Perfect pamper day at Wellness

ponedeljek, oktober 20, 2014

Zdravo, punce! :)

Danes imam za vas malce drugačno objavo, bolj osebne narave. :) Namreč, rada bi z vami na kratko delila svoje vtise o sobotnem popoldnevu, ki sva ga s fantom preživela v zasebnem wellnessu.

Odpravila sva se namreč v Wellness Potočka zijalka. Fant mi je za najino 2. obletnico podaril darilni bon (zraven čudovitega Lencia srebrnega prstana z diamantom <3 ) in tako sva tale vikend le našla čas in se odpravila proti Logarski dolini. Ta Wellness se namreč nahaja med Mozirjem in Logarsko dolino.
Razvajanja sva se zelo veselila, vendar ko nama je gospa razkazala celoten Wellness sva ostala brez besed. Celoten kompleks je namreč bil veliko lepši, kot sva pričakovala. Sicer sva slike videla že prej, ampak vseeno je bila vzhičenost res nepopisna. Dejansko je to en tistih trenutkov, ki ga ne izkusiš v celoti, če ga ne vidiš na lastne oči! :)

Na kratko opis Wellnessa - ki sva ga imela v najemu čisto sama, tako da sva imela popolno zasebnost: Torej celoten mini Wellness zajema 35m2, kjer se nahajajo sanitariji, biospectrum komora (zdravi imunski sistem - tudi za srčne bolnike), finska savna, turška savna, frigadir - prostor, kjer se lahko ohladiš (neke vrste 'knajpanje' - temperatura 3°C), tušmasažni bazenček v obliki lesenega škafa, zraven tudi dva 'ležalnika' sestavljena iz kamnov, ki so ogrevani in prostor z mizico ter klopjo. Vse je iz naravnih sestavin in spominja na nekakšne jame, stene namreč izgledajo kot iz skal. V hladilniku naju je tudi čakala mrzla voda, peneče vino in sadje.
Naj omenim še, da je bilo vzdušje zelo romantično, v prostoru so namreč bile lučke, ki so spreminjale barvo in nežna glasba.

Čeprav moj fotoaparat ne dela ravno najboljših fotografij v temnejših prostorih, poleg tega pa sem si za fotografiranje vzela res le par minutk, sem jih vseeno želela deliti z vami. Vključila sem tudi nekaj slik s 'fleshom', da boste videle, kako je prostor dejansko izgledal (brez prečudovite svetlobe barvnih lučk) + nekaj slik z njihove spletne strani, kjer je vse skupaj veliko boljše in nazorneje vidno. Žal nisem mogla prikazati celotnega prostora, ki je kar velik (veliko večji kot na posameznih slikah izgleda), sem pa zajela vsako stvar posebej. Vsaka savna oz. prostorček pa ima tudi svoje zanimivo in unikatno ime.
Biospectrum komora
Finska savna
Finska savna
Masažni bazenček
Ogrevani kamni
VIR
Parna - turška savna
Parna - turška savna
VIR
Frigadir 'Snežna jama'
Tale dan nama bo vsekakor ostal v čudovitem spominu, saj sva se res sprostila in si nabrala novih moči.

Upam, da vam je bil tale drugačen post všeč in če želite, da napišem še kakšnega osebnega oz. 'nelepotnega', mi to pripišite spodaj. 


Kako se vam zdi take vrste sprostitev? Ste že bile v kakšnem Wellnessu?



S.


You Might Also Like

7 komentarji

  1. Res lepo urejeno, verjamem da sta uživala! :) škoda, da ni bližje Mariboru, bi tudi jaz šla :) no mogoče mi pa kdaj uspe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, nekaj posebnega! :) Sem že bla enkrat na enem razvajanju (čokoladna kopel), ampak me niti pol tak ni navdušila. :)
      Ja, je malce daleč..midva sva iz Prlekije - torej še dlje stran in sva rabla nekje dve uri v eno strani. Ampak verjami, da se splača. :)) Upam, da ti kdaj uspe.

      Izbriši
  2. Zelo všečna objava. :)) Take sprostitve so mi zelo všeč. Napolniš baterije in vsaj za tisti dan, nekaj ur pozabiš na druge skrbi. :) Lepo da si predstavila, tega namreč še nisem zasledila, čeprav navadno iščem kake ponudbe :)) Tak da super, treba preizkusiti! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)) Ja, tudi meni so zelo všeč tovrstne sprostitve, kot so kopeli, savne, itd. :) Čeprav sem bla zdaj prvič v savni. :D Oja, res super dene. Sva bla 3 ure pa je še prehitro minilo.
      Jaz še tudi tega nikoli prej nisem zasledila. Majo pa drugače darilne bone v Hiši daril, če te slučajno zanima. :))

      Izbriši
  3. Čudovite slike, verjamem da tukaj se pa človek lahko sprosti :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3