New In: October

petek, oktober 31, 2014

Ojla! :)

Danes je zadnji dan v oktobru in.. spet je čas za nov post, kjer vam pokažem, kako pridna (ali pa tudi ne) sem bila prejšnji mesec, kar se tiče lepotnih nakupov. :D
Kot vedno, prvo stvari, ki sem jih kupila. Če odštejem nepotrebne(!) gele za tuširanje, ki sem jih kupila v oktobru, se mi zdi, da nisem kaj preveč zapravljala. Bom pa naslednji mesec še to prečrtala s seznama nakupov, ker sem se tako tudi odločila v eni od prejšnjih objav (oz. že prej).


KAJ SEM KUPILA:
Nekaj osnovnih stvari, ki jih itak trenutno ne potrebujem, ampak sem pač imela izgovor, da so bile znižane - UPS! Torej, dva gela za tuširanje Fa z sadnim vonjem, sem že nekaj na kratko povedala o njima tukaj in še en Cien gel za tuširanje kokos v jumbo velikosti, ki bo kar za celotno družino, drugače itak 100 let ne bom vsega porabila, tudi omenjeno tukaj. Od osnovnih stvari pa še dva Gliss šampona za lase - roza in črno verzijo (ki sem ju pozabila v MB, zato ni slike). Gliss izdelki so mi že na splošno super, ampak še nobenega od teh dveh nisem preizkusila. Sem ju vzela ravno zaradi tega in ker sem zraven prejela eno fajn mehko flisovo odejo. :3
Kozmetičnih pridobitev je bilo ta mesec bolj malo, ker si poleg spodaj omenjenih izdelkov ničesar drugega tako izrecno nisem želela. Kupila sem torej L'oreal senčilo v odtenku Breaking Nude, ker sta me blogerki Mateja & Sanja čisto prepričali s svojo navdušenostjo in ker so mat taupe odtenki moji najljubši za očesni makeup - odkar imam Maybelline Color Tattoo v odtenku Permanent Taupe. Le-ta je zame itak še vedno zmagovalec, ampak sedaj definitivno razumem njuno obsedenost s L'oreal senčilom, saj ga nosim non-stop.
Drugi dve stvari pa sta iz spletne trgovine FeelUnique (imeli so znižanje :P ), kjer sem prvič naročala oz. je zame naročila blogerka Ana (hvala!), saj sama nimam kartice. Kupila sem Nuxe potovalni set, ki vključuje kar nekaj zame zanimivih izdelkov v potovalni velikosti in tako bom za malo cene lahko preizkusila več izdelkov. Ti setki so mi res izjemno všeč! In pa Caudalie lepotni eliksir, za katerega sem slišala kar nekaj pohval in sem si ga tudi želela preizkusiti. Imam njihovo micelarno vodico, ki mi super odgovarja, zato pri naročilu res nisem oklevala.
KAJ SEM PREJELA:
Podjetje Nivea me je razveselilo z Labello paketkom, kjer sem prejela kar tri njihove balzame za ustnice - repair, češnjevega in kokosov Lip Butter. Pa še nekaj za posladkati, pražene mandlje - zelo okusne!
Fant mi je podaril Lush piling za telo Rub Rub Rub in kopalno kroglico (ki pa je več ni). :P
Prejela sem tudi nekaj izdelkov za lase Schwarzkopf Taft in sicer peno in lak za lase - del njihove testne skupine na FB. Pozneje pa so mi poslali še Schwarzkopf Schauma šampon in balzam za lase.
Prav tako pa sem v Danijelini nagradni igri zadela Oriflame parfumček Be the Legend za mojega dragega (manjka na sliki) + zame je priložila še Deborah nadlak in nekaj testerčkov. :P Najlepša hvala! 
Od Nivee sem prejela mini verzijo losjona s koencimom 10.
Od dveh Matej (Mateji ustvarjata) sem prejela tonik za obraz Kozmetika Afrodita, ki ga uporabljam že od prej, tako da imam že zalogo - hvala, punci! :P
V nagradni igri na FB sem zadela L'oreal paketek So Couture - njihovo novo maskaro So Couture in eyeliner iz iste linije.
In še ena lepotna razvada oz. nagrada, ki sem jo ta mesec najbolj nestrpno čakala..dve MAC šminki (odt. Sin in Candy Yum-Yum) in kupon za brezpl. ''nakup'' 'color kita' po moji izbiri na spletni strani eSalon. Vse sem prejela v čudoviti nakupovalni torbici z logotipom blogerkine strani, kjer sem bila izžrebana. <3
In za konec še en lepotni pripomoček. V mesecu septembru mi je podjetje La-Tweez ponudilo, da preizkusim njihovo znano pincetko in kljub nekaj zapletom na pošti, je izdelek le varno prispel k meni (kmalu ocena!).
Kaj lepega ste ve kupile v mesecu oktobru?



S.

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Uuu Sin izgleda super. Sploh zdaj za jesen:) Kakšen pa je ta eyeliner? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je čudovita! <3 Jo nameravam to jesen kar veliko nositi. :P Pa nimam še nobene tako temne sexy šminke v svoji zbirki. :))
      Eyelinerja še sicer nisem preizkusila, ma pa fajn, ne preveč debelo flomaster konico, za precizen nanos. Sporočim, ko ga preizkusim še na očeh. Pa upam, da se ne bo preveč hitro posušila oz. nehala pisat čez senčila.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3