Review: EOS Lip Balm Strawberry Sorbet

torek, marec 01, 2016

Živjo! :)

Danes pa nekaj besed o balzamu za ustnice, s katerim se trenutno najbolj ''mučim'' in si ga želim porabit do konca. Ker gre za balzam, ki je močno poznan v domači in tuji blogsferi, je prav da tudi sama pristavim svoj lonček - torej dodam še nekaj svojih besed o izdelku.
Pa poglejmo, kakšne izkušnje z EOS balzamom za ustnice imam jaz. :)
Kaj pravijo pri EOS: ˝95% organski, 100% naravni; dolgotrajna navlaženost ustnic, vsebujejo karitejevo maslo in vitamin E; vsebujejo jojobino olje; ustnice naredijo gladke in mehke; pokrov na navoj; brez glutena in vazelina; ni testirano na živalih
Embalaža: Embalaža je bila en izmed glavnih razlogov, zakaj sem si sama privoščila ta balzam za ustnice. Namreč, zelo mi je všeč njegova oblika. Je v obliki večje jajčke in izgleda zelo privlačno na mizici.
Tudi ta oblika je zelo lahka za uporabo, saj lepo pokrije celotno površino mojih, bolj polnih ustnic. Tako mi ni potrebno nanašati balzama naokrog in naokrog čez ustnice, temveč ga lahko ''položim'' na center svojih ustnic in balzam le-te skoraj v celoti pokrije. Nato pa ga le razmažem malce desno in levo. Skratka, čista 10ka za embalažo.
Embalaža vsebuje 7g izdelka.
Moje mnenje o izdelku: Mi je pa v nasprotju z embalažo izdelek čisto ''meh''. Včasih na žalost notranjost pač ni tako dobra, kot zunanjost. Meni ni všeč tekstura balzama, saj je za moje pojme preveč voskast in zdaleč premalo vlažilen. Da dosežem kolikor toliko dober učinek, ga moram en čas nanašati, saj se mi zdi, da z ''normalnim'' nanosom ne dosežem kaj dosti. Še vedno imam namreč občutek, da so moje ustnice precej suhe in da ta balzam le ''sedi'' na mojih ustnicah, oziroma na njih pusti le nek voskat sloj in se izdelek skorajda ne vpije v ustnice. Tako balzam nanašam zelo pogosto in v večih ''plasteh'', kar me izredno moti. Medtem lahko z drugimi balzami dosti bolje navlažim ustnice, porabim manj izdelka, obenem pa so moje ustnice navlažene po več ur. Pri tem žal ne. Če ste ene tistih, ki imate zelo suhe ustnice, oziroma rade uporabljate zelo vlažilne balzame, ki jih ni potrebno nanašati večkrat čez dan/ves čas; potem ta balzam nikakor ne bo za vas! 
Zame je bil to zgrešen nakup in veliko raje se bom držala svojih ''cenejših'' balzamov za ustnice.
Sama imam okus Strawberry Sorbet, ki ima umeten vonj po jagodah, mene spominja na neke žvečilne. Ima pa balzam tudi malce sladkast okus - mimogrede, EOS balzami ne vsebujejo glutena (za tiste, ki so občutljivi na gluten).
P.S.: Prebrala sem celo, da so nekatere uporabnice dobile nekakšne izpuščaje na predelih okrog ustnic, vendar na srečo sama s tem nisem imela izkušenj.

Cena: Kupila sem ga za pribl. 6-7€ (takrat je še bil na voljo v Müllerju). Drugače ga lahko dobite tukaj in po novem tudi v DMih.
Zaključek: Skratka, po mojem mnenju izdelek ni vreden hvaljenja in cene, saj tekstura ni nič posebnega, zato se res trudim, da ga čimprej porabim do konca in ga odstranim iz svoje zbirke balzamov.


Uporabljate EOS balzame za ustnice? Kakšne so vaše izkušnje z njimi?



S.

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Meni je všeč, sem ga tudi najprej FUL skritizirala... potem pa sem se nekako ful navadila na ta občutek :)

    Sčasoma šele :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, za tebe vem, da si fanica EOS balzamov. :D Jaz ga zdaj že kar dolgo uporabljam in mi ga je prav mučno porabljat.:) Ampak ok, glavno, da je tebi kul.:D Ni vse za vsakega.:)

      Izbriši
  2. Jaz sem si ga zelo dolgo ogledovala in se odločala za nakup ampak ga na koncu nisem kupila, ker me je enostavno nehal mikat. Se mi zdi, da če tudi je lepa embalaža, ki privabi oko- da ni nič posebnega, ker itak je samo balzam, kot vsi ostali. No, zdaj ko sem prebrala še to objavo, mi je lažje, hihi. Nič nisem zamudila. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res nič nisi zamudila! :) Je vedno dobro, če se malce dlje časa odločaš za nakup, ker se velikokrat lahko zgodi, da si na koncu premisliš, oziroma te stvar neha zanimat - tako pa prihraniš kar nekaj dodatnega denarja. :D
      Sem vesela, da ti je moja objava bila v pomoč. :P xx

      Izbriši
  3. Jaz imam rdecega in sem ze na drugi embalazi. Mi je TOP. Medtem ko sem limoninega dala naprej kolegici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zgleda, da je res odvisno od vsakega posameznika, pa očitno tudi od ''okusa'' balzama. Sem nekje prebrala, da naj bi bili ti EOS balzami različno dobri/slabi (glede na okus), ampak iskreno, mi več ni da bi sprobavala nove okuse. :)

      Izbriši
  4. Joj, mene je tako dolgo mikal, pa sem ga vedno potem potisnila na stranski tir in nanj nekako pozabila :) Pa če iskreno povem, me pa zdaj sploooh ne mika :) Embalaža je res luštna, to je pa vrjetnontudi vse... pa tudi tiste objave, da so ene dobile izpuščaje.. ne, res nočem reskirat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je vedno dobro malo dlje počakat, kot nekaj takoj kupit, ker se lahko zgodi, da te izdelek potem neha mikat. :D Vem, da je enim všeč, ampak meni žal ni odgovarjal. Sem pa vesela, da nisem dobila nobenih izpuščajev.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3