New In: MAY (Beauty)

ponedeljek, junij 02, 2014

Pozdravljene, punce! :)

Mesec maj je že za nami in spet je čas za objavo s pridobitvami prejšnjega meseca! :)
Tudi tale mesec je novih pridobitev malo manj, saj sem denar porabila za druge (pomembne) stvari (rojstni dnevi itd.).

Najprej..
Kaj sem sama KUPILA:

Na začetku meseca sem zavila v DM, da bi kupila nekaj osnovnih stvari: deodorant Nivea v spreju in deodorant Rexona v kremi ter Ebelin odstranjevalec laka, ki je moj najljubši. A jaz ne bi bila jaz, če še ne bi malo 'preletela' poličk v drogeriji. In tako sem kupila še Alverde anticelulitni piling (znižan), Balea serum za predel dekolteja z lifting učinkom (prav tako znižan) in Balea peno za britje, ki se ji enostavno nisem mogla upreti, saj imajo nov vonj, njihove pene pa so tako ali tako moje najljubše.

No, in ker mi še to ni bilo dovolj, sem šla še v Tedi, saj sem hotela vzeti kakšen njihov dišeči lak za nohte, ki so jih imeli v novem reklamnem katalogu. Tako sem vzela pastelno zelen lak z vonjem kivija.
Že nekaj časa pa sem imela na wishlisti gobico za puder Beauty Women (cenejša alternativa za Beauty Blender), za katero sem slišala veliko pohval od blogerk, a sem jo vedno pozabila vzeti, tako da je zdaj le odšla z mano domov.

Naslednjič sem v DM in Müller zavila spet z izgovorom, da potrebujem novo Essence maskaro I <3 Extreme (Müller) in olje za lase, ker mi je obojega ravno zmanjkalo (omenjeno v empties postu). Olje za lase sem tokrat vzela drugo -  Gliss Kur 6 čudežnih olja esenca (DM) - nad katerim me je navdušila Kristinina objava. Zaenkrat lahko rečem, da sem navdušena in da je to najbolj dišeče olje za lase, kar sem ga kadarkoli imela! In..ker je na mojo srečo (ali nesrečo) ravno bilo znižanje Gliss Kur mask za lase, sem eno morala vzeti tudi sama (če ne bi ravno kupovala olja, se to seveda ne bi zgodilo. :D). Odločila sem za masko Million Gloss, 10-dnevna maska za sijaj. Ker se ravno bliža poletje in čas bolj zagorele kože, bronzerjev z bleščicami, se nisem mogla upreti Baleinemu novemu Golden Shine losjonu za telo z bleščicami. Nizka cena, bleščice so na sončku lepo vidne, pa še diši krasno. Pa še ena malenkost s področja ličil..L'oreal Color Infaillible senčilo za oči (Müller) - v odtenku Bronze Goddess , ki sem si ga tudi želela že nekaj časa, tokrat pa sem ravno ujela znižanje.

In, ko sem že mislila, da je nakupov za tale mesec konec, sem videla čudovite slike blogerke Petre in eyeliner Essence iz LE Beach Cruisers. Seveda, sem morala tudi sama iti pogledat v DM, če bi še kje našla tale eyeliner (ne vem, zakaj me zadnje čase te LE prepričajo šele, ko vidim kakšno objavo blogerk, v živo pa ne??). Na srečo sem ga našla in seveda ga nisem mogla pustiti kar tam (Zdaj pa mi je žal, da nisem vzela še turkiznega).
Ne vem, če veste..ampak, zadnje čase sem postala nekako 'obsedena' z nego las in ravno, ko sem kupovala tale eyeliner, sem se spomnila, da bi rabila še kakšen sprej za lažje razčesavanje las in olje za lase, ki bi ga lahko imela pri fantu (da ne bi vedno toliko stvari vlačila od doma). Tako sem vzela Gliss Kur sprej za lase za poškodovane lase in Gliss Kur (super linija za lase!) silikonske kapljice.

No, pa še en 'beauty' nakup. Tale pa je res zadnji! :) Moram reči, da imam tudi za tega kar dober razlog. :)
Konec maja je namreč v Müller v Europark prišel Revlon! Tega sem se res veselila že nekaj časa, sploh ker obožujem njihove izdelke za ustnice (najbolj Lip Butterje) in ki sem jih do zdaj morala naročat iz spletne strani Click2chic, saj Revlon v ostalih drogerijah (na mojem koncu) ni na voljo. Tako da sem se še isti teden odpravila v Müller in po dolgem odločanju sem (za začetek) vzela le dva izdelka. Odločila sem se za šminko v svinčniku Colorburst Laquer Balm (odtenek Whimsical Fantaisiste) in lak za nohte (odt. Bubbly), ki si ga lahko pogledate tukaj. Zraven sem še prejela mini Revlon ogledalo. Zelo simpatično, kajne?


Kaj sem PREJELA (v nagradnih igrah, itd.):

Od čudovite blogerke Aleksandre sem v nagradni igri prejela prelepo senčilo za oči znamke Collistar (odt. Fucsia) in MUA šminko za ustnice z matt efektom (moja prva šminka s tem efektom,jej!) v prekrasnem mareličnem-nude odtenku (Peachy Keen). Zraven sem prejela še naaajlepšo uro, ki pa jo pokažem kdaj drugič. Najlepša hvala! :):*

Isti dan me je doma pričakal paketek od prav tako čudovite blogerke Gejbe (blog), ki sem ga zadela na njenem blogu. In sicer, sem prejela Essence toaletni vodici, ena za čez dan (Like A Day In Paradise) in ena za večerne izhode (Like The Party Of My Life). Obe dišita čudovito in sta moji prvi Essence toaletni vodici! Najlepša hvala! :)

Zadnji petek v mesecu, ko sem prišla domov iz MB, me je pričakalo še eno darilce, ki sem ga zadela na Facebooku. In sicer sem prejela balzam za ustnice Figs&Rouge, z vonjem Mango Mandarin.

Pa še šminka Catrice, ki je bila v novi reviji Cosmopolitana (odt. Play The Plum).

Swatchi:
L-D: senčilo L'oreal, eyeliner Essence, senčilo Collistar, šminka MUA, šminka Catrice in šminka v svinčniku Revlon



Imate katerega izmed teh izdelkov?
Oceno katerega izdelka bi želele najprej? :)



S.



You Might Also Like

17 komentarji

  1. Jej, vidim, da si našla Essence eyeliner:)) Revlon sem videla na tvojem Instagramu in seveda sama tudi šla po en lip butter. Res super, da je končno Revlon malo bližje:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jaa, sem imela srečo. :)) še je ravno en bil v MS, mi je pa žal, da nisem vzela še turkiznega takrat, ker je tudi bil. Sem pa na srečo tudi tega kasneje našla. :)
      :)) ja, je že bil čas, da tudi mi končno dobimo Revlon malo bližje. :P Revlonovi Lip Butterji pa so itak ZAKON<3

      Izbriši
  2. Vau, senčilo izgleda božansko *.* Revlon je pa super - moraš probati tudi odtenek Elusive ali pa Demure :D
    Sara | Passing Fancy

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. res je nekaj posebnega. :) je blo težko ujeti tisto pravo svetlobo, ker je tak unikaten odtenek. :)
      o, hvala za predloga<3 bom takoj preverila, ko bom spet pri Revlonovem stojalu. :))

      Izbriši
  3. Kak je kaj ta deodorant Rexona v kremi ? :) Drugače pa sem tudi bila čist navdušena, ko sem na tvojem instagramu videla, da je revlon spet v mb :)) Sem si tudi jaz kar privoščila šminko v svinčniku in sicer matt in sem čisto navdušena nad njo :D Komaj čakam da grem spet kaj v mb, da si še kako kupim :) Al pa kak lip butter ko vidim, da ste kar navdušene nad njimi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vbistvu še ga nisem uspela sprobat, ker vedno pozabim (piše namreč, da priporočajo uporabo pred spanjem). :) bom ga pa v kratkem, tako da bo ocena gor. :)
      me veseli, da vam je bil moj insta. v pomoč. :P uuu, tak da so fajn te matt verzije? :) jaz sem jih zadnjič tudi gledala, samo sem se odločila, da še moram malo premisliti o nakupu, tako da takrat nisem nobene vzela. :) jaa, Lip Butter pa je must-have, meni nekaj najboljšega za ustnice! :) sploh ker je odličen nadomestek šminke, a je obenem bolj vlažilno.<3

      Izbriši
    2. a pred spanjem? zanimivo :) no čakam oceno :))
      meni je ful fajna, že res da ni zdaj nekaj ful obstojna (ampak tega od svinčnika niti ne pričakujem), ampak je pa kar vlažilna (ne zabetonira ti na ustnice), in res lepo zgleda :) Jaz si bom vzela še kako ziher :)) glede na to da sem zadnje čase kar obsedena z matt šminkami :))

      Izbriši
    3. hehe, ja, to je mene tudi presenetilo. :)) bom pa definitvno v zelo kratkem probala in napisala oceno. :)
      oo, to je pa super, da se preveč ne 'zabetonira', ker mam včasih kar precej suhe ustnice in potem to res ne izgleda lepo. :) oja, matt šminke so zelo popularne zadnje čase. Tako, da si bom jaz tudi morala kakšno omislit, imam zaenkrat samo tole MUA, ki sem jo omenila tukaj. :)
      kateri odtenek pa imaš drugače? :))

      Izbriši
    4. No super ! :) Odtenek ki ga imam je 205, elusive, taki rozasti je :) saj nameravam narediti review, v bližnji prihodnosti :)) kak ti je od MUA všeč? jaz namreč tudi mam eno matt od MUA, pa se fuuuul težko maže :S

      Izbriši
    5. O, tale pa je lep! sem ga že zadnjič preverila na googlu, ko mi ga je predlagala Sara Passing (komentar nad tvojim) in je krasen. :) ga moram naslednjič še v živo pogledati. :) super, se že veselim. :P
      od MUA sem sicer do zdaj uporabila samo enkrat. pa moram reči, da je odtenek fajn, edino malo se poznajo suhi predeli na ustnicah, jih moraš prej res fajn zmehčast s pilingom+hranilnim balzamom. :)) maže pa se kar fajn.

      Izbriši
  4. super izdelki :)) so mi ušeč tvoji izgovori zakaj zaviti u Dm in Muller :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :))
      ja, ženske moram imeti kakšne dober izgovor, drugače imamo preveč slabo vest. :D

      Izbriši
  5. Gliss in revlonovi izdelki so res super ;)
    barbaragrum95.blogspot.com bi blavtelo vesela ce bi mi sledila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. se strinjam! :))
      seveda. :) če želiš, lahko tudi ti slediš meni. :)

      Izbriši
  6. Žal te nimam na Bloglovinu pa ti včasih kar pozabim slediti :D
    Gliss Kur izdelki so fajn vsi trije, pa Alverde piling je top, v kombinaciji z oljem res deluje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mja, bloglovin' še moram urediti, ker še nisem čisto točno ugotovila, kako deluje to. :)
      ja, jaz sem tudi z Gliss Kur izdelki že nasplošno zeloo zadovoljna. :) a res? sem olje kupila že nekaj časa nazaj, pa sem zadnjič razmišljala, da bi ga uporabljala v kombinaciji s pilingom, pa mi še kar ni uspelo. :D bom pa zdaj definitivno preizkusila, če praviš, da deluje. :D

      Izbriši
  7. A temnejše še so tudi bile? Sem mislila, da je moja najtemnejša. Jaz sem vbistvu želela svetlejšo, a sem našla samo ta odtenek, kot ga imam sama. Maš prav, bo pa super za jesen. :)) Morda pa tudi preizkusim mešanje s svetlejšimi odtenki, dobra ideja!
    Ja, res je krasen, unikaten odtenek. :) Uu, me že zanima, kaj boš lepega kupila. :P

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3