Review*: Collistar Gloss Nail Lacquer 576 Rosso Fiamma

sreda, marec 11, 2015

Živjo! :)

Že kar nekaj časa nazaj sem od podjetja Collistar prejela nekaj čudovitih ličil. Danes bom ocenila njihov lak za nohte, kmalu pa sledi še ocena drugih lepotnih izdelkov.
Najlepša hvala podjetju za poslane izdelke. <3
Tisti, ki še ne poznate znamke Collistar.. Najprej na kratko nekaj besed o njihovi znamki:
Collistar je italijanska kozmetična blagovna znamka iz Milana. Sprva so jo uporabljali le v kozmetičnih salonih, od leta 1982 dalje pa jo lahko najdemo tudi v selektivnih parfumerijah/drogerijah, v katerih niza svoje prodajne uspehe. 
Znamka Collistar uspešno kombinira privlačne ter nadvse konkurenčne cene z vrhunsko kakovostjo. 

Obstaja več linij Collistar: 
-OBRAZNA NEGA, kamor spadajo linija za občutljivo, suho in mastno kožo ter nego proti staranju in zmanjševanju prvih gubic;
-TELESNA NEGA, ki ponuja visoko specializirane izdelke za nego telesa, anticelulitno nego in preoblikovanje postave;
-NEGA ZA SONČENJE, ki pomaga pri hitri in varni zagorelosti polti;
-LASNA NEGA, ki nudi bogato linijo za vse tipe las;
-MOŠKA NEGA, ki nudi moškim celotno nego obraza in telesa;
-LIČILA, ki so zvesta modnim smernicam, čudovitim barvam in ženstvenosti, obenem pa ponujajo inovativne izdelke z najnaprednejšimi formulami ter elegantno embalažo.

Embalaža laka: Lak se nahaja v steklenički v rahli obliki 'stožca', ki je značilna za Collistar lake. Ima tudi pokrovček v zlati barvi, kar lak naredi še posebej luksuzen in privlačen na pogled. Na zlatem pokrovčku se nahaja še plastičen pokrovček. Lak vsebuje 6 ml.

Moje osebno mnenje o izdelku: Prejela sem lak v klasični svetlo rdeči barvi, 576 Rosso Fiamma.
Lak ima malce tanjši čopič, kot sem ponavadi navajena, vendar le-ta omogoča natančen nanos - še posebej ob obnohtni kožici, kjer imam ponavadi težavo, če uporabim večji čopič.
Lak me je pozitivno presenetil, saj se lepo nanaša, na nohtih pa ne pušča nobenih sledi oz. prog. Izdelek na nohtih pusti lep in sijoči efekt. Formula laka je res zelo dobra - ni ne redka in ne pregosta, saj je za prekrivnost dovolj že en sam sloj. Sicer pa sama že iz navade nanesem dva sloja, ker na daljših nohtih dasta lepši videz, kot en sam sloj.
en sloj

dva sloja

dva sloja

Lak se posuši zelo hitro, čeprav sem sama vseeno bila malce nerodna, zato se na mojih nohtih pozna nekaj odtisov. Vendar pa se mi je pri tem laku to zgodilo le enkrat, čeprav sem ga nosila že najmanj 3x, tako da ne bi smeli imeti težav s tem. Tudi sama obstojnost na mojih nohtih je precej dobra. Sicer se na mojih nohtih redko kateri lak okruši v 3eh dneh ali manj, vendar je ta lak na meni brez krušenja zdržal kar 6 dni (brez večjih opravil)!

Povzetek: Mene je lak navdušil, saj je formula res prijetna, obstojnost pa odlična in za moje pomoje še boljša, kot pri Essie lakih, ki jih tako obožujem. Všeč mi je barva, ki sem jo prejela, saj je odlična izbira za vse priložnosti, sploh če imate rade rdeče nohte - tako kot jaz. Kljub moji dokaj veliki zbirki rdečih lakov, je ta Collistar lak postal en mojih najljubših rdečih odtenkov.
Izdelek je definitivno vreden nakupa, saj za primerno ceno dobite zelo kvaliteten lak.
Kot zanimivost naj omenim še, da lak ne vsebuje toluena in formaldehida, zato je izredno varen in tako primeren tudi za nosečnice.
Sedaj imam nagledane še lake in olje iz njihove nove kolekcije Kartell&Collistar - Transparency, ker so barve kot nalašč za pomlad-poletje. :)

Collistar izdelke lahko kupite v izbranih drogerijah Müller in Beautique, pa tudi na spletni strani Salma.si.



Ste že preizkusile kakšen lak oz. produkt od znamke Collistar? Kaj mi priporočate?
Bi bila zelo vesela vaših priporočil. :)



S.

*Izdelek mi je bil poslan v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je iskreno!

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Odgovori
    1. Res je, klasična a obenem dovolj opazna in privlačna na pogled. <3

      Izbriši
  2. Oooo, tulipan <3 Sorry, to sem najprej opazila ;) Collistar je ena izmed redkih firm pri nas, katerih lakcev še nikoli nisem preizkusila. Me nekako nikoli niso pritegnili. Bom naslednjič malo pogledala stojalo,da vidim, če je kaj zame =P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni problema, tudi sama ponavadi takoj opazim rožice za kakšni fotografiji, sploh če gre za tulipane. :) Te pa sem prejela od fanta. <3
      Tudi jaz jih nikoli prej nisem poskusila, sem pa preizkusila nekaj njihovih drugih ličil in izdelkov za telo, pa so mi takoj bli všeč. :) Za lakce pa je najbrž tapravi razlog bil, da ne kupujem veliko lakov, drugače bi jih že prej preizkusila. Tako da sem bila res prijetno presenečena, ker so zelo dobri, ceno pa tudi ni pretirana. :)

      Izbriši
  3. lep rdeč odtenek :) in res lepi tulipački :)
    J.
    http://fashionandpinkheart.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Julija. :) Lak pa se definitivno splača pogledati v Mullerju, ker je barva res krasna, taka prav sexy. :P

      Izbriši
  4. Živjo! Nominirala sem te za Liebster Award :) Več si lahko prebereš tukaj http://fruitsandsnow.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

    Kok huda barva, čisto moj stil! Definitivno prečekiram, ko grem naslednič v Mullerja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za nominacijo, bom pogledala. :)

      Barva laka je res huda. <3 Super, se res splača preveriti. :) Javi kako ti bo všeč, če te slučajno zamika. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3