October Favourites

sreda, oktober 29, 2014

Pozdravljene! :)

Danes bom pisala o mojih najljubših izdelkih meseca oktobra. Ta mesec nisem nosila veliko makeupa, sem bolj testirala druge izdelke - za lase, nego telesa, ampak več o njih v posebej objavah, ko jih res dodobra stestiram. 
Kljub temu pa se je našlo nekaj izdelkov, ki so pri meni bili v uporabi celoten oktober in ki so me prijetno presenetili.

Labello Lip Butter Kokos
Kokosova nebesa! :) Ko sem videla, da bo na voljo nov Lip Butter z vonjem kokosa, sem bila zelo nestrpna. Itak, da me je najprej prevzel vonj, zato ker se kokosu pač ne morem upreti - povedano že 100x. Le-ta je zelo nežen, obenem pa me takoj odpelje na rajske plaže ali pa me spomni na okus Raffaelo kroglic. :P Tudi tekstura je odlična - lepo mazljiva in zelo vlažilna za ustnice, hkrati pa ne pušča belega filma na ustnicah, kot npr. verzija Vanilla&Macadamia. Kakorkoli, če hočete natančnejšo primerjavo Lip Butterjev, jo imate tukaj.

Maybelline Baby Lips Electro v odtenku Pink Shock
Ravno v prejšnji objavi sem napisala podrobnejšo oceno o tem balzamu, zato samo na kratko: čudovite vibrantne roza barve, kar se opazi tudi na ustnicah - to je zagotovo veliko presenečenje, saj gre le za balzam! Torej, super za hladne dni, saj navlaži ustnice + jih obarva, SKORAJ tako kot šminka.

L'oreal Color Riche L'Ombre Pure senčilo Breaking Nude
Čeprav sem tole senčilo kupila na začetku oktobra, sem ga vseeno vključila, ker sem ga nosila res non-stop (razen, ko sem bila brez makeup-a). Je pa moje najljubše barve, kar se tiče senčil, torej taupe odtenek. <3 Senčilo je na dotik zelo mehko in nežno. Ima odlično pigmentiranost (kljub temu, da je mat), se lepo zabriše in da čudovit efekt očem. Sem pa ga uporabljala z in brez primerja (včasih ga nisem imela pri sebi) in se v vsakem primeru dolgo ni premaknil z mojih vek. Je pa obstojnost s primerjem seveda boljša. Jaz ga najraje uporabljam na celotni veki, malo zabrišem črni svinčnik in ustvarim nežne 'mačje' oči + seveda maskara za ogromno volumna in dolžine. 
Catrice Brow Definer & Eyebrow Filler
Izdelka, ki sta kar postala del moje rutine obrvi. Še posebej fajn za hitro urejene in lepe obrvi. Prvo z definerjem lepo definiram obrvi in zapolnim majhne vrzeli, nato pa s fillerjem še dodam malce več barve obrvim in jih obenem utrdim, da ostanejo na mestu. Čeprav barvi odtenkov nista čisto enaki, pa lepo ustrezata mojim obrvim in jih prav poživita. Sta tudi fajn obstojna, predvsem definer se niti malo ne razmaže. Imam že napisano oceno, bom tam 'povedala' še kaj več.

Essie lak Trophy Wife
Lak ime 'duochrome' učinek in se na različnih svetlobah drugače sveti, zato je zelo unikaten. Včasih zgleda temnejše zelen z drobnim šimrom, spet drugič sivkasto zelen ali celo črn. Jaz se ga nikoli ne morem nagledati, tako mi je všeč! Barvo bi nekako povezala z globino morja ali pa tropsko nevihto. :P Bi rekla, da je idealen za celo leto, ampak skoraj najbolj za jesen, ko so zelenkaste in duochrome barve popularnejše. Potrebuje 2-3 sloje, na mojih nohtih pa se obdrži dober teden.
Nivea deodorant Pure & Natural - vonj Jasmina
Najbrž sem že kje omenila, da najraje uporabljam Niveine deodorante. So poceni, opravijo svoje delo, ne dražijo moje kože in so brez aluminijeve soli. Ta mi je postal še posebej všeč, saj ima tak nežen, svež vonj, ki mene najbolj spominja na kumarice. :P Drugače pa ne pušča nobenih belih sledi na oblačilih + celi dan sem lahko brez skrbi, kar se tiče neprijetnega vonja - čeprav nimam ravno težav s potenjem (trkam na les!). :)

Kateri izdelki pa so vas navdušili tale mesec?



S.

You Might Also Like

16 komentarji

  1. Joj super blog in super objava..ful ušečkam in komi čakam na nove poste:) bom kr mogla kj sprobat:):):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najlepša hvala. :)) Me veseli, da ti je všeč.
      Če sprobaš kaj, mi sporoči, kako boš zadovoljna. :)

      Izbriši
    2. Absolutno poročam..mam kar nekaj stvari za probat..še zapakiranih..hihihi..ampak poročam:)

      Izbriši
  2. Joj ta senčka je res bomba. Jaz je kar ne morem nehat uporabljat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja! Zahvaljujoč tebi in Mateji sem jo kupila, ker sta tako dražili z navdušenostjo nad njo na blogu. :D

      Izbriši
  3. Se že veselim podrobnejše ocene Catrice Brow Definerja. Moj problem...se mi zdi, da so vsi odtenki preveč rjavi, imam pa raje tiste, ki bolj na sivo vlečejo. Ampak si omenila, da je dobro obstojen, kar mi je všeč:). Tudi senčilo je zelo lepega odtenka, ampak zelo težko kupim samo eno senčilo po taki ceni:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bo kmalu, samo še poslikam in uredim slike. :) Jaz mam tudi rada tiste z malce sivega podtona, ampak sem zdaj opazila, da mi tudi temnejše rjavi pašejo. :) Ja, meni ostane skoraj ves dan na obrvih. +Sem na roki sprobavala odstranjevanje Filler-ja, Definer-ja in svinčnika za obrvi (vse od Catrice) in se je svinčnik zelo hitro odstranil, medtem ko sta ostala dva dolgo vztrajala, še z drgenenjem.
      Uf, ja..je to mene tudi mučilo, ampak ker v trgovini res ne vidim ogromno taupe mat odtenkov, sem ga preprosto morala imeti. Pa glede na to, da ga zdaj res veliko nosim, mi ni žal.

      Izbriši
  4. Jaz sem tudi tako opisala Trophy Wife, ko sem ga dala na blog - spominja me na globino morja <3 res je prelep :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :)) Jaz pa sem mislila, da se samo meni tako zdi. :P
      Ja, sploh za hladnejše mesece je popoln. <3

      Izbriši
  5. Joj tale Labello lip butter Kokos, res ne vem koliko časa se bom lahko še upirala :) Drugače pa sami fajni izdelki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, meni je nenormalno dober. Sem prvo mislila, da ne bo nič posebnega, ker me je verzija vanilija&makadamija razočarala, ampak sem se hvala bogu motila. :D
      Hvala. :))

      Izbriši
  6. Wauu lakec in senčka sta prekrasna!

    OdgovoriIzbriši
  7. Kar poskusi, ni maš kaj dosti izgubit, ker je res poceni. :))
    Tudi mene je kar dolgo mikalo, potem pa sem se le odločila, da ga vzamem. Glede na to, da ga ogromno uporabljam že zdaj, mi ni žal.

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3