Review & Swatches: Sally Hansen Nail Polishes

sobota, september 20, 2014

Hej! :)

Verjetno se spomnite, da sem v mesecu juniju kupila kar 4 Sally Hansen lake? To so moji prvi SH laki in ker vas je veliko izrazilo željo, da jih podrobneje predstavim, sem se odločila, da napišem eno skupno oceno. Sicer pa sem kupila te lake v dveh različnih spletnih trgovinah.
Mint Sorbet: Tale odtenek sem si želela zeloo dolgo, a žal nikoli nisem vedela za nobeno slovensko spletno stran, ki bi jih prodajala. Kmalu pa ga je nabavila blogerka Sandra za svojo spletno trgovino, o kateri sem že govorila. Tako sem končno tudi sama prišla do tega lakeca. Gre za svetel, pastel mint odtenek, ki še posebej lepo izgleda na zagoreli polti. Meni je idealen za poletje.
Coral Reef: Gre za odtenek, ki precej spominja na Essie-jev Cute as a button, ki sem ga itak že ogromnokrat omenila. Kakorkoli, tudi ta je koralen, s pridihom roza, a če ga primerjam z Essie-jevim, je Coral Reef manj roza in malenkost bolj koralen. Skratka lep, svetel poletni odtenek. 
Bubblegum Pink: Jaz bi odtenek opisala kot srednje barbie barvo, ali kot že ime pove - take barve, kot so pinky žvečilni gumiji. Na prvi pogled izgleda, kot da bi lak imel droben šimer, ampak ga nima, gre le za kremasto teksturo laka. Odtenek je res precej nežen in primeren za vse priložnosti.
Violet Voltage: Ta lak sem kupila, ker se mi je zaradi 'bisernatega' učinka zdel poseben oz. unikaten. Gre pa za svetlejši vijola odtenek, ki ima droben roza vijoličen šimer, ki je viden na svetlobi. Lak bi zelo lepo izpadel v kombinaciji z vijoličnimi bleščicami - primer. Žal me je pri tem odtenku razočarala slabša formula.
Nasplošno se laki lepo mažejo, imajo dobro formulo, ki ni preredka in ne pregosta. Problem je edino pri zadnjem odtenku, ki se nanaša težje, formula pa se mi zdi bolj vodena, zato so potrebni trije nanosi. Prekrivni so že v enem sloju (izjema zadnji), a sama sem nanesla dva (kot ponavadi). Čas sušenja je sicer malo daljši, ampak si tako ali tako za lakiranje vedno vzamem čas, čeprav sem pogosto nestrpna pri lakiranju. :P Obstojnost je na mojih nohtih res dobra, tam do 5 dni, brez nadlaka, ker ga zadnjih nekaj mesecev skoraj ne uporabljam. Sama bi jih po obstojnosti zlahka primerjala z Essie-ji, ampak so Sally Hansen laki veliko cenejši (dobila sem jih znižane - 2.90€). Vseeno pa moram poudariti, da se na mojih nohtkih skoraj noben lak ne okruši že po enem dnevu. Tudi steklenička teh lakov se mi zdi zanimiva na pogled - je malce daljša oz. je čopič na daljšem 'peclju', kar je po eni strani tudi precej nerodno in nepraktično. Čopič pri lakih je sploščen, kar omogoča enostaven in hiter nanos.
Vsaka steklenička vsebuje 11.8 ml laka, kar se mi zdi res veliko.
Tukaj so še swatchi:
Ti laki so postali eni mojih najljubših, saj so zelo kvalitetni, cena je nizka pa še barve so lepe. :) Sama imam trenutno nagledan še odtenek Pacific Blue, ki ste ga verjetno že zasledile na kakšnem lepotnem blogu.
Sally Hansen lake lahko kupite v Sandrini spletni trgovini ali na Salma.si.

Imate kakšen Sally Hansen lak? Kateri je vaš najljubši odtenek?


P.S.: Ne pozabite sodelovati v moji Facebook nagradni igri! :)



S.


You Might Also Like

2 komentarji

  1. Super! :) Sama imam odtenek Pacific blue, ampak te barve...wow! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem vidla, ja. :)
      Ja, jaz prav obožujem take barve! Te so še najbolj primerne za poletje, modri pa je super skoraj za čez celotno leto, tako da ga bom mogla nabavit. :D

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3