L'Occitane Wishlist #1

torek, maj 19, 2015

Heeej! :)

Od kar sem prišla iz nege obraza v prodajalni L'Occitane (več o tem tukaj), preizkusila njihovo novo linijo Popolna potonika (in še nekaj drugih izdelkov) ter nekaj testerjev, ki sem jih prejela, sem postala navdušena nad njihovo kozmetiko in tako se je že našlo nekaj mikavnih stvari, ki so se znašli na mojem seznamu želja.
Ne morem verjeti, da še nikoli prej nisem preizkusila njihovih stvari, čeprav so se mi zdele zanimive. Verjetno me je cena preveč odbila.
Ampak zdaj, ko sem lahko nekaj izdelkov preizkusila na lastni koži in bolj podrobno prebrala mnenja drugih blogerk, dejansko vidim, da je njihova kozmetika res kvalitetna in zelo popularna. :)

Na spodnjem seznamu je nekaj stvari, ki so me zaenkrat NAJBOLJ pritegnile in bi jih tudi najraje imela.
Obenem pa sem to objavo napisala tudi zato, da bi slišala vaše mnenje (in izkušnje) o njihovi kozmetiki in katere izdelke še je vredno preizkusiti. Kar razpišite se. :P
1. Izboljševalna esenca/serum za obraz Popolna potonika: Lahko za minutko pozornost posvetimo embalaži? Za moje pojme je popolna in najlepša embalaža, ki sem jo kdaj videla! Vbistvu je celotna linija Popolna potonika čudovita, sploh ker je v krasni temnoroza barvi in že ko zagledaš te luštne posodice, veš, da se v njih skriva nekaj čudovitega in zelo dišečega! Pri tem izdelku je plus tudi to, da se dozira na pumpico. Skratka, ta serum me je navdušil že med samo nego obraza. Je svetlo roza barve in izgleda kot zelo lahka krema. Ima res lahko in nemastno teksturo, kožo pa naredi zelo mehko, osveženo in zdravo. Mislim, da bi bila idealna za pod puder/obarvano kremo.

2. Angelikin ultramat fluid: Tale fluid je namenjen negi mastne in problematične kože, kakršna je moja. Punca, ki je pri meni izvajala nego mi je podarila nekaj testerjev tega fluida, ki sem ga seveda že morala preizkusiti. Res mi je všeč lahka tekstura, ki moj obraz tudi matira, kar mi je všeč, saj ponavadi ne maram sijaja na mojem obrazu. Ima zeliščen in svež vonj, ki je meni prijeten, zato bi fluid bil priročen še posebej v toplih mesecih. Imam še nekaj testerjev, da lahko fluid malce bolj preizkusim.

3. Enominutni piling za roke: Nikoli še nisem preizkusila pilinga za roke, vedno uporabljam le tiste za telo. Dejansko nikoli nisem pomislila, da tudi roke rabijo nekaj dodatne nege oz. razvajanja. Ta izdelek sem imela priložnost preizkusiti na negi in res sem vesela za to možnosti. Drugače še verjetno zdaj ne bi vedela, da takšni izdelki rokam zelo odgovarjajo. Skratka, piling ima kar grobe delce, ki s pomočjo masaže roke lepo zdrgnejo in obenem sprostijo napetost v njih. Piling vsebuje še karitejevo olje in tako so roke res kot prerojene - mehke, gladke in nahranjene. Predvidevam sicer, da se izdelek hitreje porablja, ampak za razvajanje rok tu in tam bi bil odličen.

4. Krema za roke s karitejevim maslom: Ta izdelek je nekako nadgradnja pri razvajanju rok in se super obnese v kombinaciji z zgornjim izdelkom - pilingom za roke (preizkušeno!). Krema za roke s karitejevim maslom je en njihovih najbolj prodajalnih izdelkov. In zdaj razumem zakaj. Ta krema za roke ni podobna ostalim drugim kremam, ki sem jih imela do zdaj. Najprej naj povem, da ima zelo prijeten, nevsiljiv vonj, ki je na mojih rokah ostal še ves dan (tudi po pomivanju posode/rok npr.). Se lepo razmaže, sicer se ne vpije takoj, vendar res nahrani roke. Obenem na rokah ostane hranilen film, ki pa ni lepljiv ali kakorkoli moteč. Če ne prej, jo definitivno kupim v zimskih mesecih.

5. Mandljev masleni piling za telo: Tega izdelka sicer nisem poskusila, ampak ker imam rada pilinge za telo, bi ga vsekakor želela preizkusiti. Že ob besedi 'masleni' imam občutek, da gre za precej razkošen piling, ki kožo lepo zdrgne in jo obenem še navlaži. Sama že nasplošno obožujem vonj mandljev in ker mi je to najbolj mikavna kolekcija v njihovih prodajalni (pa tudi zelo dišeča) - je visoko na moji listi želja. Morda kdaj celo kupim Torbico užitka z mandljem, ker zraven prejmeš še olje za tuširanje, kremo za roke in testerje žametnega balzama za telo (majhne verzije). 

Torej moje vprašanje za vas je: Ste že preizkusila katerega od teh izdelkov? Ste bile zadovoljne? Kaj drugega od znamke L'Occitane bi še mi priporočile? :))



S.

You Might Also Like

22 komentarji

  1. Jaz sem kupila ta Mandelj potovalni set in me je piling že ob prvi uporabi navdušil. Ko porabim trenutni piling si ga bom verjetno privoščila, prav tako kot potonika esenco :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :) Kako pa ti je kaj v primerjavi z Garnier pilingom? Ker vem, da tistega tudi obožuješ, (tako kot jaz) pa me zanima, kateri ti je bolj všeč? :)) Esenco pa si bom verjetno jaz čez čas tudi privoščila.

      Izbriši
    2. Definitivno (na žalost) mi je ta bolj všeč. Mi tudi lepše diši, kar sem mislila da je že skoraj nemogoče. Škoda, da ni malce bolj poceni :D

      Izbriši
    3. Uuu, sounds good. :P Potem pa bom res mogla enkrat probat, ker Garnierjevega res obožujem. :) Žal pa je cena res visoka, ampak sem pa vesela, da obstajajo tudi potovalne verzije oz. seti. :)))

      Izbriši
  2. Se ti splača poskusti linijo Arlesienne, če ti je všeč vrtnica :) Še posebej pri tuš gelu se ful časa obnese vonj :) Pa olje za tuširanje je tudi super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za predlog, bom povonjala naslednjič, ko bom tam. :)) Sem pa že prej opazovala to linijo in me je takoj pritegnila zaradi roza embalaže, čeprav sem pozabila vonjati. :)

      Izbriši
    2. Meni je super :) Pa res res lepoo disi ;)

      Izbriši
  3. Potonikin serum je vreden vsakega centa. sem bila tudi jaz na njihovem razvajanju in me je potonika čisto prevzela. Sploh nisem spoznala moje kože, ko mi je postavila ogledalo predse ob koncu tretmaja. Priporočam!

    Mandelj pa ima za moj okus malce preveč "nevtralen" vonj, imam raje cvetlične :)

    www.lovingfromberlin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Enako! :)) Jaz sem tudi bila čisto očarana nad izgledom svoje kože po negi, še druga prodajalka je rekla, kako lepo in sijočo kožo imam. :)
      Jaz sem vzela potovalno verzijo olja za tuširanje Mandelj in ima meni osebno zelo lepo vonj. Bom vidla, kako se obnese med tuširanjem. Se pa tudi jaz zadnje čase vedno bolj navdušujem nad cvetličnimi vonji (sploh od kar sem preizkusila Popolno potoniko), čeprav so mi že prej bili kar všeč.

      Izbriši
  4. Ja nič, bo treba banko oropat :D Mandljev piling meni ni bil všeč, ker ima premalo zmlete mandljeve koščice in praskajo, niti ne diši tako kot olje. Lahko ti še priporočim Mandljevo olje za telo (za tuširat vem, da že imaš :)), Mandljev koncentrat za telo, olje za odstranjevanje ličil Immortelle in pa njihove balzame za ustnice v tubi. Lahko bi še kaj našla, pa se ne spomnim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skoraj tak. :P Mislim, to je edino kar mene odbija od nakupa njihovih izdelkov, visoka cena. :/ A res? No, ko bom naslednjič tam, bom ga preizkusila na roki pa da vidim, kak mi bo všeč. :) Čeprav sem čisto zadovoljna z Garnier pilingom, ampak ja - vedno moram še kaj drugega probat, haha. :D Ta olja sem tudi nekaj gledala ja in delujejo zelo fajn, sploh ker lepo dišijo. Sem že ob vstopu v prodajalno probala eno Mandljevo olje z bleščicami se mi zdi in diši tako lepo pa še lepo kožo naredi. :)) Mislim, da je vsa linija bolj za oblikovanje telesa namenjena? :) Olje za tuširanje pa sem itak v prvi vrsti zaradi tebe kupila, ker ga vedno tako hvališ in vem, da si njegova dolgoletna uporabnica. :P
      Hvala za vse predloge, bom si zapisala. :D

      Izbriši
    2. Tole olje mislim: http://si.loccitane.com/mandljevo-olje-za-pro%C5%BEno-ko%C5%BEo,2,2,1686,549626.htm
      Ampak, ja obstaja še eno za učvrščevanje :) So kar razširili do linijo skozi leta.

      Izbriši
    3. Točno tole olje sem preizkusila! :) Sem ravno včeraj študirala, katero olje sem probala, ker imajo dve različni (tisto za učvrščevanje še, ja) in sem potem šla prav po slikah, ki sem jih posnela gledat in sem vidla, da je točno to, ki si ga prilepila v komentar. Ne vem, če se mi je le zdelo, da ima bleščice..sem si ga ravno razmazala po koži, ko je prišla negovalka do mene. :) Ampak je pa dišalo zelo prijetno in koža je na tistem predelu bila res mehka.
      Ne vem zakaj, ampak meni je od vseh linij ravno ta najbolj mikavna. :D Mi je pa dala nekaj testerjev tega koncentriranega mleka za telo, tako da me res zanima kakšno je. Počasi bom imela pol stvari na WL. :P

      Izbriši
    4. Mateja ce rabis pomoc pri ropu banke, I am here!!
      Jst bi tuuud vse mela <3

      Izbriši
    5. Nima bleščič, samo lepo se sveti ko ga naneseš. Meni je bilo to odlično suho olje, sploh za res izsušene predele :)

      Anna že režem luknje za oči v črne kape :D

      Izbriši
    6. Aha, še boljše, ker ga lahko kadarkoli uporabljaš. :) A ti si ga imela? Jaz ga morda tudi kdaj preizkusim, trenutno mam kar nekaj olj - Garnier, Nuxe, Cowshed,... :D

      Ne pozabita še mene vzeti zraven! xD

      Izbriši
    7. Sem si ga enkrat kupila kot darilo ob zaključku leta :) Tukaj je bil v Empties: http://matejasbeautyblog.blogspot.com/2014/02/empties-4.html

      Ti si lahko getaway driver :D

      Izbriši
    8. Aha, takšna darila od mene za mene so najboljša. :P Hvala, bom prebrala. :)

      Haha, komot - I love driving. :P

      Izbriši
  5. Parfumi, moški parfumi, krema za roke, kremice za obraz in mandljevo olje za tuširanje so must :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za predloge, Sara! :))
      Imajo zelo zanimivo izbiro parfumov, takšni posebni in edinstveni vonji. :) Bom morala enkrat bolj natančno vse povonjat. :P Kakšno kremo/serum za obraz bom si nujno morala v bližnji prihodnosti privoščit, karitejevo kremo za roke pa v hladnih mesecih. :)))

      Izbriši
  6. Jaz sem ravno objavila oceno seruma, meni je nor!
    Angelikin fluid sm mela, super zadevica, je pa ta nov serum s potoniko ful boljši.
    Kremo za roke, ki si jo objavila je must have <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem prebrala, odlična ocena. :)
      A res? :) Zdaj pa me res mika ta fluid. Čeprav se mi zdi, da je serum bolj za nanos pred dnevno kremo, fluid pa bolj za samostojno uporabo, ker matira? :) Oh joj, če ne bi imela zdaj za poletje toliko drugih krem, bi nabavila fluid. Serum pa bi mogoče raje bolj v jesenskem času.
      Ta krema pa je res nora. KAKO diši. <3 Pa včeraj sem probala tester njihove bogate kreme isto s karitejevim maslom in je ful dobra - vlažilna in isti vonj kot krema za roke. Mislim, da bo ta dvojica must have za zimo. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3