Review: Lush Santa's Lip Scrub

petek, januar 09, 2015

Zdravo. punce! :)

Po dolgem času se spet vračam z oceno izdelka. Sicer sem imela to objavo v planu že pred prazniki, ker gre bolj za božični izdelek, ampak mi nikakor ni zneslo, saj sem si vzela malo oddiha. Verjamem pa, da vam bo objava prišla prav, saj je konec koncev take vrste izdelek, ki ga lahko uporabljaš čez celotno leto + na voljo je veliko drugih različic.
Gre za piling za ustnice, znamke Lush, s katero sem zadnje čase kar malo obsedena. :P
Embalaža: Piling se nahaja v manjši okrogli stekleni embalaži, ki drži 25g. Ima pokrovček na navoj. Zaradi 'debelejšega' stekla, je embalaža kar težka in treba je biti previden, da ne pade iz rok ter se razbije.
Vonj: Ima zelo prijeten, sladek vonj po kokakoli, ki zelo spominja na božične praznike. Samo spomnite se tiste reklame z božičkom in kokakolo! :) Mene je torej že vonj pritegnil in ravno zaradi tega sem se odločila 'pocrkljati' s to verzijo, saj sem si že drugače želela preizkusit njihovo Bubblegum verzijo.

Moje mnenje o izdelku: Piling za ustnice je rdeče barve (ki je tudi praznična), vsebuje pa tudi majhne rdeče srčke, ki pa žal na nobenih slikah niso vidni, saj slučajno na 'vrhu' ni bilo nobenega. Tekstura pilinga je zrnasta (gre za sladkor) in malce 'suha'.
Delčki se kar držijo skupaj, vendar vseeno priporočam, da piling na ustnice nanašate previdno, da vam ne 'razpade'. V kolikor pa ne marate te 'suhe' teksture si lahko zmešate v majhni posodici malo olivnega olja za bolj vlažilen piling. :) Kakorkoli, piling lepo odstrani odmrlo kožo na ustnicah in jih naredi mehke ter brez suhih sledi. Zdi se mi, da ima piling zaradi kokosovega olja tudi nekaj vlažilnih lastnosti, saj ob uporabi  moje ustnice postanejo suhe veliko kasneje. Moram pa poudariti, da meni ni takoj pomagal, če sem imela ekstremno suhe ustnice, zato sem takrat morala piling uporabila kar dvakrat, ali pa dodati malce olja. 
Piling sem jaz kupila iz enega glavnega razloga - pozimi imam zelo suhe ustnice, poleg tega pa zelo rada nosim šminko, zato je piling res nuja, če želim imeti brezhibno naličene ustnice.
Rada pa ga uporabljam tudi zvečer, za razvajanje oz. pred nanosom 'nočnega' balzama za ustnice in tako se zjutraj zbudim z mehkimi ustnicami, ki take ostanejo še ves dan.
Povzetek: Meni je piling super, saj vedno pomaga pri suhih ustnicah, je pa odlična 'baza' za šminke. Sicer piling stane kar 10€, a se mi zdi vreden cene, saj ga imaš zaradi minimalne porabe za res doolgoo časa. Meni bo zagotovo zadoščal do naslednjega božiča. :P
Tale piling je sicer iz omejene izdaje in je tako na voljo le v času božiča, vendar ga še morda vedno lahko ujamete v kakšni Lush trgovini (na spletu več ni na voljo) - jaz sem ga ne dolgo nazaj zasledila v mariborskem Lushu. :) V nasprotnem primeru so na voljo tudi druge različice.

Ste že preizkusile tale piling? Kateri izdelek od Lush vam je najbolj všeč?
Mogoče katera sama izdeluje pilinge (se priporočam za recept :))?



S.


You Might Also Like

14 komentarji

  1. Izgleda super :) sem pa vedno mislia da diši po jagodah ker je tak lep rdeč

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, prav neverjetno, da ima vonj po kokakoli. :P Čisto božično. :))

      Izbriši
  2. Kok se super bere. Ampak mene se mi zdi da ni prepričal. Se ga kr ne morem lotit še orng potestirat. Je pa res, da tud prvič letus nimam sihuh in hrapavih ustnic. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, če nimaš suhih ustnic, potem ni problem. Meni res prav pride, ker mam zelo suhe ustnice in potem brez pilinga izgledajo naličene ustnice obupno. :)

      Izbriši
    2. Probaj Dvorec trebnik vanilija balzam za ustnice. Res je fajni. Ker ne nardi tistga sloja koker recimo labella ampak se lepo vpije v ustnice. Pri meni je se pozimi zadost, da ga uporabim samo po umivanju obraza :) ko sem prej skoz mela hrapave in suhe ustnice. 😉

      Izbriši
    3. Ravno to bi rabila, ja, da se lepo vpije, ne pa da samo sloj pusti, ki itak slej ali prej izgine z ustnic. :(
      Bom poskusila, hvala! :))

      Izbriši
  3. Jaz imam Bubblegum verzijo, že dve leti (ups) :$ Tok mi noro diši, pa res dolgo traja da se ga porabi, ga imam še za par uporab, res pa da poleti ponavadi pozabim nanj. Najbolše poleg tega, da ti anredi čudovite ustnice je pa to da ga lahko poližeš iz ustnic :D I always do that :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa se ti ni pokvarila? :D Ma ja, poleti itak ustnice niso tak zahtevne. :) Jaz ga zdaj zelo pogosto uporabljam, poleti pa bom ga verjetno tudi le občasno uporabljala.
      Ja, ta je tudi tak sladek, da ga lahko poližeš. :P Ampak jaz mam potem občutek, kot da si dol poližem odmrle celice (Am I weird?! :P ).

      Izbriši
  4. Sem imela v načrtu kupit piling za ustnice ampak Bubblegum verzijo, ampak se mi je vseeno zdelo malo predrago. Zato si pa sama naredim piling, ki je čisto preprost: Med in rjav sladkor zmešam skupaj in nanesem na ustnice :) Res je super, ter odlično navlaži ustnice - in cenovno je bolj ugoden :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ko pogledaš ceno izgleda res drago, ampak imaš pa ga za res dolgo. :) Sicer pa je Bubblegum verzija cenejša, od te, če se ne motim. :)
      Pa hvala za recept, moram kdaj poskusit. :))

      Izbriši
  5. Tale Lush dela res same lušte ;) jaz sem si kar sama izdelala piling in sicer iz pšeničnega zdroba in vanilijevega sladkorja, dodala sem jojobino im mandljevo olje, za aromo pa bananino, kokosovo in peppermintovo aromo za balzame za ustnice..ima odličen hladilen učinek, ki ga jaz obožujem in je ravno prav "grob", da odstrani odmrle kožne celice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, jaz sem že prav obsedena z njihovimi izdelki! :)) Dobro, da so zdaj ble razprodaje. :P
      Pa hvala za recept za piling, moram sprobat ob priložnosti. :))

      Izbriši
  6. Pšenični zdrob, kakavovo in kokosovo maslo + malo meda in mogoče kapljica limoninega soka. Sprobaj, je super zadevica.

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3