Review: I Heart Makeup Highlighter Goddess of Love

sreda, oktober 22, 2014

Hej, punce! :)

Tokrat se vračam z oceno 'cute' osvetljevalca znamke I Heart Makeup, ki sem ga kupila na Ličila.si. Priznam, da je bila embalaža tista, ki me je tako premamila, ker drugače nimam veliko osvetljevalcev, sta mi en ali dva različna čisto dovolj.
O tej znamki sem tudi že napisala eno mnenje - paletka za oči, kmalu pa sledi še ocena enega njihovega izdelka.
Embalaža: Kot lahko vidite na slikah, je osvetljevalec posebne oblike. Ima obliko srčka in zato izgleda zelo luštno in simpatično. Čeprav bi ob besedi, da je ličilo v obliki srčka najbrž pomislili, da gre za nekaj punčkastega, to nikakor ne drži. Na pogled je izdelek res čudovit in namenjen ženskam vseh starosti (če uporabljate osvetljevalec, seveda). Kar me je presenetilo je, da se nahaja v embalaži iz kartona in ne plastike. Mene to niti malo ne moti (imam rada 'drugačnost' :D ), ampak nisem pa prepričana, če ga je varno imeti v bližini vode oz. kakršnekoli vlage. Je sicer iz dokaj kompaktnega kartona, ampak nikoli se ne ve. Zgornji del - pokrovček je bele barve in ima vijoličen svetleč napis Goddess of Love, okrog katerega je še en srček, spodnji del oz. dno pa je zlate barve. Se pa mi embalaža ne zdi preveč primerna za prenašanje, sploh v kakšni manjši torbici, saj je izdelek kar velik in je malce debelejše oblike.
Izdelek dobimo še v eni kvadratasti kartonski škatlici, kjer so vidne tudi sestavine in količina osvetljevalca. 
Moje mnenje o osvetljevalcu: Poleg čudovite embalaže je mene k nakupu pritegnila tudi 'barva' osvetljevalca. Le-ta namreč povleče na nežno roza barvo, kar je čisto po mojem okusu. V embalaži je osvetljevalec sicer temnejše šampanjec barve, ampak ko ga prenesemo na kožo dobi pridih roza barve z drobnim in nežnim šimrom, ki da koži lep in zdrav sijaj. Ravno to je tisto, kar sama ponavadi iščem pri osvetljevalcih! :)
Zelo všeč mi je tudi sama tekstura osvetljevalca, saj je zelo nežna in svilnata na dotik. Barva osvetljevalca ni preveč šimrasta in tako pri nanosu ni potrebno biti tako zelo previden, kot pri kakšnem drugem osvetljevalcu, ki ga moraš nanesti res malo, da se ne svetiš kot 'disko krogla'. :P 
Edina slaba lastnost tega produkta je, da je bolj slabo pigmentiran, ampak na srečo se da nanos lepo in enakomerno nadgraditi.
Je pa velika škoda, da ni na voljo še kakšnega odtenka - za tiste, ki ne marajo rozastih odtenkov!
Količina osvetljevalca je res velika - 10g, zanj pa boste odštele 5.95€, ker se mi ne zdi veliko, glede na to, da je izdelek kar obstojen in da lep končen naraven izgled
Tale izdelek mi je takooo všeč, da razmišljam še o nakupu kakšnega blusha v obliki srčka, saj izgledajo zelo lepo, jaz pa imam trenutno v svoji zbirki le dva. :P 
+Vse, ki si želite imeti ličilo v srčkasti obliki, ampak ne marate roza odtenkov (kot je osvetljevalec), si lahko npr. privoščite rdečilo za lica v 'peachy' odtenku.


Imate kakšen izdelek znamke I Heart Makeup? 
Kateri osvetljevalec je vaš najljubši?



S.

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Ful lepe fotografije :)
    Pa ta embalaža <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, najlepša hvala! <3
      Ja, embalaža pa vsakega pritegne. :P

      Izbriši
  2. Tvoje bloge vedno tako rada berem! :) Izgleda pa res tako cute tale embalaža, joiii! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, hvala tii! <3 :)
      Ja, zgleda da smo vse punce očarane nad njo. :D

      Izbriši
  3. Jp, kak zlat odstranjevalec ne bi škodil, če bi dal tako krasen izgled na licih, kot tale. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škoda res, itak so zlati osvetljevalci klasika, ampak ne dajo vsi tako lepega učinka na licih, kot tale. Tako da naj še eno zlato verzijo ustvarijo, pa bo bomba. :)

      Izbriši
  4. osvetljevalec izgleda super embalaža pa itak super cute :D

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3