Houston, we have a problem #2

sobota, november 29, 2014

Živjo! :)

Danes je na vrsti drugi del moje nove serije objav (prvi del - klik), kjer vam predstavim izdelke, ki so se pri meni nakopičili in jih moram nujno zmanjšati, preden spet kupim kateri tovrsten izdelek.
Tokrat sem se odločila, da iz izdelkov za telo 'preklopim' na izdelke za nego ustnic. To so seveda balzami za ustnice! :) 
Labello Lip Butter Raspberry, Vanilla&Macadamia, Coconut: Seveda moram najprej začeti z najbolj priljubljeno znamko balzamov za ustnice pri nas! :) Tile balzami se nahajajo v 'lončku', zato jih uporabljam le doma. Zelo prijubljeni so postali lani, ko sta izšli verziji malina in vanilija&makadamija, pred kratkim pa so izdali še borovnico, kokos in original. Najbolj všeč iz te kolekcije mi je kokos, ker diši božansko. Več o njih pa si lahko preberete tukaj
Labello Cranberry&Raspberry Vitamin Shake: En mojih najljubših balzamov za ustnice. Diši res njami, zelo sadno. Je mešanica med roza in nežno marelično barvo. Ustnicam da lep nežen roza nude sijaj in jih odlično nahrani.

Labello Fruit Shine Cherry: Tudi ta balzam diši lepo, po češnjah. Sicer to ni moj najljubši vonj češnje, vseeno pa je prijetno sladek. Vsebuje tudi bleščice, ki na ustnicah niso vidne. Vseeno pa ustnice obarva v rdečkasti barvi in je primerna tudi za izhode. Več tukaj

Labello Repair&Beauty: Ta izdelek mi je v tem mesecu močno prirasel k srcu. Prejela sem ga od podjetja Nivea za preizkusit in kar ne morem verjeti, da ga nikoli prej nisem kupila. Ima dvojno jedro, notranji del ustnice neguje in jih izboljša, zunanji del pa ustnicam da prekrasno mlečno roza barvo. Več o tem balzamu tukaj.
Forever Aloe Lips with Jojoba: Gre za brezbarven balzam z malo bolj mastno teksturo, kar je meni všeč. Super je za dneve, ko so moje ustnice ekstremno izsušene, saj jih res zelo nahrani. Vsebuje jojobino olje in ima rahel cvetlično saden vonj. Vsekakor bo pogosto v uporabi v zimskih mesecih. 

Yves Rocher Pisctacio&Cacao: Balzam, ki sem ga prejela pred kratkim v Poloninem giveawayu. Ima zelo nežen vonj po kakavu in pistaciji. Sicer sem ga preizkusila le enkrat, ampak po izgledu me malce spominja na zgornji balzam, vendar tekstura ni tako zelo mastna, kljub temu pa je hranilna. Bom poročala več, ko ga dodobra preizkusim.

Burt's Bees Beeswax Lip Balm: Brezbarven balzam s čebeljim voskom, ki ima zelo svež vonj (spominja na mentol). Ko ga nanesem na ustnice, ima rahlo pekočo-hladilen efekt. To mi sicer ni preveč všeč, ampak kljub temu dobro opravi svojo nalogo vlažilnosti. Tekstura ni ne mastna in ne čisto lahka, zato ga najraje uporabljam v jesenskih mesecih.
Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm: Čeprav sem za Cherry Me balzam napisala, da ima zelooo prijeten vonj po češnjah, ima ta ŠE BOLJŠEGA, ki je res za pojest. Vonj je namreč močnejši in bolj sladek, vseeno pa ni preveč močen. Ustnicam sicer ne da tako rdečkaste barve, kot Maybellin ali Labello, ampak je bolj nežno rdeč, malce vleče na roza marelično. Vlažilnost pa je pri tem res odlična, boljša, kot pri Maybelline in Labello znamki.

 Maybelline Baby Lips Cherry Me: Balzam ima krasen vonj po češnjah, ki je meni veliko bolj všeč, kot pri Labello Fruit Shine Cherry. Lepo vlaži ustnice in da nežno rdečkasto barvo, ki se jo da malo nadgraditi. Ocena tukaj.

Maybelline Baby Lips Pink Shock: Obožujem to barvo balzama! Na začetku me je zelo presenetila pigmentacija tega balzamčka. Definitivno najbolj pigmentiran balzam v moji izbirki. Je vibrantno roza in diši sladko, po sadnih bonbonih. Sama jo zelo veliko nosim tudi za večerne izhode, kadar nočem težke šminke, ampak vseeno želim vibratno roza ustnice.  Vlažilnost je podobna, kot pri Cherry me verziji. Je pa tukaj primerjava obeh.
L'oreal Colour Riche Balm Pink Satin: Obožujem ta balzam. Je najbolj 'luskuzen' balzam v moji zbirki. Že embalaža je krasna, zlato-roza in me spominja na šminke. :P Je roza barve, vsebuje majhne bleščice, ki na ustnicah niso preveč vidne in ima sladek vonj po vaniliji. Všeč mi je barva, ki jo pusti na ustnicah - nežno roza s sijajem in zato balzam rada kombiniram k močneje poudarjenim očem (namesto šminke). Tekstura je malce bolj mastna in zato fajn hranilna. Nekaj besed o njem - tukaj.

Essence Ice Ice Baby Lip Balm: Tale balzam je iz LE Ice Ice Baby, k nakupu me je pritegnila barva. Je krasen roza barve, ki je tudi na ustnicah dobro pigmentirana. Žal pa mi ni všeč tekstura balzama, saj ne naredi nič mojim ustnicam, kvečjemu le poudari vsak najmanjši suhi predel, ni pa vlažilna. Sploh se ne morem pripraviti k temu, da bi balzam porabila do konca. 

Essence Happy Holidays Sugar Plum Fairy: Balzam je iz lanske božične omejene izdaje. Kupila sem ga predvsem zaradi roza odtenka in ker mi je všeč embalaža. Ima nežen sladkast vonj, ustnicam pa da lepo sijočo roza barvo. Je zelo hranilen, saj ni ravno lahke teksture.

Essence Happy Holidays Run, run Rudolph! (manjka na sliki)Tudi tale balzam me je pritegnil lani, ko je bil na voljo v Happy Holidays omejeni izdaji. Barva je lepa rdeča, primerna za božične praznike. Tako mi je bil všeč, da sem se kasneje vrnila še po enega rdečega. :P Ustnicam da lepo barvo, za balzam kar precej pigmentirano, odlično jih nahrani in diši slastno. 
Catrice Pure Shine Cherry-ty: Sicer tale balzam malce spominja na šminko v svinčniku, ampak nedvomno gre za balzam, saj ima fajn vlažilno funkcijo+prekrivnost je majhna. Tale barva je moja najljubša, saj da lepo rdečo barvo ustnicam+jih navlaži. Zadnje leto so mi zelo všeč balzami/šminke v svinčniku, saj je nanos zelo enostaven, saj ne potrebuješ ogledala.

Catrice Pure Shine Go Flamingo Go!: Ker sem bila tako navdušena nad zgornjim odtenkom, sem morala kupiti še enega. Zelo malo nosim marelične/koralne odtenke, zato je ta bil prava izbira. Ustnice lepo navlaži in da krasen sijaj.
Imam pa še neodprte balzame, ki mi jih še ni uspelo preizkusit (razen enega - Labello Lip Butter kokos)

Balea balzam za ustnice s karitejevim maslom in arganovim oljem: Tale balzam sem prejela za darilo, vendar še ga nisem preizkusila, ker želim prej porabiti nekaj drugih balzamov. Namenjen je suhim in razpokanim ustnicam, saj jih intenzivno neguje.

Figs&Rouge Mango mandarin Lip Butter: Tudi tega sem prejela za darilo. Nisem še imela nobenega balzama te znamke, zato se veselim preizkušanja. Gre za naravni masleni balzam, z dodanim karitejevim maslom, nudi pomirjajočo zaščito in vlaženje. Ima 100% naravne sestavine.

Nuxe Bio Beaute Repairing Lip Balm: Tega sem prejela zraven Nuxe suhega olja, ki sem ga kupila že nekaj časa nazaj. Balzam ima BIO karitejevo in marelično maslo, ki obnavlja in daje sijaj suhim ter razpokanim ustnicam. 100% iz naravnih sestavin.
Upam, da nisem na kakšnega pozabila, ker jih imam ponavadi v vsaki torbici, žepu, na nočni omarici, itd. :)
Če bi vas morda zanimala podrobnejša ocena kakšnega balzama ali pa kateri so moji TOP balzami za jesen/zimo, mi prosim napišite spodaj.

P.S.: Se opravičujem za slabše slike, vreme mi ni bilo preveč naklonjeno. :/

Koliko balzamov za ustnice pa imate ve? :P Mi priporočate kakšnega 'novega'?



S.



You Might Also Like

25 komentarji

  1. Enaka težava pri meni, samo da jih je še malo več, haha groza :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim, da imam tri balzame za ustnice, s tem da enega ne štejem za klasično labelo, ker je bolj kot gloss (ta isti kot imaš ti od Nuxe v škatlici). Druga dva sta pa od Palmer's Swivel Stick, ki je moja najljubši balzam ever in ga uporabljam že tri leta, ter Labello Peach, ki ga imam predvsem zaradi vonja :) Nazadnje sem kupila labelo že zelo dolgo nazaj in se na splošno zelo izogibam kupovanja odvečnih label, ker moje ustnice sploh niso tako suhe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wau, pridna. :) Meni jih nikoli ne uspe imeti tako malo. Že če bi jih imela le 10 bi bil čudež. :D Tale Palmer's Swivel Stick se sliši zanimivo. A se ga da dobiti pri nas? Prvič slišim. :)

      Izbriši
    2. Ni pri nas. Je pa na Hrvaškem in na Feel Unique :)

      Izbriši
  3. Ista si kot jaz! :D Balzami za ustnice pač morajo biti vedno dosegljivi v vsaki torbici & kotu sobe :P Jst ti priporočam še Carmex cca. 2€ ampak čez noč pomiri/popravi razpokane ustnice in je moja zimska stalnica. Moram pa sprobat tega Labellinega Repair, ker ste napisale kar dosti pohval na njen račun. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala za priporočilo. :) Tega sem že zasledila, ampak ga nikoli nisem uspela kupiti. Ko porabim kakšen balzam, bom ga zagotovo sprobala, ker mam rada balzame, ki fajn delujejo čez noč. :D Labellinega pa ti res priporočam, že barva, ki jo pusti je meni krasna.

      Izbriši
  4. What problem, where? :) Jaz mam tud zaloge...vsega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, super, da se ti ne zdi problem moja količina. :P Meni je malo problematično, ker se mi zdi, da jih zelo počasi porabljam, pa vmes že kakšnega novega kupim... :) Sicer pa je res, da mamo punce rade zalogo vsega. :P

      Izbriši
  5. Uff moja zaloga se tudi kar približa tvoji :P Ampak enostavno se ne morem upreti, ali je kriva embalaža, ki je tako cute, da jo moram imeti, ali je kakšen nov vonj, ki ga moram imeti vedno eni in isti izgovori :D hihi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ane?! :D Jaz sem si že 100x rekla, da si ne bom več balzamov kupovala, ampak res me zamikajo zaradi embalaž, dobrih ocen na blogih, itd. :D

      Izbriši
  6. Medtem, ko sem brala tvoj blog, sem si MORALA namazati ustnice! :D Haha. Pri roki sem imela od Maybelline baby lips - Pink punch. Res mi je všeč mazljivost teh balzamov, tudi kar dosti so pigmentirane. Sama sem zadovoljna s tem nakupom :) Veliko rajši imam te navadne balzame, kot recimo EOS, ki me je razočaral samo zaradi mazljivosti, ker je hrapav, kot kakšen res poceni balzam. Mogoče sem pa le slučajno naletela, ker je mint vonj, kaj pa vem. Ampak ga vseeno uporabljam, ker mi je vonj všeč, in rada porabim izdelke do konca. Pri balzamih mi to še uspeva, žal za šminke to ne morem reči - jih imam preveč, pa še kar .... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, jaz sem si med pisanjem tudi morala, čeprav si jih itak čez ves dan mažem. :D Tega Pink Punch pa še nisem preizkusila, ampak nekako me več njihovih vonjev ne mika, sploh ne iz stalne linije. Iz Electro pa bi še kaj imela. :P Ja, za EOS sem slišala veliko kritik pa mene po pravici niti ni pritegnil. Hehe, jaz sem ista, poskušam vedno porabit izdelek do konca, če mi je všeč, ali ne. :))

      Izbriši
  7. super post. jih imam tudi kar precej, sploh vse lip butterje, baby lipse in kakšna dva ali tri od labello. Bom kmalu morala po kakšnega od labello, ker se mi zdi da jih imam ''premalo'' ;))

    super post. xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj če so v uporabi, potem super. :P
      Hvala. :) Novo takšno objavo lahko pričakujete spet naslednji mesec. :) xx

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Ja, res ti ga priporočam, ker vem, da je tebi tudi zelo všeč vonj Maybelline Cherry Me. :) Ta Hurraw ima res še bolj njami vonj po češnji. :P

      Izbriši
  9. Zelo lepa zbirka, vidim da imava kar nekaj istih izdelkov,
    obožujem te lip butter od labello, vedno jo moram imeti na dosegu roke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Ja, lip butter-ji so kar popularni zdaj, mislim, da jih ima veliko punc na dosegu roke :D

      Izbriši
  10. Wau kaksna zbirka! Hurraw je biu meni full vsec. Nisem bla pa nikol velika fanica Labelle in sovrazim posplosevanje, da za vse balzame folk govori labela!
    Imam pa trenutno v uporabi vanilija balzam od Dvorca trebnik in je meni zakon res!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi zelo všeč in nameravam sprobat še druge vonje. :P
      Feel u! Jaz tudi tega preveč ne maram, čeprav se včasih spozabim, pa tudi rečem labela. xD Ampak se trudim.
      A res? Bom si zapisala. Ker mi je bilo njihovo mleko za telo zelo všeč. :)

      Izbriši
  11. Pa sem jaz mislila, da sem odvisna od balzamov:D No jih imam kar veliko, ampak ne vem če toliko kot ti, ker jih rada sproti porabljam in zavržem. Burt's Bees je ena mojih najljubših znamk za balzame:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe. xD jaz se jih tudi trudim nonstop uporabljat, ampak jih malo menjujem, tako da porabljanje dlje traja pri meni. :) Se pa zdaj trudim porabit Labello Lip Butterje, ker jih v zimskem času ne maram uporabljat.

      Izbriši
  12. Oh dobro je, moja zbirka negovalnih balzamov se lahko še poveča! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, me veseli, da sem te potolažila in spodbudila še h kakšnemu nakupu balzama. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3