August Favourites

sreda, september 03, 2014

Hej, lepotičke! :)

Pa smo že dodobra zakorakali v september. Tukaj pa je še ena poletno obarvana objava in sicer izdelki, ki sem jih v avgustu najraje in najpogosteje uporabljala, še posebej na morju. :P

L'oreal Colour Riche balzam za ustnice Pink Satin: Tale izdelek imam že kar nekaj časa, ampak poleg ogromne količine izdelkov za ustnice, ki jih imam, sem kar malo pozabila nanj. Gre za čudovit balzam za ustnice, ki ima čudovito roza-zlato embalažo, zato deluje bolj luksuzno, kot kakšni navadni balzami ala Labello. Ustnice odlično navlaži, jih rahlo roza obarva in jim da zdrav sijaj. Ta obarvanost mi je še posebej všeč, saj ga lahko uporabljam tudi namesto nežno roza šminke. Ima tudi zelo drobne bleščice, ki pa na ustnicah niso preveč vidne. Ima tudi vonj, po vaniliji. <3 Čeprav je 'poletje', sem imela ustnice precej izsušene in ta balzam je res močno popravil njihovo stanje.

Soraya BB krema So Pretty: Kremo sem nedolgo nazaj ocenila, ampak še enkrat na kratko - odtenek je super za mojo zelo svetlo polt (se prilagodi tenu), ni mastna, kožo lepo zmatira in čudovito izeenači ten. Lepo tudi prekrije manjšo rdečico in nepravilnosti. V kombinaciji z Rimmel matirnim pudrom je super! Pa da ne pozabim omeniti embalaže, ki je super cute in vonja po marelicah.

Yves Rocher Noix de Coco toaletna vodica kokos: Pri meni je poleti vedno obvezen vonj po kokosu (vsaj krema za sončenje/gel za tuširanje). To leto sem po zaslugi Mateje odkrila toaletno vodico, ki diši po čisto tapravem kokosu. Tako imam svojo prvo pravo dišavo z vonjem čistega kokosa. :) Sicer sem jo kupila šele julija, ampak sem v avgustu ogromno posegala po njej, še posebej na morju. Ni sicer ne vem kako zelo obstojna, je pa vseeno idealna za poletje, če ste seveda tako veliki ljubitelji kokosa, kot sem jaz. Še posebej rada jo uporabim v kombinaciji s spodaj omenjenim gelom, ker potem res zelo doolgo dišim po kokosu.

Palmolive Caipi Coconut gel za tuširanje: Tale gel za tuširanje diši božansko - zelo poletno! Ko se stuširam, imam dejansko občutek, kot da ležim na neki rajski peščeni plaži pod palmo in pijem kokos, mmm. :) Pri izdelku mi je všeč, da je ravno prav kremast in da se vonj obdrži res dooolgo! Sicer med tuširanjem vonj ni ravno zelo zaznaven, kot sem sprva pričakovala, kasneje na koži pa je vonj ravno dovolj močen in precej zaznaven. Ima pa mlečno-kokosov vonj. Opazila sem tudi, da je zjutraj vonj še vedno na nekaterih delih rahlo zaznaven.

Garnier Ambre Solaire losjon po sončenju: Tale losjon sem kupila na morju, ker me je sonce kar precej opeklo. Bila sem precej rdeča in koža, še posebej na stegnih, me je pekla. Losjon je mojo kožo pomiril (vsebuje Aloe Vero), jo prijetno ohladil in navlažil. Tako je pekoč občutek hitro izginil in po malo več kot enem dnevu mazanja je rdečica izginila, zamenjala pa jo je bolj zagorela koža. Losjon je tudi lepo odišavil mojo kožo, poleg tega pa se vpil hitro, tako da ni bilo nobenega lepljivega filma, sploh ker sem ga ponavadi nanašala pred spanjem. Res je bil moj 'lifesaver'. :P Da ne pozabim omeniti, da mi ga je fant vsaki dan 'ukradel', kar veliko pove, sploh ker drugače ravno ne mara krem/losjonov za telo. :D


Kateri so vaši najljubši izdelki preteklega meseca?



S.


You Might Also Like

6 komentarji

  1. Isti Palmolive šampon sem kupila prejšnji teden, meni diši super :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni. :P Mi ga je že skoraj zmanjkalo, tako da bom ga morala ponovno kupiti. :))

      Izbriši
  2. Tale losjon po sončenju je že kar par let moj summer favorite, meni zelo ustreza, in glede na to da me sonce kar hitro opeče, ga imam vedno pri sebi in mi zelo pomaga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz bom mu tudi najbrž ostala zvesta. :P Res pomaga, ker mene tudi kar hitro speče. :)

      Izbriši
  3. Všeč mi je balzam za ustnice. Čudovita barva. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, res je krasen. :)) Žal pa se ga ne dobi pri nas. :/

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3