za oči (predvsem v waterline-u), vendar le redko naletim na kakšnega, ki me popolnoma navduši. V zadnjih 12ih mesecih sem preizkusila kar nekaj različnih svinčnikov različnih znamk, a moja pričakovanja je presegel le en svinčnik. Gre za svinčnik od Urban Decay, ki je znan predvsem po kvalitetnih paletah senčil. Sama sem prejšnje leto januarja iz čiste radovednosti kupila njihov set eyelinerjev, ki se je izkazal kot odlična investicija. Predvsem me je očaral črn svinčnik za oči Perversion. Je malce bolj kremaste teksture, zato se zlahka nanaša, pa vendar je kljub kremavosti precej obstojen in se ne razmaže tako hitro. V primerjavi z drugimi cenejšimi svinčniki, je ta veliko bolj črn ter pigmentiran in že z enim nanosom, je dobro viden v waterline-u (pri drugih se moram ''mučiti'' z neštetimi nanosi, da se dobro opazi). Seveda se sčasoma svinčniki v waterline-u razpacajo, vendar se le-ta obrži precej dlje napram vsem ostalim. Najraje sem ga uporabljala predvsem takrat, ko sem vedela, da bom dlje časa nekje zunaj in si ne bom mogla popravljati makeupa - niti enkrat me ni pustil na cedilu. Edina slabost, ki sem jo opazila: precej hitro se porablja. Vseeno bom ga ponovno kupila, dokler med cenejšimi izdelki ne najdem kakšnega podobnega (zaenkrat sem neuspešna pri iskanju).


OBRAZ/OBRVI
KIKO cushion system podlaga za obraz
Spadam v tisto skupino punc, ki ne marajo nositi tekoče podlage vsak dan, če že, pa imajo raje nekaj bolj lahkotnega. Že odkar so na trg poslali t.i. cushion podlage za obraz, sem si jih želela preizkusiti, saj naj bi bile odlične nadomestek pudra za vse, ki ne maramo maskastih podlag ali težkih, močno prekrivnih pudrov. Najugodnejšo varianto sem našla pri italijanski znamki KIKO in njihov cushion system me je navdušil. Navdušil me je do te mere, da sem v zadnjih mesecih vse BB/CC kreme ter pudre dala na stran in začela uporabljati le tega. Zelo mi je všeč, saj lepo izeenači ten moje polti, prekrije drobne nepravilnosti in rdečico, je lahkoten in ne zmasti mojega obraza, niti ne poudari suhih luskic, ki se mi običajno pojavljajo pri nanosu tekočih podlag. Tudi odtenek mi odlično ustreza, saj je ravno prav svetel in ni rumen, niti oranžkast (moj ten je bolj rozast). Nanos je čisto enostaven - celoten obraz le lahkotno ''potapkam'' s priloženo gobico. Cushion podlaga se dobro ujema tudi z ostalimi produkti, ki jih uporabljam pri ličenju obraza: Rimmlovim matirnim pudrom, rdečili, osvetljevalci, bronzerji, itd.


Maybelline Instant Anti-Age eraser korektor
Korektor, ki ga najraje uporabljam pod očmi, saj lepo osvetli predel pod njimi, prekrije morebitne podočnjake, je dobro vlažilen, vsedanje v fine linije je pri njem minimalno, poleg tega pa je zelo obstojen. Zelo všeč mi je sistem na gubico, saj je nanos tako lažji in bolj enakomeren. Po nanosu z gubico, korektor le še lahkotno potapkam s prsti ali čopičom za oči. Razlaganje na dolgo in široko, zakaj mi je tako všeč, najbrž ni potrebno, ker verjamem, da ga večina od vas že pozna. :)
Avon Glow bronzing perlice za obraz Pink Bronze
Vsestranski produkt za obraz, ki ga rada uporabljam kot rdečilo, bronzer ali celo osvetljevalec. V posodici se skrivata dve različni barvi perlic - ene so šimrasto breskvaste barve, druge pa so šimrasto nude barve z rahlim pridihom breskve. Perlice najraje uporabljam namesto bronzerja poleti (nanesem jih zelo na rahlo) ali kot rdečilo skozi celotno leto (nanesem jih močneje, da lička ''zasijejo''). Perlice pa lahko uporabljate celo namesto osvetljevalca, če izdelek nanesete na lička močneje - tako izgleda, kot da bi na licih imeli rdečilo in osvetljevalec v enem; ali pa lahkotno nanesete le svetlejši, nude del perlic.


Collistar obarvani gel za obrvi 1 virna blonde
Obarvani gel za obrvi umazano sivkaste barve, ki se odlično ujema z barvo mojih svetlih obrvi. Gel ima zelo majhno krtačko, ki je enostavna za nanos, saj lepo zajame vsako obrv posebej in jo ravno prav obarva. Izdelek uporabljam predvsem za definiranje obrvi in utrjevanje le-teh. Najprej obrvi zapolnim s svinčnikom (Catrice), nato pa jih še dodatno obarvam, odebelim, definiram in seveda utrdim s Collistar gelom. Doma imam kar nekaj različnih gelov za obrvi, vendar mi je ta najljubši - tako zaradi odtenka (ki je primeren za blondinke), kot tudi zaradi majhne krtačke, ki se dobro obnese na tankih in majhnih obrvih. Gel je na mojih obrveh obstojen ves dan. Dobi se v setu z roza svinčnikom za osvetljevanje loka pod obrvmi.


USTNICE
Mat tekoče šminke (Milani Amore, Makeup Factory Mat Lip Fluid, Misslyn Velvet Matte, Revlon Ultra HD Matte Lipcolour, NYX Lingerie, Sephora Cream Lip Stain in Colourpop Ultra Matte/Satin Lip)
V preteklem letu sem dobila noro obsesijo na tekoče mat šminke in tako sem večino časa uporabljala in preizkušala le-te. Navdušila sem se nad kar nekaj tekočimi šminkami različnih znamk, vendar jih je preveč, da bi vsako posebej lahko opisala na dolgo in široko, zato sem jih združila kar pod eno opis. Vsaka me je po svoje očarala - ene s super obstojno formulo, druge z udobno, vlažilno teksturo; tretje z dobrim razmerjem med ceno in kvaliteto; nekatere pa z noro lepimi odtenki ali pa ker sem vedno dobile lepe komplimente, ko sem jih nosila. :) Vsaka od njih je obogatila mojo zbirko šmink in prav vse z veseljem nosim - no, sedaj pozimi malo manj, bodo poleti spet prišle na vrsto za pogostejšo uporabo. Če pa bi morala izbrati absolutno zmagovalko, pa bi to bil Sephorin Cream Lip Stain (manjka na sliki - je nisem imela pri sebi, ko sem fotografirala) v odtenku 03 Strawberry Kissed - živahnejši rdečo rozast odtenek. Ima lahkotno in hitro sušečo mat teksturo, ne izsušuje mojih ustnic in je na meni precej obstojen. Nosila sem ga recimo na praznovanju maminega abrahama - 12 ur brez popravljanja in ob veliiiko hrane ter pijače (tisti dan sem dobila cel kup vprašanj, katero šminko imam, da je tako obstojna). Navdušena sem tudi nad samim odtenkom, ki mi je pisan na kožo.
Colourpop Lippie Stix Bound
Lahkotna šminka z vlažilno, kremno teksturo, ki se lepo nanaša na ustnice in jim da sijoč videz. Po vlažilnosti me šminka malo spominja na balzam za ustnice, s tem, da je lippie stix šminka bolj pigmentirana in obstojna. Imam odtenek Bound, ki je krasen, nevtralnejši, nežno rozast odtenek, primeren za službo in faks. Ta stix najraje nosim na dneve, ko si ne želim močnejše šminke za ustnice, ampak nekaj nežnejšega. Gre za t.i. ''my lips but better'' odtenek. Na meni je obstojen okoli 4 ure - sprva je sijaj močnejši, kasneje pa izgine in pusti rozast stain. Gre za še en odličen izdelek od Colourpop in sedaj si želim poskusiti še mat lippie stixe. :)
Collistar Duo Extraordinary šminka
Kremna šminka, ki je precej posebna, saj vsebuje kar dva ujemajoča se odtenka. En je temnejši, drug pa svetlejši. Temnejši del deluje kot črtalo za obrobo ustnic, medtem ko svetlejši del dopolni notranjost ustnic. Odtenka se med seboj ujemata, kar pomeni, da ustvarita rahel ombre efekt, ki ustnice naredi polnejše. Kot že veste, sem velika ljubiteljica šmink za ustnice, vendar pa v svoji zbirki nimam nobene podobne, zato ima ta šminka pri meni posebno mesto. Moja šminka vsebuje temnejši in svetlejši fuksija-roza odtenek. Nahaja se v elegantni in luksuzni ozki embalaži zlate barve.

Catrice Matt 6hr Lip Artist šminka Best Rosebuddies Forever
Tole šminko sem prejela na lepotni konferenci oktobra, pa vendar jo lahko že uvrstim med najljubše šminke leta 2016, saj sem jo od takrat veliko nosila in je postala ena mojih najljubših klasičnih mat šmink. Ima lepo mazljivo in negovalno teksturo, ki mojih ustnic ne izsuši, kljub mat efektu. Je zelo obstojna, čeprav je odtenek precej nude, oziroma nevtralen.


Avon obarvani balzam za ustnice Reviving Raspberry
Dokaj redno uporabljam balzame za ustnice (odvisno od letnega časa, izsušenosti ustnic), pa vendar jih redko omenjam tukaj. Vseeno pa bi izpostavila en balzam, ki me je navdušil v letu 2016. Gre za Avonov obarvan balzam, ki moje ustnice navlaži, obenem pa jih obarva v nežno roza barvo, ki ni preveč vpadljiva, vseeno pa ustnice rahlo poudari. Tekstura balzama je res prijetno kremasta, je pa balzam potrebno na ustnice nanesti v malce več slojih, da dosežem lep in enakomeren izgled. Balzam ima tudi prijeten in sladek vonj po marcipanu. Mojo podrobno oceno Avonovih obarvanih balzamov si lahko preberete tukaj.


Lancome L'absolu Nu šminka za ustnice 301
Kremna šminka v nežno roza, nude odtenku z visokim sijajem. Gre za precej enostavno šminko, ki ustnice vlaži, rahlo obarva in jim da nežen, roza sijaj. V preteklem letu je bila pogosto moja ''go-to'' šminka, saj sem jo uporabljala vedno, ko se mi je mudilo, nisem želela opaznega odtenka na ustnicah, ali pa nisem vedela, katero šminko naj uporabim. 


Golden Rose Velvet Matte šminka 02
Predstavljam vam še eno cenovno ugodno, a kvalitetno mat šminko, ki se je znašla med mojimi favoriti leta 2016. Golden Rose ima po mojem mnenju ene najboljših mat šmink, ki jih lahko najdete pri nas. So ugodne, odlično pigmentirane, na ustnicah pa so kljub mat formuli zelo udobne in so tudi obstojne. Odtenek 02 mi je zelo pri srcu, saj je to ena redkih NUDE šmink, ki jo res z veseljem nosim. Gre za mešanico mauve in roza barve. Večina mauve odtenkov mi na meni ni preveč všeč, ampak ta se idealno sklada z mojo poltjo. V zbirki imam še nekaj drugih odtenkov GR šmink, a ta je moj najljubši in v letu 2016 je bil res velikokrat na mojih ustnicah.


MAC Girl About Town šminka za ustnice
MAC šminka, ki sem jo v svojo zbirko MAC šmink dodala lansko leto februarja in jo od takrat res pogosto nosila - tako pogosto, da sem zanemarila celo takrat-mojo najljubšo MAC šminko Viva Glam Miley Cyrus. Ta je v primerjavi z odtenkom Viva Glam Miley Cyrus temnejša in manj topla. Gre za temnejši rozast-fuksija odtenek, ki rahlo povleče na barvo jagodičevja/malin. Šminka ima podobno formulo kot Viva Glam MC: je prijetno vlažilna in izjemno obstojna (na ustnicah pusti tudi trdovraten ''stain'').


Avon True Colour Perfectly Matte šminka Ruby Kiss
Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem tudi sama končno preizkusila popularne mat šminke od Avona: Perfectly matte. In ko sem si končno naročila par odtenkov, mi je postalo jasno, zakaj so tako opevane in hvaljene. Zopet gre za cenovno ugodne mat šminke, ki so dejansko zelo kvalitetne - pigmentirane, obstojne, udobne in lepih odtenkov. Čeprav so v moji zbirki komaj kakšna dva meseca, pa sem en odtenek že močno vzljubila in sem ga tudi morala uvrstiti med svoje letne favorite. To je hladen, rdečo rozast odtenek Ruby Kiss, ki me je spet navdušil nad nošenjem bolj rdečkastih odtenkov.
Avon Shine Burst Sticks
Še ena novost med Avon izdelki za ustnice, ki me je navdušila lani. Tokrat gre za sijoče izdelke za ustnice, imenovane Shine Burst Sticks. Le-ti imajo vlažilno, skorajda ''masleno'' teksturo in naredijo ustnice precej sijoče. V sebi imajo tudi pigment, tako da dobro obarvajo ustnice. Na ustnicah izgledajo kot sijoče šminke, ali bolj rečeno lipglossi, pa vendar niso tako lepljivi in dajo več barve, kot pa klasični glossi. So super udobni in lahki za nošenje. Najraje sem jih nosila predvsem v poletnih dneh v kombinaciji z maskaro ali pa bronz senčilom. Moji najljubši odtenki so: Fresh Fuchsia, Rose, Strawberry Blush in Grapefruit; imam pa še nekaj drugih.


NOHTI
Catrice Gel like 2v1 brezbarvni lak za nohte
Priročen 2v1 lak za nohte, ki se uporablja za kar dva namena - deluje kot podlak in kot nadlak. Kot podlak: prepreči razbarvanost nohtov in deluje kot zaščitna plast; nadlak: podaljša obstojnost barvnega laka za nohte in da sijoč videz nohtom. Lak sem zelo rada uporabljala v preteklem letu, saj sem namesto dveh ločenih lakov (podlaka in nadlaka) lahko uporabila en sam izdelek. Lak je res preprečil razbarvanost nohtov, obenem pa je za kakšna dva dni podaljšal tudi obstojnost samega laka za nohte + lak je naredil bolj sijoč. Sicer nima nobenih ''negovalnih'' lastnosti (preprečevanje cepljenja/lomljenja nohtov), pa vendar je zelo priročen in ga uporabljam pri čisto vsaki manikuri (se tudi hitro suši).

Trend It Up Double Volume & Shine lak za nohte 270
Tudi ta izdelek sem prejela oktobra na blogerski konferenci in ga tako vzljubila, da je pristal v favoritih leta 2016. Lak ima širok čopič, ki omogoča lahek nanos, sama struktura laka pa ni redka in je dobro prekrivna že v enem sloju. Na meni se je lak obdržal vsaj 4 dni, kar je za tako poceni lak res dobro. Odtenek je krasen, jesenski - vinsko rdeč z vijola podtonom.

Avon Nailwera Pro+ laka za nohte Minty in Sheer Citrus
V preteklem letu nisem veliko posegala po lakih za nohte, prav tako nisem odkrila veliko novih favoritov. Pa vendar sem čisto po naključju našla še dva Avonova, zahvaljujoč njihovih ekipi (bila sta mi poslana kot darilo). V letu 2016 sta me tako navdušila dva barvita odtenka imenovana Minty in Sheer Citrus. Prvi je svetlo, pastelne mint barve, drugi pa nežno marelične barve. Obe barvi sta precej poletni, zato sem jo najraje nosila ravno v toplih mesecih. Minty je dobro prekriven že v enem sloju, medtem ko Sheer Citrus veliko lepše in bolj enakomerno izgleda z dvema slojema. Lakca imata tanjši čopič in kremno formulo, na meni se obdržita pribl. 4 dni, potem pa se na konicah začneta krušiti. Moj zmagovalec je odtenek Minty, ki je najlepši mentolni odtenek v moji zbirki. <3


ČOPIČI
Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Vol. 2 čopiči za oči
Ena najboljših investicij leta 2016 je bil nakup teh čopičev za oči. Pred nakupom Zoeva čopičev, sem vedno obupovala nad ličenjem oči, saj se mi je zdelo, da sem se mogla dosti bolj ''mantrat'', da sem dosegla spodoben očesni look in da so bila senčila res dobro zabrisana. S tem setom je ličenje oči dosti lažje, saj so čopiči res zelo kvalitetni. Nanašanje in zabrisovanje senčil je tako tudi hitrejše, čopiči pa so mehki in tudi ob pogostejšem pranju ščetine ne začnejo kar razpadati. Moji najljubši čopiči iz seta so predvsem naslednji: 231 Luxe Petite Crease, 235 Contour Shader, 221 Luxe Soft Crease, 227 Luxe Soft Definer in 238 Luxe Precise Shader. Set je v rose gold barvi, zato izgleda zelo luksuzno in takoj polepša mojo makeup mizico.


Makeup Revolution Ultra Metals Ultra Sculpt čopič
Gre za čopič z izjemno mehkimi, nežnimi in gostimi ščetinami. Namenjen za nanos rdečil in osvetljevalcev. Za rdečilo ponavadi uporabljam en drugi Makeup Revolution čopič (ki je poševno pristrižen), zato mi je ta najljubši za nanos osvetljevalca. Poleg mehkosti in nežnosti, mi je pri tem čopiču najbolj všeč, da je manjše velikosti ter je rahlo zaobljen, zato super doseže tudi manjše kotičke na obrazu. Čopič mi omogoča lahek in nežen nanos osvetljevalca. Ti Makeup Revolution čopiči spominjajo tudi na Real Techniques Bold Metals kolekcijo čopičev in so zaradi metalik efekta prava paša za oči.


Kateri makeup izdelki pa so vas očarali v letu 2016? :)





You Might Also Like

6 komentarji

  1. Joooj kako si se pa ti potrudila - vse pohvale! Jaz sem morala moj seznam kar konkretno skrajšat. Ampak waw, če sem iskrena me najbolj mikajo izdelki Too Faced in ColourPop, božanski izgledajo, tako, da moram v 2017 defintivno preizkusit. Tudi pri šminkah mi daješ lušte, tako, da mislim, da mi nekaj od tega v tem letu ne bo ušlo. LOVE IT <3 Super objava in fotke. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvalaa Neža! <3 :)
      Sem brala včeraj tvojo objavo, ampak še nisem uspela komentirat - mam na seznamu. :P
      Too Faced paletka je božanska. Pa ne samo embalaža. :P Vredna vsakega centa. :) Colourpopke pa ti tudi zelooo priporočam. Mene je prav presenetila kvaliteta za takšno nizko ceno. Držim pesti, da kaj od teh izdelkov letos uspeš preizkusit. :P Če ne drugo vsaj Colourpop senčke in šminkice. :) Pa če boš kdaj imela priložnost - nuujno poskusi Sephorin lip stain, ti bo pomoje še bolj všeč, kot Golden Rose šminke. :) Malo dražje so (v primerjavi z GR), ampak kvaliteta (obstojnost, občutek na ustnicah) je pa out of this world! :)
      Še enkrat hvala za pohvale. xx

      Izbriši
  2. Kje pa se lahko vse kupi KIKO cushion system podlaga za obraz?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem ga kupila kar na njihovi spletni strani: http://www.kikocosmetics.com/en-si/make-up/face/foundations/fluid-foundation/CC-Cream-Cushion-System/p-KM00101029
      Drugače pa ga verjetno imajo tudi v KIKO trgovinah, če kaj hodite po sosednjih državah. :)

      Izbriši
  3. Kiko Cushion gledam vsakič ko sem v kakšni Kiko trgovini, pa je še nikoli nisem dejansko kupila, še vedno se ne morem odločit, če me bolj mika ker je nek novi koncept, ali zato ker bi mi dejansko bila všeč :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz tudi prvo nisem vedela,če mi bo izdelek sploh všeč, ker me je mikal bolj zaradi samega koncepta (+je cenejši proti ostalim, npr. Lancome), ampak me je potem res formula pozitivno presenetila in mi je blo kar malo žal, da ga nisem kupila že prej. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3