Review: Caudalie Make Up Remover Cleansing Water

ponedeljek, oktober 13, 2014

Heeej! :)

Danes bom pisala o Caudalie micelarni vodici. Že večkrat sem povedala, da odkar so na naš trg prišle micelarne vodice, skorajda več ne uporabljam drugih odstranjevalcev ličil. Preizkusila sem jih že kar nekaj - od L'orealove, do Garnierjeve pa tudi GreenLine. Ostajam zvesta Garnierjevi, ki vsebuje veliko produkta za nizko ceno, a hkrati pa kot blogerka in navdušenka nad kozmetičnimi/negovalnimi izdelki rada preizkušam tudi druge znamke.
Nekaj časa nazaj sem kupila Caudalie micelarno in sem komaj čakala, da vidim, kako se obnese, saj še nisem preizkusila nič njihovega, čeprav slišim veliko pohval (predvsem o 'lepotni vodici').
Embalaža: Micelarna vodica se nahaja v embalaži v obliki valja, ki je zelo trdna in tako super za prenašanje. Imam manjšo verzijo (100ml), ki je odlična predvsem za potovanja (sem jo imela s sabo, ko sem šla na morje - 2x). Ima drugačen pokrovček, kot npr. L'orealova ali Garnierjeva, je namreč na navoj. Mene osebno to ne moti, morda pa koga bi. Embalaža je tudi poslikana in ni enako običajni Caudalie vodici, saj je iz omejene izdaje.
Moje mnenje: Pri tejle vodici me je lepo presenetil vonj, ki je nežen in prijeten. Vodica vsebuje grozdno vodo in kamilico, tako da verjetno diši po tem (vonj je zelo podoben tema sestavinama).
Tudi njena učinkovitost ni nič slabša. Makeup odstrani res odlično in zelo hitro. Sama sem ponavadi zvečer zelo lena, ko odstranjujem ličila, saj sem takrat že precej utrujena/zaspana, sploh če je ura bolj pozna. Ampak pri tej ni bilo nobenega problema, godrnjanja, saj sem zelo hitro očistila obraz vseh nečistoč in ni bilo več nobenih ostankov ličil. Ponavadi mi zadostuje ena vatica za celoten obraz in ena do dve za oči (odvisno kako močen očesni makeup imam), kasneje pa obraz očistim še z čistilnim gelom Paula's Choice.
Moje izkušnje z micelarnimi vodicami so take: ene mi popolnoma razdražijo oči in jih naredijo pekoče ter rdeče, druge mi le malenkost izsušijo oči, nekatere pa mi popolnoma odgovarjajo. Pri tej vodici je bil učinek res pozitiven. Ne pušča filma na koži, mojih oči ni razdražila, četudi sem je uporabila več, ali sem npr. makeup odstranila dvakrat zapored v roku par minut (igranje z makeupom :P ), prav tako ni naredila moje kože rdeče. Sem pa opazila res minimalno izsušenost vek (kar se mi dogaja tudi pri Garnierjevi, a me ne moti), a je le-ta hitro izginila.

Za zanimivost naj omenim še, da ne vsebuje parabenov, sulfatov in drugih škodljivih snovi, prav tako ni testirana na živalih.
Poleg Garnierjeve, mi je tale vodica postala najljubša, a zaradi cene veliko raje kupim slednjo, saj dobim več produkta za nižjo ceno. Caudalie micelarna vodica namreč stane kar 12€ - 100ml


Ste že preizkusila kaj od Caudalie? Kaj mi priporočate?



S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Moraš poskusiti Leclercovo micelarno vodico, Innel ali kako se že imenuje. Mislim, da je tudi Mateja napisala review. Sama sem poskusila do sedaj Afrodito, Loreal in pa Garnier, vendar me je ta najbolj prepričala. Zelo je podobna Garnierjevi, stane pa 2€ za pol litra. Jaz je ne zamenjam več. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za tole sem že slišala oz. prebrala na Matejinem blogu, ja. :)) Sem si že študirala, da jo moram preizkusit, ampak ne grem pogosto v Leclerc, pa še takrat pozabim. :D Pa ravno ta vikend sem bla. :) No, si bom mogla zapomnit za naslednjič.
      Potem pa je še cenejša kot Garnierjeva, super. :))

      Izbriši
  2. Super blog! Rada berem tvoje bloge, ker res dobro opišeš in se vidi, da si vzameš čas :)
    Have fun! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala! :)) Me veseli, da so ti všeč, to mi OGROMNO pomeni! :)
      Ja, poskušam res zajeti čimveč stvari, da slučajno česa ne pozabim, npr. kar sem pač opazila pri uporabi določenega izdelka. :) Se mi zdi, da je vse več blogov s kratkimi in skopimi ocenami, jaz pa tudi rada čimveč podrobnosti izvem. :P
      Tudi ti! ;)

      Izbriši
  3. Se strinjam, tele vodice so super, jaz imam od Loreal in sem res navdušena,
    tele slike so pa super, waw res fantastične :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ni boljšega za odstranjevanje ličil, kot te vodice. :)
      L'orealova sicer meni ni najbolj odgovarjala (pekoče oči), ampak je pač odvisno od vsakega posameznika, enim zelo odgovarja. :)
      Wau, najlepša hvala! :)) Slikanje zunaj je itak najboljše. <3

      Izbriši
  4. Če ti je najbolj všeč Garnier, poiskusi še z Inell, je hišna znamka Leclerka in je zelo poceni pa velika količina :)
    Se pa po tvoji oceni super bere tale, predvsem zaradi sestavin! Bi jo preizkusila, če nebi bila cena dobesedno smešna! :)
    Pa vauu kako lepe slike!
    Super objava! Malo brskam po blogu, mi je zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mam že zapisano, tako da naslednjič, ko se bom potikala po Leclercu, jo definitivno vzamem. :)
      Ja, sestavine so res super, verjetno je zato cena tako visoka.
      Joj, najlepša hvala! <3
      Me veseli, da ti je všeč, čeprav je še precej svež. :) xx

      Izbriši
  5. Super opis izdelka. Sama ga sicer še nisem preizkusila, ampak po opisu sodeč bi mi odgovarjal predvsem zaradi vonja in ker ne draži oči :-)

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3