MAY Favourites

petek, junij 06, 2014

Hejla! :)

Ja, spet nekaj novega na mojem blogu..najljubši izdelki preteklega meseca! :) Vem, da vas večina (tako kot jaz) obožuje take vrste objave, zato sem že takoj, ko sem se odločila za bloganje, vedela, da take vrste objav morajo biti tudi na mojem blogecu. :) Sama se dobro spomnim, kako sem vedno komaj čakala konec meseca, ali začetek drugega, da sem lahko brala te objave. In še vedno je tako, le, da bom jih odslej pisala tudi sama. Malo pozno, a vseeno - 'Favourites' post je tukaj!




Tokrat sem izbrala 6 produktov, ki so me v prejšnjem mesecu naajbolj navdušili.


Senčilo Maybelline Color Tattoo 24hr v odtenku Permanent Taupe: Sprva sem imela le On and on bronze odtenek, ki me je navdušil, zato sem se odločila, da vzamem še kakšnega. Sedaj imam že 4, a je ta odtenek, o katerem bom danes govorila, trenutno moj najljubši. Je gre za kremasto senčilo čudovite temno sive barve, z matt efektom. Lahko ga uporabljate na več načinov, a sama ga najraje uporabljam samostojno+črn eyeliner+maskara. Na ta način dosežem čudovit, močnejši makeup (enostavnejšo različico zadimljenih oči). Sama obožujem zadimljen videz, a sem včasih za uporabo večih senčil preprosto lena. Prejšnji mesec sem po tem senčilu še posebej veliko posegala. Je zelo enostavno za uporabo - super se nanese in zabriše s prsti, poleg tega pa je res dolgo obstojno. S primerjem meni zdrži ves dan, brez njega pa tudi okoli 9 ur. Res top senčilo! Želela bi le, da bi bilo na voljo več različnih (temnejših) odtenkov.

Šminka v svinčniku Revlon Colorburst Laquer Balm (Whimsical Fantaisiste): Čeprav sem tole šminkico kupila šele v drugi polovici maja, je od takrat bila zelo pogosto na mojih ustnicah, oz. skooraj vedno, ko sem se odpravila ven iz hiše. Odtenek je zelo lep, z manjšimi bleščicami, ki na ustnicah niso prav nič moteče oz. ne kvarijo izgleda. Kar me je navdušilo, je tudi to, da so ustnice ves čas navlažene, prav tako je obstojnost precej dobra. Definitivno še kupim kak odtenek.

Balzam za ustnice Hurraw (Black Berry): Še en izdelek, ki je bil prejšnji mesec pogosto na mojih ustnicah, ali pod mojim nosom (ja, diši prečudovito!). Gre za moj prvi Hurraw balzam in sodeč po moji navdušenosti, tudi ne bo zadnji. Balzam je zelo vlažilen, diši po češnjah (čisto spomladanski vonj,yummy) in obenem da zelo lepo rdečkasto barvo ustnicam. Ustnice res izgledajo kot zrele češnje na našem vrtu. :) Še posebej veliko sem ga nosila za čez dan, ko sem hotela imeti lepo nahranjene in rahlo obarvane ustnice.

Lak Essie (Cute As A Button): En mojih najljubših lakov za pomlad in poletje! V preteklem mesecu je bil tale lak največ na mojih nohtih (in oči kar nisem mogla odvrniti stran od rok!), zato si nisem mogla pomagati, da ga ne bi uvrstila med najljubše majske produkte. Je perfektne koralne barve, z roza podtonom. Meni je tale lak zaradi unikatne barve še posebej ljub, prav tako pa je tudi formula odlična. Na meni se obdrži kar 6 dni. Manikura s tem lakom in post z najljubšim laki za pomlad.

AHA gel (8%) za obnovo kože Paula's Choice: Tale izdelek uporabljam že od začetka maja in moram reči, da sem že opazila spremembo (trkam na les!). Koža je bolj gladka, manj je nepravilnosti, rdečica od mozoljev je veliko manjša, prav tako brazgotinice. To je potrdil moj fant, tako da bo že držalo. :) Zagotovo TOP izdelek preteklega meseca! Trenutno imam sicer le tester, a bom zagotovo kupila še večjo različico. Če vas morda zanima moja vsakdanja nega obraza: klik.

Gel za tuširanje Balea (Carambola Lambada, limited edition): Balea nas vsako leto preseneča s super LE geli za tuširanje. Jaz sem aprila vzela kar vse (3) in čeprav sem do zdaj preizkusila samo enega, me je le-ta čisto prevzel. Gre za svež, sadni vonj, ki mene malo spominja na limone. Je rumene barve, lepo se peni, poleg tega pa se vonj na moji koži obdrži kar nekaj časa. Must-have gel za poletje!

In še swatchi:
Maybelline, Revlon, Hurraw!



Katero pa so vaši najljubši izdelki meseca maja? :)

P.S.: Se opravičujem za slabše slike!




Lep petek,
S.





You Might Also Like

16 komentarji

  1. točno tale colour tattoo in ena od revlonovih šminkic sta na mojem "nakupovalnem listku" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tale 'tatujček' je definitivno vreden nakupa! ;) Revlon šminke pa so meni tudi odlične, ene boljših..še posebej so mi všeč te v svinčniku. :)

      Izbriši
  2. Joj tudi jaz gledam tele revlončke, ampak matt :)

    Kje se pa kupi tale Hurraw? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, niti ne govori. :P mene tile tudi mikajo, že odkar smo prejšnji mesec v MB dobili Revlon, ampak sem se takrat morala malo nazaj držati..ta mesec pa bom se zelo težko. :) sploh rozasti so mi tako lepi, ah..<3
      Hurraw balzami pa se dobijo na spletni strani OrCa (mislim, da je to edina slovenska stran, kjer jih imajo), pa tudi iHerb.. jaz sem tega kupila na iHerb. :) Super hranilni balzami, pa še organski so. Jaz še bom ziher kakšnega kupila. :D

      Izbriši
  3. Kje se bi dalo kupiti color tattoo in aha gel ?:) hvala za odg.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maybelline Color Tattoo je na voljo v drogerijah, kjer je kozmetika Maybelline: DM, Müller, Tuš drogerija. :)
      AHA gel pa lahko kupiš v slovenski Paula's Choice trgovini: http://www.paulaschoice.si/slo/trgovina/nega-obraza/eksfolianti-aha-in-bha.html :)

      Izbriši
  4. Maybelline tatuji so res super. Jaz bi tudi še kar več odtenkov, bi verjetno še 5 kupila, če bi bila večja izbira:) Kako pa je ta Aha gel močan? Mislim za občutljivo kožo, ali kaj peče ob nanosu? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja,ena najboljših drogerijskih senčil<3
      Je kar močan. Mene je na začetku malo peklo ob nanosu, zdaj pa me še občasno na kakšnem predelu. Ampak mislim, da je to bolj zaradi učinka 'celjenja'. :) Mam pa kar občutljivo kožo in moram reči, da ta pekoč občutek ni ne vem kak moteč ali hud. Drugače pa piše na embalaži, da na začetku priporočajo uporabo le enkrat dnevno, kasneje pa tudi do dvakrat. Ravno zaradi tega, ker je močan. :)

      Izbriši
  5. Prikimavam pri izbiri Permanent Taupe, Cute as a Button in Carambole Lambade :) Revlonov Lacquer svinčnik sem pa imela šanso preizkusit v enem drugem odtenku, Demure, in se mi je zdel krasen, tako da me mika.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :))
      Uuu, Demure je tudi zelo lep, nude odtenek. :)) Tile Revlon Colorburst svinčniki so res fajn, ker so vlažilni, čeprav meni zadnje čase tudi matte verzije izgledajo zanimive. :)

      Izbriši
    2. Imam matte verzijo odtenek Unapologetic in je res udoben odtenek za nosit. Ni čisto mat, je nekje kremno-mat, ampak me je obstojnost malo razočarala :)

      Izbriši
    3. točno tega sem jaz zadnjič gledala in je res zelo lep odtenek, čisto po mojem okusu. :P kako dolgo pa ti pribl. zdrži? :) ti ne izsuši preveč ustnic? mene je tega vedno strah pri teh matte šminkah.

      Izbriši
    4. Zdrži kakšne 3-4 ure, ampak ne preživi pitja ali kosila, tako da pri meni ga hitro ni več na ustnicah. Ustnic pa ta nič ne izsuši, ker ni tako mat kot npr. kakšna Macova Ruby woo. Je ok in lepo izgleda, ampak moraš bit pripravljen jo večkrat na dan popravljat, jaz pa sem že razvajena zaradi Bourjoisovih velvet-sov :).

      Izbriši
    5. potem je obstojnost kar podobna tem Laquer verzijam. Vsaj na meni tale zdrži okoli 4 ure. :)
      No super, verjetno bo še tale teden en matt svinčnik moj. :)
      Ja, tile velveti pa so tako nekaj posebnega, čisto nič ne izsušijo pa finiš je res prekrasen. :)) Mene je tvoja objava takrat (marca?) tako navdušila, da sem morala enega vzeti (kasneje pa še drugega) in res so odlični! :D

      Izbriši
  6. Tale revlon svinčnik me ful mika :)) sm mal oklevala med isadoro in revlon svinčnikom. Se še nism odločila, ma pomoje bm uzela revlon. majo ful lepe barve :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, je lepa izbira barv. :) Jaz sem zadnje čase precej nora na te Revlon svinčnike.. že nekaj časa nazaj sem kupila enega v verziji Just Bitten Kissable, ki me je navdušil..tako da sem še potem morala to verzijo sprobat, ki je dosti bolj vlažilna. :) Zdaj pa me še mikajo matte verzije, boga moja denarnica. :( :)
      Isadorinih pa še nisem nikoli gledala, pa verjetno so tudi dražji? :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3