New in (April)

sreda, april 30, 2014

Najprej moram povedat, da je prejšni mesec bil 'bogi' kar se tiče nakupov, saj sem se poskušala vsaj maaloo izognit impulzivnim nakupom, ki so me 'spremljali' prejšne mesece. :) Vseeno pa se je nabralo kar nekaj novih stvari, saj se enim kozmetičnim izdelkom preprosto nisem mogla (ali hotela, kar vam je ljubše :P) upreti, potem sem nekatere stvari preprosto potrebovala, nekaj pa sem tudi dobila oz. zadela v nagradnih igrah.
Že vnaprej se opravičujem za dooolgii post in veliiko slik! :)



Pa gremo najprej na stvari, ki sem jih KUPILA.

Najprej nekaj običajnih stvari, ki sem jih nujno potrebovala:
Trenutno za čiščenje svoje kože uporabljam Paula's Choice čistilni gel, ki je dovolj nežen za mojo občutljivo in muhasto kožo. Ker mi ga že zmanjkuje, sem proti koncu meseca nujno morala naročiti novega, tokrat sem se odločila za večjo embalažo, saj je bila ravno v akciji. Prav tako sem ponovila nakup njihovega tonika, ker mi je na žalost tudi tega zmanjkalo. Zraven sem naročila še en testerček Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief.


In še ponoven nakup svinčnika za oči, ki je nekaj časa nazaj postal moj najljubši, a sem ga zadnje čase iskala povsoood, saj je vedno manjkal na polički v drogeriji. In tako sem se proti koncu meseca aprila le dokopala do njega, juhu.



Naslednjo je paketek iz iHerba, jej! Komaj sem čakala, da je prispel, saj je šlo za moj prvi paketek iz omenjene spletne trgovine. Sem pa imela srečo, da je bila Jana tako prijazna, da je zame naročila vse izdelke, saj sama na žalost nimam kartice, zato ne morem naročevati stvari iz tujine. :( Kar je po eni strani dobro, saj bi drugače moje denarnica prepogosto trpela. :) Naročila sem stvari, ki sem jih imela na svojem iHerb spisku že kar nekaj časa, nekatere pa mi je toplo priporočila tudi Jana, za kar se ji še enkrat zahvaljujem!


Naslednji nakup pa je bil tako rekoč čisto nepotreben, ups! Ker so konec marca prišli v DM novi poletni vonji Balea gelov za tuširanje, sem seveda tudi sama morala iti malo 'pošnofat'. In ker je poletje moj najljubši letni čas, se seveda nobenemu vonju nisem mogla upreti, tako da sem pograbila kar vse 3. Na srečo so Balea geli super ugodni, zato nisem imela preveč slabe vesti, hihi (stanejo malo manj 1€).

Naslednjo, kar sem kupila je bil 'čistilni tonik' za čiščenje področja okrog oči, primerno za občutljive oči. Ker sem uporabnica leč in imam posledično precej občutljive oči, sem se odločila, da preizkusim tale izdelek, saj mi za odstranjevanje ličil z oči odgovarja le Garnier Micelarna vodica, sama pa vedno rada preizkusim kaj novega. :P

No, pa še en 'ne nujen' nakup. Gre za izdelek za ustnice Bourjois Rouge Edition Velvet. Najprej pa moram poudariti, da sem tem izdelkom za ustnice DOLGO upirala, saj imam doma že tako preveč šmink, a sem na koncu vseeno podlegla, saj sem v Müllerju ravno, ko sem iskala svinčnik za oči, zagledala 20% popust na Bourjois izdelke. Tile 'velveti' so me kar dolgo mikali, saj sem po lepotnih blogih prebrala same pozitivne ocene. Kar me je najbolj navdušilo, je bilo to, da je šlo za neke vrste 'gloss', ki se je na ustnicah posušil v mat efekt. Tako sem bila res srečna, ko sem zagledala popust in brez kakršnega pomisleka stekla na blagajno, saj je šlo za moj prvi izdelek za ustnice z mat efektom. Vzela sem roza odtenek 05 Ole! Flamingo. Seveda sem izdelek kmalu morala preizkusiti in ker je tudi mene navdušil, sem naslednji vikend spet odšla v Müller, tokrat po en bolj 'nude' odtenek (04 Peach Club) in tako izkoristila še en VIKEND popust (popust, ki so ga imeli vsak teden v aprilu od petka do nedelje)
.


Pa za konec še stvari, ki sem jih PREJELA ob nakupu ali ZADELA v nagradni igri/giveawayu.

Najprej paketek, ki mi je v začetku aprila polepšal dan oz. kar celoten mesec in ki sem se ga od vsega najbolj razveselila. :) Gre za MU London paketek, ki sem ga zadela v Janinem giveawayu (ki mi je s svojim mailom več kot polepšala že konec meseca marca), kjer sem si lahko sama izbrala, katero kremico za obraz in čistilno peno želim. Izdelke mi je v zeeloo kratkem času poslal Boris, ki je ustvarjalec MU London kozmetike. Zraven kreme za obraz sem prejela še omamno dišečo čokoladno kremo za komolce/kolena/stopala in čudovito toaletno torbico. Pa seveda čudovito sporočilo od Borisa zraven! Skratka HVALA obema!


Pri nakupu Paula's Choice izdelkov sem zraven brezplačno prejela 30ml različico Skin Perfecting 8% AHA gela. Jej, pa tako sem si ga želela preizkusit. :)

Ob nakupu Vichy čistilnega tonika sem od prodajalke prejela tudi Vichy testerčke.

Na spletu sem naročila Nuxe in Bioderma testerčke, saj nikoli nisem sprobala nič od teh dveh precej priljubljenih znamk.


Proti koncu aprila me je presenetil paketek z mini Niveinim gelom za tuširanje in prisrčnim sporočilcem. :)

Danes pa mi je dan polepšal še poštar z Max Factorjevim paketkom, kjer sem poleg dvojne šminke Flipstick Colour Effect v odtenku Salsa red - ki sem jo zadela v njihovi nagradni igri - dobila še mini pilico za nohte in testerček njihovega novejšega pudra. Sem bila zeloo pozitivno presenečena.



Pa še swatchi (sem se karseda potrudila ujeti pravo svetlobo odtenkov, upam, da mi je vsaj malo uspelo):
od leve proti desni: Bourjois Rouge Edition Velvet 05 Ole! Flamingo, 04 Peach Club, MF Flipstick Salsa Red

Upam, da so vam moje pridobitve všeč!
Kmalu pridejo na vrsto tudi ocene izdelkov. Če je kateri izdelek, katerega oceno bi še posebej rade prebrale, mi napišite in z veseljem ga bom napisala v najkrajšem možnem času. :)

Imam še eno vprašanje: vam je ljubše, če naredim post o pridobitvah kot je tale (torej, zraven tudi krajši 'opis') ali napišem le imena izdelkov+slike (nobenega drugega opisa/teksta)? :)


Lepe praznike vam želim.


S.








You Might Also Like

10 komentarji

  1. Uuu nisem vedla, da si začela s pisanjem bloga, super! :) In malenkost! :)) x

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja, šele pred nekaj dnevi sem se opogumila, zato še skoraj nihče ne ve za moj blog. :) xx

      Izbriši
  2. Super pridobitve :) Me kar veliko stvari mika, da bi jih tudi jaz preizkusila. Jaz tudi nimam kartice, sem sicer razmišljala, da bi si jo zrihtala, sam ne vem če je to trenutno ravno pametno :D Ker pol več res ne bi imela razloga da se uprem. Borjuois me ni noben drug odtenek prepričal kak nude-ist, zdaj pa ko sem zagledala tega Peach Club, me kar vleče, da bi še tega vzela :))
    Drugače pa mi je vredu post tak kot je, s kratkim opisom torej :) Edino slikice bi lahko bile večje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :)
      ja, to smo pač punce, skos nas nekaj mika, da bi sprobale. :P
      se strinjam s tabo, jaz že tako preveč zapravim z nakupovanjem v naših drogerijah in se potem saj s tem, da iz tujine nič ne naročam, potolažim in nimam tako zelo slabe vesti. :D
      ja, meni je tale odtenek Peach Club super, ker res zgleda krasno s tem mat efektom. :) ti ga kar preveri, morda pa še te v živo prevzame. :) meni je tudi Nude-ist odtenek zelo hud, samo bi potem že imela 3, kar je čisto preveč in bi gotovo kateri odtenek malo zanemarjala. :/
      najlepša hvala za mnenje, bom upoštevala. :) glede slikice pa niti na to nisem pomislila (se vidi, da sem še nova tukaj,hehe), tak da res hvala za predlog, bom uredila. :))

      Izbriši
  3. Odlični izdelki:) Jaz bi zagotovo rada oceno Paula's Choice, ker imam tudi sama občutljivo kožo in vedno iščem kaj, kar bi mi dobro odgovarjalo:) Vsekakor so mi všeč zraven opisi, se mi zdi da drugače nima objava preveč smisla:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. velja, bom se potrudila, da čimprej spišem. :) bom pa verjetno ocenila več PC izdelkov, ker jih trenutno kar nekaj uporabljam v svoji rutini. :)
      pa hvala ti za mnenje, se je meni tudi zdelo, da je tak bolj smiselno. :)

      Izbriši
  4. No super, me veseli, da si začela s pisanjem in srečno. MF puder ta vzorček ki ga imaš je ful dober.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. najlepša hvala. :)
      ja, sem slišala kar nekaj pohval.. komaj čakam, da ga sprobam. :)

      Izbriši
  5. Se strinjam s puncami, opisi pri novih pridobitvah in mesečnih favoritih so definitivno velik plus, pa bolj zanimivo je za branje, kot pa da samo fotke gledaš. :P Me pa zelo zanima ocena dvojne šminke Flipstick Colour Effect. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala za mnenje, ste mi res pomagale in se bom držala tega. :P
      saj vbistvu jaz tudi raje na vaših blogih berem zraven še opise, kot pa samo slike gledam.. :)
      velja, bo zelo v kratkem. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3