Review*: Avon Tinted Lip Balms

petek, april 08, 2016

Pozdravljene, punce! :)

Danes imam za vas dišečo in spomladansko obarvano objavo. Govorila bom namreč o Avonovih obarvanih balzamih za ustnice, ki so oviti v barvite spomladanske odtenke. :) Avon zadnje čase res prijetno preseneča in tudi ti balzami so nekaj posebnega, drugačnega.
Embalaža: Balzami za ustnice se nahajajo v embalaži, ki ni čisto tipična za balzame. Embalaža je pri teh balzamih malo bolj luksuzna in privlačna - niti malo povprečna. Balzami se namreč nahajajo v embalaži, ki močno spominja na šminke za ustnice. Sprva, ko mi je Avon poslal paket s temi balzami, sem mislila, da gre za šminke. Njihove šminke za ustnice imajo namreč enako embalažo, le da je ta druge barve. Balzami so tako v beli embalaži, šminke pa ponavadi v črni, drugače pa ni druge očitne razlike. Oboji se nahajajo v tubici, kot je značilna za šminke, imajo srebrni detajl (kjer piše Avon), vrh pokrovčka pa je iz prozorne plastike, tako da je odtenek že prej dobro viden.
Mi je zelo všeč, da so se tako potrudili pri embalaži, saj ne pomnim, da bi kdaj imela kakšen balzam v embalaži od šminke. 
Ponavadi so balzami v prozornih tubicah iz plastične embalaže in delujejo bolj ''ceneno''. 
Za embalažo torej same pohvale! :)
Prejela sem tri balzame za ustnice in sicer v treh različnih odtenkih. Ker so odtenki med seboj precej različni, so namenjeni za različne okuse in priložnosti.
Prejela sem odtenke Caring Coral, Reviving Raspberry in Berry Smooth.
Caring Coral: Gre za oranžen in rahlo koralen odtenek s toplim podtonom. Odtenek, ki bi najbolj pristajal vsem s toplim podtonom kože in tistim s temnejšo poltjo. Meni žal oranžni odtenki ne pristajajo, zato je to edini balzam, ki ga dejansko nisem preizkusila. Tako je svojo mesto že našel pri prijateljici. 
Reviving Raspberry: Moj najljubši odtenek iz šopka balzamov. Verjetno lahko že na sliki vidite, da je tudi najbolj uporabljen. Gre za zelo nežen, rozkast odtenek, ki ima malce bolj hladen podton. Definitivno zelo po mojem okusu! Sama nikakor ne morem brez roza šmink in balzamov, zato sem bila vesela, da se je med njihovimi balzami znašel tudi takšen odtenek. Balzamček je prijetne vlažilne teksture in ustnicam da lepo roza barvo, ki ni preveč vpadljiva. Ker gre za balzam, ne moremo pričakovati polne prekrivnosti, vendar z večimi sloji lahko dosežemo lep in enakomeren izgled. Balzam mi je zelo ljub, predvsem za dneve, ko ne čutim potrebe po močno obarvanih ustnicah, oziroma šminki, vendar pa vseeno želim ustnice rahlo obarvati. Najraje ga nosim za opravke po mestu, na kavici ali faksu
Berry Smooth: Avon pa je med njihove obarvane balzame dodal še en temnejši, rdeč, skoraj že berry odtenek. Tudi ta balzam je izredno mazljiv in hranljiv, se pa mi zdi, da je pri tem pigmentiranost še boljša, oziroma je odtenek že z manjšim slojem dobro viden na ustnicah. Sicer se po prekrivnosti še vedno ne more približati šminki, vendar sem bila presenečena, kako dobro je prekriven - glede na dejstvo, da gre za balzam. Čeprav gre za temnejši odtenek, je ta še vedno precej nosljiv na dnevni bazi, vendar pa ga sama še vseeno najraje uporabljam za večerni izhod - kadar se mi pač ne da uporabiti šminke in si želim čim bolj negovati ustnice, obenem pa jih lepo obarvati rdeče.
Balzami se mi zdijo prav odlični, še posebej za priložnosti, kjer je šminka morda odveč, oziroma lahko izpade preveč vpadljiva.
Obarvan balzam je po mojem mnenju nujen pripomoček v torbici vsake ženske, saj imamo vse kdaj dneve, ko si na ustnicah želimo le nekaj lahkega, nežno barvitega in hranilnega.
Balzami se na ustnicah obdržijo okoli 2-3 ure; odvisno od tega ali kaj pijemo/jemo.
Kot sem že omenila, se balzami lepo nanašajo na ustnice, so lahki in kremasti, vendar pa bi vas opozorila, da lahko vseeno poudarijo kakšne večje suhe predele.
Balzami vsebujejo tudi negovalno jojobino olje!
Ne smem pa pozabiti še na omamen vonj, ki ga imajo balzami. Imajo prijeten, sladek, kar gurmanski vonj. Mene vonj najbolj spominja na praline s polnilom marcipana! :) Vonj je zares poseben in mi ne deluje preveč umeten.

OCENA: 5/5

Če si želite svoje ustnice odeti v nežne, barvite spomladanske barve, so ti balzami pravi za vas. :)
Cena: okoli 4€.
Ste že preizkusile Avonove balzame za ustnice? 
Kateri odtenek vam je najbolj všeč? :)



Lep petek,
S.

*PR izdelki

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Taki obarvani balzamčki so zmeri super, tehle nisem probala, če pa bi bi to bil rožnat odtenek:)Majo pa super fotogeničen dizajn

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so obarvani balzami tudi zakon, ker včasih res nočem šminke na ustnicah, ampak nekaj rahlo obarvanega in zraven negovalnega. :) Rožast odtenek je meni tudi najljubši. <3
      Pri dizajnu pa so se res potrudili, zaradi tega še jih raje uporabljam. :D

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3