February Haul

nedelja, marec 06, 2016

Pozdravljene! :)

Nov, svež mesec je tu in spet je čas, da vam pokažem svoje lepotne pridobitve iz preteklega meseca. Glavna zvezda mojih pridobitev je tokrat nedvomno nakup Zoeva čopičev, ki so bili na moji listi želja že res ZELO DOLGO! Res ne vem, kaj sem tako dolgo čakala! :)


KAJ SEM KUPILA:
Ker je bil pretekli mesec v znamenju praznika zaljubljenih in tudi prijateljstva, je Kiko izdal novo omejeno kolekcijo, imenovano Best Friends Forever. Kolekcija je bila v rdečih in rozah odtenkih, medtem ko je bil dizajn dobesedno srčkast in res prava paša za oči. Tako sem si tudi jaz morala privoščiti nekaj iz kolekcije. Kot strastna ljubiteljica šmink za ustnice, sem seveda kupila dve šminki za ustnice - Endless Love v odtenkih 02 Dinky Magenta in 03 Cute Cherry.
V Tuš drogerijah je potekala Valentinova akcija na I Love...izdelke za nego telesa. Sama sem si privoščila dva zelo dišeča gela za tuširanje: Choca Mocha Lala (vonj me spominja na čokoladno mleko ali kakav, mmm) in Tangerine Dream (ki je podoben vonju gostega soka za mešanje z okusom pomaranče).
V Tuš drogeriji sem kupila tudi L'oreal šminko za ustnice Color Riche Collection Exclusive by Blake, v poletnem roza odtenku Blake's Delicate Rose (obožujem takšne roza odtenke!) in tako izkoristila rojstno dnevni popust.
V februarju sem si privoščila še dve priznani šminki, znamke MAC, ki ima zame ene najboljših in najbolj prijetnih šmink. Moja lista klasičnih MAC šmink je kar dolga in na vrhu je že nekaj časa bil odtenek Girl about Town, ki sem si jo privoščila tokrat. Kupila pa sem si tudi MAC retro matte tekočo šminko v odtenku Personal Statement. Te tekoče šminke so novost v MAC družini izdelkov za ustnice in ker sem prebrala veliko dobrih prvih vtisov, se nakupu pač nisem mogla upreti. Tekočo šminko sem sicer preizkusila le enkrat, ampak zaenkrat mi je zelo všeč!
Yay in zadnji, a meni najljubši nakup: Zoeva komplet čopičev za oči Rose Golden Vol. 2. Končno! Čopiči so bili na moji listi želja že skoraj dve leti in sedaj so končno moji! Definitivno še bom naročala pri njih, trenutno me najbolj mikajo paletke za oči - Smoky in En Taupe (obožuuujem naličene oči!).

KAJ SEM PREJELA:
Pretekli mesec sem od podjetij prejela kar nekaj presenečenj in izdelkov za testiranje. Ob tej priložnosti bi se rada lepo zahvalila vsem in vsakemu posebej. :)
Od podjetja Ebrand Estetika sem prejela veliko testerjev, pa tudi nekatere izdelke v večjih velikostih. Čistilno mleko za obraz, pomirjevalno kremo za občutljivo kožo, tonik, piling za obraz, vitaminsko masko, kremo za roke, masažno kremo za telo, hidratantno kremo za po depilaciji in čistilno olje za obraz. Izdelke že pridno preizkušam in zaenkrat sem več kot navdušena!
Tik pred Valentinovim me je močno presenetil paket od preljubega Avona. Res dobro vedo, kako polepšati dan ljubiteljici kozmetike! Poslali so mi dišečo kopel z vonjem jasmina Planet Spa Bath Elixir, izredno luštno šminko za ustnice z detajli majhnih srčkov Colortrend Kiss'n'Go (v nežno roza odtenku Amour) in dve zapestnici Friends are forever. Hvala vam iz srca! <3
V test sem konec februarja prejela tudi nov Artistry puder Exact Fit, ki sem ga že preizkusila in je odličen! Seveda pa niso pozabili tudi na moje drage bralke, zato kmalu pričakujte presenečenje. :)
Od slovenske naravne znamke 4 Kids and Us sem v test prejela Mleko proti celulitu. Tudi ta izdelek že testiram, zato lahko kmalu pričakujete izčrpno oceno. Podarjam pa vam tudi kodo za -10% popust na vse njihove izdelke v spletni trgovini 4kidsandus.com, ki jo lahko izkoristite do 31. 3. 2016: 4KIDSB.
In za konec še slasten jagodni dvojec, ki sem ga prejela v nagradni igri. Prejela sem Kozmetika Afrodita mousse in piling za telo Jagoda. Oba izdelka že uporabljam in sem več kot le navdušena! Še posebej mi je všeč Mousse, ker ne pušča mastnega sloja, pa še tekstura z majhnimi mehurčki je tako zabavna. Bo tudi ocena na blogu.
Kaj lepega pa ste si ve privoščile v februarju? :)

P.S.: Se opravičujem, ker so nekateri fotografije drugačne kvalitete - so bile že predhodno posnete s telefonom. :)




S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Se že veselim ocene Zoeva čopičev. Jaz bi si tudi rada kupila še kakšen set, ko bo čas za to. :) Od Ebranda testirava nekaj podobnih izdelkov. Meni se zdijo zanimivi..sicer eni bolj kot drugi. Me vsekakor zanima tvoja ocena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V torek bom jih končno temeljito preizkusila. :P Jaz sem za ta set res zelo, zelo dolgo oklevala, zdaj pa sem se končno vdala in ga kupila. :) Mi je blo težko dati toliko denarja naenkrat, ampak verjamem, da so vredni cene. :)) Me zelo zanima, kaj vse pa ti testiraš od Ebrand in že komaj čakam tvoje mnenje. :D Meni so res fajn, čeprav so malo drugačni, kot sem vajena (že embalaža in njihov koncept kozmetike).

      Izbriši
  2. Joj ta Kiko kolekcija je tako kjut :( :) te ekskluzivne Lorealove šminke so zakon, jaz imam dve :) ebrand pa sem tudi jaz testirala in mi imajo enih par res finih izdelkov. Škoda,da nisi prejela kreme za telo z vonjem mandljev - božansko. :)
    J. ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, že na pogled je zelo luštna! :) A res? To je moja prva šminka iz teh exclusive linij, pa upam, da ne zadnja. :D Sem jaz tudi slišala, da so fajn te šminke.
      To Ebrand kremo pa morda kdaj drugič preizkusim. :) Sem imela na izbiro, kateri vonj bi rada, pa me je moja obsedenost s kokosom prepričala, da si izberem vonj kokos-meta, ki pa tudi omamno diši, njam. :P

      Izbriši
  3. Super stvari! Moram testirati ta Body Mousse od Afrodite :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ohhh, same lepe stvari! <3
    Poročaj, kako ti bodo všeč Zoeva čopiči! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Bom definitivno slej ali prej poročala o vtisih glede čopičev. Imam res velika pričakovanja.:)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3