My favourite 10 Nail Polishes for Summer

nedelja, julij 13, 2014

Pozdravljene! :)

Podobno objavo sem naredila že v začetku maja (in sicer z top laki za pomlad) in že takrat sem vam obljubila, da bom naredila tudi poletno 'verzijo'. :)
Ker smo že dodobra zakorakali v poletje, je skrajni čas, da obljubo tudi izpolnim. :P

Tudi tokrat sem iz svoje obsežne zbirke lakov izbrala 10 takih, ki jih to poletje najraje nosim.
Prvih 5:

1. Essie - Fiji: Tudi tokrat sem vključila tale lak, saj se mi zdi, da je res primeren za vse letne čase. Poleti veliko punc nosi bel lak, kateri meni ni preveč všeč, saj sem že tako precej svetla, pa še preveč me spominja na ediks (morda pa me premami kdaj, ko bom bolj zagorela). Kljub temu pa poleti rada posežem tudi po kakšnem bolj nežnem odtenku, da si malo 'spočijem' oči od bolj divjih in neonskih barv. V takem primeru najraje posežem ravno po tem laku. Gre za res nežen mlečno-roza odtenek, pri meni je prekriven v 2 slojih.

2. Yes Love - Neon Glitter: Gre za nežno roza/mareličen lak z okroglimi in šestkotnimi bleščicami, ki so neonsko rumene, vijolične, roza in zelene barve. Lak je prekriven v 3eh tanjših slojih. Lak je odličen tudi za poletne večer in zabave, saj se v temi SVETI!

3. Yes Love - Glow in the Dark: Je neonsko pink barve, ki v steklenički izpade res zelo svetlo in živo. Na nohtih je žal lak precej 'prozoren', saj ima slabšo formulo. Sama sem nanesla kar 4i sloje, a so konice še vedno malo vidne. Sem pa ga vključila med najljubše poletne lake zato, ker še posebej lepo izpade v kombinaciji z zgornjim Yes Love lakom in mi je to poletje ena najljubših manikur. Poleg tega pa se še SVETI v temi!

4. China Glaze - Flip Flop Fantasy: Je neonsko koralno-roza barve, ki na nohtih izgleda kar precej matte, zato ponavadi uporabim še nadlak. Tale lak najraje nosim na nogah. Je malo redkejše formule, a je prekriven v 2 do 3eh slojih.

5. Sally Hansen - Coral Reef: Poleti so zame must-have tudi koralno-rozasti odtenki. Sicer sem sprva tukaj želela vključit Essie Cute As A Button, ki je res čudovite koralne barve, s pridihom roza. A ker sem ga pokazala že v 'spomladanski' objavi, sem se tokrat odločila za SH. Kupila sem ga prejšnji mesec in odtenek me je očaral. Je sicer precej podoben Essie-jevemu, a je še malo bolj svetel (in malenkost manj roza) - torej odličen za poletne dni! Presenetilo me je tudi to, da je skoraj bolj prekriven (1 sloj) od prej omenjenega Essie-jevega. Verjetno bom naredila tudi podrobnejšo primerjavo med lakoma.

Swatchi (še enkrat):


Drugih 5:

6. Essie - Too Too Hot: Rdeči nohti so klasika in sama jih rada nosim skozi celo leto. Še posebej poleti, ko imam najraje svetlo rdeče oz. bolj živahno rdeče nohtke. Ta odtenek je res precej svetel, a hkrati tisti 'pravi' odtenek rdeče. Ima oranžen podton, zato na nekaterih slikah morda izpade bolj oranžen. Na nohtkih izpade res zelo sexy! Prekriven je v enem sloju, a za lepši izgled sama vedno nanesem 2.

7. Catrice Luxury Lacquers - ApHolo 7: Gre za svetlo moder lak s pridihom sive, ki ima malenkost drugače efekt, kot večina mojih lakov - holografski efekt. Meni se zdi idealen za poletje, saj se na soncu prekrasno sveti oz. preliva. Barva zelo spominja tudi na izsprane jeans hlače. 

8. Misslyn Velvet Diamond - Dazzling Water: Moj najljubši lak z grobim/zrnatim efektom. Lak je prelepe turkizno modre barve in vsebuje večje srebrne in modre bleščice, ki se na soncu še posebej lepo lesketajo. Prekriven je v 1-2 slojih.

9. Kiko - 389: Moj daleeč najljubši poletni lak in sicer že od lanskega poletja, ko sem končno uspela priti do njega in nekaj drugih 'Kikotov'. Je svetle turkizno-mint barve in ker je precej živ, bi ga lahko opisala tudi kot neonsko turkiznega. Poleti ga zelo veliko nosim tako na rokah, kot na prstih na nogah. Prekriven je v 2 slojih.

10. China Glaze - Yellow Polka Dot Bikini: Gre za neon rumen lak, ki pa ima žal dokaj redko formulo, tako da so za prekrivnost potrebni vsaj 3 tanki sloji, pa še takrat so malo vidne konice. Zelo lepo pa pride nad belo bazo (lak) in izgleda res kričeče.

Swatchi (še enkrat):


Tako..to je izbor mojih najljubših poletnih lakov. :) 


Kako vam je všeč moja izbira? Kateri pa so vaši najljubši poletni laki?

P.S.: Kmalu vam pokažem tudi moje najljubše poletne šminke. ;)




S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Sally Hansen - Coral Reef je čudovit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam. :) Pa še odličen dupe je za Essi-jev Cute as a button. :)

      Izbriši
  2. China glaze- yellow polka dot je superr :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, edino nanos je zaradi slabše formule malce težji. :)

      Izbriši
  3. Joj, vsi so tako lepi saj se ne morem odločiti kateri mi je najlepši (:*

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako se obnesejo ti missly laki ? Kaksen je nanos, obstojnost in copic ? Super izbira lakov za poletje ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz mam sicer trenutno samo dva, ampak se mi zdita fajn. Nanos je enostaven, ponavadi dva sloja, obstojna sta na meni okoli 4-5dni. Čopič pa je take srednje velikosti, ni ravno prevelik pa ne premajhen, meni ravno ustreza. :)
      Hvala. :)

      Izbriši
  5. Super izbire. Maš pa novo verzijo Flip Flop Fantasy-a, če sodim po fotkah,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) To pa ne bi vedela..sem ga pa kupila lani drugače.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3