New In: November

nedelja, november 29, 2015

Zdravo! :)

Danes je predzadnji dan v mesecu novembru in preden se začne veseli december, bi rada z vami delila svoje novembrske pridobitve. Priznam, tudi tale mesec sem se malce spustila ''z verige'' in nakupila kar nekaj izdelkov. Nimam boljšega izgovora, kot to, da so me pritegnile nekatere novosti, pa tudi znižanja. Konec koncev pa je pred vrati najbolj prazničen mesec v letu in zakaj ne bi imela nekaj novih dobrot, s katerimi bom se razvajala v prihajajočih dneh, pa tudi mesecih. :P


KAJ SEM SI KUPILA:

Od sreče se mi je skoraj zmešalo, ko sem izvedela, da smo v drogerijah dobili nove Maybelline Color Tattoo-je iz linije Creamy Mattes. Color Tattoo-ji so moja najljubša senčila ever in o tej liniji sem sanjala že dolgo, vendar v naši državici takšne izdelke ponavadi dobimo zelo pozno ali pa sploh ne. Trenutno so na voljo 4-je odtenke, sama pa sem si za začetek privoščila odtenek Creamy Beige, ki sem si ga najbolj želela. Tako kot nad drugimi tatujčki (doma imam kar 4 ''navadne''), me je tudi ta navdušil in sedaj si še želim vijoličnega in rozastega (Vintage Plum in Creme De Rose).
Kot obsedenka s šminkami, sem si v novembru privoščila kar nekaj novih šmink. Prvo so šminke od Golden Rose, ki sem jih želela preizkusiti že odkar so o njih pisale tuje blogerke, sedaj, ko je njihova trgovina tudi v Sloveniji, pa mi je to končno uspelo. Gre za Velvet Matte šminke, o katerih sem prebrala same pozitivne stvari. Začuda sem tokrat izbrala bolj nude odtenke (ki jih načeloma ne maram, a tokrat so me odtenki prepričali), pa tudi enega roza in temnejšega rdečega - odličen za ta letni čas. Odtenki: 02, 04, 07, 14, 20. Večino odtenkov sem že preizkusila in sem več kot navdušena!
Pritegnila me je tudi nova omejena izdaja Merry Berry, znamke Essence, ki je že čisto božična. Privoščila sem si vse tri odtenke šmink (01 let's the berry-tales begin, 02 pink & perfect in 03 red rocks), ker so čisto po mojem okusu ter odišavljen zlat prah za telo (01 I love my golden pumps), ki ima prekrasno ''vintage'' embalažo in doziranje (manjka na sliki, ker sem ga pozabila pri fantu).
Kupila sem si tudi novo maskaro za trepalnice in sicer moje najljubše znamke, kar se tiče maskar - L'oreal. Njihove maskare so mi ene najboljših, vendar si jih privoščim le redko, ker cene kozmetike L'oreal, Max Factor, itd.; v naših drogerijah bliskovito naraščajo (15€ za maskaro drogerijske znamke, come on??!!). Kakorkoli, tale maskara (L'oreal Million Volume Excess) je bila že nekaj časa na moji listi želja in ker so imeli v Tuš drogeriji -50% popust na njo, je morala z mano domov.
Potrebovala pa sem še nekaj negovalnih izdelkov za nego telesa. Dva gela za tuširanje: en je od Balee (iz linije Luxury) Red Love, ki ga je pohvalila že Mateja. Je krasne, temno rdeče barve, izgleda zelo glamurozno in diši zelo sladko, ženstveno in sexy - perfektno za zimo. Drugi pa je od Naturalium, ki diši po kokosu - mislim, da obrazložitev, zakaj sem kupila ta gel ni potrebna (#coconutlover).
Kozmetika Afrodita je nekaj časa nazaj izdala tudi 3 vrste intimnih mil, zato sem jih želela preizkusiti tudi jaz. Mili Natural Balance in 3 Active sta tudi bili znižani v Tuš drogeriji, zato je nakup bil še toliko bolj nujen.
Pa še zadnji nakup v tem mesecu, ki je bil češnja na torti vseh mojih nakupov: Balea adventni koledar! Mislim, da smo bile vse blogerke presenečene, ko smo izvedele, da so tudi naši DMi dobili te adventne koledarje, saj je bilo sprva rečeno, da bodo na voljo le v Nemčiji. Bravo, DM Slovenija! :) Adventni koledar je precej velik in vsebuje Balea izdelke iz redne prodaje.

KAJ SEM PREJELA:

Ta mesec je bil, kar se tiče pridobitev, zelo velikodušen. 
Od Tjaše iz TK Swat sem prejela dobrote znamke Bell Cosmetics: dva laka za nohte, bronz puder, paletko korektorjev, svinčnik za oči in šminko za ustnice. Hvala, Tjaša. <3
Od Ane sem v nagradni igri prejela slavno maslo za obnohtno kožico Lush Lemony Flutter, Melvita mini L'Or Bio Extraordinary suho olje za telo, Melvita mini cvetno vodico z damaščansko vrtnico in Max Factor šminko v svinčniku Color Elixir.
V novembru me je s simpatičnim paketkom močno presenetila Nivea, ki mi je poslala njihov losjon za telo Nourishing z mandljevim mlekom, zraven pa še krasne mehke nogavičke za spanje Fascino in ročno napisano sporočilce. Moram pohvaliti Niveo, ker vedno zmagajo s svojimi PR paketki, ki so zelo osebni, simpatični in izvirni (kot npr. praženi mandlji zraven Labello balzamov za testiranje, prečudovito!), poleg pa vedno dodajo luštno sporočilo.
Za konec te objave pa še najbolj NORA in ZAKON nagrada, ki sem jo zadela v nagradni igri. In sicer sem v L'Occitane natečaju zadela L'Occitanov lepotni adventni koledar, ki sem si ga zares zelo, zelo močno želela že odkar sem ga zagledala na spletu. Žal koledar pri nas ni na voljo, nekaj koledarjev pa so na njihovi FB strani podarili ekskluzivno, zato sem bila zelo vesela, da je bila sreča na moji strani. Očitno res drži, da se lahko želje uresničijo, če si nekaj zelo močno želiš. <3 Pred mesecem dni se mi ni še niti približno sanjalo, da bom na koncu dneve do božiča odštevala s kar tremi lepotnim adventnimi koledarji (prejšnji mesec sem si kupila Alessandro adventni koledar).

Kakorkoli..Vsebino in okenca vseh treh adventnih koledarjev - Alessandro, L'Occitane, Balea; bom vsak dan sproti odpirala in objavljala na svojem Instagramu profilu, zato me lahko spremljate tam, če vas zanima, kaj se skriva za posameznimi okencami.
Kaj pa ste si ve privoščile v mesecu Movembru? Ste že preizkusile katerega od zgoraj omenjenih izdelkov?


Želim vam lep preostanek prve adventne nedelje! :)


S.

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Super izbor vseh šmink <3
    Komaj čakam december da začneš okenca odpirat, te bom definitivno spremljala ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. L'occitane adventni koledar ♥ jaz imam Baleinega in Essence, komaj čakam na odpiranje :) so pa super tudi ostale nove pridobitve

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'Occitane je res ena mojih najljubših novembrskih pridobitev. :) <3
      Super, jutri končno lahko začnemo z odpiiiranjeem. :))
      Hvala! <3

      Izbriši
  3. Ista sem glede L'orealovih maskar, enostavno so top. Volume million lashes excess mi je pa najljubša in jo vedno znova kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :)) Upam, da bo tudi meni Excess super, tako kot so mi ostale njihove. :) Ampak me res žalosti, da so cene njihovih ličil, oziroma maskar katastrofalno visoke in še kar rastejo. :(

      Izbriši
    2. A res? :)) Upam, da bo tudi meni Excess super, tako kot so mi ostale njihove. :) Ampak me res žalosti, da so cene njihovih ličil, oziroma maskar katastrofalno visoke in še kar rastejo. :(

      Izbriši
  4. Hvala. :D
    Golden Rose šminke so odlične, slišim pa tudi pohvale za njihove druge izdelke. :)
    Se strinjam in mislim, da bodo vedno bolj popularni. Se tudi opazi, da jih je pri nas letos malo več kot lani - Essence, Balea. :)) To mi je zelo všeč in upam, da jih bo vsako leto še več. Na uho mi je tudi prišlo, da bo mogoče naslednje leto L'Occitanov na voljo tudi pri nas. Je veliko povpraševanja po njem. Res je čudovit - kot na zunaj, kot tudi navznoter. <3

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3