My favourite song at the moment + my thoughts on Fifty shades of Grey (movie)

petek, februar 20, 2015

Pozdravljene! :)

Odločila sem se, da danes z vami delim nekaj drugega. :P Namreč tokrat ne gre za lepotno objavo, ampak sem z vami želela deliti pesem, ki mi je trenutno najljubša + kratko (osebno) mnenje o najbolj popularnem filmu tega meseca.
Love me like you do, od Ellie Goulding. <3
Vem, da ste ob tej pesmi najprej pomislile na Petdeset odtenkov sive. :P Res v tem video lahko zasledimo delčke iz tega trenutno zelo popularnega filma, poleg tega pa je pesem tudi v filmu (ko Christian Anastasio popelje s helikopterjem), vendar mi pesem na splošno gre zelo v uho in si jo rada predvajam. :) Ellie-jine pesmi sem poslušala že prej, vendar me je ta zares prevzela. :)

Moram pa priznati, da me je tudi film Petdeset odtenkov sive navdušil, ker se mi zdita igralca res fajn in sta super odigrala svoji vlogi. Sprva sem bila skeptična, ko sem izvedela, katera igralca bosta odigrala vlogo Christiana in Anastasie, vendar sta me kasneje pozitivno presenetila (predvsem Jamie-Christian).
Čeprav sem že prej prebrala vse knjige, me film kljub temu ni razočaral in se definitivno veselim nadaljevanj. Preden sem šla s fantom v kino, nisem imela prevelikih pričakovanj. Logično je, da film ne more biti enak knjigi, saj je enostavno nemogoče spraviti vse detajle iz knjige na filmsko platno. Sem pa bila prej tudi ena tistih, ki - priznam - nisem bila ravno obsedena s knjigami (čeprav sem jih z veseljem brala). :P
Mislim, da se film splača pogledati (če še ga slučajno niste) - če so vas knjige prevzele ali ne/jih sploh niste prebrali. :)


Kakšno pa je vaše mnenje o knjigi in filmu Petdeset odtenkov sive? Ste si ogledale film? Vas je navdušil/razočaral?


P.S.: Upam, da vam je bila tale drugačna objava všeč, da ne pišem samo o kozmetiki in ličilih. :) Kmalu prihaja še ena drugačna objava - ocena Beauty Sweeties bonbonov, potem pa se vrnem z ocenami lepotnih izdelkov. :P 



S.

You Might Also Like

17 komentarji

  1. Moj fant ga pa noče it v kino gledat :'( Ga bom pa definitivno prepričala v ogled filma, ko bo na partisu, ker film preprosto moram videt čeprav tako kot ti tudi sama sprva nisem bila navdušena nad izbranima igralcema :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem tudi mislila, da bom mojega težko prepričala, ampak ni blo tak hudo. :D Midva sva ponavadi tak ''zmenjena'', da jaz grem zaradi njega kakšen film gledat, potem pa gre on kakšnega zaradi mene (če pač ne štejem tistih, ki jih oba želiva pogledat). :P Da sva potem pribl. na istem. :))
      Definitivno ga moraš videt! :) Po moje ti bosta igralca všeč, vsaj mene sta čist presenetila.

      Izbriši
  2. Js mam tudi to na repeat trenutno.. :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je bila knjiga definitivno boljša. Nista mi všeč igralca, sploh Jamie ga igra skoraj preveč okorno oziroma "brez duše". Ni mi bilo všeč, da so veliko scen iz knjige izpustili, kar je seveda normalno za film. Je pa res, da tisti, ki niso prebrali knjige, ne morejo biti ravno navdušeni nad filmom. Se mi zdi, da je prekratek, da bi zajel njuno dinamiko in razmerje. No bomo videli, če bo drugi del;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa je ravno ta njegova skrivnostnost, strogost všeč. :) Pa res me je presenetilo, ker ko tak nasplošno pogledam Jamie-ja Dornana, niti pribl. ne deluje tak, zato me je presenetilo, kako se je dejansko vživel v vlogo. :D
      Se pa čisto strinjam s tabo, da je prekratek in da bi lahko malo bolj na 'dolgo' prikazali njuno razmerje, odnos en do drugega, itd., pa seveda več scen. :D

      Izbriši
  4. Sem že brala prej vaše vtise o filmu v skupini in mi je ful smešno, ker je pri meni obratno kot pri ostalih. Moj fant je prebral vse knjige in sem jaz šla zaradi njega v kino haha ok, ne čisto, vsaj film sem hotel videt, če me že knjiga ni prepričala, da bi jo celo prebrala :D pa danes sem si ravno ta komad pela in mi pove, da je iz 50 shades of grey, sploh nisem vedela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :D Zanimivo. :)) Potem pa tvoj fant tak rada bere knjige, ali so ga te tak pritegnile? :P
      Hehe, meni pa je pomoje še zato toliko bolj všeč komad. :)

      Izbriši
    2. Bere knjige, samo ne take :D Od fictiona ponavadi bere bolj 'moške', kakor se spomnim je te bral za vajo hitrega branja :D drugače bere bolj knjige na foro pripočnikov (pač da se lahko nekaj nauči iz njih :D)

      Izbriši
  5. Tale skladba mi je pa top! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Glavna igralca sta za tako vlogo premalo izkušena pozna se njima da sta bila pod velikim pritiskom stresom in v želji da odigrata vloge čimbolj odlično, njima to ni uspelo delam z fotografijo in poznam izraze pritiska stresa......in v filmu se vse to opazi. Knjigo sem prebrala in film je daleč od knjige nažalost slaba predstava. Skladba pa odlična.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjetno res nista tako izkušena, kot kakšni drugi igralci, ki imajo za seboj ogromno velikih/glavnih vlog, ker še pač nista imela nobene nobene tako velike vloge, vendar se meni zdi, da sta fajn odiigrala svoji vlogi. :) Moje mnenje. Je pa res, da se kaj preveč ne spoznam na te stvari. Vsekakor pa drži, da je knjiga večini bolj všeč kot film, kar me ne preseneča. Že če se samo spomnim knjige in filma Somrak, je mene knjiga tudi bolj prepričala in me je tisti film res precej razočaral - sem pa ga šla takrat gledat z zelo velikimi pričakovanji.
      Pri tem filmu pa sem bila res presenečena, ker sama res nisem imela prevelikih pričakovanj, sploh glede igralcev. Seveda pa film ni popoln, že da bi dodali več scen, bi izboljšalo sam film. :) Mene je prepričal, je pa res, da sem šla film pogledat čisto sproščena, brez kakršnih koli predsodkov in - kot sem že omenila - brez pretiranih pričakovanj. :D

      Izbriši
  7. A šteje, da mi je všeč pesem? :D
    Kaj pa vem, žarn mi ni blizu, tako da nisem brala niti knjige niti mislim it gledat film.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vsaj nekaj. :P
      Ja, saj ma vsak svoj okus in zakaj brat/gledat nekaj, kar ti ni blizu oz. všeč. :))

      Izbriši
  8. Obožujem to pesem, stalno jo imam na repeat in še za zvonenje sm si jo nastavila :)) Filma nism še pogledla, sam ga morm obvezno it gledat u kino, ker te knjige so moje najljubše. sm jih že 3krat prebrala :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa so res zadeli s to pesmijo. <3 Jaz pa si še jo obvezno moram dati na USB, da bom lahko poslušala v avtu. :P
      Potem pa moraš res obvezno pogledati film, čeprav te bo mogoče malo razočaral, če si tako zelo navdušena nad knjigami. :)) Vsekakor poročaj, kak se ti bo zdel.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3