Review + NOTD: Makeup Revolution nail polish (shade Trust Me)

nedelja, julij 06, 2014

Hej! :)

Verjetno že veste, da je spletna stran Ličila.si pred kratkim dobila pošiljko novih Makeup Revolution izdelkov, ki so trenutno zelo popularni, sploh ker je cena zelo nizka. :)
Tako smo tudi blogerke nekaj dobrot dobile za preizkusit in ocenit.
Jaz sem prejela lakec, primer za puder, gloss za ustnice in bronzer.

Danes vam bom pokazala lakec. Ocene ostalih treh izdelkov sledijo tekom meseca, ko jih dodobra stestiram.

Dobila sem lakec v odtenku Trust Me. Sama bi lak opisala kot srednje temen modro-zelenkast odtenek, v angleščini t.i. 'teal' odtenek. Z njihovo izbiro odtenka sem zadovoljna, saj imam v svoji (dokaj obsežni) zbirki lakov le enega, ki je po odtenku podoben temu, a malenkost bolj povleče na modro. Gre za Kiko 387
Barva je še posebej primerna za spomladanski letni čas.

Lak je zelo kremaste teksture in je skoraj popolnoma prekriven že v enem sloju (malo vidne so le konice). A sama že iz navade nanesem dve, saj sta tako prekrivnost in sam izgled manikure veliko boljša.
Žal pa me je razočaralo samo nanašanje laka. Le-to je namreč precej težavno, saj čopič pušča sledi in tako nanos ne izgleda preveč enakomeren. 
Na steklenički piše, da naj bi lak pred uporabo pretresel, a priznam, da sama tega nisem storila, saj mi ponavadi to 'tresenje' le povzroča mehurčke v lakih, kar res ne izgleda lepo.


Lak se posuši res zelo hitro, kar je super, saj sem pri lakiranju pogosto nestrpna in zato se mi včasih poznajo kakšni odtisi na nohtih ali pa se mi lak po nekaj urah razmaže - nanesem drugo plast, ko prva še ni popolnoma suha.   

Prav tako me je pozitivno presenetila sama obstojnost laka. Na mene se je lak obdržal približno 3 dni brez kakršnega koli krušenja in brez uporabe nadlaka (je pa res, da se na meni redko kateri lak okruši po kakšnem dnevu)! Tako da sem prepričana, da bi se z uporabo nadlaka obdržal še kakšen dan ali dva dlje!

Povzetek: Z samim odtenkom sem zelo zadovoljna, saj se mi zdi precej unikaten in krasen za pomlad. Lak pri meni dobi točke tudi zaradi dobre gostote/prekrivnosti, hitrosti sušenja in obstojnosti. Škoda le, da je nanašanje tako težko in da posledično izgled manikure ni tako lep.
Še vedno pa se mi zdi, da je lak za svojo ceno (1.95€) zelo dober, ker ne moreš ravno od 'poceni' laka pričakovati, da ne bo imel nobene slabosti (vsaj kar se tiče obstojnosti/prekrivnosti). Na voljo je tudi veliko različnih odtenkov, tako da se za vsakega najde nekaj. Mene so pritegnili tudi njihovi laki z bleščicami! 
Definitivno so tile laki super za vse, ki rade pogosto menjujemo odtenke lakov. 

Več njihovih lakov si lahko pogledate tukaj.

In za konec še NOTD oz. kako lakec izgleda na mojih nohtih:


Imate katerega izmed Makeup Revolution lakov/izdelkov? Kakšne so vaše izkušnje?




S.

You Might Also Like

14 komentarji

  1. Super :)
    Jaz tudi nestrpno vedno čakam da se lak posuši :P
    Pomaga če še mokre nohtke namočiš v zelo mrzlo vodo za kašni 2 minutki :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) O, to pa sem že slišala, ampak še nisem preizkusila..dobro, da si me spomnila. :D

      Izbriši
  2. Uuu ta barva pa je res lepa :)) jaz bi jo kar zdaj nosila :) drugače mam pa jaz za hitrejše sušenje laka od essence express dry drops, za čase ko se ne morem včakati da bi se lak posušil :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene pa takoj na začetku, ko sem zagledala lakec, ni tako pritegnila..se mi je pa čez čas priljubila, sploh ko sem si lak nanesla na nohte. :) In zdaj mi je zelo všeč. :) Jaz bom jo verjetno res imel kar nekajkrat prej na nohtih, preden bo dejansko pomlad. :D
      Te kapljice pa bi enkrat morala sprobati, ampak mam občutek, da bi bla preveč nerodna za to. :D sej Essence nadlaki za hitrejše sušenje tudi niso slabi, samo mi velikokrat naredijo 'mehurčkasto' manikuro, tako da zadnje čase sploh ne uporabljam nadlakov, mam pa srečo, da so laki na mojih nohtih vseeno dokaj obstojni. :)

      Izbriši
  3. Zelo imaš lepe nohte:) Moji zadnje čase kar ne morejo zrasti:/ Odtenek mi je zanimiv in očitno imaš enako izkušnjo s čopičem kot jaz:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)) Meni pa začuda kar hitro rastejo, a kaj, če se mi radi plastijo. :/
      Odtenek je res nekaj posebnega, ga je kar težko opisat. :D Nažalost..bi blo perfektno, če bi bil čopič ok.

      Izbriši
  4. Krasna barva, ena mojih najljubših, imela sem jih malo morje, predno sem zredčila zbirko. :D Čopič je pa res muhast, škoda. Pri meni je nadlak pomagal. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je lepa. :)
      Ja, ta problem s čopičem vse pokvari. :( drugače bi blo perfektno, sploh za to ceno! :) Meni pa nekako uporaba nadlaka več ne 'diši', ker mi ponavadi mehurčkasto manikuro naredijo, ali pa se mi začne lupit lak. :/

      Izbriši
  5. res lep odtenek laka ! Super izgleda na nohtih ! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi pri meni čopič pušča sledi. Res škoda, ker je lak sam po sebi res super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očitno imamo vse enak problem pri njihovih lakih. :( sem mislila, da je mogoče samo pri katerem odtenku.. ja, to je vbistvu edina slaba lastnost teh lakov..

      Izbriši
  7. Lepa barva! Nisem še probala njihovih lakov. Hvala za obisk na mojem blogu. LpT

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za 2€ so ok laki, škoda le, da je nanos tako težek. :/
      hvala tebi za obisk. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3