September & October Haul

torek, november 08, 2016

Tako, že dva meseca sta minila, od kar sem vam nazadnje pokazala svoje pridobitve, zato je čas za novo objavo - tokrat za meseca september in oktober. 
Ugotovila sem, da zadnje čase nimam več toliko časa za objave o mesečnih pridobitvah, ali pa jih je en mesec dosti, drugi mesec pa več in jih potem na koncu raje združim v dvomesečno objavo. Dejansko razmišljam, da bi ''ukinila'' mesečne pridobitve in bi imela le serijo ''new in'' objav, ki bi jih napisala na vsake toliko - torej, ko bi imela občutek, da se je nabralo dovolj izdelkov. :) Kako se vam zdi ideja?


KAJ SEM KUPILA:
Že prejšnjič sem omenila, da zadnje čase obožujem tekoče mat šminke. Milani Amore so definitivno ene ta boljših, saj imajo odlično formulo, so zelo obstojne in niso tako drage. Ko sem na strani Click2chic videla, da ponujajo Milani šminke iz omejene jesenske izdaje Mattes to fall for, se seveda nisem mogla upreti. Vzela sem 3 najsvetlejše nude odtenke (Darling, Sweetie, Honey) in enega rdečega (Beautiful)
Nude odtenki od leve proti desni: Darling, Sweetie, Honey; rdeč odtenek spodaj: Beautiful
V septembru mi je končno uspelo urediti kartico za naročanje iz tujine in tako sem si privoščila prvih nekaj naročil iz trgovin, ki so že (pre)dooolgo bile na seznamu za naročilo. Prvo sem na strani HqHair naročila zelo opevane Alterna izdelke za lase. Zadnje čase moji lasje niso v preveč dobrem stanju, zato sem se odločila, da za spremembo preizkusim nekaj bolj kakovostnega, namesto klasičnih drogerijskih stvari. Vzela sem Bodybuilding šampon in balzam za lase, CC kremo 10v1, Lengthening eliksir za lasišče in lase ter Overnight rescue tretma za lase (iz linij Caviar anti-aging in Caviar repairx). Večino izdelkov sem že preizkusila in zaenkrat nimam slabih prvih vtisov.
Že nekaj let sem imela na listi želja zapisane Kerastase izdelke za lase, zato sem se odločila, da jih sedaj končno naročim. Najugodnejšo ceno sem takrat našla na LookFantastic, kjer sem naročila tri njihove izdelke za lase - Initialiste Advanced koncentrat za lasišče in laseDensifique Jeunesse Potion serum za lase ter Styling Materialiste Thickening sprej za lase. Zraven sem kot darilo prejela Nexxus olje za lase
Zadnje čase me zelo zanima korejska kozmetika, k čemur sta me pritegnili predvsem blogerki Tamara in Sara, ki sta preizkusila že kar nekaj izdelkov. Izvedela sem, da jih večina najraje naroča na strani Jolse, kjer imajo veliko izbiro kvalitetnih korejskih izdelkov, obenem pa je na voljo brezplačna poštnina, da niti ne govorim o njihovi radodarnosti s testerji, ki jih priložijo k naročilu. 
Vzela sem različne ''sheet maske'', ker do sedaj nisem preizkusila še nobene. V moji nakupovalni košarici so se tako znašle: Innisfree anti-aging brightening maska, Caviar double effect maska, Tony Moly pureness snail maska, Innisfree it's real squeeze maska Kiwi, Hyaluronic Acid+Bamboo maska in Cosrx Holy Moly snail maska. Zraven sem kupila še Cosrx obliže za mozolje, Tony Moly Panda's obliže za pod očmi, Etude House Collagen obliže za pod očmi, Cosrx Acid Exfoliating čistilni gel za obraz, Skinfood kremo za roke s črno čokolado (poglejte to kjut embalažo!), Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar obarvani balzam za ustnice in pa Holika Holika Dodo Cat obarvani balzam za ustnice. Zaenkrat sem uspela stestirati nekaj mask za obraz, obliže za mozolje, obliže za pod očmi in obarvana balzama za ustnice. Izdelki so mi res všeč in komaj čakam, da ponovno oddam kakšno naročilo na njihovi strani. Najbolj si želim preizkusiti Cosrx izdelke s kislinami za nego obraza (naj bi bili super za problematično kožo in razširjene pore), še več sheet mask in nekaj drugih zanimivih mask za obraz ter seveda še kakšen kos makeupa. :) Če ste tudi ve kaj preizkusile, bom vesela vaših priporočil.

Ko sem že pomislila, da bo konec z naročili za nekaj časa, nas je z novico o brezplačni mednarodni poštnini presenetil Colourpop. Njihove tekoče šminke za ustnice in senčke za oči so v ZDA precej popularne, predvsem zaradi nizke cene in dobre kvalitete. Mislim, da smo si kar vse po tiho želele preizkusiti njihove izdelke, vendar je žal poštnina za nas precej visoka, da o carini sploh ne govorim. No, tako sedaj najbrž razumete, da sem morala izkoristiti nekajdnevno promocijo brezplačne poštnine in si izbrati nekaj kosov ličil. :) Kupila sem Ultra Matte Lip šminke (odt. Solow, Clueless, Ouiji, Midi, Bumble, 1st Base, Creeper, Mars), Lippie Stix (Bound), Ultra Metallic Lip (Flitter), Ultra Satin Lip (Alyssa) in senčila za oči Super Shock (odt. Drift, Sequin, Bill, I Heart This, Cricket, Nillionaire, Mixed Tape, Party Time).
Nad izdelki sem navdušena - sploh glede na nizko ceno se mi zdijo dobre kvalitete. Mat šminke so sicer kar suhe na ustnicah, vendar zelo obstojne. Zelo, zelo všeč so mi senčila, ker imajo odlično pigmentacijo in so zelo mehke (skoraj maslene) na dotik. Definitivno bom še kdaj kupila kakšna njihova senčila. Zmotilo me je edino, da sta se dve senčki med transportom zlomili. :( Sta pa kljub temu v dobrem stanju za uporabo.
KAJ SEM PREJELA:
Nivea me je spet presenetila z njihovo novostjo: Hairmilk šamponom in balzamom za lase. Izdelka se mi zdita odlična za moje tanke in mastne lase, saj jih ne obtežita, obenem pa lase naredita mehke in sijoče. Pripravljam tudi oceno, kjer vam bom povedala kaj več o samem šamponu in balzamu.
Konec meseca in tik pred prazniki pa mi je dan polepšal L'Occitane, s svojo novo dišavo - Arlesienne. Prejela sem jo, ker sem sodelovala v natečaju Arlesienne (z okrasnim trakcem) - objavo najdete tukaj. Dišava me je res razveselila, saj me je očarala že na sami konferenci, poleg tega pa smo blogerke bile prve, ki smo jo lahko premierno preizkusile. Od takrat dišavo uporabljam skoraj vsak dan! :P Sicer pa sedaj lahko nove izdelke iz kolekcije Arlesienne dobite tudi v njihovih prodajalnah. Priporočam vam, da vsaj povonjate to toaletno vodico, saj diši zelo posebno - cvetlično, a sladko!
In za konec je tukaj še kratek pregled izdelkov, ki smo jih blogerke prejele na lepotni konferenci v začetku preteklega meseca. O njih bom na blogu še govorila, zato je tukaj le nekaj slikic - za vse, ki vas muči radovednost, kaj smo prejele. :) Če vas kateri od spodnjih izdelkov še posebej zanima, mi to sporočite, da ga bom lahko predstavila v najkrajšem možnem času. :) Do takrat pa si lahko preberete moje vtise o konferenci - TUKAJ.
Sponzorji: Decleor, Catrice, Essence, Trend it up (DM), L'Occitane, Avon, Depend, s.Oliver, CD, Caudalie.
Sponzorji: Le Couvent des Minimes, Nivea/Labello, Schwarzkopf, Dvorec Trebnik, LaBri Vilinska lepota, La Roche-Posay, Medex, Alessandro, Smile Concept Store.
Sponzorji: Ličila.si, Kozmetika Afrodita.

Lep dan vam želim!


You Might Also Like

12 komentarji

  1. Juuuj res velik top top izdelkov :) Milani šminke in Colour pop senčke zgledajo res super :)
    ~M from 2girlsand1bl0g.blogspot.si

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P
      Jaa, zelo sem zadovoljna z nakupom Milani in Colourpop izdelkov. <3 :)

      Izbriši
  2. Jaaaa, Colourpop! <3

    Fantastične so! Moram si prav čas vzet, da jih tako poswatcham kot želim! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3
      Res so super, sploh za to ceno! Jaz se še tudi moram malo bolj potrudit pri swatchih senčk, da bom zadovoljna. :D

      Izbriši
  3. Jooj, koliko super izdelkov. Si mi naredila lušte za šoping, pa še moram malce počakati, hihi. Milani tekoče mat šminke so tudi pri meni na vrhu wish liste in komaj čakam, da kakšno preizkusim. Do sedaj sem preizkusila samo Sleek, ampak bi vseeno rada malo primerjala (glede cene in kakovosti). Najbolj so me pritegnili ColourPop izdelki, joooj so čudoviti. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sorry za lušte. :P
      Milani šminke ti res priporočam, pomoje ti bodo še bolj všeč kot Sleek, že zato, ker imajo boljši aplikator, pa tudi formula je še malo boljša in seveda sladek vonj po vaniliji. :)
      Colourpop izdelki pa so odlični, res so me presenetili, sploh ker cena samih izdelkov ni visoka. <3 xx

      Izbriši
  4. Colourpop....... <3 Ah, glosski mi izgledajo norih barv, da o senčkah ne govorim.... <3 sem kar slinco spustila. Bom definitivno malo pobrskala po njihovi strani, berem same dobre ocene in primerjave s Kylie.... :/
    Me zanimata tvoji oceni Kerastase in Alterne. Alterna je moja favoritka, pa Philip Martins in John Masters Organics tudi....sem bolj za naravno. Sem pa pred tem ogromno Kerastasa kupovala in bila tudi večno navdušena. Njihova UV maska, rdeča je bila NOOOOORA, sem jokala ko so jo dali ven iz prodaje. Sicer zasoljenih 40 €, je pa dobesedno vse boge laske zlimala skupaj in jih spravila v red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi. :P Ja, res moraš preverit njihovo stran, jaz sem se kar težko odločila samo za te odtenke šmink in senčk, ker imajo toliiiiko lepih. :)) <3 Ja, glede na to, da delajo šminke za opevano Kylie, ti res priporočam njihove izdelke, ker razlika v ceni pa je vseeno precejšnja. :D
      Za Kerastase pa Alterno si bom pa morala vzeti kar dober čas za testiranje, da vidim, kaj me bo bolj navdušilo. Moji lasje so zadnje čase v katastrofalnem stanju, zelo so šibki, brez življenja in volumna, pa še počaasi rastejo. :( Mam res velika pričakovanja za obe znamki, tako da.... :D Alterna me je tudi prepričala po tvojih ocenah, ker vem da ti je znamka zelo všeč + tvoji lasje zgledajo super, tako da že nekaj mora biti na tem. :))
      Oh, škoda potem za tisto masko, sliši se super.. Ma, to ne bom nikoli razumela, zakaj dostikrat zelo dobre in opevane izdelke dajo ven iz prodaje.. :/

      Izbriši
  5. Anonimni - Sem po pomoti izbrisala sporočilo, ki mi ga je vrglo v vsiljeno pošto. :/ Hvala ti drugače za info glede zlomljenih senčk. :) Bom jim napisala, pa bom videla kako bo. Čeprav ne vem, če se to sploh splača, ker potem verjetno v vsakem primeru pridejo še stroški s carino.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izdelki! Zanima me, koliksna pa je cena na carini?

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf super nakupi :). Tudi jaz se slinim nad Colourpop. Mene sicer predvsem senčke zanimajo. Pri njih so res poceni, ko pa sešteješ še poštnino in carino, pa me mine. Kakšne se ti zdijo Ultra Matte v primerjavi s Satin? Mat sem slišala do so precej suhe. Tako, da te definitivno odpadejo pri meni. Jaz se tudi navdušujem nad Jolse. Zanekrat sem preizkusila bolj malo stvari, mi je pa všeč COSRX Natura BHA Skin Returning A-sol kot kemični toner. Pa Missha Perfect Cover BB in Innisfree Green Tea maske. Vidim,d a si ti naročila druge vrste od njih, tako da se veselim ocen :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Pridno si šopingirala! Same lepe reči! Slinim se nad tvojim Colourpop naročilom in Milani šminkami. <3 Colourpop šminke sumim, da bi mi bile presuhe. Senčila pa tudi mene mikajo. Rada uporabljam sheet maske. Prav v azijske vode pa še nisem zajadrala. Uživaj v vseh novih pridobitvah!

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3