Review*: Nivea Rich Nourishing Body Milk with Almond Oil

sreda, maj 11, 2016

Pozdravljene! :)

Že kar nekaj mesecev nazaj sem od podjetja Nivea prejela lušten paket, v katerem so se skrivale mehke nogavičke za spanje in njihovo novo mleko za telo. Mleko sem želela oceniti že nekaj časa nazaj, vendar ker vedno testiram še kakšno drugo maslo/kremo/mleko za telo, je ta izdelek na vrsto za testiranje prišel ''malo'' kasneje. 
No, tukaj pa je sedaj končno moja podrobna ocena. :)
Embalaža: Mleko za telo se nahaja v embalaži, ki je kar tipična za Nivea mleka za telo. Je v temno modri plastenki in po barvi spominja na njihovo original/klasično kremo v lončku. Embalaža ima doziranje na ''klik'' pokrovček, kar je res priročno, še posebej, če embalažo zapiraš z rokami ''popackanimi'' od mleka.
Naj omenim še zanimiv pokrovček mleka, ki je poševno oblikovan. Zaradi tega, lahko embalažo postavimo ''na glavo'', tako pa porabimo celotno količino mleka, ki lepo steče dol in tako zadnje kapljice mleka, ki so nam ostale, ne gredo v nič. :)

Moje mnenje o izdelku: Nivea mleka za telo so znana po tem, da so prijazna, nežna in negovalna do suhe ter občutljive kože, zato sem seveda tudi pri tem mleku za telo imela velika pričakovanja. 
Me je pa najbolj pozitivno presenetila sama tekstura mleka. Ponavadi dobim občutek, da so mleka za telo bolj redke teksture in niso toliko vlažilna, kot na primer masla. Vendar je to Nivea mleko tako prijetne in bogate teksture, da odgovarja tudi bolj izsušeni koži. Mleko je bele barve in na prvi pogled izgleda tekoče, vendar je tekstura veliko bolj gosta in kremasta, kot pri večini tovrstnih izdelkov. Ker je mleko prijetno kremaste teksture, se ne zliva po koži samo od sebe, ampak ga je potrebno razporediti z rokami.
To mi je izredno všeč, saj mi izdelki, ki se že med doziranjem iz embalaže na kožo zlivajo po meni, niso preveč pri srcu. Tekstura tega mleka za telo je izredno mazljiva in gladka, pod prsti deluje kar malo oljnata in posledično tudi izjemno negovalna. To mleko za telo namreč vsebuje mandljevo olje, zato je izjemno hranilno.
Mleko se da lepo vmasirati v kožo, na koncu pa pusti zelo sijoč, negovalni sloj. Sloj sicer ni ravno masten ali lepljiv, je pa bolje počakati kakšnih 15 minut, da se mleko še dodatno vpije v kožo in takrat je sloj mleka na koži dosti manj sijoč ter ni več masten/moteč. Moja koža je po uporabi tega izdelka izredno mehka, gladka in nahranjena. Mleko mi tako dobro navlaži in zmehča kožo, da ga lahko brez težav uporabljam le vsake 3 dni. Bi pa vas rada opozorila, da moja koža ni extra suha, ampak le suha (v hladnejših mesecih). 
Poleg tega pa mleko ne draži moje občutljive kože, zato ga zlahka priporočam vsem z razdražljivo in izsušeno kožo. 
Nivea mleko za telo je torej odličen izdelek za kožo, ki hrepeni po bogati, hranilni in prijazni negi. Mleko se mi sploh zdi idealno za hladnejše mesece, čeprav bo tistim, ki imate čez celotno leto težave s kožo, všeč tudi zdaj, ko bodo prišli malo toplejši meseci. Izdelek se mi zdi izredno univerzalen in primeren za vse tipe ter starosti kože.

Če ste ljubiteljice Nivea izdelkov, vam bo tole mleko všeč že zaradi tipičnega Niveinega vonja, ki je tak prijeten, nežen in kremast. Vonj, ki te pomiri in sprosti. Mislim, da ni osebe, ki ne bi poznala tega nežnega, umirjenega vonja. :)

Cena: okoli 4,40€ / 250 ml; okoli 6€ / 500 ml.

Sama sem kar velika oboževalka Nivea izdelkov, ker so res klasika in to mleko za telo je po mojem mnenju en njihovih najboljših izdelkov za nego telesa. Za poletno nego, pa sama rada posežem po njihovih In-shower losjonih, saj tako svojo ne-preveč-suho kožo navlažim že med tuširanjem.

Ste že preizkusile to mleko za telo? Kateri Nivea izdelek pa je vaš najljubši? :)



S.

*PR izdelek

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Odgovori
    1. Se strinjam. <3 Sploh ta mleka pa tisti In-shower losjoni (vem, da jih ti tudi obožuješ!). :))
      Trenutno pa testiram še njihovo čistilno kremo za obraz in sem res presenečena, kako fajno teksturo ma. Nisem toliko pričakovala od izdelka za obraz, se mi zdi, da je Nivea vseeno bolj poznana po izdelkih za telo. :D Drugače pa moj fant obožuje njihovo Nivea men kremo za obraz. :)

      Izbriši
  2. Meni je bil to en najljubših losijonov za telo. Res odlična struktura in sijoč finiš bi bil zanimiv še za poletje, čeprav bi jaz to bolj uporabljala pozimi (kot tudi sem), ker je res hranljivo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni je zelo pri srcu to mleko. :) Ja, za poletje je skoraj malo "pretežko", sploh, če takrat nimaš ekstra suhe kože. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3