Review: Catrice Lip Beautifying Smoother

petek, oktober 17, 2014

Hejla! :)

Blogerski svet so obkrožili novi Catrice lip smootherji (dupe za Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - Tatjanina primerjava obeh), zato verjamem, da ste prebrale že nekaj ocen o teh cukrčkih. :P Vseeno pa sem se odločila, da dodam še svojo, ker so mi res vseč. +Kakšno dodatno mnenje nikoli ne škodi, kajne? :)
Izdelek sem prejšnji mesec tudi uvrstila med svoje favorite.
Torej, večina me pozna kot obsedenko s šminkami/izdelki za ustnice, zato najbrž ni skrivnost, da imam kar veliko šmink, jih rada vsakodnevno menjujem in tudi kupujem. Dejansko moram (skoraj) vedno imeti nekaj na ustnicah, vsaj nežno šminko, ali zadnje čase kar zgoraj omenjeni izdelek. Še mene je presenetilo, da sem ga imela v septembru (pa tudi v avgustu, ko sem ga kupila) čisto vsak dan na ustnicah in da sem popolnoma zanemarila svojo preostalo zbirko izdelkov za ustnice! :) Čeprav se je zdaj 'stanje izboljšalo', saj je tukaj jesen in s tem tudi bolj vpadljive in temnejše šminke. :P

Embalaža: Izdelek se nahaja v manjši, a priročni embalaži. Le-ta je idealna za prenašanje v manjši torbici, ali kar v žepu jakne, ker je precej majhna. Pride v obliki glossa v tubici, vendar je tukaj ena ključna razlika. In sicer - njen aplikator. Le-ta je v obliki mehke 'gobice', kar omogoča precizen in enakomeren nanos, ki dejansko polepša izgled ustnic.
Odtenek: Imam odtenek Apricot Cream, ki je kot ime pove - nežne marelične barve, čeprav izgleda bolj prozoren, če ga nanesem narahlo. Z 'normalnim' nanosom pa je odtenek res nežen, ima rahel pridih marelične barve. Priporočam pa pred nanosom lip smootherja še hranilni balzam, saj so pri tem odtenku vidne že najmanjše suhe sledi. Odtenek je odličen za vsakdan - npr. za faks, saj ustnicam da komaj zaznavno marelično barvo in tisti ZDRAV sijaj, ki ustnice na nek način polepša oz. jih naredi bolj polne (vsaj moje). Prav tako vsebuje droben roza šimer, ki pa na ustnicah ni viden. 
Moje mnenje o izdelku: Zelo mi je všeč tekstura izdelka. Je kremasta in sijoča. Čeprav gre za neke vrste gloss, pa izdelek ni ravno lepljiv, kot so ostali, navadni glossi. Odtenek, ki ga imam se lepo sklada z mojo poltjo in doda tisto piko na i celotnemu makeup-u in dejansko izboljša moje ustnice. Zato se z imenom produkta popolnoma strinjam. Prav tako sem opazila, da so moje ustnice ob uporabi tega izdelka zelo mehke in gladke. Izdelek sicer ni dolgoobstojen, ampak tako ali tako gre za neke vrste gloss, poleg tega pa je barva res zelo svetla, tako da jaz pač nanos ponovim večkrat čez dan. Mi je pa super kombinacija močneje poudarjene oči (kar obožujem!) in sijoče ustnice z uporabo lip smootherja.
Izdelek bi bil všeč tudi vsem, ki ne marate navadnih glossov (tako kot jaz!), ravno zaradi tega manj lepljivega učinka in lepših ustnic. Oh, da ne pozabim še omeniti sladkega vonja in okusa (jap, včasih se ne morem upreti 'oblizovanju' ustnic). Vonj me spominja na vanilijo in je prav prijeten.
Pri nas so na voljo 3 odtenki - poleg tega še en nude (Sweet Caramel) in en roza (Cake Pop). Slednjega imam tudi na WL, saj me zelo zanima, kakšno barvo bi dal mojim ustnicam, čeprav naj bi na ustnicah izgledali precej podobno.

Cena: Za 3.79€ dobite 9ml produkta.

So tudi vas očarali tile Lip Smootherji? Vaš najljubši odtenek?



S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Res so super:) Imam isti odtenek kot ti:) Mogoče bi preizkusila še bolj nude varianto.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem ga končno sprobala, Cake pop in sem navdušena <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očitno mamo vse enako mišljenje o teh Lip Smootherjih, <3

      Izbriši
  3. Pomoje smo kar vse navdušene nad njimi (čeprav mene ful moti okus), meni je Cake Pop najljubša barva izmed vseh treh, da lep rožnat pridih ustnicam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja! :) Zakaj pa ti ni všeč okus? :D
      Mene tudi tale CP mika. :P

      Izbriši
    2. ne maram nikakeršnega okusa v glosih, ampak pri temu se mi pa zdi da je res tak, sladek s priokusom umetnega... nekajkrat sem ga imela na ustnicah ko sem jedla in ni bila ravno prijetna izkušnja, kar mi je res škoda. Sicer ga kar veliko nosim, ampak si ga pred jedjo vedno odstranim in po jedi ponovno nanesem. Dobra stran pa je da me je prav okus odvadil od tega da si stalno ližem ustnice (vse je za nekaj dobro) :P

      Izbriši
    3. Zanimivo. :) Meni pa je okus kar všeč, tak sladek..ampak ga ne ližem dobesedno z ustnic, da ne boš mislila.. edino ko npr. jem pa ga mogoče malo 'popomoti' okusim ali pa si podzavestno obližem ustnico. :D

      Izbriši
  4. Izgleda super! Zelo mi je všeč opis, ker so dobro predstavila, sedaj pa moram
    obvezno poskusiti :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najlepša hvala! :) Ja, pa javi, kako ti bo všeč. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3