Review: Makeup Revolution Makeup Brushes

četrtek, april 30, 2015

Živjo, punce! :)

Od kar vem za Makeup Revolution znamko (ki jo pri nas najdete na Ličila.si), so se mi njihovi izdelki močno prikupili in tako vedno rada preizkusim kakšno njihovo novost. Sploh ker za nizko ceno dobiš kvalitetne in na pogled zelo lepe izdelke.
Takoj, ko sem na Ličila.si videla, da je znamka Makeup Revolution izdala tudi čopiče za ličenje, sem jih nekaj nemudoma morala kupiti. :P Vzela sem en čopič za obraz in dva za oči + enega za oči sem prejela tudi od podjetja Ličila.si. Hvala vam. <3
Danes bom podala mnenje o teh čopičih, saj jih uporabljam skoraj vsakodnevno, torej vedno, ko se ličim. :)
Čopič za obraz PRO F105 Contour
Namenjen je za 'contouring' oz. senčenje obraza, torej za bronzer in rdečilo v prahu/kamnu ter za kremasta rdečila, bronzerje.
Tale čopič sem kupila, ker sem ugotovila, da nimam nobenega čopiča samo za rdečilo. 
Čopič je poševno pristrižen in za moje pojme ravno prav mehak in nežen na dotik. Večinoma sem ga uporabljala za rdečilo v kamnu in se je odlično obnesel. Lahko ga uporabljamo za rahel nanos rdečila, kot tudi močnejši. Za moje pojme čopič zajame ravno dovolj produkta, da nanos ni preveč 'močan'.
Tudi za nanos temnejšega pudra v kamnu oz. bronzerja je čopič odličen, saj zaradi poševne oblike omogoča enostaven nanos na predel pod lično kostjo. 
Čopič uporabljam redno, torej ga tudi redno čistim in do zdaj še ni odpadla nobena ščetina.  
Čopič najdete tukaj.
Čopič za nanos in zabrisovanje senčil PRO E103*
Izdelek je namenjen za nanos in zabrisovanje kremnih senčil in senčil v prahu ter kamnu. Krasno naj bi se obnesel tudi v pregibu očesne veke.
Edini od čopičev, ki me ni preveč navdušil. Glede na to, da naj bi bil primeren za zabrisovanje senčil, se mi zdi premalo mehak. Meni za zabrisovanje ni preveč ustrezal, saj je prehode med senčili premalo zabrisal, poleg tega pa je prevelik za v očesno gubo. Se mi pa zdi, da je super za nanos kremnih senčil, tako da se deloma strinjam s opisom tega čopiča. Sama pa ga uporabljam tudi za osvetljevanje na predelu pod obrvmi in se mi zdi odličen. Za zabrisovanje senčil pa bi sama vsekakor izbrala kakšen drug čopič. Je pa čopič kar se ščetin tiče, še vedno v odličnem stanju.
Čopič najdete tukaj
Čopič za zabrisovanje senčil in senčenje PRO E102 Contour
Čopič namenjen za zabrisovanje senčil in senčenje na težje dostopnih mestih.
Moj najljubših čopič od vseh omenjenih tukaj, takoj za čopičem za rdečilo. Podobno kot tisti za rdečilo, je tudi ta čopič poševno pristrižen. Čopič se mi zdi ravno prav mehak, sama pa ga najraje uporabljam ravno za senčenje v zunanjem V kotičku oz. na težje dostopnih mestih. Se mi zdi, da se v takih predelih najboljše obnese. Tudi senčila lepo zabriše, vendar pa še vseeno za to funkcijo (zabrisovanje prehodov med senčili) raje uporabljam en drugi čopič. Čopič je še vedno v super stanju in dejansko si brez njega več ne predstavljam senčenja oči - predvsem v zunanjem V kotičku.
Čopič lahko kupite tukaj.
Čopič za nanos senčil za oči PRO E101
Namenjen je za rahel ali močnejši nanos kremnih senčil, senčil v prahu in kamnu. 
Ta čopič uporabljam namesto osnovnega čopiča, torej za začeten nanos senčil za oči. Gre za ploščat čopič, ki ni preveč mehak, vseeno pa ni preveč 'trd'. Omogoča lep nanos senčil, vendar je za to funkcijo vseeno malce majhen, zato je potreben večkraten nanos za celotno veko. Ga pa sama rada uporabljam tudi za nanos senčil na spodnji veki ali ko npr. želim na zgornji veki 'za piko na i' dodati malce bleščic oz. en odtenek le na center veke in mi tako velikost čopiča prepreči, da bi 'uničila' prehodni izgled senčil (je težko pojasniti). :) Tudi ta čopič je še vedno v odličnem stanju, kljub pogostemu pranju.
Čopič dobite tukaj.
Povzetek:
Za to ceno se mi zdijo čopiči res super, saj je nanos z njimi res prijeten, poleg tega pa ščetine ne začnejo izpadat že prvi dan (vsaj meni niso). Tudi ročaj čopičev je narejen zelo trdno in kvalitetno, poleg tega je ravno prav dolgi in lepo 'paše' v roko.
Še posebej prijetna se mi zdita čopič za senčenje obraza oz. za rdečilo in čopič za zabrisovanje ter senčenje na težje dostopnih mestih. Vsekakor mi ni žal, da sem kupila njihove čopiče, saj si predvsem brez čopiča za rdečilo, za zabrisovanje/senčenje na težje dostopnih mestih in osnovnega čopiča za nanos senčil več ne predstavljam svoje rutine ličenja.
Sedaj je na voljo tudi potovalni set različnih čopičev, ki ga lahko najdete tukaj.


Ste že preizkusile kakšen čopič znamke Makeup Revolution?
Kateri izdelek znamke Makeup Revolution je vaš najljubši?



S.

*Izdelek mi je bil poslan v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je iskreno!

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Izgledajo mi zelo podobno E.l.f. čopičem. Prvi trije so mi zanimivi, sploh tista dva za očesni mejkap, ker izgledata majhna in meni to ustreza :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res sta super, sploh za bolj majhne oči. :) Glede velikosti sta mi boljša, kot npr. tisti osnovni za oči od RT, ker je skoraj prevelik za moje oči. :)

      Izbriši
  2. Meni je znamka Makeup Revolution res svetovna, ne dvomim, da so torej super tudi čopiči, ki pa jih še moram preizkusit :)

    Larisa
    http://girlof21st.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz sem vedno bolj navdušena nad njihovo znamko in nad njihovo sestrsko znamko I Heart Makeup. :) Čopiče pa ti res priporočam, sploh ker jih nikoli ni preveč. :P

      Izbriši
  3. Jaz imam E103 čopič in se popolnoma strinjam s tvojim opisom :) sama ga uporabljam samo za zabrisovanje kremnih senčil :)

    OdgovoriIzbriši
  4. nisem še sprobala teh čopičev, ampak vedno uporabljam tale poševen "blush brush" za bronzer in rdečilo, ker se mi zdi najlažji nanos s takšnim čopičem :D
    PRO E102 Contour mi pa izgleda zelo fajn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se tudi zdi takšen čopič najboljši za contouring in rdečilo. :D Mislim, da bom še kar enega kupila. :P
      Ta čopič za oči pa mi je res zakon, sploh, če delaš zadimljen izgled, res fajn senči v zunanjem V kotu. :))

      Izbriši
  5. Zanima me kako naročiš tele testerčke šmink, ker bi jih rada tudi sama preizkusila.
    SE to da ali ne more vsak naročiti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če misliš Avon testerje, se dajo naročiti.
      Je pa res, da jih v običajnem katalogu ne moreš najti. Jaz dolgo nisem vedela, da sploh obstajajo, ker mi ni nobena punca, pri kateri sem naročala nikoli povedala (zelo taktično in zvito). Če boš naročala pri kateri punci oz. zastopnici, jo prosi, da ti pošlje še ta katalog testerjev šmink, ker jih lahko čisto vsak naroči..je pa res, da ti redko katera pove zanje, saj je njihov namen, da čim več zaslužijo, torej s full-size šminkami. Testerji pa stanejo okoli 30c, odvisno iz katere linije šmink so. Se splača, ker se lahko bollj poigraš z odtenki, pa še ne rabiš veliko denarja odšteti za različne odtenke..+da seveda lažje porabiš, kot full-size šminke. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3