Pink October

sobota, oktober 25, 2014

Hej, lepotičke! :)

Kakor nam je vsem znano, je oktober mesec boja proti raku na dojki, ki je najpogostejše maligno obolenje pri ženskah. Boj proti raku na dojki 'predstavlja' roza pentlja, zato oktobru pravimo tudi Rožnati oktober.
Kot ženski se mi taka ozaveščanja zdijo zelo pomembna, zato si ne morem pomagati, da ne bi še sama objavila nekaj 'rožnatega' ta mesec. Ker sem 'beauty' blogerka, sem se odločila, da vam pokažem nekaj mojih najljubših roza lepotnih produktov. 
Vseh ne bom vključevala, ker jih enostavno preveč - vse, ki me poznate veste, da obožujem roza odtenke šmink, rdečil, itd. Idejo za tole post pa sem dobila pri eni novejši slovenski blogerki Lindi in ker se mi je zdela njena objava res odlična, sem pripravila svojo verzijo. Tako da ne pozabite preveriti še njene objave - tukaj.

Torej, tukaj je nekaj mojih najljubši roza produktov..
I Heart Makeup osvetljevalec Goddess of Love
Ta produkt sicer ni čisto, čisto roza barve (konec koncev gre za osvetljevalec), vendar ima na koži oz. obrazu pridih nežno roza barve - kar mi je neizmerno všeč. Drugače pa v škatlici, kot večina highlighterjev izgleda bolj šampanjec barve. Vsebuje droben šimer, ki koži doda zdrav sijaj. Da ne pozabim omeniti embalaže v obliki srčka! Sicer pa se ne bom spuščala v podrobnosti, saj sem o njem pisala v eni od prejšnjih objav.


NYX rdečilo za lica v odtenku Pinched
Od osvetljevalca še k rdečilu za lica. :P Mislim, da sem ravno v prejšnji objavi omenila, da imam v svoji zbirki rdečil le dva produkta. In sicer tega + enega bolj živega od Catrice. Rdečila za lica me nikoli niso preveč pritegnila, saj imam že naravno bolj obarvana lica oz. nekaj rdečice in se mi vedno zdi, da bo z uporabo rdečila vsega preveč. Ampak, pri tem izdelku sem ugotovila, da mi fajn ustreza, saj ni preveč močne barve. Gre za roza odtenek, ki malce povleče na barvo breskve. Vsebuje mini zlate bleščice. Tale 'blush' da mojim licam ravno prav nežne in zdrave barve ter tako poskrbi za naraven izgled. Kadar pa se ličim za kakšne posebne priložnosti in uporabim bolj prekriven puder, pa je must temnejše rdečilo, da vse skupaj ne izpade preveč maskasto. Za vsakdanje priložnosti pa je NYX rdečilo moje najljubše!

Maybelline Color Tattoo senčilo v odtenku Rose Gold
Maybelline 'tatujčki', kot jih imenujem sama, so moja najljubša senčila ever! So kremasta, enostavna za uporabo - ne potrebuješ nobenega čopiča, saj je tukaj najboljši nanos s prsti, so dolgo obstojna (pri meni tudi brez baze!), fajn pigmentirana in lahko jih uporabljaš tudi kot bazo. Vse skupaj imam 4 odtenke in verjetno bi kupila še kakšnega v zemeljskih tonih, če bi pri nas seveda bil na voljo. ;) Tako ni nobeno presenečenje, da je moje najljubše roza senčilo Maybelline tatujček - Rose Gold. Je nežno roza barve z toplim podtonom in vsebuje majhne, fine zlate bleščice. Najraje ga uporabljam za vsakdan (+malo maskare), ker ni preveč opazno, obenem pa izgledaš ravno prav urejeno. Dobro pa se obnese tudi kot 'osvetljevalec' v notranjih kotičkih oči. Tako kot ostali tatujčki se tudi tole lepo zabriše in tudi nanos se da dodatno nadgraditi.

Labello Lip Butter malina
Kakšno naključje! Moj najljubši balzam za ustnice za jesenski čas je ravno roza barve. :P Kot zgoraj piše, gre za malinin Lip Butter - maslo za ustnice, ki je prinas postal priljubljen že lani. Jaz imam zaenkrat v zbirki 3 in ta mi je poleg kokosa najbolj všeč (slednji mi je po vonju bolj primeren za poletni čas!). Na kratko: lepo navlaži ustnice v jesenskem času (pozimi mi ni dovolj), jih zmehča, da lep nežen roza sijaj, poleg tega pa ima še vonj po sadnem jogurtu - yum! <3 Podrobnejšo oceno in primerjavo vseh treh si lahko preberete tukaj

Maybelline Baby Lips Electro Pink Shock
In še en izdelek za ustnice. Žal vas moram malce 'razočarat', nisem izbrala nobene šminke za ustnice. Namreč, res OBOŽUJEM roza odtenke na svojih ustnicah in jih imam zagotovo čez 40, zato nisem mogla izbrati čisto nobenega. Ker pa sem zadnje čase obsedena z Maybelline Baby Lips balzamom v vibrantnem pink odtenku, sem se odločila, da vključim kar tega, namesto šminke. Lepo vlaži moje dokaj izsušene ustnice, obenem pa jim da lepo barvo. Tako so moje ustnice hkrati navlažene in obarvane ROZA! Balzamček je res odlično pigmentiran (v primerjavi z prejšnjimi običajnimi Baby Lips-i), tako da ne pusti le rahlega obarvanega sijaja na ustnicam, ampak jim da fajn vibrantno barvo. Odličen nadomestek za šminko, sploh, če imaš izsušene ustnice.  

OPI lak Suzi's Hungary Again
Seveda tudi v tej objavi ne gre brez laka za nohte. :P Sama imam v svoji zbirki lakov kar nekaj roza odtenkov, ampak tokrat sem se odločila za tega, ker mi vedno takoj pade v oči, kadar si zaželim roza manikuro. Odtenek je srednje pink barve z toplim podtonom. Vsebuje tudi zelo droben šimer in ima kremasto teksturo. En bolj poletnih lakov. Za popolno prekrivnost sta potrebna dva sloja. Kolikor se spomnim je iz lanske kolekcije Euro Centrale (kjer se nahaja tudi bolj poznan odtenek 'You're such a Budapest). :)

Escada Especially parfum
In za konec še nekaj dišečega. In sicer dišava Escada Especially, ki je ena mojih najljubših. Že nasplošno so mi zelo všeč njihove dišave. Pri tej gre za luksuzno cvetlično dišavo, obogateno s sadnimi notami - v srcu parfuma lahko najdemo bolgarsko vrtnico, njeno sladkost pa uravnoteža hruška in hibiskus, zato je parfum precej svež. Občutek pomladi dodaja ylang-ylang. Mošus tvoro osnovo parfuma in predstavlja čustnost in ženskost. Tudi na pogled je dišava zelo luksuzna, saj je sestavljena iz roza-zlate kombinacija, ki je meni ena najlepših. Imam pa drugače set, ki vsebuje še losjon in mini verzijo tega dišečega parfumčka (darilo od fanta <3 ).

Okej, to je na kratko to! Bi pa se še v moji kozmetični zbirki našlo veliko, veliko drugih roza izdelkov, ki jih imam rada, ampak sem pač morala izpostavili le nekaj 'biserčkov'. :)
NYX blush, Maybelline senčilo, Maybelline Baby Lips

Pa da ne bodo samo kozmetični izdelki, še dva modna dodatka. :)
Moja najljubša statement ogrlica, ki sem jo prejela v enem giveawayu in ena živo pink-marelična clutch torbica, prav tako iz omenjenega giveaway-a. <3

P.S.: Če bi si rade prebrale kaj več o rožnatem oktobru oz. o raku dojk - tukaj je veliko uporabnih informacij, med drugim tudi aplikacija, ki te opominja na samopregledovanje dojk.


Kateri pa je vaš najljubši izdelek v roza barvi?



S.


You Might Also Like

11 komentarji

  1. Vau, lakec je ful lušten. Sem ugotovila da ga celo imam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, upam, da sem te spomnila na njega, da ga boš spet nosila. :P

      Izbriši
  2. Kako je pa to rdečilo lepo <3 če boš kdaj delala kak FOTD, bi ga res rada videla na tebi :) pa verižica mi je tudi ful všeč!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom se potrudila, da naredim kdaj kakšen FOTD, ampak še moram usvojiti tehniko slikanja same sebe, ker mi nikoli preveč ne rata. :D Sploh makeup poslikat.

      Izbriši
  3. Ooo res najlepša hvala za omembo! Me veseli, da sem ti dala navdih za objavo in pa super produkte si izbrala. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super objava:)) Mi je se posebaj vsec NYX blush.

    OdgovoriIzbriši
  5. Me veseli, da ti je nekaj stvari padlo v oči. :)) Highlighterja pa se jaz tudi kar ne morem nagledat. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. UUuu rdečilo je prekrasno! Pa super izbrane stvari! Zadnja slika mi je še posebej všeč!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim, vam je vsem všeč. :P Najlepša hvalaaa! :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3