My favourite 10 Nail Polishes for Spring

sobota, maj 03, 2014

Tokrat imam za vas malo drugačno objavo. :) Ker obožujem lake za nohte in jih imam doma kar precej, sem se odločila, da vam predstavim moje najljubše odtenke lakov za tale letni čas. Podobno objavo imam namen narediti tudi za poletje, tako da mi prosim spodaj napišite, če vam je objava všeč.




Let's go!

1. Essie - Fiji: Pa začnimo z enim najbolj zanimivih oziroma priljubljenih Essie lakov. Verjamem, da se tale lakec nahaja (skoraj) v vsaki zbirki lakov vseh obsedenk z omenjeno znamko. Moram povedat, da je pri meni tale lak bil prvi Essie lak nasploh, kar je pozneje povzročilo 'obsedenost' z Essie laki, ki so trenutno moji najljubši, zbirka pa se naglo povečuje..Če bi koga zanimala moja 'Essie kolekcija', naj mi pove in z veseljem spišem objavo.
Fiji je torej zelo nežen, mlečno-roza odtenek, ki na nohtih deluje zelo elegantno in šik, zato je tudi primeren za vsako priložnost. Kljub temu, da je precej svetel odtenek, je popolnoma prekriven v 2-3 slojih. Sama ga ponavadi nanesem v 2 in konice niso niti malo vidne.

2. Catrice Crushed Crystals - Oyster & Champagne: Gre za lak, ki je prišel v drogerije letos februarja in me je čisto navdušil že na promocijskih fotografijah. Seveda sem ga morala vzeti takoj, ko sem ga zagledala na polički v Müllerju. Odtenek Oyster & Champagne je čudovite šampanjec barve, s pridihom zlate. Vsebuje mešanico zlato-roza bleščic in nekaj večjih roza šesterčkov. S 3 tankimi sloji na nohtih izgleda krasno in ima zrnast/peskast efekt. Če ne marate tega efekta, ga še vedno lahko nosite z nadlakom, čeprav je meni veliko ljubši samostojno. P.S.: Zelo lepo izpade tudi kot nadlak na beli lak.

Tukaj sta 'swatcha':


                                                   Pa gremo na naslednja odtenka.

3. Essie - Lovie Dovie: Gre za čudovito srednje roza, 'flamingo' barvo. Meni deluje zelo 'Barbie roza', ne najdem boljšega opisa za ta čudovit odtenek. Je pa definitivno must have za vse ljubiteljice roza nohtkov. :) Kot večina Essie-jev, je tudi tale prekriven v 2 slojih.

4. Catrice Crushed Crystals - Call me Princess: Gre še za en lak, ki me je poleg odtenka Oyster & Champagne popolnoma prevzel in sem ga takooj morala kupiti. Gre za zeloo poseben lak. Sama bi ga opisala kot nežno roza Barbie barve, ki v živo rahlo povleče na koralno. Ima tudi zlatkast šimer, ki se na svetlobi krasno posveti. Vsekakor bi rekla, da je barva zelo 'spreminjajoča' in zato zelo zelo posebna. Tale lak je še posebej primeren za pomlad in poletje, ker se na sončku barva res lepo zasveti. Ima zrnat efekt, lepo pa izpade tudi z nadlakom. Prekriven je v 3 tankih slojih.

Swatcha:


                                                              Naslednja dva:

5. Catrice - C01 I Scream: Ice Cream! (LE Candy Shock): Meni osebno en najlepših pastelnih lakov.<3 Je čudovite svetlo vijolične, skoraj rozaste barve. Spominja me na sladoled oz. na sladkorčke (od tod verjetno tudi ime kolekcije: CANDY Shock). Je več kot primeren za tale letni čas. V steklenički je viden tudi roza šimer, ki pa na nohtih ni opazen. Sama ponavadi nanesem 3 tanjše plasti.

6. Essie - Bond with Whomever: je lak iz lanske spomladanske Essie kolekcije - Madison Ave-Hue. Gre za lak čudovite pastelno lila/sivkine barve. Na nohtih izpade krasno in je prekriven v 2 slojih.

Njuna swatcha:


Sledita: 


7. Kiko - 358: Poleg Essie lakov, imam zelo rada tudi Kiko lake, ki so od Essie-jevih precej cenejši, a hkrati precej kvalitetni, prav tako imajo veliko izbiro barv. Je pa en problem: žal jih v Sloveniji ni, zato je moja Kiko kolekcija bolj skromna. Tale lak je meni en izmed najlepših Kiko-jevih, ki jih imam doma (moj najljubši je en mint, ki ga bom predstavil kdaj drugič). Gre za krasen, kremen breskov odtenek, ki kar kriči po pomladi in poletju. Definitivno je perfektne barve, ki na mojih ne preveč zagorelih rokah (sem zelo svetle polti) izgleda super in ni niti približno preveč oranžen, kot mogoče kateri drug oranžkot. Kiko laki so prekrivni že v 1 sloju, a jaz vedno raje uporabim 2.

8. Essie - Cute as a Button: Obožujem tale odtenek! Ko sem ga lani prvič zagledala na polički v DM-u, sem bila v dvomih glede njega. Čez čas pa sem ugotovila, da si ga vedno znova ogledujem, ko sem v bližini poličke z Essie laki in tako sem se lani pozno poleti le odločila, da bo moj. In ni mi niti malo žal. Definitvno gre za perfekten odtenek koralne, ki rahlo povleče na roza. Kot sem že omenila pri predhodnem laku (Kiko 358), tudi tale na meni niti slučajno ne zgleda preveč oranžno, za kar mu dam en velik plus! Ima tudi super formulo, zato si ga vedno z veseljem nalakiram. Verjamem, da ga bom imela do jeseni zelo veliko na nohtih in vas že vnaprej opozarjam, da ga lahko pričakujete tudi v objavi, kjer bom objavila Mojih 10 najljubših lakov za POLETJE! :) Prekriven je v 2 slojih.

Swatcha:


Zadnja dva laka.

9. Catrice - C02 Play It Blue (LE Candy Shock): Še en pastelček.<3 Je svetlo mentolne barve, ki na nohtih ustvari mat efekt. Še posebej krasno se poda k zagoreli polti. Tudi tale kar kliče po pomladi. Definitivno je super za vse ljubiteljice mentolovih odtenkov. Za popolno prekrivnost so potrebni 3 tanjši sloji.

10. Kiko - 387: V tole objavo sem vključila tudi en temnejši odtenek, ki se mi vseeno zdi, da je s svojo 'intenzivnostjo' primeren tudi za pomlad. Je temnejšo zelene barve, ki mene malo spominja na globino morja, zato se mi zdi dobra izbira tudi za toplejše mesece. Prekriven je v 2 slojih.

Swatcha:

In za konec vseh 10 swatchev:


Tako, pa smo pri koncu objave. Upam, da vam je bilo všeč. :)
Verjetno ste tudi opazile, da so v tej objavi samo Essie, Catrice in Kiko laki, a moram omeniti, da so le-ti med moji najljubšimi oz. imam največjo zbirko barv, še posebej pomladno-poletnih. Bodo pa vsekakor v poletni objavi prišle na vrsto tudi druge znamke lakov. :)

Katere odtenke pa ve najraje nosite spomladi? Imate katerega od teh odtenkov?

P.S.: Bi morda rade videle tudi moj izbor najljubših šmink za ustnice za pomlad/poletje?



Lep vikend!



S.

You Might Also Like

12 komentarji

  1. Super objava :) Všeč bi mi bilo, če bi objavila svojo Essie kolekcijo z swatchi, pa tudi šminke bi bilo lepo videti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa objava, sami dobri odtenki za pomlad :) všeč bi mi bilo, če bi objavla tudi svojo kolekcijo essie lakov z swatchi, pa tudi šminke pomlad/poletje me zelo zanimajo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :) me veseli, da so ti všeč. :)
      velja, še ta mesec bosta obe objavi na blogu. :)

      Izbriši
  3. Zanimiva izbira, kar nekaj izmed teh se je znašlo tudi v moji objavi o najljubših pomladnih lakih :)
    Mi je pa Call me Princess zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja, sem videla tvojo objavo in si res zbrala same super odtenke! :))
      ta je res nekaj posebnega, podobno kot Oyster & Champagne.. s temi laki je Catrice res zadel v polno. :)

      Izbriši
  4. hvala. :) super, da ti je všeč. :))
    ja, ta je res nekaj posebnega! spontani nakupi pa so velikokrat najboljši. :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Super objava, vijolčni so mi zelo všeč! :))

    www.blogvivalavida.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Super objava, Kiko lak se mi še posebej dopade! (:

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala! :)
      ja, njihovi laki so res odlični, pa zelo veliko izbiro barv imajo! :) xx

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3