New In: JULY

sreda, avgust 06, 2014

Hej! :)

Tole objavo sem imela v načrtu že od prvega avgusta, ampak ker še kar nisem prejela enega izdelka, ki sem ga naročila prejšnji mesec, sem z njo odlašala. Sicer izdelka še vedno ni (imajo pač dolgo 'dobo' pošiljanja), ampak bom vseeno objavila, ker nimam namena objavljat sredi meseca. :P Slika izdelka pa pride naknadno.

Kaj sem sama KUPILA:
Želela sem preizkusit nekaj novih maskar (še vedno nisem našla svoje TOP maskare), zato sem šla pogledat v DM, kjer me je pritegnila Essence Multi action maskara (volumen, dolžina, zavihanost). Na blagajni sem videla še Deborah LashCreator Volume&Care maskaro, ki so jo imeli v akciji 1+1 gratis. Prepričal me je koncept maskare ( debelejše in močnejše trepalnice že po 30 dneh redne uporabe) + nisem preizkusila še nobene Deborah maskare, zato sem jo morala vzeti! :)
Od dekorativne kozmetike sem prejšnji mesec kupila še Catrice tekoči osvetljevalec iz Le Grand Bleu LE, iz Moje Drogerije pa NYX Butter Gloss (odt. Peaches&Cream) in NYX rdečilo za lice (odt. Taupe) - znižanje. Za odstranjevanje ličil sem želela poskusiti Caudalie micelarno vodico (od blogerke Maje), ki je bila tako prijazna in mi je naredila še testerja LRP Anthelios xl seruma in Antipodes Kiwi Seed kremo za oči.
Ker nimam nobene BB kreme za poletje, sem ta mesec na Sorayini strani naročila njihovo So Pretty BB kremo, ki je zelo hvaljena in glede na to, da sem jo od takrat nosila skoraj vsak dan lahko potrdim, da je odlična! Zraven sem prejela še nekaj testerjev (ki sem jih pozabila poslikat).

Prvič sem oddala tudi naročilo pri podjetju Yves Rocher, in sicer sem kupila Noix de Coco oz. kokosovo toaletno vodico, Monoi toaletno vodico (oboje z moje wishliste) in nekaj gelov za tuširanje (+tester gratis).
Nekaj običajnih izdelkov za nego telesa (večinoma iz DMa): Balea After sun maska za lase, Nivea In-Shower mleko za telo s karitejevim in kakavovim maslom (poleti sem čisto preveč lena za nanašanje klasičnega losjona), Nivea Stress protect deodorant, Chilly intimni robčki in Garnier Oil Beauty piling za telo (vse znižano).
En mojih najljubših (in najboljših) nakupov je Nuxe paketek, ki sem ga v začetku meseca kupila v lekarni. Paketek vsebuje suho olje in balzam za ustnice z mareličnim maslom. Olje sem si želela že kar nekaj časa in ker sem paketek dobila za ceno olja, se mi zdi to zelo dober dogovor. :)
Odločila sem se, da tudi preizkusim Ombia odstranjevalec laka (iz Hoferja), ki ga je pohvalila Sanja. Od lakov pa sem ta mesec kupila le Star Gazer lak v srebrnem odtenku, ki sem ga iskala že nekaj časa.
Na koncu pa še nekaj izdelkov za nego mojih las..Pred kratkim sem se razveselila novice, da so v naše Müllerje prišli izdelki Aussie in ker sem sama na seznamu za kupit (v tujini oz. na Hrvaškem) imela njihov 3 Minute Miracle Recostructor, sem seveda morala iti po njega (tako bom lahko denar na dopust porabila za kaj drugo :P). V preteklem mesecu sem kupila še en Aussie izdelek za lase - Luscious Long Deep Treatment, ki sem ga tako kot C. micelarno, tudi kupila pri Maji (takrat še ni bilo Aussie pri nas). In pa UniqOne kura/sprej za lase kokos (tudi iz moje WL), ki bo super za moj bližajoči se dopust. :P -izdelek, ki še ni prispel.

Kaj sem PREJELA:
Od Maybelline sem prejela šminko za ustnice (odt. Mocha Musse), ki sem jo aprila zadela v njihovem natečaju Okus pomladi. L'oreal Miss Manga maskaro sem prejela v lepotnem kvizu/nagradna igra na Facebooku. V dveh nagradnih igrah sem prejela tudi laka, in sicer Zoya lakec Pixie Dust v srebrnem odtenku (ta bo super v kombinaciji s Star Gazer lakom<3) in Alessandro Magic lak.
Testerčki Dvorca Trebnik v nagradni igri blogerke Aleksandre, majhna verzija La Roche Posay čistilnega gela (za 'nagrado', ker sem nekaj mesecev nazaj testirala njihov Effaclar Duo+).
In še ena dišeča nagrada..toaletna voda Givenchy Play, ki mi je še posebej polepšala julij (diši odlično!). <3
Od podjetja Ličila.si sem v test prejela paletko za oči Go to Hell, znamke I Heart Makeup! Sicer sem jo dobila prvi dan v avgustu, a sem se vseeno odločila, da jo vključim tukaj, sicer je pa tudi prikazana v prejšnji objavi. :) Sem jo že preizkusila in mi je pozitivno presenetila (več v ločeni objavi).
+Še enkrat za vse moje bralke: promocijska koda za brezplačno poštnino v njihovi spletni trgovini, BLOG-POSTNINA (do konca avgusta).

Swatchi:
L-D: NYX butter gloss, Maybelline šminka, Catrice osvetljevalec, NYX rdečilo

Kaj ste kupile v mesecu juliju?





S.










You Might Also Like

16 komentarji

  1. Super, pod Zoya lak iz te kolekcije pa ni treba nič podlaka ker so zelo prekrivni z 2 nanosom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala za nasvet. :) Ravno danes sem razmišljala, da bi ga preizkusila, četudi ni ravno poletni odtenek. :D

      Izbriši
  2. Super pridobitve :) Poročaj za UniqOne kokos, ker navadna verzija mi je super - vse razen vonja, tako da že dolgo razmišljam o tej kokosovi :D
    Diši kokosova toaletna vodica pristno po kokosu ali ima še kakšen drug vonj zraven primešan?
    Za Aussije sem pa res vesela, da so prišli k nam, ker si jih tudi jaz že dolgo želim preizkusiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.:)
      Bom, zagotovo. :) Upam samo, da ga dobim pred 14im, ko grem na morje, ker bi ga res rada že tam uporabljala.
      Tale kokosova vodica diši po čisto pravem kokosu, brez kakšnega drugega vonja - res odlično (mi jo je priporočala Mateja)! :) Medtem ko je Monoi pa bolj vanilijevo-cvetlična, se pa zazna tudi vonj po kokosu, ampak za moj okus premalo (sem nora na kokos).
      Ja! Upam, da nas bodo izdelki tak navdušli, kot večino blogerk. :P

      Izbriši
  3. Tale maskara od Essence, multi action maskara je meni top, našla sem jo decembra in sem bila zelo zadovoljna. Mi je bilo pa ful škoda da nisem bila zadovoljna z to Mega volume Mango maskaro, skoraj nisem opazila razlike.

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Me prav zanima, kako bo meni - še je nisem uspela poskusiti. :)
      A res? Jaz sem jo do zdaj sicer samo enkrat preizkusila, ker trenutno poskušam porabiti eno drugo, eno pa testiram, ampak mi je bil efekt precej všeč. :) Bom videla, kako se bo dalje obnesla..

      Izbriši
  4. Super nakup. Kje si kupila star gazer lak ?

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo Zoya lakec se mi zdi res lep :) pa MR paletka, komaj čakam swatche :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni. :))
      Se bom potrudila, da bodo swatchi in ocena čimprej, ampak verjetno šele v začetku septembra, ker grem naslednji teden na morje. :)

      Izbriši
  6. sami super izdelki :D tudi jaz sem prejela I <3 make up paletko in me je tudi zelo pozitivno presenetila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P Ja, sem vidla. :D so mi všeč barve, ki si jih dobila! :)

      Izbriši
  7. Wow, such a lot of lovely new things to try out! I'd definitely like to try the Nivea in shower body milks :)

    Thanks for stopping by and leaving a lovely comment on my blog!

    Laura ♥ | http://www.laurasallmadeup.com/
    Bloglovin' | Google + | Facebook | Twitter | Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you. :)
      Yes, you definitely have to try them! :) They are great and very nourishing. :) I can't live without them anymore. Cacoa&Milk version is my favourite, it smells divine! <3
      You're welcome! I love your blog. :))

      Izbriši
  8. Tale yves rocher tuš gel z mandljem je super <3

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3