Empties #1

četrtek, maj 29, 2014

Hej! :)

Tokrat prvič na mojem blogu..post o porabljenih izdelkih oz. 'Empties', ki je zagotovo vsem dobro poznan. :)
Tudi sama sem ena tistih, ki obožuje branje takšnih objav, preizkušanje novih izdelkov in metanje stran porabljenih stvari (tole zadnje še posebej zaradi izgovora, da si potem lahko kupim kakšen nov kozmetični izdelek, hihi).

V času, ko sem začela pisati blog - ja, že takrat sem vedela, da želim imeti tovrstne objave tudi na svojem blogu - se je nabralo kar nekaj izdelkov.


Balea gel za tuširanje z vonjem kokosa in nektarine: Moj najljubši Balea gel za tuširanje! Diši res njami (obožujem kokos<3) - čisto poletno, lepo se peni in še kremast je, tudi vonj se na meni obdrži kar nekaj časa. Skratka ima vse, kar od gela za tuširanje pričakujem, pa še cena je zelo nizka (malo manj kot 1€).
Ponovni nakup: Definitivno, a šele, ko porabim mojo obsežno zbirko gelov za tuširanje.

Nivea 'In-shower' mleko/losjon za telo z karitejevim maslom (primeren za suho kožo): Tale mini izdelek sem prejela nekaj časa nazaj v eni od Niveinih nagradnih iger. Je prvi tovrsten izdelek, ki sem ga poskusila in morem reči, da me je navdušil. Je gostejši (podobno kot tipični losjoni za telo) - a ne preveč, lepo se razmaže in spere. Moja koža je bila po uporabi lepo mehka in nahranjena. Je pa res, da sama nimam preveč suhe kože, zato ne vem, ali bi deloval tudi zelo suho kožo. Meni je izdelek res odličen, sploh ker se uporablja kar med tuširanjem, saj sem za 'klasični' losjon sama pogosto prelena.
Ponoven nakup: Da, ko porabim ostale klasične losjone (ki jih je zaenkrat še veliko). 

Nivea deodorant za občutljivo kožo - z izvlečkom kamilice in avokadovim oljem: Deodorant ima zelo prijeten vonj, mi ne draži kože, kot mogoče kateri drugi deodorant (Balea npr.), hitro se vpije in ne pušča nobenih sledi na koži. Skratka je res zelo nežen in tako primeren za občutljivo kožo (ne vsebuje alkohola!). 
Ponovni nakup: Že opravljen, a drugi vonj..


Paula's Choice čistilni gel (za mešano do mastno kožo): V svoji vsakodnevni negi že nekaj časa uporabljam tale izdelek. Super se peni, je zeeloo nežen (tudi za mojo občutljivo kožo!), lepo odstrani ostanke ličil, reducira maščobo (imam masten tip kože) in kožo naredi res mehko in sijočo. Prav tako mi ne povzroča nobenih dodatnih nečistoč, vbistvu jih je vedno manj (trkam na les!). Izdelek sem omenila tudi tukaj.
Ponovni nakup: Že opravljen.

Paula's Choice serum z antioksidanti (za mešano do mastno kožo): Spet eden izmed izdelkov, ki jih uporabljam v svoji vsakodnevni negi obraza. Serum vsebuje antioksidante, ki naredijo kožo mehko in sijočo. Sama sem ga nanašala tudi na predel okoli oči (piše v navodilih), tako da nisem potrebovala ločene kremice. Tudi tukaj se je super obnesel in kožo naredil gladko in mehko. Super je tudi to, da se porablja res počasi, sama sem ga imela dobra 2 meseca. Omenjen je tudi tukaj.
Ponovni nakup: Da.

Nuxe termoaktivna maska z učinkom pilinga in čiščenja kože (za mešano do mastno kožo): Maska naj bi imela učinek segrevanja, kateri bi naj odprl pore in jih globinsko prečistil. Sama nisem opazila tega učinka 'segrevanja', prav tako so pore bile enako vidne. Edino koža je bila po uporabi maske mehka in gladka.
Nakup: Ne, ker za 'učinek mehke in gladke' kože lahko dobim cenejšo masko.

Nuxe dnevna krema (za normalno in mešano kožo): Krema naj bi kožo vlažila, matirala, hkrati pa delovala proti utrujenemu izgledu in kožnemu stresu. Krema je bila po uporabi res mehka in rahlo zmatirana. Zmotil me je edino vonj, ki je precej vsiljiv.
Nakup: Verjetno ne.

Nuxe 24-urna vlažilna in pomirjajoča emulzija (za mešano in občutljivo kožo): Koža je bila po uporabi mehka, rahlo zmatirana in gladka, ne morem pa trditi, da je učinek trajal 24 ur. Tudi tale emulzija je imela precej vsiljiv vonj.
Nakup: Ne.

Nuxe emulzija proti nepravilnostim (za mešano in mastno kožo): Emulzija se je zelo hitro vpila, kožo naredila mehko in gladko, to pa je bilo tudi vse. Za preprečevanje nepravilnosti bi bilo izdelek smiselno uporabljati dalj časa.
Nakup: Ne, ker imam trenutno drugo kremo proti nepravilnostim, ki mi super odgovarja. 

Bioderma micelarna vodica (za mešano do mastno kožo): Vodica je primerna za odstranjevanje ličil, globinsko čiščenje kože, uravnavanje sebuma in naj ne bi povzroča komodogenov. Sama sem micelarno uporabljala le za odstranjevanje očesnih ličil, kjer se je obnesla kar vredu. Ličila je odstranila zelo hitro, je pa mi malenkost dražila oči.
Nakup: Ne.

Bioderma čistilni gel (za mešano in mastno kožo): Izdelek me je precej razočaral. Gel se ni penil, težko sem ga sprala, koža pa je bila po uporabi rahlo razdražena in rdeča.
Nakup: Pod nobenim pogojem.


L'oreal Preference barva za lase (odtenek P76 Pure Spice): Edin odtenek rdeče barve, ki je na meni dejansko rdeč (pa sem preizkusila že malo morje drugih barv!). Barva je tudi precej obstojno, se na meni ne spira tako hitro kot ostale, ne draži lasišča, lasje pa zgledajo res sijoči. Super je tudi, da v škatlici vsebuje še balzam za daljšo obstojnost barve.
Ponovni nakup: Vsekakor.

Garnier balzam za barvane lase, obogaten z oljem iz groznih pešk in acai jagodami: Balzam mi je lase naredil res mehke in sijoče. Tudi barva je bila bolj obstojna, vendar mi je občasno (verjetno sem ga nanesla preveč) dodatno zmastil lasišče. 
Ponovni nakup: Zaenkrat ne, ker želim prezkusiti še druge balzame za barvane lase. Priporočate katerega? :)

Got2b oljni losjon za lase: Moji lasje so bili po uporabi olja mehki, nahranjeni in sijoči ter brez mastnega filma. Tudi konice so bile veliko manj poškodovane, da ne omenjam kako prijeten vonj ima samo olje, mmm. Velika prednost je tudi to, da se olja porabi res malo, tako da sem ga imela za kar nekaj mesecev.
Ponovni nakup: Da, vendar želim prej preizkusiti in porabiti nekaj drugih olj.

Nuxe suho olje za vsestransko uporabo (obogateno s 6 olji): Tole olje sem sama preizkusila predvsem na laseh, kjer se je super obneslo. Lasje so bili po uporabi sijoči, mehki in nahranjeni ter brez mastenga filma. Olje je tudi zelo vsestransko, saj je namenjeno tudi za telo in obraz.
Nakup: Da, v bližnji prihodnosti (predvsem bi ga rada preizkusila tudi na telesu).


Deborah Milano lak za nohte (odtenek 39 Red Carpet): Zelo lepa, klasično rdeča barva, obstojnost okoli 3-4 dni, prekriven v 2 plasteh. 
Ponovni nakup: Ne, ker imam še veliko drugih rdečih lakov. 

Essence odstranjevalec laka za nohte (Superheroes LE): Lak za nohte je odstranil zelo učinkovito in zlahka, nohtov ni izsušil, vendar me je zmotilo, da je imel bolj 'žele' teksturo, zato je bilo odstranjevanje bolj 'packasto' in nepraktično. Sama imam veliko raje tekoče odstranjevalce, ki jih na vatico preprosto izliješ. Je pa bila embalaža zelo priročna in luštna, z bleščicami v izdelku.
Ponovni nakup: Ne, ker ni več na voljo in ker mi žele tekstura in bila ravno pri srcu.

Essence nadlak Better Than Gel Nails (fast dry): Brezbarven nadlak za nohte, ki se je lepo nanašal, barva laka je bila lepo sijoča, posušil se je res hitro. Je pa imel eno veliko napako - po nekaj dnevih se je na mojih nohtih preprosto 'olupil' in mi uničil manikuro.
Ponoven nakup: Ne, ker ga niti ni več na voljo, sem pa kupila drugi različico (High gloss).


Essence maskara I  Extreme (crazy volume): Tole maskaro sem nekaj časa nazaj kupila po priporočilu blogerk. Maskara je mojim trepalnicam dala krasen volumen, jih zavihala in jih rahlo podaljšala. Občasno se mi je le razmazala pod očmi + zelo hitro se je lahko nanese preveč, tako sem res morala biti previdna pri nanašanju. Vseeno pa je za svojo (nizko) ceno zelo dobra maskara.
Ponoven nakup: Že opravljen.

Labello Dragon Fruit: Obarvano mazilo za ustnice s čudovitim sadnim vonjem. Mojih ustnic ni preveč navlažila (podobno kot ostali Labello produkti), zato sem jo uporabljala le kot obarvano mazilo, namesto šminke.
Ponoven nakup: Ne, imam že veliko drugih obarvanih izdelkov za ustnice.

Catrice svinčnik za oči Smokey Eyes (odt. 010 The Black Earl): Moj najljubši svinčnik za oči. Lepo se šili, namaže, poleg tega pa ima na drugem koncu čopič, s katerim lahko črto lepo zabrišeš. Precej dobro se obnese tudi na 'waterline-u', kar je zame res pomembno. Torej, za svojo (nizko) ceno je precej dober.
Ponoven nakup: Že opravljen.


Halle Berry dišava Reveal: Zelo dišeč parfumček ,mmm, katerega mi je bilo res hudo porabit do konca, zato sem zadnje kapljice hranila kar nekaj čase, hihi. :) Kakorkoli, za tiste, ki se malo bolj razumete na vonje: S prvimi toni parfuma boste okusili sočno lubenico, okusno breskev in mladosten rdeč ribez. Njihovo svežo moč omehčajo očarljivi cvetovi. Lahko občudujete odlično mimozo, prelepo potoniko, luksuzni frangipani in neroli. Sadno-cveten koktajl razburjenja pomirja združitev lesa in dragocenih sestavin iz celega sveta. Mehkost kašmir lesa predstavlja žameten zaključek, ki poboža vaša čutila, kot dotik od ljubljene osebe. Izrazit vetiver dodaja celotni dišavi globino in karizmo. Hladen mošus predstavlja popolno piko na koncu celotne dišave. Gre torej za sadno-cvetno dišavo. Tudi steklenička je nekaj posebnega (ja, obožujem lepe stekelničke parfumov) - je metalik zlate barve in ima pokrovček, ki predstavlja dragulj. Na meni je bila dišava kar precej obstojna.
Ponoven nakup: Morda, ko malo zmanjšam svojo zalogo parfumov.

Avril Lavigne dišava Black Star: Tudi tale parfum sem imela kar nekaj časa, vendar sem nanj malo pozabila, zdaj pa sem ga končno porabila do konca. Ko sem parfum kupila, mi je bil zelo všeč, vendar sem se ga čez čas naveličala, zdaj pa mi deluje preveč punčkasto. Vonj: Začetek dišave vas prijetno osveži s sočno hruško, eksotičnim mangom in črnim ribezom. Cvetlično srce parfuma vsebuje esence čutnega jasmina, lepega lotusa in opojnega hibiskusa. Sladek ton doda vanilija skupaj z značilnim mošusom, sandalovino in kremasto mlečno čokolado. Edino, kar mi je pri parfumu še vedno všeč, je steklenička. Le-ta je po obliki spominja na diamant in ima črn pokrovček v obliki zvezde. Okrog razpršilke je bil tudi prstan z bodicami.
Ponoven nakup: Ne.

Myspirit dišavi Golden Diamond & Provocation: Tale testerčka sem prejela od spletne trgovinice, ko se je nekaj časa nazaj odprla. Vonja sem si izbrala sama. Prvi Golden Diamond naj bi bil 'dupe' za dišavo Lady Million (Paco Rabanne). Dišava je zelo prijetna - V sadni noti se bohotijo bergamotka, limona, mandarina in jabolko, nato začutite pomarančne cvetove, jasmin in med ter vanilijo, pačuli, sandalovino in beli mošus. Drugi Provocation pa naj bi bil 'dupe' za dišavo Hypnotic Poison (Dior). Tudi tale diši zelo prijetno (a hkrati močno) - Močan vonj jasmina, jantarja in sladkih mandljev. Za vonja sicer ne morem potrditi, če dišita enako kot 'originala', saj ju sama (žal) nimam.
Nakup: Ne, bi raje imela originalno različico, predvsem Lady Million (ki si ga že dolgo želim).


Upam, da ste uživali pri prebiranju mojega prvega posta o porabljenih izdelkih. 

Me pa zelo zanima, če ste že sprobali katerega od omenjenih izdelkov ali bi ga morda želeli. :)



S.





You Might Also Like

15 komentarji

  1. Super Empties post, jaz tudi zelo rada berm take objave (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.:) jaa,lahko izveš za veliko dobrih ali slabih izdelkov.:)

      Izbriši
  2. Mam tole Nuxe olje in je fajno, čeprav si sama ne rada mažem olja po telesu, sploh zdaj ko bo postalo bolj toplo, ker se mi zdi, da sem vseeno "mastna" pol :P Drugač sem ga mazala na eno rano na obrazu, ker se mi je ful sušila in olupila koža na enem mestu in je blo super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe,enako je pri meni.:) ne maram ravno mastnega občutka na koži,ki še po možnosti dolgo traja oz. se olje zelo počasi vpija.:) oo,to pa se sliši super,bom morala probat,ko ga nabavim.:) za lase si ga uporabljala?:)

      Izbriši
  3. Si se res potrudila s tem postom. :) Baleinega gela s tem vonjem še nisem kupila, ampak ga zagotovo bom, kar se tiče vonjev, zmagajo. :) Pridna, da ti je uspelo porabiti lak do konca. Meni se to zgodi samo z belim in črnim (ker ju uporabljam za nail art) in še nikoli s katerim barvnim, le tistimi, ki sem jih uporabila za kak DIY projekt (se pravi večina lakov, ki sem jih pokazala v svojem zadnjem "empties" postu). :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.:)) ja,res imajo fajno zbirko vonjev,še posebej njihove LE so super!:)
      Hehe,ja,pa še to sem se malo morala prisiliti,poleg moje obsežne zbirke lakov.:D tega pa sem veliko porabila že pred se je začela moja obsedenost z laki in nepremišljeno kupovanje le-teh.:D tak da sem se odločila,da ga moram porabiti do konca,ker ostale bom tudi jaz bolj težko.:/ :)
      ja,to zna biti velik problem,če maš veliko lakov,ker potem eni redko pridejo na vrsto oz. še vedno ne dovolj,da bi se porabili.:D

      Izbriši
  4. Balea je top v vseh pogledih, geli za tuširanje, losjoni, kreme za roke, nega kože...vse vglavnem ! Barva za lase (sem jo že prehvalila an tvojem IG:D), je ap zanimivo da nisem edina, ki mi Biodermini izdelki en dogovarjajo, jaz sem sicer dobila testerje originalne micelarne in pa tiste za rdečico...pa sem po obeh imela rdeč obraz, peklo je kot hudič, pa polno mozoljčkov sem dobila :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. res je! :) super izbira vonjev, veliko novosti pa še cena je tako nizka<3 jaz sem tudi vedno mislila, da Bioderma čisto vsem odgovarja..pa zgleda, da ni tako. :) meni je tale micelarna sicer bila fajn, samo čistilni gel pa je bil obup. :/ za takšno ceno pa človek res pričakuje nekaj boljšega..

      Izbriši
  5. Tudi meni se ta Essence maskara razmaže pod očmi, mi je pa Bioderma zakon, ampak uporabljam Sensibio različico. Imam pa doma tudi tester od te Sebium, ampak je še nisem uspela preiskusit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zgleda, da se nam to večini dogaja. :) uu, me zanima, kako bi mi bila všeč tista Sensibio (v rdeči embalaži, ne?). :) mam bolj občutljivo kožo in me res zanima, če bi mi odgovarjala.

      Izbriši
  6. super objava:) obožujem te mini deborah lakce- poceni in lepe barve :)) Meni tudi ta essence nadlak ni bil ušeč, ker se mi je odlupil dol z nohta in mi jih je use uničil :/ Mene pa ni prepričala ta essnce maskara (mam alergijo in moje oči je niso dobro sprejele, saj drugi dan sem jih morala izpirat s kamilico) :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :)
      ja, res so fajn, čeprav imam jaz trenutno v zbirki le dva, nekako poskušam zadnje čase čim manj kupovati nove lakece. :)
      no, potem pa nisem edina, ki se ji je to dogajalo. :)
      ojej. :/ res škoda, da ti ni odgovarjala (vem, da jim dostim odgovarja, dostim pa tudi ne) in upam, da si uspešno rešila težavo z alergijo. :)

      Izbriši
  7. Zelo lepo napisano, prav prijetno branje :))

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. tudi moja! :) v enem samem postu lahko za veliko izdelkov vidiš, če so vredni nakupa ali ne. :)

    a res? :/ škoda.. jaz ravno zaradi tega ne upam kupit kakšnega dragega parfuma, ker se bojim, da ne bo dovolj obstojen na meni..mam pa tudi zelo rada lepe stekleničke. :P

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3