New In: October

nedelja, november 08, 2015

Zdravo! :)

Danes spet z vami delim izdelke, ki sem jih ''pridobila'' v prejšnjem mesecu. V oktobru sem spet malce več zapravljala, vendar je vsak nakup bil po svoje upravičen in vse izdelke že pridno testiram. Glavna zvezda preteklega meseca pa je zagotovo bil moj PRVI lepotni adventni koledar, ki ga začnem odpirati že čez slab mesec - juhuhu! :)


KAJ SEM KUPILA:
Ko sem v blogerski skupini izvedela, da tudi Müllerji po novem ponujajo EOS balzame, sem si nemudoma morala privoščiti enega. Najbolj sem si želela Coconut Milk, vendar žal ni bilo tega okusa, saj so ponujali le 4 druge. Tako sem pograbila vonj Strawberry Sorbet, ki diši po nekakšnih žvečilkah. Balzam ne diši ''wau'', vendar pa vonj ni tako slab. Mi pa je všeč ta jajčasta oblika balzama, ki je odlična za vse, ki imamo malo bolj polne ustnice, vendar pa bi balzam lahko bil bolj vlažilen. P.S.: Müller je že ukinil EOS balzame, tako da je to veselje bilo le ''kratkotrajno''. 
Pretekli mesec sem bila v iskanju lepe, temne šminke za jesen in zimo. Sara iz Passing Fancy je kot naročeno - v tistem času objavila objavo o jesenski šminkah, ki me je očarala in v kateri sem našla dva odtenka, v katera sem se takoj ''zaljubila''. Obe šminki sta znamke ArtDeco, ki je meni do zdaj bila precej nepoznana, kar se tiče šmink, saj nisem preizkusila še nobene. Tako sem si privoščila dva odtenka, ki sta mi že na Sari izgledata odlično - Perfect Color Lipstick (odt. 25A Mystical Heart) in Art Couture Lipstick (odt. 675 Velvet Dark Queen). Šminki sta že postali eni mojih najljubših za to jesen/zimo.
L: Mystical Heart, D: Velvet Dark Queen
L'Occitane je spet vse navdušenke kozmetike očaral z novo omejeno linijo izdelkov. Tokrat je izdal dišečo, hranilno linijo, primerno za hladne dni, ki prihajajo. Seveda govorim o mehčalnem medu iz Provanse. Mene je vonj očaral - je bogat, sladek, vendar tudi svež in čist, zato sem si privoščila kar 3 izdelke iz linije. Prvo sem pograbila milo, ki je tokrat spet dobrodelno, za kar jim lahko le čestitam! Naslednji na seznamu je bil sladkorni piling za telo in za konec še krema za roke, s posebno - nežno, smetanasto teksturo. Navdušena! Ocena definitivno sledi.
In kot zadnji oktobrski nakup je tu še seveda Alessandro adventni koledar. Koledar vsebuje 24 izdelkov znamke Alessandro, ki bom jih odkrivala vsak dan v mesecu decembru. Gre za moj prvi lepotni koledar nasploh, zato sem že zelo radovedna in se zares veselim decembrskih dni. :)

KAJ SEM PREJELA:
V oktobru sem v test prejela dva izdelka za nego kože: Bioderma micelarni losjon za čiščenje kože in Bioderma tretma za nego problematične kože.
Prejela sem tudi dve ličili znamke Revlon: Revlon UltraHD šminka za ustnice (odt. Hydreangea) in svinčnik za oči Colorstay (odt. Matte Espresso). O izdelkih sem bom razpisala v posebnih objavah.
Od Cosmopolitana (''anketni natečaj'') pa sem prejela še najnovejšo maskaro za trepalnice Bourjois Volume Glamour Effet Push Up, ki je odlična, sploh ker trepalnicam da ogromno volumna (manjka slika, ker sem maskaro pozabila pri fantu).


Kaj posebnega pa ste ve kupile v ''roza'' oktobru?


S.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Upam da ti bodo Artdeco šminke dobro služile, jaz sem že pometala iz zbirke ostale berry odtenke ker sta ti dve čisto dovolj. A nima nima Velvet dark queen malo čudno zrnasto teksturo? Se super razporedi če po nekaj urah spet podrgneš ustnice skupaj :D
    Sami super nakupi, sem tudi sama radovedna za Alessandro koledar, Revlon šminka pa izgleda zelo tropsko.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaenkrat sem ZELO zadovoljna s šminkama. :) Hvala, Sara, da si me navdušila! :P Ja, VDQ je malce drugačne teksture (tudi bolj suhe, se mi zdi), kot Mystical Heart, pa meni se slednja lepše nanaša - ampak tadrugi to odpustim, ker je odtenek prečudovit. <3
      Hvala. Za Alessandro koledar pa že komaj čakam, da ga začnem odpirat. :D Revlon šminka mi je noro lepega odtenka, jo zelo rada nosim, ker je čisto ''moja'' barva. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3