New In: JUNE #2

sobota, junij 28, 2014

Hejla! :)

Kot sem vam obljubila, je tukaj še drugi del mojih junijskih pridobitev.

V tej objavi vam bom pokazala še dva beauty 'haula', ki sem se ju prejšnji mesec najbolj veselila + še nekaj izdelkov, ki sem jih prejela. :)

Destination Pretty 'haul': Čudovita blogerka Sandra, ki je lastnica te simpatične spletne trgovine, je pred kratkim v svojo ponudbo dodala cel kup novih izdelkov in to takih, ki v naših drogerijah NISO na voljo! Sama sem kupila kar nekaj stvari, ki sem jih že nekaj časa imela na t.i. Wish listi (nekaj pa 'puščam' še za mesec julij :P). Od vseh stvari, ki sem jih naročila, sem se najbolj veselila Wet'n'Wild paletke za oči (v barvah Comfort zone) - čudovite barve, s katerimi lahko ustvariš dnevni/nežnejši look in večerni/zadimljen. Super je tudi, da na posameznih senčkah piše, na kateri del veke ga naneseš za najlepši look. Vzela sem še Sally Hansen lak za nohte, v odtenku Mint Sorbet - ne vem zakaj, ampak vedno, ko sem se spomnila na njihove lake, sem imela tale odtenek v glavi. :) NYX kremna šminka (odt. Istanbul), ki da lep kremasto-matte videz in ker so njihovi izdelki za ustnice zelo hvaljeni (poleg vseh ostalih izdelkov), Jordana maskara za volumen, ki so jo zeloo hvalile blogerke pa še cena je ugodna, Jordana senčilo v svinčniku (odt. 08 Endless Emerald), ker so taka senčila zelo priročna in omogočajo natančen nanos+so dolgoobstojna. Za konec sem vzela še Etude House trak za lase, ker mi pri ličenju lasje pogosto zlezejo na obraz in je zelo moteče, sploh, če po pomoti z maskaro potegnem po kakšnem pramenčku. Zraven sem prejela še priročno ogledalce z napisom trgovine. Priporočam, da si pogledate Sandrino trgovino, vam ne bo niti malo žal! P.S.: Ne odgovarjam za polno košarico! :P

Salma.si 'haul': Pred kratkim sem preko slovenskih blogerk izvedela za tole spletno trgovino, ki ima kar nekaj znamk, ki jih ne najdete v naših drogerijah (Rimmel, Astor, Orofluido, Kerastase,..) - super za vse, ki ne moremo naročat iz tujine. Tako sem se odločila, da malo pogledam in odkrila sem kar nekaj stvari, ki bi jih želela imeti. Ker sem prvič naročala iz te trgovine in sem bila malo skeptična, sem za začetek vzela le nekaj od stvari iz moje WL. Kupila sem: Dermacol šminko za ustnice (odtenek 01), saj me je zelo navdušil roza odtenek, ki izgleda super za poletje, Rimmel Apocalips Lip Lacquer (odtenek Celestial), nad katerim so me navdušile nekatere slovenske blogerke in testerčke treh parfumčkov (med katerimi sta dva vonja, ki v drogerijah nista več na voljo), nato pa sem ravno ujela znižanje Rimmel Stay Matte pudra (odt. 001 Transparent) in Sally Hansen lakov za nohte (405 Coral Reef, 445 Violet Voltage, 470 Bubblegum Pink). V kratkem pa razmišljam še o nakupu nekaterih produktov za lase, katerih prvič nisem upala vzeti.


Kaj sem prejela ('giveaway'/sodelovanje):

Na začetku meseca sem prejela 100% pure kremico proti podočnjakom, ki sem jo zadela v nagradni igri spletne trgovine OrCe.


Na blogu Nine sem zadela nagrado, ki je vključevala Manhattan eyeliner za oči, Depend lak za nohte, Gliss kuro za lase, bleščice za nohte in nail art set (+čudovit prstanček s ptico).


Od slovenskega podjetja Green Line sem za testiranje prejela njihovo novo micelarno čistilno vodico, ki še zaenkrat ni na voljo in kremo za moj tip kože z mineralno vodo Radenska.


Ne dolgo nazaj je spletna stran Ličila.si dobila novo pošiljko Makeup Revolution kozmetike in tako smo tudi blogerke nekaj stvari prejela za testiranje. Sama sem prejela lakec za nohte, obarvani lip gloss, primer za obraz in bronzer.

Swatchi:
Jordana senčilo, NYX šminka, Rimmel Apocalips, Dermacol šminka, Makeup Revolution gloss, MR bronzer

Tako, tukaj so vse moje pridobitve. Ocene pridejo v kratkem. 

Vas ocena kakšnega izdelka še posebej zanima? :)



Lep vikend,
S.


You Might Also Like

30 komentarji

  1. Meni Max Factor Excess Volume mascara ni posebno všeč :/ obljubljajo volumen, v večini mi pa samo zlepi trepalnice skupaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sem slišala kar nekaj kritik na račun te maskare. :/ Tako da nimam pretirano velikih pričakovanj. :)

      Izbriši
  2. Me prav zanima, kaka je ta Makeup Revolution podlaga za obraz. Razmišljam o nakupu nekaterih izdelkov, čeprav bom verjetno malo še počakala. Pa poročaj, kako se krema proti podočnjakom obnese. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je delovala kar fajn, ko sem jo včeraj prvič preizkusila. Mi je všeč, da se čisto nič ne svaljka, kot se mi to dogaja pri Garnierjevi..nisem pa je imela dolgo na sebi oz. sem puder zelo hitro odstranila, tako da še ne vem nič, kar se tiče obstojnosti.
      Hehe, enako, želim najprej prebrati ocene blogerk, pa potem se odločim za kak nakup. :P Kaj pa tebe najbolj mika od MR izdelkov?
      Bom, vsekakor. :))

      Izbriši
    2. Lakci so norih barv, komaj čakam swatche!

      Izbriši
    3. ja, v kratkem bodo blogi preplavljeni z ocena MR izdelkov, komaj čakam. :P

      hvala. :) bodo, samo da se še rešim par obveznosti, ki me čakajo v začetku julija. :))

      Izbriši
  3. Dober nakup :) Meni je tudi zelo všeč da ima Salma testerje parfumov.
    Nyx Istanbul je bil mnoga leta nazaj moj vsakdanji odtenek. Prekrasen je :)
    Orofluido in Kerastase lahko drugače kupiš v praktično vsakem salonu Simple, če slučajno nisi vedela, cene so pa verjetno malo višje kot na spletnih trgovinah, se pa splača kaj it v živo pogledat in vprašat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :)) Ja, pa zasledila sem kar nekaj parfumov, ki v naših drogerijah niso več na voljo. :)
      Res je čudovit odtenek, jaz ga kar veliko nosim, od kar ga imam. Definitivno med najlepšimi vsakdanjimi/nude odtenki v moji zbirki. :)
      Oo, to pa nisem vedela, ker še nisem nič hodila v Simple salone..moram iti kdaj pogledat, sem videla, da jih je kar nekaj v MB. :)

      Izbriši
  4. Endless Emerald izgleda prečudovito :)
    Kakšna pa je Green Line krema? Sem jo ravno zadnjič zagledala v drogeriji ampak sem vedno kar malo skeptična glede krem za mastno kožo, ker so zame ponavadi preveč mastne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, meni je zelo lep, nekaj malo drugačnega, še nisem podobnega zasledila pri nas. :)
      Pravzaprav sem jo do zdaj ene 2x probala, ampak mi je bil prvi vtis všeč..res deluje lahka, hitro se vpije pa res je vlažilna - ampak NIČ mastna! :) Meni je res fajn, pa mam kar precej mastno kožo. Bomo videli, kako se bo na daljši rok obnesla pa potem poročam. :) Drugače pa vem, kako je to..jaz sem tudi ponavadi precej skeptična do teh vlažilnih krem za mastno kožo, mi kvečjemu stanje kože le še poslabšajo.

      Izbriši
  5. Super! :) Rimmel Apocalipse me ZELO zanima mnenje ;) In Green line tudi, ker imam tudi sama takšne probleme glede kože ... Komaj čakam ocene! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se bom potrudila, da čimprej napišem oceno Rimmel in Green Line izdelkov. :) Sicer pa bo julija ogrooomno ocen na blogu - že vse pridno testiram. ;)

      Izbriši
  6. Joj, prvi izmed treh lakov Sally Hansen (tisti roza) izgleda čudovit! Super da imajo testerje parfumov, moram it pofirbcat. :) Tale šminka od Dermacol-a pa tudi izgleda zelo lepo - res poleten odtenek. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ne? :) Meni je tale tudi najlepši od vseh 3eh. Je pa odtenek Coral Reef. :)
      Ja, tale trgovina je res fajn, imajo veliko stvari, ki niso na voljo pri nas pa še cene so ugodne. :)
      Se strinjam, taki svetli, roza odtenki so za poletje odlični.<3

      Izbriši
  7. Sploh nisem vedela, da lahko kupim testerje parfumov:) Zelo zanimivo. Super izdelki:) Najbolj všeč so mi laki, res lepi odtenki. Kako se pa kaj obdržijo na nohtih?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je priročno. :) Majo pa te majhne testerčke (1ml), ko je palčica, nekateri pa so celo na šprico (5ml). :)
      Hvala. :) Do zdaj sem preizkusila samo enega, vijoličasto-rozastega in ga imam na nohtih že 4 dni, pa se mi ni še niti malo okrušil..+nisem uporabila nadlaka, tako da sem res presenečena nad obstojnostjo. :) drugače pa moram reči, da se na meni res redko kateri lak okruši v enem dnevu. :)

      Izbriši
  8. oh same super zadevce imaš :) kjut !!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala za nakup! Upam, da ti bojo izdelki všeč! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malenkost - se še vrnem. :P
      Vse kar sem do zdaj preizkusila, mi je blo fuuul všeč. :) Nisem preizkusila še edino maskare in lakca. :) Že komaj čakam, da še to dvoje stesiram, da lahko napišem oceno. :) Pa da seveda minejo tile izpiti, ker mam zdaj bolj malo časa. :(

      Izbriši
  10. Same super stvarce si kupila in komaj čakam ocene izdelkov, še posebej Nyx Istanbul in pa Sally lakce, ker zgledajo čudoviti odtenki <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :))
      Ocene teh izdelkov bodo sigurno med prvimi. :) Mam toliko stvari v planu, ampak tako malo časa. :/

      Izbriši
  11. Ful me zanimajo tile sally laki in kako se obnesejo :)Izbira odtenkov je top(imava podoben okus). drugače pa super nakup.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Kot sem že napisala Petri (Adjusting Beauty) zgoraj, sem do zdaj preizkusila en lak, pa še ta se je odlično obnesel. :) Bom pa definitivno poročala, ko preizkusim še ostale 3.

      Izbriši
  12. Tudi jaz do nedolgo nisem vedela za tole stran, ampak poleg tako super punc odkriješ/izveš marsikaj novega in zanimivega.<3

    Hvala. :) Verjemi - NYX matte šminka je vredna nakupa! :))

    OdgovoriIzbriši
  13. Ojla,
    mene pa zanima kako dobiš stvari od ličila.si? Al se prijaviš k njim al kaj?
    LP
    http://invisibly-perfect.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej. :)
      Ne, oni so me sami kontaktirali. :) kolikor vem, se ne moreš 'prijavit', načeloma pošiljajo tistim, katerim oni želijo. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3