Review: Labello Lip Butters

sreda, oktober 08, 2014

Hej, heeej! :)

Jesen je tukaj in moje ustnice postajajo malce bolj zahtevne. Danes bom govorila o Labello Lip Butterjih, ki jih najraje uporabljam ravno v tem letnem času, ker so mi ravno dovolj hranilni. Tukaj je moja zbirka, ki sicer ne vsebuje vseh, ki so v drogerijah, ampak le tiste, ki sem jih želela imeti. Čeprav me mika še borovničev (imam že na splošno rada borovnice), a imam trenutno čisto preveč vseh balzamov in 'label'. Tole kopičenja izdelkov mi že gre na živce, ker več nimam kam dajat vseh teh izdelkov. :P 
Kakorkoli, naredila bom kratko primerjavo med vsemi, da boste videle, kateri mi je najbolj všeč!
Moj prvi Labello Lip Butter, ki sem ga kupila že kar nekaj časa nazaj, je z vonjem maline - Raspberry Rose, ki me je čisto očaral. Ima prijeten sladek vonj po malinah oz. me vonj spominja na sadni jogurt. Je tudi takšne barve, zato ustnicam da rahel roza sijaj, jih navlaži in zmehča. Občutek na ustnicah je res prijeten in pri meni traja kar nekaj časa, zato večkraten nanos ni potreben. Skratka, nimam nobene pripombe o njem!
Izjema je edino hladno zimsko vreme, ko mi ta nega nikakor ni dovolj oz. je nanos potrebno obnavljati vedno znova in znova.

Ker mi je bil prvi balzam tako všeč, sem se odločila, da preizkusim še verzijo Vanilla & Macadamia. Večina punc je najbolj hvalila ravno tega, zato sem verjetno od njega pričakovala preveč. Ne vem, ampak ni me tako navdušil, kot npr. verzija z malino. Verjetno zato, ker imam raje sadne okuse/vonje. Kljub temu pa ima balzam prijeten, sladek vonj, ki meni diši zelo jesensko, torej ravno za tale čas! Pri tem sta me zmotila tekstura in pa 'barva', ki ga balzam pusti na ustnicah. Barva v embalaži je nekaj med belo-bež (ni čisto bel) in na mojih ustnicah pusti belo barvo, zato ne izgleda preveč lepo, če ga nanesem v velikih količinah. Tudi tale odlično opravi svojo nalogo - mehke in nahranjene ustnice dolgo časa!

In za konec še verzija Kokos! Nisem imela v planu kupovat nobenega Lip Butterja več, ampak, ko sem izvedela, da bo na voljo vonj/okus kokosa, se pač nisem mogla upreti. Sicer se je poletje prevesilo v jesen, zato uporaba tega balzama ne bo tako 'pristna', ampak vseeno je vonj ČUDOVIT! Ima nežen vonj po kokosu, ki me takoj popelje na rajske plaže oz. mi vzbudi spomine na brezskrbne poletne dni, ali pa se mi pocedijo sline in si zaželim Raffaello kroglic. :P Skratka vonj me je čisto prevzel in je zaradi tega tale balzamček iz skupine postal moj najljubši! Je pa tudi tekstura in 'barva' balzama super, saj mojih ustnic ne naredi belih, ampak jim da res rahel sijaj in jih lepo nahrani. Ta balzam je namreč v primerjavi z vanilijevim v embalaži bolj bele barve (primerjava obeh 'lončkov') oz. na ustnicah prozoren barve. Glede vlažilnosti je tudi tale primeren za jesenski čas. Bi/bom pa ga vseeno raje uporabljala v poletnih mesecih, ker je vonj le bolj poleten, kot pri ostalih dveh.
 Povzetek: Na splošno so mi tile balzami zelo všeč, saj lepo nahranijo in navlažijo ustnice. A so zame najbolj priročni v jesenskih mesecih, ko ustnice začnejo postajati malce bolj suhe, kot so poleti, ko uporabljam kakšno bolj lahko nego (ala navadne Labelle, ki niso tako vlažilne, kot tile balzami!) in hkrati niso tako suhe, kot v zimskem času. 
Tudi izgled je zelo lušten in priročen (mini embalaža), saj 'paše' res za v žep, clutch torbico. Edino, kar me je zmotilo je, da je potreben nanos s prsti, kar ni preveč higiensko, zato ne priporočam uporabe v mestu oz. ko si zdoma. Če že, pa je dobro imeti pri sebi antibakterijski gel za roke. Sama jih najraje uporabljam ravno doma. :)


Ste že preizkusili kateri Labello Lip Butter? Kateri je vaš najljubši?



S.

You Might Also Like

20 komentarji

  1. Ravno preizkušam tega kokos in jooooj kako dobro diši. Jaz sem itak nora na kokos, tako da če ne drugo, diši božansko. Mi je všeč, bolj kot macadamia, ki mi ni bila všeč niti vonj niti preveč tekstura.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res diši dooobro! :P Jaz sem prvo bla skeptična, da bo vonj premalo zaznaven, al pa kaj - ampak je super. Potem pa mava zeloo podobno mnenje o vaniliji&makadamiji, tudi meni tekstura ni preveč všeč. :)

      Izbriši
  2. <3


    Meni so super! Je pa res da si je pametno prej umiti roke preden jih uporabimo :) Jih samo doma uporabljam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se popolnoma strinjam. Niso preveč higienski, tako da je super imeti v bližini milo ali vsaj antibakterijski gel. :)

      Izbriši
  3. Jaz imam vse 4 :D In so super, upam pa da mi kdaj uspe dobiti tudi original verzijo in pa karamelno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. In katera verzija ti je najljubša? :) Ja, karamelna bi znala biti zanimiva, no vsaj vonj. :P
      Original pa baje ni nič posebnega, vsaj kolikor pravi Katja (Viva la vida), ker sploh nima vonja.

      Izbriši
  4. Lepo! Sestra ima Vanilijo, ki pa meni kot vonj ni najbolj všeč - tudi sama imam raje bolj sadne vonje, je pa sestra zelo navdušena nad vsem v zvezi z njim :)
    Sama si želim poskusit Malino in pa Borovnico, čeprav se nebi branila nobenega izmed njih! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, od vseh vonjev je meni najmanj všeč in je zagotovo več ne bi kupila.
      Malino ti pa definitivno priporočam! Čeprav je kokos še boljša. Če pa se odločiš poskusiti borovničevo, pa obvezno poročaj, ker me zanima kako je. ;)

      Izbriši
  5. Kokosova verzija je a-m-a-z-i-n-g! :) Imam še malinco, ki je za zdajle super, ampak pozimi mi bo spet premalo hranilna, tako da upam, da se kokosova pozimi bolje izkaže.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, prekaša ostale verzije! :)
      Meni malina in vanilija tudi nista dovolj vlažilni za zimo, tako da tega niti ne pričakujem od kokosove, ampak če bo se tudi takrat dobro izkazala, pa še toliko bolje. Bomo še pozimi sanjale o poletju in raffaello-tu. :P

      Izbriši
  6. Moram reči,da sem kar lenobica kar se tiče label, ker navadno nimam kaj preveč suhih ustnic:)) Preizkušam pa zdaj tega s kokosom in diši tak, da bi ga kar pojedla :)) Bi še vanilijo preizkusila, ko sem nora na njo:) Čeeeprav, nisem ravno navdušena nad pakiranjem.. Bi raje mela v obliki šminke,kot v "lončku" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem ista, sploh poleti jih res malo uporabljam. Ampak se trudim. :)
      Mmm, ja, jaz kar začnem sanjat o raffaello kroglicah, ko ga povoham<3 Ostala dva mi ne diši tako 'za pojest'. :)
      Če ti je vanilija na splošno super, bi ti pomoje bil všeč. Jaz nekaj extremno nimam rada vanilije, me pa tudi ne odbija.
      Ja, pakiranje ni najboljše. Je pač bolj za domačo uporabo.

      Izbriši
  7. Oboužujem tele labele, vedno jih imam pri roki :)
    Imaš prav, tudi mene moti da je potreben nanos z prsti, zato imam pri sebi za vsak slučaj ponavadi tudi navadno labelo :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Je rekla nimam vseh... a samo eden ti še manjka ;) torej malinin nima vonja po vrtnicah? nekak sem imela v mislih to kombinacijo zaradi imena. potem pa še rabim malininega:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, maš prav, ja. :P Če ne štejem karamele in originalne, ki jih pri nas (še) ni, mi res manja samo en. :D
      Ne, vonj je fajn sladkast, saden, mene čisto spominja na sadni/malinin jogurt. <3 Če maš rada maline, jo NUJNO rabiš. :P

      Izbriši
  9. Jaz sem tudi nora na labele :) Me je pa v nasprotju s tabo, vanilija - makadamia veliko bolj navdušila kot malina, mislim zelo sem občutljiva na sladke vonjave in se hitro naveličam vonja :) Moram pa nujno še preizkusiti kokos in borovnico!


    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ljudje smo si različni, tako da super, da je na voljo več verzij in se za vsak okus najde nekaj. :) Kokos je res super, meni najboljši! <3 Upam, da ga najdeš na Portugalskem. :)) xx

      Izbriši
  10. Uf, kokosovo verzijo si moram umislit! Joj, vedno ko se po predolgem času spravim temeljito brat objave, si naredim taaaak seznam za nakupit … :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ta je najboljša od vseh! :))
      Haha, meni se isto dogaja, tak da probam sproti brat in si pisat 'seznam'. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3