New In: June

četrtek, julij 02, 2015

Živjo, dekleta! :)

V mesecu juniju sem spet kupila nekaj ličil, vseeno pa nisem pretiravala. Zadnje čase opažam, da se veliko bolj brzdam pri nakupih in različnih popustih, kot sem se npr. pred kakšnima dvema mesecema ali več. Namreč pretekli mesec sem se uspela popolna upreti nekaterim zelo dobrim ponudbam in izdelkom, ki sem si jih želela, a sem ugotovila - da jih vseeno ne potrebujem! Verjetno gredo zasluge za to mojemu projektu/izzivu oz. skoncentriranosti na izdelke, ki jih želim porabiti. :) Moram reči, da sem kar ponosna na sebe in resno razmišljam, da enkrat v prihodnjih mesecih grem na ''No buy'' (verjetno po morju/počitnicah).


KAJ SEM KUPILA:
Večina od vas že ve, da obožujem Bourjois Rouge Edition Velvet šminke, ki imajo matte finiš, so zelo obstojne, kvalitetne in lepih odtenkov. Do sedaj sem imela v svoji zbirki kar 3 odtenke in pred kratkim se jim je pridružil nov. V DM-u sem namreč izkoristila -50% popust in tako vzela še odtenek Frambourjoise (jagodno rdeč odtenek s pridihom roza). Sicer bi želela še odtenke Nude-ist, Pink of it in So hap' Pink (slednja žal ni na voljo pri nas), vendar želim prej porabiti nekaj drugih šmink (kar mi zadnje čase kar dobro uspeva). Moram vam omeniti, da se zadnje mesece precej navdušujem nad rdečili za lice in ker je bila moja zbirka prej zelo majhna (pribl. 4i rdečila), sem se odločila, da poskusim nekaj novih (še vedno pa je nekaj rdečil, ki jih ''moram'' kupiti). Ker blogerke zelo hvalijo Catrice Defining rdečila za lica, ki so kvalitetna in poceni, sem se sprva odločila za nakup le-teh, saj do sedaj nisem v svoji zbirki imela še nobenega (izjema je duo rdečilo iz ene omejene izdaje). Prvi odtenek, ki sem si ga privoščila je Pink feat. Coral - gre za odtenek, ki je bolj na roza 'strani', kot pa na koralni (vseeno pa ima nekaj koralnega pridiha).
Ko sem pretekli mesec v Müller šla iskat čistilno peno za obraz Cadea Vera - ki je mimogrede odlična in lepo kremasta (+poceni), sem vzela še dve rdečili za lica. Vzela sem tista odtenka, ki sem ju že dalj časa opazovala po blogih. Prvo rdečilo je od Essence Silky Touch v nežno roza odtenku s toplim podtonom Adorable; drugo rdečilo pa je Catrice Defining blush v mareličnem odtenku Mandy-rine. Rdečila od Essence še nisem preizkusila, nad temi od Catrice pa sem navdušena in bom zagotovo vzela še kakšen odtenek. Vzela pa sem še nekaj drugih, nujnih pripomočkov iz Lidla, E'leclerca in Müllerja - Evian vodica/sprej/'tonik' za obraz, ki sem jo našla znižano (obožujem vodice/tonike v spreju, zato sem jo morala vzeti), kozmetične blazinice Cien in dve različni intimni mili, saj sem iščem boljši nadomestek za Chilly milo, ki žal vsebuje škodljivo sestavino Triclosan - Femfresh (s kamilico in aloevero) in Bionsen (z aloevero). 

KAJ SEM PREJELA:
V mesecu juniju sem prejela nepričakovano in prelepo presenečenje od podjetja Dvorec Trebnik. V test so mi poslali veliko škatlo polno dobrot. V njej so se skrivali naslednji izdelki naravne linije Rakitovec: Gel za tuširanje, olje za tuširanje, šampon za lase, mleko za telo, olje za masažo, gel kremo za roke in tekoče milo. Vse diši zelo lepo in komaj čakam, da vam lahko podam svoje vtise o vseh izdelkih. Najlepša hvala podjetju za nepričakovano presenečenje!
V preteklem mesecu sem prejela tudi dva izdelka znamke Essence, ki sta iz ene izmed omejenih izdaj Fun Fair. V test sem tako prejela čudovito roza rdečilo za lice z lepim sijajem Ring about the Rosy in prav tako roza, puhast prah za nohte Candylicious. Ocena obeh izdelkov bo na blogu še ta mesec.
Kaj pa ste ve kupile nazadnje?
Imate katerega izmed teh izdelkov, kako ste zadovoljne?
Še katera razmišlja o ''No buy''-u ali pa se tega že striktno drži?



S.

You Might Also Like

9 komentarji

  1. Pohvalno, da se ti je uspelo brzdati :) Lani sem šla na No Buy v zadnjih par mesecih leta in mi je uspelo, morda grem tudi letos ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, še sama sem bila presenečena. :P A res? Jaz bom to leto definitivno poskusila, ampak se še nisem čisto odločila kdaj. Bi rada še prej počakala nove Catrice & Essence novosti, hehe. :D

      Izbriši
    2. Jaz tudiii :) Se že ful veselim nekaterih izdelkov :D

      Izbriši
  2. Tudi jaz sem si kupila to Catrice rdečilo, vendar pa ga še nisem uspela preizkusiti. Sama se sicer v zadnjih dveh mesecih držim tega, da ne kupujem preveč, ker potem enostavno ne pride vse na vrsto, vendar pa je potem tu mami, ki uporablja podobne izdelke kot jaz, zato velikokrat nanese na to, da jih na koncu jaz izpraznem :D Drugače tudi sama ne uporabljam Chilly intimnega mila, sem ravno zadnjič kupila od Lactacyd, ki je dermatološko testirano :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čiiimprej poskusi - super je! :))
      Pridna, tudi sama upam, da bom od zdaj naprej bolj vztrajna in odločna, kar se tiče (ne)nakupovanja ali da bom vsaj manj nakupovala. Zadnje čase sem čisto preveč navdušena nad temi Project pan izzivi, kar je tudi dobra stvar, ker manj kupujem. :D
      Sporoči prosim, kako boš zadovoljna z Lactacyd intimnim milom, ker sem ga že gledala, ampak nisem vzela. Sicer pa se jaz včasih ne zanašam na te ''dermatološko testirano'' trditve, ker to intimno milo Chilly je npr. testirano s strani ginekologov in porodničarjev, pa ima vseeno notri škodljivo snov.. :/

      Izbriši
  3. Čudovite pridobitve :) tudi sama sedaj kupujem manj ličil, ker bi jih nekaj rada porabira do konca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Čestitam, pridna. :)) Ta izziv je res odličen, če imaš ogromno zbirko ličil in če rada nakupuješ nove stvari. :D

      Izbriši
  4. Huh, tale Bionsen pa meni ni odgovarjal, us me je srbelo po umivanju :/ Lactacyd je zakon, js mam sensitive :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uff, škoda, da ti ni odgovarjal. :/ Meni zaenkrat odgovarja, nimam težav (trkam na les). :) Nisem pa navajena, da je tako zelo tekoč. Drugače pa hvala za predlog, definitivno pride na vrsto, ko porabim tega od Bionsen in Femfresh.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3