Review: Caudalie Beauty Elixir

ponedeljek, november 24, 2014

Zdravo! :)

Danes bom nekaj besed namenila precej opevani Caudalie lepotni vodici/eliksirju za obraz, ki sem jo preizkušala v zadnjem mesecu. Do zdaj sem preizkusila le njihovo micelarno vodico, ki me je lepo presenetila. Če vas zanima, kakšen vtis je na meni pustila tale vodica, pa berite dalje. :)
Embalaža: Vodica se nahaja v prozorni stekleni embalaži, kjer je lepo vidna preostala količina izdelka. Embalaža je kar težka in pri prenašanju je treba biti previden, saj se lahko razbije. Vodica ima pokrovček srebrne barve, z napisom Caudalie, kar izgleda zelo luksuzno. Pod pokrovčkom se skriva 'šprica', s katero lepo popršiš vodico po obrazu.
Vonj: Na začetku mi vonj ni bil všeč, saj je dokaj močan in zeliščen, zaznamo pa tudi vonj grozdja. Sčasoma pa sem se na vonj vodice navadila in mi je postal kar všeč. Zdaj mi deluje precej svež, saj vonj še dodatno osveži moj obraz.

Moje mnenje: Morda sem sprva pričakovala malce preveč od te vodice, saj sem po imenu sodeč - Beauty Elixir sklepala, da bo le-ta ob redni uporabi polepšala izgled moje kože. Sicer tukaj nisem opazila nobenega posebnega rezultata, ampak kljub temu je izdelek zelo zanimiv.
Všeč mi je, da se vodica enakomerno razprši po celotnem obrazu in tako mi zadoščata ena do dve 'šprici'. Pozitivno me je presenetilo tudi, da se mi vodica ne razliva po celotnem obrazu - torej, da obraz ni preveč moker, temveč je le rahlo navlažen. Poleg tega pa se hitro vpije v kožo in tako je obraz pripravljen na nadaljno nego - kremo. Glavna funkcija vodice je torej, da obraz osveži. Meni se tako izdelek zdi primeren za razvajanje in sprostitev oz. kadar želiš malce osvežitve. Še posebej priročen je za tople mesece, saj takrat koža potrebuje več svežine. Se mi zdi, da mi še nobena vodica ni tako prijetno osvežila obraza kot tale. Mi je res izredno všeč občutek na moji koži. :)
Drugače pa vodico najraje uporabljam zjutraj, po čiščenju obraza in pred nanosom dnevne kreme, saj me ta vodica še dodatno prebudi.
Sem pa opazila še eno pozitivno stvar. Odlično se obnese po nanosu tekoče podlage in kompaktnega pudra, saj zmanjša videz prahu, kar je mene osebno prej precej motilo, saj je bil puder preveč viden na meni. Zdaj teh težav več nimam. Moram pa poudariti, da vodica ne podaljša obstojnosti podlage oz. makeupa, ampak le izboljša videz pudra v prahu.
Se pa mi zdi, da vodica tudi malce zmanjša videz por, torej na nek način res gre za lepotno vodico.
Sicer je izdelek res dražji (14.95€/30 ml), ampak je fajn za osvežitev, predvsem v poletnih mesecih. +Če imate težave s preveč vidnim pudrom v prahu, se splača poskusiti tole vodico.

Izdelek je tudi brez parabenov in ni testiran na živalih! 

Ste že preizkusile Caudalie vodico/meglico za obraz? Vaše mnenje o 'obraznih vodicah'?



S.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. no me veseli, da se tud tebi ne zdi tako posebna haha :P
    jaz bi jo edino še kupila, če bo kdaj na znižanju na feelunique al pa kaj...ker je drugače res prijetna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja res ni nekaj 'wow'. :D
      Jaz sem jo tudi kupila, ko je bla znižana, zdaj pa bom jo najbrž hranila za takrat, ko bom uporabljala puder (se ne pudram vsak dan) in ko bom se želela malo razvajat.
      Pa mogoče spet potem poleti, ker res osveži obraz. Me pa zanima kako so kaj druge obrazne vodice..

      Izbriši
  2. Jaz si že dolgo želim obrazno vodico, no tale me sedaj ni prepričala, še vedno je na vrhu WL Melvitina.
    Si se pa res potrudla z fotkami! Prekrasne so! Jaz že tudi dolgo časa razmišljam, da bi fotkala v naravi, pa živim v bloku in me zanima kaj bi si sosedi mislili :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A veš, da mene tudi zelo zanima Melvitina, sploh tista z vrtnico. :)
      Najlepša hvala! <3 Se mi zdi, da je zunaj res veliko boljše, kot notri, ker je problem že to, da nimam prave podlage za slikanje z dovolj svetlobe. Škoda, da se približuje zima. :/
      Drugače mam pa res srečo, ker mamo doma veliko zelene površine+še ribnik in skalnjak. Tak da že komaj čakam pomlad, ko bo spet idealno za slikanje. :P
      Je pa na začetku meni tudi blo čudno, ker živim na vasi pa sosedje so ponavadi zelo radovedni. Ampak zdaj pa se na to več ne oziram in brez problema slikam zunaj. :D

      Izbriši
  3. Meni je tale precej všeč, ampak jo najraje uporabljam kot osvežitev obraza čez dan.

    http://mmemento-mmori.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz bom jo verjetno poleti spet kupila, ko bom jo tudi mela za osvežitev čez dan. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3