Review: Lush Happy Hippy Shower Gel

torek, november 03, 2015

Živjo, dekleta! :)

Tokrat sem se odločila, da ocenim gel za tuširanje od Lusha, nad katerim se zadnje čase res zelo navdušujem. Nekaj časa nazaj sem že ocenila en njihov gel (klik do ocene), ki me je prav tako pritegnil. Oba sta se skrivala v mojem Lush božičnem darilu, ki sem ga kupila januarja na razprodajah.
Do pred kratkim sem še hranila tale gel za tuširanje, saj sem ga varčevala za takrat, ko bom šla na kakšno kratko potovanje in mi bo prav prišel manjši gel za tuširanje.
Vendar me je enkrat premagala radovednost (zaradi omamnega vonja!) in sem se odločila, da ga preizkusim kar v domačem tušu. :) 

Embalaža: Gel za tuširanje se nahaja v temnejši, trši plastenki, ki je značilna za Lush tuš gele. Skozi embalažo je dobro vidna barva, gel pa ima pokrovček na ''klik'', ki se zlahka odpira/zapira. Tale gel za tuširanje se nahaja v manjši embalaži (100g), ki je primerna za potovanja, meni osebno pa je takšna velikost zelo luštna in izgleda res simpatično na kopalniški polički.  
Moje izkušnje z izdelkom: Gel za tuširanje je ''umazano'' rumene barve in ima malo bolj gosto, ''želetinasto'' teksturo, zato je potrebno dobro iztisniti embalažo, da gel priteče ven. Izdelek se odlično peni in je nežen do kože - je ne izsuši. Pri tem gelu za tuširanje mi je poleg goste, želetinaste teksture najbolj všeč še vonj.
Le-ta je citrusen (vsebuje grenivko), osvežilen, malce kisel, a še vseeno ne preveč in ima tudi nekaj sladkobe. Vonj, ki te takoj prebudi in osveži ter je idealen za jutra, za ljudi, ki si po napornem dnevu zaželijo nekaj sprostitve med tuširanjem. Meni je kar malo hudo, da imam le to majhno embalažo (ki se sicer počasi porablja), vendar bom si zagotovo kupila še večjo plastenko.

Gel za tuširanje v vlogi šampona za lase: Lush geli za tuširanje se lahko uporabljajo tudi za umivanje las, kar mene do sedaj pri nobenem gelu ni preveč ''privlačilo'' in tega nisem preizkušala. Vendar, ko sem prebrala opis pri tem gelu (''gel odlično absorbira odvečni lasni sebum in lasem vrne mehkobo in sijaj''), sem morala preizkusiti še ta način uporabe. In priznam, da mi je všeč tudi za to! Lase gel lepo zmehča, jih zgladi, obenem pa so lasje zelo lahkotni in neobteženi. Imam zelo občutljiv tip las, ki hitro postane obremenjen in masten. Po šamponiranju s tem gelom pa so moji lasje bili dosti bolj lahki in z več volumna. Izdelek se mi zdi odličen za masten tip las, za suhe lase pa bi bil preveč ''močan'' in bi lase lahko izsušil.
Cena6,25 € / 100g; 10,45€ / 250g; 15,95€ / 500g.
Lush gel za tuširanje je na voljo v Lush prodajalnah ali na njihovi spletni strani

Sestavine:
Ste že preizkusile kakšen gel za tuširanje od Lush-a?




S.

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Ne morem verjet, da to še obstaja :D Prav spomnim se kako sem ga hotela imet skoraj 10 let nazaj. Me je minilo potem ko sem kupila Snow Fairy in ugotovila, da teh njihovih plastenk ne morem stisnit. Res butasto embalažo imajo že od vedno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimivo, nisem vedela, da je ta vonj tuš gela že tako "star".:D Jaz sem pa komaj pri tem gelu opazila, da ga kar težko iztisnem, pri Snow Fairyu in še enem se mi ne zdi tako težko dozirat. Mogoče ker je tekstura bolj tekoča pri ostalih dveh, tako da ga obrnem na "glavo", malo stresem in gre. Pri HH pa moraš res bolj močno stisnit plastenko. Malo annoying, ja.:D

      Izbriši
  2. Mmm...tale se sliši super, ker obožujem citrusne, sveže in sadne vonje. Sama sem od Lusha preizkusila le Snow Fairy gel za tuširanje, ki pa mi smrdi (vem, čudna sem). :) Preprosto presladek vonj mi je in me kar glava boli, ko ga povoham. Moram spet kaj v Lusha prevohat stvari. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem pa ga je vredno povonjat. :)
      A res? Zanimivo. Meni pa je en najboljši vonjev, ki sem jih preizkusila od gelov. Je pa res, da sem "vsekana" na bolj sladke, pocukrane vonje.:D

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3