My FALL Beauty Must-Haves

sreda, september 24, 2014

Hej, punce! :)

Jesen je veselo prikorakala k nam, tokrat s toplimi sončnimi žarki. Res upam, da bo ta jesen čimbolj sončna in suha. Moja asociacija na jesen je ponavadi - toplo jesensko sonce in obarvani listi. :)
Kakorkoli, odločila sem se, da vam pokažem nekaj lepotnih izdelkov, ki so pri meni stalnica v jesenskem času.
Balzam za ustnice: V začetku jeseni začnejo ustnice postajati malce bolje suhe, zato prav pride vlažilen balzam za ustnice. Sama takrat (doma!) najraje posežem po Labello Lip Butter Rose Raspberry ali Vanilla & Macadamia, ker se mi zdi v tem času ravno dovolj vlažilen - za zimo pa nikakor ni dovolj. Kadar se odpravim ven in moje roke niso vedno čiste, pa je moja top izbira Labello Vitamin Shake Cranberry & Raspberry, ki diši zelo slastno in da lep roza sijaj ali Maybelline Baby Lips Cherry Me, ki ustnicam da lep rdeč sijaj (super tudi namesto šminke).
Šminke za ustnice v jesenskih odtenkih: Kot velika oboževalka šmink za ustnice, moram vedno pri roki imeti nekaj jesenskih odtenkov. Najljubši so mi vsi odtenki rdeče, vijolične in slivove - za zvečer. Podnevni pa najraje uporabim kakšen nežnejši nude ali roza odtenek. Moram reči, da so roza šminke jeseni pri meni še vedno pogosto v uporabi - ker jih pač OBOŽUJEM čez celotno leto. V tej objavi bom omenila le jesenske odtenke. :D Čeprav je zame res zelo, zelo težko izbrati le nekaj jesenskih šmink, so to - Revlon Lip Butter (Lollipop), Revlon Colorburst Balm (Whimsical Fantaisiste), Essence (Dare to Wear, Red Romance), Catrice (Love's Di-wine, Russian Violette), Dior Lip Gloss, Collistar (10 Fiamma), Avon Extra Lasting (Eternal flame). Bom naredila še posebej post s swatchi.
Senčila za oči: V tem letnem času obožujem temnejše barve na očeh, še posebej vijolično in 'burgundy' barvo. Seveda ne gre tudi brez taupe, rjave in črne - smokey eyes. Tukaj bi izpostavila samo eno paletko in dve posamični senčili. Moja najnajnajljubša jesenska paletka za oči je Sleek Vintage Romance, ki vsebuje vse potrebne odtenke za jesen. Dejansko tukaj ni barve, ki je ne bi hotela uporabljati. Kadar pa se mi ne da ubadati z večimi senčili pa posežem po Maybelline Color Tattoo-jih. Skoraj čez celotno leto je pri meni v uporabi odtenek Permanent Taupe, ki se odličen za enostavnejšo različico močnejšega makeupa - rahel nanos s prsti, svinčnik za oči, zabrišem, nanos moje najljubše maskare in voila! Za tale letni čas pa je odličen tudi odtenek Metalic Pomegranate, ki je krasne burgundy barve, z drobnim zlatim šimrom. Defitivno izdelek, ki ga potrebujete v svoji kozmetični torbici!
Laki za nohte v jesenskih odtenkih: Vsi odtenki rdeče (še posebej temnejši), vijolični, modri, nude in sivi. Včasih pa mi zapaše tudi kakšen roza ali koralen odtenek, toliko da razbijem sivino, ki jo sčasoma začne prinašati hladnejše jesensko vreme. Sicer imam kar veliiko lakov za nohte, a vseeno bi izpostavila nekaj jesenskih odtenkov, brez katerih ne morem - Essie (Spin the bottle, Forever Yummy, Thigh High, Bahama Mama, Sexy Divide, Parfa Perfect, For the twill of it, Trophy Wife), Kiko 255, Catrice (Miami pINK, Genius in The Bottle, Discreet). Bom naredila še posebej post s swatchi.
Maslo/krema za telo: Moram priznati, da sama spomladi in poleti precej zanemarjam uporabo losjona oz. masla za telo, sploh ker moja koža skoraj nikoli ni suha + večkrat pozabim na ta del rutine. Takrat uporabljam le In-Shower losjon. V jesenskem času pa se spet prične pogosto mazanje z masli. Meni top je Balea Bodycreame Vanilla, ker ima prijeten, kremast vonj (kot vanilijev sladkoled) in ostane na koži še dolgoo časa. Mojo kožo super navlaži, pa še poceni je.
Meglica/sprej za telo: Tudi jeseni ne gre brez različnih sprejev, toaletnih vodic in parfumov. Odločila sem se, da tukaj izpostavim le eno meglico za telo, ker parfume vsakodnevno menjujem in zato bi težko izpostavila samo enega ali dva. Se pa jeseni zelo rada osvežim z Victoria's Secret Coconut Passion meglico za telo, ki je mešanica kokosa (kateregaa obožujem!) in vanilije. Tukaj je še posebej zaznaven vonj tople vanilije, ki je idealen za tople in sončne jesenske dneve. Pa še izgled embalaže me spominja na rumeno obarvane liste! 

Tako, to je moja obvezna jesenska beauty 'oprema' brez katere v jesenskem času res ne morem. Maskara, svinčnik za oči, svinčnik za obrvi, podlaga itd., pa so itak stalnica čez celotno leto.

Kateri pa so vaši jesenski lepotni produkti?



S.



You Might Also Like

15 komentarji

  1. Super objava :) Včeraj sem dobila nenadno inspiracijo za podoben post, pa trenutno razmišljam kako bom imela ozadja in postavitev #bloggersproblems :D .
    Spin the Bottle je top in VS Coconut Passion tudi meni zapaše v jeseni. Edino nič jesenskih body butterjev in tuš gelov nimam, imam še vse poletno :) Je pa Rimmelova šminka 107 stalnica v teh mesecih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :))
      Veš, da sem jaz tudi ravno včeraj dobila idejo za ta post. :D Sem imela pripravljeno eno drugo objavo, potem pa sta me prvi jesenski dan pa toplo sonce čisto inspirirala. :) No, se že veselim objave, če boš jo napisala. :))
      Hehe, verjamem, jaz se tudi zdaj malo bolj zanimam za to, sploh ko si mi dala takšne super nasvete! :)
      Za lak pa si me ti navdušila - čeprav sem ga kupila komaj ta teden, prav tako za tale VS sprej - že lani. :)
      Jaz tudi nimam nobenih 'jesenskih' gelov, ker mi tu skoraj vsi vonji pašejo. :)
      Rimmlova šminka pa res hudo zgleda, sploh na tebi.

      Izbriši
  2. Tale Maybelline colour tattoo-ja sta tudi moj must have za jesen :D

    OdgovoriIzbriši
  3. So mi zeloo vsec vse barve,ki so v objavi:) Po kar nelaj letih se kar upam,da bi mi ustrezale sminke lepih roza,vijolicnih odtenkov:(
    Odlicen post res:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, da so ti všeč. :))
      Zagotovo bi se našel kak odtenek, ki bi ti ustrezal. Probaj ugotoviti, če ti bolj ustrezajo topli ali hladni podtoni, pa boš ziher našla primeren odtenek tudi v teh barvah. :))
      Hvala.

      Izbriši
  4. Super objava, tudi sama se najdem v tvojih odtenkih lakov in šmink. Vedno bolj razmišljam, da bi kupila VS sprej za telo, vendar me moti, ker se jih ne da prej testirati, da bi se odločila za vonj. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Super, mava podoben okus. To je res, jaz bi še tudi kakšnega kupila, ampak ko je toliko vonjev, se res ne veš odločiti. :) Tega sem pa bolj na slepo kupila, ker sem nekako vedela, da mi bo všeč - kokos je pri meni vedno dobra izbira. :D

      Izbriši
  5. Tale Maybelline tato pomegranate sem si ravno včeraj namazala. Res super barva za jesen. Jaz imam tudi rada bolj temno rdeče šminke za jesen. Prav tako kot ti poleti zanemarjam razne kreme za telo. Te z vaninilijo pa še nisem videla, sliši se odlično. Zanima objava in lepe fotke:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se mi zdi, da so temno rdeče šminke najlepše za jesen, pa še pašejo (skoraj) vsakemu. :)
      Potem pa nisem edina. :P Mislim, da je bila na voljo lani, ko sem jo dobila za darilo in glede na to, da piše Omejena izdaja, je verjetno več ni. :/
      Najlepša hvala. :))

      Izbriši
  6. Labello malina in Maybelline tato senčila so moj jesenski top... :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baby Lips so tudi moj must-have, še posebej češnjev ker mi da tak lep malce škrlatkast sijaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tale rdeč tudi zelo ljubi. Drugi iz te stalne kolekcije pa me nekako ne mikajo. Mi je bolj všeč linija Electro. <3

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3