April Haul

petek, maj 06, 2016

Živjo! :)

Mesec maj je že tu in čas je, da vam spet pokažem svoje nove lepotne pridobitve iz preteklega meseca. Tokrat sem presenečeno ugotovila, da le nisem kupila toliko stvari. V bistvu sem vse izdelke kupila v enem ''zamahu'', oziroma v istem dnevu in sem kar malo šokirana (pozitivno), ker ponavadi nakupujem skoraj ves mesec po malo. :P


KAJ SEM KUPILA:
V zadnjem času je v drogerije prišlo kar nekaj novosti in sama sem točno vedela, katere so tiste, ki si jih želim. Prvi na seznamu so bili štirje novi geli za tuširanje Kozmetike Afrodite iz linije Secret Garden. Geli so spomladansko obarvani in seveda so morali biti moji. Dva gela za tuširanje sta kremaste teksture, medtem ko sta druga dva oljna. Vsi pa dišijo cvetlično in zelo prijetno. Sama sem seveda želela vse štiri vonje, vendar je bila polička s temi novimi geli v drogeriji precej izropana. Tako sem uspela kupiti le tri vonje (Wild Orchid, Romantic Peony, Lovely Roses), vonja Magnolia Blossom pa žal več ni bilo na zalogi. Ob tej priložnosti pa sem kupila še dva Afroditina kremasta gela za prhanje iz njihove kremne linije, ki je lani postala pravi hit. Kupila sem dva vonja, ki sta me že lani najbolj prepričala in sta tako pristala na listi želja: pomaranča in malina (mi delujeta najbolj primerna za ta letni čas, druga dva vonja sta bolj topla/zimska).
Prav tako sem želela preizkusiti dva deodoranta, ki sta mi po hvaljenju blogerk delovala najbolj zanimivo. Kupila sem CD Happy Deo deodorant s pomarančevimi cvetovi. Gre za naravnejši deodorant, ki ne vsebuje aluminijevih soli. Sicer zaenkrat še nisem izločila deodorantov z aluminijevimi soli, sem pa začela malce več brskati in raziskovati v tej smeri.
Kupila pa sem še nov deodorant od Garnierja - Neo deodorant (Fresh Blossom), ki me je pritegnil zaradi zanimivega razpršilca v obliki krogca. Nekatere blogerke so precej pohvalile ta deodorant, je pa škoda, ker vsebuje aluminijeve soli.
Za konec pa še dišava, ki me je med vonjanjem v trgovini popolnoma očarala in sem jo naposled le morala kupiti. Gre za novo Le Couvent des Minimes kolonjsko vodico iz najnovejše kolekcije Eau Sereine. Vodica ima krasen, svež in nežen vonj po mandarinah in sivki. Sem postala kar malo obsedena s to vodico. Pred kratkim sem o njej tudi napisala objavo - tukaj.
Skratka, v aprilu sem nabavila same dišeče in negovalne izdelke, ki jih nikoli ni preveč, saj se dokaj hitro porabijo. :) No, razen kolonjske vodice, čeprav imam na sumu, da bo tudi ta malo hitreje prazna, ker je veliiiko v uporabi. :)


KAJ SEM PREJELA:
Ufff, v preteklem mesecu sem prejela kar nekaj dobrot in paketkov od podjetij. Večino izdelkov že testiram in uspela sem najti tudi nekaj novih favoritov. :)
Prvo nas je blogerke presenetil paketek makeup dobrot od Ličila.si. Prejele smo različne kose ličil, tako da je za vsako od nas bilo res veliko presenečenje, ko smo odpirale svoje škatle. V moji so se skrivali sledeči izdelki: Freedom paleta House of Glamdolls (s senčili za oči, pudrom za obrvi, osvetljevalci, šminkami za ustnicami), Freedom Pro Studio čistilo za čopiče in Makeup Revolution Ultra Metals Ultra Sculpt čopič. Od vseh dobrot sem malo bolje uspela preizkusiti le čopič, ki se mi zdi ultra mehak, z nežnimi ščetinami in odlično se je obnesel za nanos osvetljevalca (za ostale ''tehnike'' še ga moram preizkusiti).
V mesecu aprilu me je osupnil tudi Lidl, ki mi je v preizkušnjo poslal njihovo kolekcijo ličil Cien, ki je novost na njihovih poličkah. V ponudbi imajo lake za nohte, tekoče pudre in lip glosse. Nisem mogla verjeti svojim očem, ko me je doma pričakal ogrooomen paket, ki je vseboval ceeelotno kolekcijo, torej čisto vse odtenke, ki so na voljo! Najlepša hvala! <3 
Avon je eno izmed tistih velikodušnih in prijaznih podjetij, ki nas blogerke velikokrat razvaja in preseneti s kakšnim novim paketkom. Tokrat so mi poslali novo kremo za roke Treasures of Desert z maroškim arganovim oljem (embalaža je zelo kjut in spominja na L'Occitanove kremice) in spomladansko obarvan lakec za nohte Nailwear Pro+ v mareličnem odtenku Sheer Citrus. Hvala tudi vam!
Močno me je razveselil tudi čisto nepričakovan Nivea paket. Tudi Nivea je eno tistih podjetij, ki ti pošlje paket, ko to najmanj pričakuješ. Meni so takšni paketi najljubši in mi polepšajo še tako turoben dan. Tokrat so mi poslali njihove nove izdelke za čiščenje obraza Creme Care. Čistilni izdelki so vedno nuja pri rutini obraza, tako da sem bila takšnega praktičnega paketa res izredno vesela. Njihova nova linija Creme Care izdelkov torej vsebuje: čistilne robčke, čistilno mleko za obraz in čistilno kremo za umivanje obraza. Doslej sem uspela stestirati le čistilno kremo za umivanje, ki me je res pozitivno presenetila. Je izredno kremasta, gosta in dobro očisti kožo, obenem pa je ne izsuši - kasneje je moja koža namreč izredno mehka. Bomo videli, kako se bodo vsi izdelki obnesli na daljši rok. 
Za konec pa še zelo dišeeeča dobrota, ki sem jo konec meseca prejela od Nuxe. Poslali so mi njihovo novo Beaute Bio satenasto olje za telo z izvlečkom citronke s Korzike. Seveda sem olje že morala preizkusiti in že zdaj mi je všeč! Ima osvežilen vonj po citronki, ki pa je prijetno nežen in ni vsiljiv. Tudi tekstura mi je božanska, ker je lahka, olje se hitro vpije in na koži ni mastnega občutka. Dobesedno gre za olje s satenasto mehkim učinkom na koži. Imam občutek, da mi bo to olje top za tople mesece, ker ni težko. V liniji sta na voljo še naraven deodorant (brez aluminijevih soli in alkohola) in gelna krema za telo.
To so torej vse moje aprilske pridobitve. :) Pretekli mesec res nisem pretiravala z nakupi in sem kupila res tisto, kar sem nujno želela preizkusit. So pa zato podjetja bila toliko bolj radodarna in spet imam veliko odličnih produktov za potestirat. :)
Naj pa vas že vnaprej opozorim, da bo tale mesec bolj ''kritičen'', saj sem že kupila in naročila nekaj kozmetičnih dobrot *ups*. :P Potem pa planiram en strožji ''low buy'', vsaj za ene dva meseca.



Kaj pa ste ve lepega nakupile in preizkusile v aprilu? :)



S.

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Niveiini čistilni robčki so me takoj pritegnili, ker mi je njihov originalen vonj tako všeč, ampak čim sem videla ceno 4 € me je odvrnilo od nakupa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, to pa je kar visoka cena za čistilne robčke. Sploh, če primerjaš da ostala dva izdelka iz linije posamezno prideta pribl. toliko, pa imaš dejansko več od njiju (+sta za dlje časa). Pa vem, da je Tamara (Cherry Colors) omenila, da jo peče po uporabi teh robčkov, tak da me malo skrbi in niti ne vem, če bodo dejansko sploh fajn. :/

      Izbriši
  2. Jooooj, tudi jaz si moram kupiti te nove Afroditine Shower gele. Izgledajo čudovito, zato verjamem, da tudi prekrasno dišijo. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res jih rabiš! :P Sploh, če so ti vsaj malo všeč cvetlični vonji. :) Sicer pa je že embalaža takšna, da te pritegne k nakupu. :D xx

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3