New In: July

četrtek, avgust 06, 2015

Živjo, dekleta! :)

Dnevni letijo kot zmešani in spet so na vrsti mesečne lepotne pridobitve! Vem, da zadnje mesece nisem bila najbolj pridna in marljiva blogerka, vendar se je dogajalo TOOOLIIIKOO stvari! To poletje res dobro koristim in se poskušam držati čim dlje stran od računalnika ter interneta. V preteklih treh tednih sem recimo bila na morju, taborjenju, zdaj pa spet grem za dva dni na morje. Vam pa obljubim, da se kmalu vrnem v redno bloganje - to je še vedno nekaj kar najraje počnem (brez skrbi). :)
Da se vrnem nazaj k pridobitvam...Glavna zvezda mojih lepotnih pridobitev so tokrat bile Catrice in Essence novosti. Žal pa sem naletela na precej izropano Catrice stojalo, zato še nisem kupila vsega, kar sem želela.


KAJ SEM KUPILA:
Pretekli mesec sem se končno razvajala z novo poletno dišavo, ki sem jo želela že od lanskega poletja. Izkoristila sem popust v DMu in si tako kupila Escada Born in Paradise toaletno vodico, ki diši prijetno sladko, tropsko in po kokosu. <3 Premamilo me je tudi Essence roza rdečilo iz omejene izdaje Secret Party, ki je idealno za poletjee.
Ker mi je zmanjkalo pilinga za obraz, sem se odločila, da tokrat poskusim z pilingom od Kozmetike Afrodite, Clean Phase. Piling je sicer prijetno kremast, vendar za moj okus premalo grob.
Od negovalnih izdelkov za telo sem v juliju kupila še Cien tonik za obraz za normalno-kombinirano kožo, ker je bil poceni, poleg tega pa so mi njihovih izdelki kar precej všeč. Kupila sem tudi nov deodorant v spreju. Tokrat sem se odločila, da malo zamenjam in tako sem vzela Rexoninega, saj njihove deodorante veliko blogerk zelo hvali. Sem ga že preizkusila in ta verzija Shower Clean je res prijetna ter je lepega, čistega vonja.  
En dan preden sem se s fantom odpravila na morje, sem v Tuš Drogeriji naletela na znižano olje za sončenje Protect&Bronze, znamke Nivea Sun, ki naj bi pospešilo naravno porjavitev. Ker sem zelo bleda, sem izkoristila priložnost in ga kupila ter ga tako na morju tudi uporabljala. Zdi se mi, da je olje malo pomagalo, je pa res, da se na začetku nisem niti malo sončila, sem bila bolj v vodi, kot pa na ležalniku/pomolu.
 In še nekaj novih kosov ličil - Catrice in Essence novosti. Visoko na moji listi želja so bile Catrice in Essence tekoče šminke, ki so zelo podobne Maybelline Color Elixir-jem (ki jih pri nas ni, normalno), vendar cenejše. Kupila sem eno od Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick (odt. AdREDnaline Rush Lovers) in eno od Essence Liquid Lipstick (odt. Almost real). Želela sem več odtenkov, vendar je pri Catrice veliko odtenkov že manjkalo, ali pa so imeli le po en kos na polici in brez testerjev. Vseh odtenkov pri Essence pa tudi še ni bilo, saj so tisti dan, ko sem bila v drogeriji, komaj dobili le 'preview' novosti. Obe tekoči šminki sem že preizkusila in sta mi zelo všeč. Na moje presenečenje pa mi je Essence šminka bolj všeč, saj aplikator deluje bolj kvaliteten (+je cenejša kot Catrice), mi je pa embalaža pri Catrice lepša. Bom videla na daljši rok, ko sem bo še malo bolj poigrala z obema in ko mi uspe dobiti še nekaj drugih odtenkov pri obeh znamkah. Zadnja novost pa je Catrice Multi matt rdečilo za lica (odt. La-lavander) v kar 4ih različnih odtenkih. Izdelka še nisem preizkusila, mi je pa všeč variacija odtenkov.

 
KAJ SEM PREJELA:
Pretekli mesec me je razveselil paket, ki sem ga prejela v nagradni igri blogerke Eve. Zadela sem paket KIKO dobrot in sicer: KIKO čistilno mleko za odstranjevanje makeupa (zelo se veselim preizkušanja!), KIKO senčilo za oči v roza odtenku (220), ki se lahko uporablja tudi mokro (sliši se super!) in KIKO lak za nohte v roza-rdečem odtenku (281)
To je to od julijskih pridobitev. Zdi se mi, da bo mesec avgust bolj kritičen, kar se tiče pridobitev, saj še čakam na priložnost, da ujamem še nekaj Catrice&Essence novosti, poleg tega pa sem pred kratkim naročila nekaj stvari preko Boots International (komaj čakam!). :))

Kaj pa ste ve nakupile v vročem juliju?



S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Njamsiiiii Escada in vsi KIKO izdelki! :D

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Escadina dišava raztura. :D Kiko izdelki pa so tudi meni zelo všeč, moja zbirka njihovih stvari pa se kar veča. :P xx

      Izbriši
  2. Ooo, Kiko <3 Essence tekoča šminka je visoko na moji listi želja - samo še poiskat jo je treba ;)
    Xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta tekoča šminka je fajn, sploh za to ceno! :) Mislim, da je zdaj že v vseh drogerijah ta preview..sem vidla že v našem Müllerju, DMu pa tudi Tuš drogeriji. xx

      Izbriši
  3. Ooooo Escada <3 enkrat jo moram kupit, sme imela tewster in je TOP! :D Lidlov tonik je meni odličen sem že na 3. flaški. V eno prejšnjo sme si Garnierjevo micelarno nalila ;) Catrice tekoče šminke, sem jaz izpustila, ker ne maram glossy finisha. Wau tale Kiko senčka je tok luštna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maš zdaj kar lep popust v DMu. :D Zdaj mam še za eni dve uporabi Afroditinega tonika, potem pa končno sprobam tega. :D Upam, da bo meni tudi fajn! Aja, meni pa je všeč ta finiš, čeprav mi je mat vseeno ljubši. Sta mi ta ti tekoči šminki res super za takrat, ko se mi ne da nanašat običajne šminke.
      Senčka je res zanimiva, sploh ta 3D fora, pa da se lahko uporablja tudi na mokro. *.*

      Izbriši
  4. Oooo Kiko! Nimam še nobenega njihovega izdelka, ampak sem prepričana, da pridem še letos do njega, ker njihove izdelke punce res pohvalite :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obvezno probaj, če boš kje v bližini! Ni mi jasno, zakaj Kiko-ja še ni pri nas, bi zagotovo imeli ogromno fanov. :D

      Izbriši
  5. Escada parfum zmaga in zdej ko vidim tale Catrice blush mislim da bom kar letela ponj!

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3