Two Years of Blogging + Giveaway

nedelja, april 24, 2016

Živjo, punce! :)

Danes je zame prav poseben dan, saj moj blog praznuje že drugo leto obstanka, yay! :) Vem, da se naslednje dejstvo sliši precej klišejsko in izrabljeno, ampak dejansko si ne morem predstavljati, da je od moje prve objave minilo že DVE LETI! Bere se prav neverjetno, sem mogla iti prav preverit, da nisem kaj zamešala, haha. :D
Skratka, presrečna sem, sploh ker do bloganja še vedno čutim tisto močno vznemirjenje, veselje in pozitivno energijo, kot na začetku in da še vedno z največjim veseljem napišem vsako novo objavo ter se veselim vaših komentarjev. Kljub temu, da mi konec preteklega leta veliko drugih obveznosti ni dalo dihati ter sem blog za kakšen mesec in pol dala na stranski tir, pa sem ga v mislih še vedno ohranila in se ob prvi priložnosti zopet vrnila polna energije in navdiha. :)
Čutim, da je še veliko področij, ki jih želim izboljšat in dodati na svoj blog (predvsem kakšne makeup looke, ko usvojim tehnike fotografiranja same sebe), vendar pa sem na splošno zadovoljna in kar malo ponosna sama na sebe, da sem tu kjer sem. :)
Moram pa povedati, da mi je zadnji mesec motivacija še dodatno zrasla, saj sem malce osvežila izgled svojega bloga in takoj se počutim še bolj pozitivno in zagnano.
Še in še bi lahko pisala o bloganju, o svojih željah, ciljih, a bom tu zaključila. :P 
Namesto tega, bom z vami raje delila nekaj meni osebno najljubših objav, ki sem jih napisala v teh dveh letih (med njimi je tudi nekaj takih, ki so vam bralkam, po ogledih/komentarjih sodeč očitno bile najbolj všeč).

V prvem letu bloganja sem vam celo večkrat pokazala svojo manikuro in tukaj je nekaj mojih najljubših:
1. Makeup Revolution lak za nohte v spomladanskem odtenku Trust me
2. KIKO lak za nohte 389 (en mojih najljubših poletnih lakov)
3. Yes Love laka za nohte Glow in the Dark & Neon glitter
4. Collistar lak za nohte 576 Rosso Fiamma
Moja serija objav ''Houston, we have a problem'', ki vas je očitno precej navdušila. Vsekakor bom z njo v prihodnosti nadaljevala, čeprav sem jo trenutno malo zanemarila. Zaenkrat sem spisala tri dele:
1. Prevelika zbirka gelov za tuširanje (več slik in tuš gelov je v objavi)
2. Prevelika zbirka balzamov za ustnice
3. Prevelika zbirka krem za obraz (več slik in krem najdete v objavi)
Nekaj tematskih objav, povezanih z letnimi časi, Valentinovim, itd.
1. Moji nujni kozmetični produkti za jesen
2. Roza oktober in moji najljubši roza izdelki
3. Moj izbor izdelkov za Valentinov makeup
4. Moja obsedenost s kokosom - zbirka kozmetičnih izdelkov s kokosom
5. Moje najljubše poletne dišave
6. Moje lepotne potrebščine za na morje
Nekaj ocen ene mojih najljubših znamk - Dvorca Trebnik:
1. Dvorec Trebnik in linija Rakitovec
2. Dvorec Trebnik in nova linija ''dt''
Nekaj ocen ene mojih najljubših znamk - L'Occitane:
1. L'Occitane meglica za obraz Popolna potonika
2. L'Occitane Izboljševalna CC krema za obraz Popolna potonika
3. L'Occitane predstavitev izdelkov Popolna potonika in izkušnje z njihovo nego obraza
4. L'Occitane dobrodelni karitejev balzam z vrtnico (omejena izdaja)
5. L'Occitane kreme za roke (najbolj brana objava na blogu v tem trenutku)
Nekaj nasplošno najbolj branih + hkrati meni naj objav na blogu:
1. Nuxe suho olje za telo z bleščicami
2. Caudalie vodica za obraz Beauty Elixir
3. Poceni izdelki, ki jih priporočam
4. I Heart Makeup osvetljevalec za obraz Goddess of Love
5. Maybelline balzama za ustnice Baby Lips - primerjava
Nekaj malo drugačnega:
1. Razvajanje v Wellnessu Potočka Zijalka z dragim
2. Moje izkušnje z lečami Bausch+Lomb (mesečne in dnevne)
To je torej kratek pregled objav, ki so se mi v teh dveh letih najbolj vtisnile v spomin - je pa bilo precej težko izbrati. :)
Sedaj pa bi se še rada iz srca zahvalila vsem, ki me po dveh letih še vedno pridno berete, pa tudi tistim, ki ste morda šele pred kratkom začeli brati moj blog. 
Vsak vaš komentar, mail, sporočilo, pa tudi ogled, mi veliko pomenijo. Vedno je tako lepo deliti svoje navdušenje nad kozmetiko še s kom drugim. Hvala za spremljanje in upam, da me boste radi brali še naprej. <3
Zahvala pa gre tudi podjetjem, ki mi s svojimi paketki presenečenja večkrat polepšajo dan in hvaležna sem vam, da me podpirate pri mojem ustvarjanju in da zaradi vas večkrat odkrijem kakšen nov, odličen kozmetični sladkorček.
Seveda pa gre največja zahvala še mojemu fantu, ki me je spodbudil k nastanku bloga. <3 Brez njega verjetno ne bi imela poguma ustvariti svojega bloga in vse bi ostalo le pri mojih željah. :)
Ogromen HVALA torej vsem in vsakemu posebej za podporo! <3


NAGRADNA IGRA:

Za konec pa je tu še ena pozornost za nekoga izmed vas. Z malo sreče lahko osvojite izdelke iz spodnje fotografije. In sicer podarjam nekaj izdelkov, ki jih tudi sama obožujem, oziroma izdelke mojih najljubših kozmetičnih znamk (L'Occitane, Dvorec Trebnik, Avon, Kozmetika Afrodita,...):
*L'Occitane setek Slasten mandelj mehke in negovane roke (kozmetična torbica, mandljeva odlična krema za roke, 10ml (moja najljubša); mandljeva žametna krema za roke ZF15, 10ml in pilica za nohte)
*L'Occitane Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika (moja najljubša meglica! :))
*Dvorec Trebnik Čistilni losjon z izvlečkom nepozebnika
*Kozmetika Afrodita Secret Garden gel za tuširanje Romantična potonika
*Cien hidratantna maska za obraz 2x
*Avon Gel finish lak za nohte (odt. Siberia)
*Cien puderček (odt. 040 Soft Caramel) 
*Cien lip gloss za ustnice (odt. 11 Frozen Ice)
*Alessandro lak za nohte v roza-nude odtenku 008
*Balea mini krema za telo s karitejevim maslom
*Balea mini gel za umivanje obraza
*Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor tester 
Pogoji sodelovanje:
Edini pogoj je, da mi v komentar napišete vaše predloge za prihajajoče objave in če imate še kakšen drug nasvet - kritiko/pohvalo zame. Lahko pa napišete še, katera je vaša najljubša objava z mojega bloga. :)
Zraven pa pripišite še vaš mail, kamor vas bom v primeru žreba kontaktirala.
Vesela bom tudi, če mi boste sledili na družbenih omrežjih: Facebook, Instagram, Bloglovin.
Čas imate do 8. 5. 2016 ~ do 23.59 ure.


Hvala še enkrat vsem za branje in spremljanje mojega bloga. :)


Lepo nedeljo vam želim,
Sandra loves you all! <3

You Might Also Like

52 komentarji

  1. Meni pa je najbolj všeč objava o poceni izdelkih. Osebno mi je zelo prav prišla, saj sem kar nekaj časa iskala popolno BB kremico, zdaj pa vem da je Sorayina kremica res top. Pa res mi je super, ker preizkušaš slovensko kozmetiko (Dvorc Trebnik), saj sem mnenja da smo lahko ponosni na naše slovenske izdelke, ki niso nič manj kvalitetni od ostalih svetovnih in dragih znamk.
    Za prihajajoče objave si pa želim kaj več izvedeti kremicah za obraz, za tiste punce ki imamo zelo suho kožo (predvsem zaradi zimskih razmer), drugače pa so mi vse objave super, saj vedno lahko izvem kaj novega :D Vesela pa bi bila tudi še kakšne objave o KIKO lakih za nohte ali KIKO kozmetiki :)
    Super punca si! :)

    majcka10@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Super blog! Rada bi brala o negi las :) pa kaksen stamping tutorial :)
    Mail: sanja.mcvouri@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za obletnico <3 Tvoj blog zelo rada berem pa čeprav ne komentiram veliko..se trudim delati na tem pa mi nekako ne uspeva najbolje. :) Jaz najraje berem empties objave, izdelki ki so te razočarali, in jih ne bi ponovno kupila, ocene naravne kozmetike, trenutno me predvsem privlačijo kreme za okoli oči. Ti pa moram povedati, da imaš neverjetno lepe fotografije zadnje čase. Veliko ustvarjanja na blogu ti želim tudi v prihodnje.

    mail: tanja.kanc@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za obletnico :). Super je, ker preizkušaš tudi slovensko kozmetiko, saj moramo podpirati tudi naše proizvajalce.
    Za prihajajoče objave si želim izvedeti več o negi obraza, kakšne nasvete za mozoljasto kožo, kremicah za obraz, domače maske za obraz.

    moj mail: anit.do@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Sandra, najprej iskrene čestitke! Zdi se mi pohvale vredno, saj vem koliko časa in truda je vloženega v pisanje bloga. Upam, da tudi moj blog dočaka takšno lepo obletnico. Tvoj blog zelo rada prebiram, saj je poln dobrih nasvetov, ocen in fotografij. Mogoče bi v prihodnje rada prebrala kakšno objavo s fotografijami (Izlet, preživet vikend) ali kakšno diy objavo. Mislim, da še tega nisem zasledila na tvojem blogu. In za na konec ti moram povedati, da je tvoj blog res osvežen in je to res ena pozitivna sprememba. ♡ ♡ ♡ xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam na drugi blogoobletnici! Me veseli, da si dobila zagon in boš ostala v naših vodah. Saj veš - jaz vse preberem, me vse zanima - nadaljuj po starem torej. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. O waw, čestitam!!!! :D Sem kar še enkrat preletela določene objave in jih malo osvežila! :D
    Meni so pri tebi najljubše objave o DT in L'Occitane izdelkih in te tematske so mi bile tudi super. Morda kakšna predstavitev sebe v fotkah? Pa izdelkov, ki jih že več let uporabljaš? Pa recimo primerjava dupe izdelkov, cenejših in dražjih.

    Pa še mejl, ladolcevita.kristina@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za obletnico, zelo rada prebiram tvoje objave :)) Empties objave so mi najboljše in mi pridejo najbolj prav :))) Kar tako naprej, se veselim prihodnjih objav :))
    mail: herbst.ana@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Živjo! Čestitke za dve leti! Super blog imaš res, te redno berem, sorry ker se tako malo oglašam v komentarjih! Slike imaš pa čudovite, sem ravno prejšnji teden ogledovala objavo z L'Occitanovimi kremicami za roke! Drugače pa so mi super objave tematskega tipa, ala jesenske, barvne kombinacije in podobno! :) Lahko ti samo rečem, da ostani tako super in ti želim čim več idej za objave! Drugače pa kake primerjave izdelkov so vedno super ideja, sploh recimo med drogerijskimi, isti tip izdelka, kateri je dejansko boljši nakup? :) še mail - uniqapoly@gmail.com :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za obletnico <3 Te poznam že skoraj od začetka bloganja in sem spremljala tvoj napredek :) Sploh sem ponosna nate kar se tiče slik, bi pa rada videla bolj popolne objave, torej z vsemi swatchi in primerjavami, ampak to priznam, da ni lahko delat. Sama najraje berem o najljubših izdelkih, ali mesečno ali o izdelkih katerim si zvesta že dalj časa :). Če te bo kdaj zamikalo, naredi objavo o svoji kolekciji, ker ti garantiram, da bo zelo brana :) Od tvojih do zdajšnjih objav so mi bile všeč tista o kokosovih vonjih in najljubših poletnih parfumih. Ti pa priznam, da objav od izdelkih Dvorec Trebnik in ostalih slovenskih izdelkih nisem prebrala, ker še vedno nimam zaupanja v našo kozmetiko. Imam preveč slabih izkušenj :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Najprej čestitke za rojstni dan tvojega bloga, še veliko blogerskih uspehov ti želim. Tvpj blog mi je zelo, zelo všeč, bi pa rada brala o izdelkih, ki so te razočarali. Med moje najljubše objave spadata objava o L'Occitane kremicah za roke in o lush ocean salt pilingu za obraza.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitam za blogoobletnico! Prav ne morem verjeti da je že dve leti odkar spremljam tvoj blog :)Meni so najljubše objave o parfumih, vedno dobim kakšno zamisel za nov nakup in všeč so mi tvoji temeljiti opisi izdelkov, ker najdem vse informacije ki jih potrebujem. Še mejl: ale.ralok@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Pozdravljena,
    tudi jaz. tako kot ena predhodnica zgoraj, raje berem kot pa komentiram. Blog je krasen, fotografije tudi. Predvsem so mi všeč empties in pa predstavitve kakšnih izdelkov-Loccitane, četudi vem, da vsakemu ne paše določen izdelek.
    Želela bi, da ostaneš v tej smeri, v kateri deluješ.

    No, moj mail pa je: nusa.lapanja@gmail.com

    Še na mnoge obletnice, Nuša

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitam :D Tudi jaz bom počasi pri dveh letih :) Koliko se spomnim te spremljam že skoraj od začetka, odkar sem sama začela blogat. Moje najljubše objave so bile Houston, we have a problem. Všeč mi je celoten izgled bloga, tudi slike so čudovite <3

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke! :) Jaz rada berem o kozmetičnih izdelkih, glede na to tudi kaj kupim ali ne kupim :)) tudi o stajlingih, makeupih rada berem...vsega je zadosti...Krasen blog, super fotke, le tako naprej :) Meni so najljubše objave o DT in L'Occitane izdelkih...drugače pa vsaka po svoje :)

    tina.kreslin89@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke-zelo sem zadovoljna s tvojim blogm-lepe fotografije-predvsem izdelkovLOccitane,

    OdgovoriIzbriši
  17. Najbolj vsec so mi objave o Loccitane izdelkih, sploh o kremi za roke 💕 ker mi je ta znamka kar tuja in opazam da jo vsi hvalite tako da sem ze sama tudi lastnica ene njihove kremice za roke 😌 zelim ti se veliko uspesnih objav in kar tako naprej.. res tvoj blog je super 💗
    strozic.liza@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Najprej bi ti cestitala za obletnico. Jaz sem tvoja sledilka sele od letos. Tvoji blogi so mi zelo vsec in koristni. Vsec mi je o poceni kozmetiki, disave za poletje,.... vsec so mi kritike... tudi jaz obozujem l occitane kozmetiko, sem prava njihova fanica... moja njihova najboljsa izdelka sta zal ze ex... mandljeva krema za obraz ter parfum z slivo... top. Ko smo ze pri parfumih... lahko bi napisala kak clanek o originalnih parfumih, kako prepoznati ponaredke ter obstojnost med Refan, Essence....al kak se ze imenujejo...pa originalom....da pac izberes en parfum in naredis primerjavo. Vesela bom tudi kakega trika make up-a pa slikco kjer si se nalicila in katere proizvode si uporabila. Tako nekako... drugace pa ostani taka kot si... me tu sledimo 😁 🐝🍷🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻. Moj mail zvezdica.sim13@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Iskrene čestitke! Tvojem blogu ne sledim dolgo, ampak takoj ko sm ga odkrila sem bila res navdušena z njim! Lepo opisuješ izdelke, fotografije so res dobre in vse skupaj deluje kot super celota. Najraj bi si želela videti na tvojem blogu kakšn LOTD z tvojimi naljubši izdelki. Želim ti še veliko lepih objav in sreče :)
    Iva
    monoretta@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitke za doseženi dve leti, ves trud in vztrajanje, ki ga bloganje zahteva ;) Očitno imava precej podoben okus za kozmetiko, saj sem tudi sama velika oboževalka L'Occitane kozmetike, zato me tvoje objave o njihovih izdelkih še kako razveselijo, ker želim pred nakupom izdelkov prebrati tudi kakšno oceno, mnenje, ki ga na tvojem blogu zagotovo najdem in se potem tudi lažje odločim za nakup, zato so tovrstne objave ene izmed mojih najljubših in si jih želim prebirati tudi v prihodnje :) poleg tega imam rada tudi Afrodita kozmetiko, o kateri tudi večkrat kaj preberem na tvojem blogu, pravzaprav so tvoje objave o raznovrstnih izdelkih realne, lepo popestrene z dodatkom slik in predvsem v pomoč bralkam, ko želimo na področju kozmetike izvedeti kaj novega :) srečno še naprej, se beremo! ;)

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitam za 2 leti! Po kvaliteti tvojih objav bi rekla, da blogaš že dlje časa :) Najbolj so mi všeč objave o izdelkih slovenskega porekla - Dvorec Tebnik, Afrodita, Subrina, itd., saj zadnje čase vedno pogosteje posegam po izdelkih naših proizvajalcev :) Zadnje čase zaradi pomanjkanja časa bolj slabo spremljam tvoj blog, so mi pa vedno všeč tvoje slike in posebne serije objav, ki si jih zamisliš - naprimer Houstion we have a problem :D Želim ti še veliko uspehov pri nadaljnjem blogganju :)
    Mail: Juija Raišp

    OdgovoriIzbriši
  22. Rada berem o negi telesa in o ličilih. Všeč so mi tvoje objave predvsem pa fotografije. Čestitke za uspešni 2leti in ušpešno v prihodnosti. ��������

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke za uspešni dve leti! Upam, da boš res spet kmalu objavila kaj iz serije ''Houston, we have a problem'', saj imam očitno tudi jaz podobno situacijo doma - preveč česa. Sem se prav našla v tvojih zapisih. Všeč mi je tudi, da nameniš besedo kvalitetnim slovenskim kozmetičnim izdelkom - na ta način si še mene kdaj prepričala za nakup, tako, da se že veselim novih objav, predvsem pa krasnih fotografij. ;)

    matejka.novak@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Čestitkeeeee in veliko uspeha, motivacije, kreativnostosti in odličnih objav še naprej :) Kot si sama omenila, bi tudi jaz rada videla še kakšne makeup look-e, to na splošno tudi pri drugih blogerkah pogrešam :) mi je pa zelo všeč tvoj stil in fotografije, saj je edinstven, tako da, samo tako naprej ;) Evo pa še moj mail: klavdija.first@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  25. Čestitke blogu in tebi za dvoletnico!
    Rada berem objave glede licil, nege las in telesa, najrajši pa imam ocene izdelkov, saj se na podlagi teh lazje odlocim za nakup.
    V prihodnje bi zelela cimvec izvedeti o negi las in telesa skozi poletje, izbor smink za poletne dneve in noci, katera licila pospravis v predal, ko se zima skrije in postane topleje...skratka cimvec POLETJA v blogu! 😊

    Zelim ti se veliko uspesnega pisanja! 😊💄🌸

    lara.amrsek@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke za drugo obletnico! Čeprav te šele malo časa berem, sem našla že precej zanimivih informacij na tvojem blogu. Kupila sem tudi MakeUp revolution paletko s korektorji, bronzerjem, pudrom in rdečilom in imela si prav, odlična je za začetnike! Komaj danes sem jo preizkusila in se že veselim učenja z njo :) mogoče ideja za naprej: kakšen priročnik za začetnike ličenja in katere napake najpogosteje delamo. Saj mogoče si že pisala o tem, če pa nisi, bom vesela objave v tem stilu :)

    Ker te ne spremljam veliko časa, nimam nobenih posebnih kritik, sem pa vesela, da si dala spisek linkov na določene objave. Tudi sama sem včasih kopičila izdelke in šele pred kratkim ugotovila, da to res ni dobro in sedaj skušam zmanjšati zalogo. Nekje mi gre boljše, nekje slabše, ampak napredujem :)

    Upam, da boš še dolgo časa vztrajala pri tem in ti ne bo zmanjkalo navdiha!

    OdgovoriIzbriši
  27. Najprej vse najboljše za 2. leto bloganja! :)
    Tvoj blog mi je všeč, predvsem pa se mi zdijo fotke res zelo dobre, prava paša za oči saj osebno zelo rada gledam fotke kozmetičnih izdelkov. ;)
    Ufff, glede nasvetov res ne vem kaj bi napisala, mogoče kakšna objava na nekozmetično temo? Glede kozmetike in ličil se ne morem pritoževati saj je na tvojem blogu praktično vse kar me zanima. :)
    Ostani super še naprej in čim več navdihov za nove objave.
    Larisa (larisagolob59@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  28. Čestitke ob 2.obletnici! ''houston we have a problem- meni osebno najboljh všečna rubrika, Pohvala za vse krasne kvalitetne fotke na strani,pestrost izdelkov,.. Si pa v bodoče želim mogoče malce več idej, nasvetov in izdelkov s področja naravnih izdelkov (brez BPA,E-jev,...) za nego telesa in obraza. Korak nazaj k naravi :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Čestitke! :)
    Tvoj blog mi je všeč predvsem zaradi fotografij, ki so zares lepe.<3 Zato kar tako naprej, ne bi ničesar spreminjala, drži se svojega sloga in pisanja objav, ki so ti v veselje. :)
    Želim ti še veliko blogerskih let! ;) (Natalija)

    ourwayeveryday@gmail.com (v primeru, da zmagam, nagrado delim tudi s Tamaro :P)

    OdgovoriIzbriši
  30. Mene zanima nega obraza, npr. kako odstranit ogrce,... Drugače pa super blog.

    OdgovoriIzbriši
  31. daniela.brezner@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  32. Super blog, najbolj všeč so mi seveda empties :) V prihodnosti bi bila zelo vesela še kakšnih ocen šamponov (zelo me zanimajo tisti iz spletne strani okay.si - jih je že katera preizkusila, sploh za mastne lase?), pa tudi ocene krem/losijonov za telo so vedno dobrodošle. Keep up the good work! ;)
    mail: melischa@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  33. Pozdravljena! Želim si brati o negi rok in nohtov pa tudi o negi las. Drugače pa imaš res super bloge in slike, ki mi vedno še tako slab dan polepšajo. Čestitam za obletnico,kar tako naprej. Res si top! Moj mail: suzana.potocnik@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  34. Sanda, čestitke ob drugi obletnici! Želela bi brati več o slovenskih kozmetičnih znamkah ter o domačih 'poceni' zvarkih, ki jih lahko sam narediš in uporabljaš za nego las, telesa, obraza...Pa mogoče kaj več o naravnih izdelkih, ki so dosegljivi na slo trgu ;) Moj mail: katarina.kodelja96@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  35. Najprej čestitke za obletnico! Najraje berem o izdelkih, ki so finančno dostopni širši populaciji, zato se veselim takega branja še vnaprej.
    Moj mail: tanja.genda@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  36. Pozdravljena! :)
    Zelo rada berem tvoj blog saj o vsakem izdelku napišeš zelo izčrpno oceno ter iskreno mnenje kar je zelo pomembno. Najbolj mi je všeč objava o kokosovih shower gelih. Všeč mi je tudi opis funky coconut (šampona) in tudi objave od Dvorca Trebnik in kozmetike L'Occitan so super. Objavljaš lepe in dobro izbrane fotografije, ki dodatno popestrijo blog in pritegnejo pogled. V prihodnje bi si želela več objav o kozmetiki Lush. Želim ti še veliko let uspešnega bloganja :)
    Moj mail: lea.lukic7@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  37. Pozdravljena,
    Iskrene čestitke za 2.obletnico. Res rada prebiram članke še posebej o izdelkih, ki so cenovno dostopni vsem. Rada bi še kdaj prebrala kaj o suhih šamponih za lase in ocene različnih vrst gelov za tuširanje. Veliko uspeha še naprej ;).Moj mail je: maiahrastnik@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  38. Čestitke in v tej smeri še naprej ;) Meni so najbolj všeč objave, kjer pokomentiraš več izdelkov v eni objavi (zgrešeni nakupi, mesečni nakupi, porabljeni izdelki...). Te mi je najbolj zanimivo brati, tvoje fotografije pa so tudi super! V bodoče pa bi mogoče dodala še več kakšnih DIY izdelkov - domače maske za obraz, za lase... če kaj eksperimentiraš ;) Pa glede na to da sama zadnje čase malo več pozornosti namenjam nohtom in manikuram bi bilo fino več objav v tej smeri ;) (bojana.cerovsek@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  39. Najprej cestitke!❤️ Torej, najbolj vsec mi je bila objava poceni stvari, ki si jih priporocala, saj sem si jih zaradi tvojega mnenja nekaj kupila. Zelo vsec mi je stil tvojega bloga, predvsem bozanske fotografije!☺️ Bi rada prebrala se kaj o negi las, predvsem zdaj, ko prihaja najprej pomlad potem pa se poletje in bodo lasi uniceni od soncka☀️ (sajovicana1996@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  40. Čestitke :)
    Jaz bi pa rada kdaj videla opisana ličila tudi na tvojem obrazu, ker se tako lažje prepričaš...In pa kakšna primerjava bi bila fajn :)

    simona.meow@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  41. Čestitam za obletnico, tvoj blog spremljam že skoraj od začetka. Zelo so mi všeč tvoje slike in kvaliteta le-teh, se mi zdi, da imaš tak oseben način slikanja in če vidim kako fotko, takoj vem da je tvoja(če razumeš kaj mislim sploh :D)
    Najrajši imam empties in favourites objave, ker imajo kratke rewieve zraven, osebno pa nikoli ne berem skincare objav, ker imam svojo rutino pač že naštudirano in v tej smeri ne maram eksperimentirat.
    Nasploh mi je tvoj blog zelo všeč, tko da nadaljuj v tej smeri!

    las.brina@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Rada bi brala o negi kože po 30. letu, in poleti. Super objave deliš in uporabne nasvete. želim ti veliko sledilk in pohval:)
    Najljubša mi je objava o ugodnih izdelkih

    Vesna002@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  43. Čestitam za obletnico:)
    Priznam da te nespremljam zelo dolgo vendar odkar te so mi tvoje objave zelo všeč!
    Najljubša mi je objava o kozmetiki za letne čase,saj sem tudi sama mnenja da različna kozmetika pripada različnemu letnemu času.Všeč mi je bila tudi objava o poceni izdelkih,saj se strinjam s tem da so tudi poceni izdelki lahko zelo dobro.Predvsem pa sm zelo vesela da poves kateri izdelki so tebi všeč in kateri ne in pa da vedno preizkušaš različne znamke. Vesela bi bila tudi več objav o negi las,drugače pa nebi ničesar spreminjala saj se mi zdi tvoj blog zares zelo dobr.Upam in vem da boš imela še veliko objav saj na njih zares lahko najdeš vse kar iščeš,hvala bogu za tvojga fanta da te je prepričal da si naredila ta blog,želim ti še veliko obletnic in z veseljem bom še naprej spremljala tvoj profil:)
    tinkaravehovec@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  44. Moja najljubša objava je Review*: L'Occitane Pivoine Sublime Perfecting CC Cream, ker se tudi sama odločam za nakup te kreme :)
    moj mail: spelyka00@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  45. Čestitke za dve leti!!!
    Meni su najljubše review objave ker o vsakem izdelku podrobno pišeš in po branju imam jasno sliko ali bi ga želela preizkusiti ali ne.
    Blog na splošno mi je všeč in nič ne bi spremenila. Rada imam tvoje slikice in mi je tvoj instagram zelo všeč.
    danijela_zdravkovic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  46. Cestitke:) zelim si se cimvec objav aktualnih kolekcij kozmetike nizjega cenovnega razreda, npr Catrice, Essence ipd.
    Mail pa je: b.ziva@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  47. Čestitke za obletnico in seveda še na mnogo let uspešnega bloganja in super objav! Meni najljubše objave na blogu so "empties" in "disapointing" izdelki, ker iskreno menjene tudi o kakšni negativni lastnosti izdelka pride prav, da smo morda bolj previdne pri nakupu. Všeč so mi tudi slike manikur, morda pa res pogrešam tudi kak make-up look, da se dekorativna kozmetika predstavi še v praksi. Pa morda kaka primerjava med podobnimi izdelki različnih proizvajalvec/različnih cenovnih rangov. Drugače pa je blog super in le tako naprej. :)

    Lp, irena

    OdgovoriIzbriši
  48. Oj:) čestitke ob obletnici bloga ☺ v prihodnje bi rada brala objave o izdelkih za nego kože obraza in pudrih, ki si jih źe preizkusila 😊
    moj mail pa je: spelyka00@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  49. Pozdravljena,
    Iskrene čestitke za 2.obletnico. Res rada prebiram članke še posebej o izdelkih, ki so cenovno dostopni vsem. Rada bi še kdaj prebrala kaj o suhih šamponih za lase in ocene različnih vrst gelov za tuširanje. Veliko uspeha še naprej ;).Moj mail je: maiahrastnik@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  50. Pozdravljena, čestitke ob obletnici bloga! Rada ga berem, v naprej pa bi bila vesela še več objav glede ocen izdelkov in tvojih izkušenj z njimi, npr suhi šamponi ali pa pudri, laki za nohte, mogoče kakšni nasveti glede make upa.. Moj mail: tajkoblar@gmail.com. veliko uspehov še naprej! :)

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3