New In: September

torek, oktober 06, 2015

Hej! :)

Danes z vami, kot vsak mesec, delim moje lepotne pridobitve preteklega meseca. Ko sem na kup začela dajat izdelke, ki sem jih kupila v septembru, sem presenečena ugotovila, da sem bila pravzaprav zelo pridna. Kupila sem res malo izdelkov, pa še to tiste, ki so bili znižani/v posebni akciji, ali pa je šlo za izdelek, ki sem si ga noro želela. Juhu! Najbrž pa bo naslednji mesec spet drugače (je nekaj izdelkov, ki jih imam nagledanih). :P


KAJ SEM KUPILA:

Prvi izdelek je Maybelline Erase Me korektor za okrog oči, ki se ga seveda pri nas ne dobi. Izdelek je bil na moji listi želja že vsaj dve leti in končno je pristal tudi v mojih rokah. Po zelo, zelo dolgem času sem se odločila, da si privoščim vodoodporno maskaro, ker včasih pride zares prav. Za njo nisem hotela odšteti veliko denarja, zato sem kupila cenejšo in sicer od Essence I Love Extreme, ki je ena novejših maskar in je že postala popularna. Zraven pa sem prejela še klasično I Love Extreme maskaro. Maskar pač nikoli ni preveč, kajne (čeprav jih imam doma okoli 10?)? :) Zadnji izdelek pa je stalnica pri meni. In sicer Nivea deodoranti, na katere prisegam skozi celotno leto. V Müllerju je bila odlična ponudba 1+1gratis, tako da imam sedaj spet malo zaloge. 

KAJ SEM PREJELA:

V začetku meseca sem v oceno prejela Nuxe suho olje z zlatim leskom Huile Prodigieuse OR, česar sem se zelo, zelo razveselila. Njihovo klasično Huile Prodigieuse olje naravnost obožujem, zato nisem niti za hip podvomila, da bo pri tem kaj drugače. Olje je zares čudovito, saj koži da sijaj in poudarja zagorelo polt. Idealno za poletje in ostale priložnosti. Moje podrobnejšo mnenje si lahko preberete tukaj.
Kaj pa ste si ve privoščile v mesecu septembru?



S.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. joj v septembru si bila pa zelo pridna, res pohvalno..jst sem bla tudi pridna, nekaj sem si vzela od Catrice fallosophy pa še neke drobnarije, sem pa rekla da se res omejim in ne kopujem več ker ne rabi zaenkrat. Sicer pa tvoj nakup je uspešen 1plus 1 gratis je super deal:) uh tale nivea brez aluminija se mi pa zanimivo bere, vem da diši, ker meni je ta fresh linija najbl dišeča:) Nuxe je pa itak must have, sem ga tudi sama dobila in mi tako lepo diši. Sicer pa olja so mi res zakon:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Monika. :D Ne boš verjela, ampak je bilo čisto spontano tako. :) Se mi zdi, da če se odločim, da kateri mesece ne bom veliko nakupovala, mi ne uspe tako dobro, kot če tega ne načrtujem. :D Uu, vidim, da si tudi ti bila zelo pridna, bravo! Ta Nivea deodorant ti zelooo priporočam, meni res odgovarja, da pa nima aluminija, pa je itak še dodaten plus. :)
      Nuxe olje, ki smo ga dobile pa je bilo res čudovito presenečenje in ga od takrat res veliko uporabljam, čeprav je že jesen. Res top. Sem prebrala tvoj prvi vtis o njem, tako da se veselim še podrobnejše ocene. :))

      Izbriši
  2. Se hecaš ? :D Ful malo si nakupla..ampak v dobrem pomenu !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P Ja, se bere kar malo nerealistično, ker ponavadi vsaki mesec kupim kar nekaj stvari. Ampak tokrat sem res ful malo nakupila. Sem bila še sama zelo presenečena, sploh ker nisem načrtovala tega. :D Sicer pa bo itak ta mesec verjetno bolj pester, ker hočem nove Lush stvari. :3

      Izbriši
  3. Jaz sem bila bolj na NO BUY, kupila sem samo par malenkosti, še dobro ker smo sedaj toliko dobile. Olje pa itak, zmaga...lepšega darila pa še ne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, jaz pa tale no buy kar prelagam in prelagam. :) Verjetno bom šele z novim letom začela pravi no buy, oz. po mojem rojstnem dnevu januarja. :D Zdaj trenutno mam toliko stvari nagledanih, ki jih delno res ''rabim'': Lush, L'Occitane. :)
      Se strinjam glede darila, fantastično, sem se ga fuuuuul razveselila. <3

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3