New In: April

ponedeljek, maj 04, 2015

Pozdravljene! :)

Zdi se mi, da sem tudi v aprilu bila kar pridna in nisem preveč zapravljala. Sicer je bilo ogromno mamljivih ponudb v spletnih trgovinah, drogerijah, itd., vendar sem se uspešno uprla. :P
Sem pa prejela kar nekaj stvari v oceno, tako da imam ogromno produktov za testiranje o katerih bom poročala takoj, ko res natančno potestiram. :)


KAJ SEM KUPILA:
Po dolgem času sem spet naročila nekaj izdelkov iz Avonovega kataloga. V takratnem aktualnem katalogu sem zasledila, da je moja najljubša krema za okrog oči znižana, zato sem jo nemudoma morala naročiti. Kupila sem še zelo hvaljeno masko za obraz z minerali mrtvega morja in osvežilni sprej za noge s sivko. Zelo sem si želela preizkusiti tudi nekaj njihovih testerjev šmink, zato sem jih naročila kar 10 (odt. Ruby Shock, Garden Rose, Rose Bouquet, Tawny Rose, Hibiscus, Pink Blossom, Royal Peony, Honey Flower, Extreme Mauve in Poppy Pink) . :P 
Do zdaj sem uspela preizkusiti že nekaj testerjev šmink, masko za obraz in sprej za noge, čisto vsi izdelki so me pozitivno presenetili. :) Sploh šminkice so zelo luštne in super za preizkušanje različnih odtenkov. :) 
Hvala blogerki Ajdi, ki je bila tako prijazna in je zame naročila te izdelke. Dodala pa mi je še tester šminke Hi-def Plum, njihovega novejšega parfuma Butterfly, velik tester kreme z čajevcem in kumarico ter še nekaj drugih testerjev. HVALA. <3
V aprilu sem kupila še Catrice svinčnik za ustnice I got you Babe! in Bourjoisev v odtenku Cotton Candy (zadnje čase sem kar malo 'obsedena' s svinčniki za ustnice), ki sem ga videla pri Mateji in me je zaradi nežnega odtenka takoj navdušil. Od negovalne kozmetike pa sem pretekli mesec kupila le deodorant Nivea v mojem najljubšem vonju Pearl & Beauty.
Pa še ena pridobitev, ki sem jo kupila zadnji dan v aprilu. Plastični predalniki! :) Že nekaj časa sem si želela predalnike, kjer bi lahko shranjevala nekaj svoje kozmetike, predvsem kakšnih paletk, rdečil, itd. :) Sicer so ti manjši, ampak bodo super za shranjevanje mono senčil, rdečil. Ker je pri nas zelo težko dobiti fajn in kakovostne predalnike, sem bila zelo vesela, ko sem jih zagledala v trgovini. Upam, da kdaj najdem še kakšne večje. :)
KAJ SEM PREJELA:
V aprilu sem prejela kar nekaj stvari, predvsem za testiranje. 
V nagradni igri blogerke Simone, sem zadela kupček čudovitih ličil - Catrice senčilo za oči v modrem odtenku (Saw It On Blue Tube)Catrice lak za nohte Purplelized, Max Factor šminka za ustnice v svinčniku Passionate Red, vihalec trepalnic Flori Roberts, Real Techniques fine liner čopič za ličenje, rdečo elastiko za lase (manjka na sliki) in testerja. Hvala. <3
V oceno sem tokrat večinoma prejela izdelke za nego obraza in sicer kar tri kreme za obraz od Avona (več kmalu) + lak za nohte, od AlpStories pa dva izdelka po izbiri - izbrala sem kremo za obraz z oljem čajevca in vodico za obraz z damaščansko vrtnico, zraven pa sem prejela še organski šampon za lase
Kaj pa ste ve kupile v mesecu aprilu? :)



S.

You Might Also Like

19 komentarji

  1. upam, da so/bodo vredu izdelki, ki si jih prejela od mene :3

    Beauty of a Lemon

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kolikor sem uspela preizkusit, so mi super. :3 Hvala še enkrat. :))

      Izbriši
  2. Super nakupi in pridobitve :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep predalnik. Jaz imam samo neke barvne in prevelike:/ Avon testerji šmink so super. Jaz ko kaj naročam vedno naročim še kakšen tester, ker je pač tako poceni.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, je fajn, ampak škoda, da ni malo večji. :S Mi kar zmanjka prostora, sploh za npr. osvetljevalce, pa jih sploh nimam veliko. Čeprav je čudež, da sem sploh našla kakšen predalnik pri nas. Če so že kdaj kje imeli kakšnega, sem ga vedno zgrešila. Tako da sem res zadovoljna. :)
      Se strinjam s tabo, testerji šmink so odlični, sploh če hočeš kak odtenek, ampak ne veš, kako bi ti pristajal, še posebej ker v katalogu ne moreš videti realne barve. :))

      Izbriši
  4. O, tale predalniček imam tudi jaz :) Je skoraj na vsaki sliki v ozadju. Imam še večje, ki sem jih uporabljala včasih za mejkap, zdaj so pa za drobnarije odkar imam Ikein Alex predalnik, so pa iz E.Leclec-a.
    Upam, da boš zadovoljna s svinčnikoma :) Hvala za link ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, Alex predalnik imaš? :) jaz bi tudi! :3 Ga vedno občudujem pri blogerkah in youtuberkah. :D
      Drugače pa hvala za info, se nisem nikoli spomnila, da bi pogledala v Leclercu. :) Vem da so včasih kakšne imeli le v Jysku in sem avtomatsko mislila, da jih nikjer drugje ne bom našla, ker so takšne stvari bolj redkost pri nas, se mi zdi. Upam, da še jih vedno imajo v Leclercu. :)
      Catrice svinčnik mi je odličen, od Bourjois pa še nisem stestirala. :) Edino to šiljenje mi je tečno, ker moraš pri vsaki uporabi šilit. :S

      Izbriši
  5. Hvala za omembo <3 Upam da ti testerčki ustrezajo :D Hi-def plum gre velka verzija k mojemu naslednjemu naročilu :D Verjetno še kakšna Indulgence :$
    Kok sem vam fouš za Alpstories izdelke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malenkost. :) Testerji pa so res po mojem okusu. :P Hi-def plum odtenka še sicer nisem nosila, ampak po swatchu na moji roki mi pa izgleda kot moja barva. :P Jaz sem tudi že nekaj odtenkov šmink dala na WL. :) Sploh en odtenek me je na ustnicah takooo navdušil, potem pa se mi je zaradi moje nepazljivosti po dveh uporabah odlomil, zdaj pa hočem full-size verzijo. :P
      Joj, za AlpStories pa sem se jaz tako razveselila, je fajn kaj novega probat, sploh če je naravno. :)

      Izbriši
  6. Oba Planet spa izdelka iz prve slike mi delujeta zelo zanimivo :) Upam da boš podala kakšno kratko oceno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Velja, z veseljem napišem kaj o njima! :)) masko za obraz sem že sprobala in je na prvi vtis dobra, krema za okrog oči pa se itak ponoven nakup - mi je res fajna. :)

      Izbriši
  7. Preveč. Aprila sem kupila preveč. Ampak zakaj bi bil ta mesec kaj drugačen, ne?
    Verjamem, da ti bo Avonova maskica všeč, jaz sem jo imela ravno ta mesec (sicer drugo verzijo, ampak iz iste linije) v svojih favorites ----

    http://lowmaintenancebeautyblog.blogspot.com/2015/05/april-favorites.html ----

    Predalniki pa naj ti dolgo in zvesto služijo, pa da ne bodo takoj polni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se je kar težko upreti, ne? :D
      Po prvem vtisu mi je res všeč maska. Se mi zdi, da ima Avon kar dobre izdelke za nego in razvajanje kože/telesa. :)
      Hvala. :D Vbistvu so že kar polni. :P Rabim še kakšne večje. :D

      Izbriši
  8. Sami super produkti, pa še kar veliko jih je :) Punce res nikoli nimamo ničesar dovolj :D Čeprav jaz sem si prejšnji mesec pomoje kupila glih 3 stvari, ker sem ugotovila, da sem potem samo nove uporabljala, stare pa zanemarjala :D Me pa zanima, kje si ta predalnik kupila? Ker je res super zadeva :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :D O, si bila pa zelo pridna potem! :))
      Predalnik pa sem kupila v trgovini Tedi. Je res super, ampak ker ni iz zelo trde plastike, priporočam, da si ga malo oblepiš z lepilnim trakom okrog in okrog (če ga boš slučajno kupila), vsaj jaz sem tako naredila, da so predali bolj stabilni. Itak je pa bil zelo poceni. :))

      Izbriši
  9. u same lušne zadevce. jaz se zadne čase izogibam trgovin ker potem vedno trpi denarnica ker bi vzela vse haha. drugače pa imam podoben predalnik tudi jaz. super zadeva (y)

    foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Živjo, mene zanima če se da naročit tele testerčke? Ali ne more kar vsak?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če misliš Avon testerje, se dajo naročiti.
      Je pa res, da jih v običajnem katalogu ne moreš najti. Jaz dolgo nisem vedela, da sploh obstajajo, ker mi ni nobena punca, pri kateri sem naročala nikoli povedala (zelo taktično in zvito). Če boš naročala pri kateri punci oz. zastopnici, jo prosi, da ti pošlje še ta katalog testerjev šmink, ker jih lahko čisto vsak naroči..je pa res, da ti redko katera pove zanje, saj je njihov namen, da čim več zaslužijo, torej s full-size šminkami. Testerji pa stanejo okoli 30c, odvisno iz katere linije šmink so. Se splača, ker se lahko bollj poigraš z odtenki, pa še ne rabiš veliko denarja odšteti za različne odtenke..+da seveda lažje porabiš, kot full-size šminke. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3