Melvita MEDENI NEKTAR / NECTAR DE MIELS

ponedeljek, februar 29, 2016

Pozdravljene! :)

Melvita spet preseneča z novo, negovalno poslastico, imenovano MEDENI NEKTAR. Namen linije je, da odpravi suho kožo, ki jo je zima močno zaznamovala in obenem kožo pripravi na pomlaaad! :)

Kolekcija Medeni nektar z izboljšanimi formulami in teksturami nadomešča izdelke za nego telesa Apicosma. Glavna zvezda med sestavinami je ekološki timijanov med, ki učinkovita obnavlja in hrani kožo. Njegovo delovanje je znanstveno dokazano in je v medicini cenjeno že od nekdaj.  Pred iznajdbo antibiotikov so v medicini pogosto uporabljali timijanovo olje: zaradi njegovih antiseptičnih lastnosti so z njim prepojili obveze, izdelovali pa so tudi poparke za lajšanje vnetega grla.
Timijanov med je Melvita združila še z drugimi zakladi iz narave in ustvarila sproščajoče formule za nego telesa, ki suho in občutljivo kožo blažijo, obnavljajo in poživljajo. Gladke kremne teksture se hitro vpijejo v kožo in jo negujejo z blagodejno nežnostjo.
POMIRJAJOČI BALZAM ZA TELO, 100ml
Melvitin nov, pomirjajoči balzam za telo je pravi koncentrat hranilne nege. Kožo nemudoma naredi izjemno mehko, prijeten občutek pa je zaradi slastne dišave in hitro vpijajoče teksture še toliko večji. Balzam je obogaten z obnavljalnim timijanovim medom in deluje kot naraven zaščitni plašč za zelo suho in občutljivo kožo. Patentirani kompleks treh vrst ekološkega medu poskrbi za zaščito in poživljanje, rastlinski glicerin pomaga obnoviti prožnost kože, soline kožo krepi, alfa-bisabolol pa jo zmehča že ob prvi uporabi. Koža, oslabljena zaradi zimskih razmer, je pomirjena, nahranjena in zaščitena, znova pa se počuti prožno in uživa v dolgotrajnem občutku udobja.
POMIRJAJOČE KREMNO MLEKO ZA TELO, 200ml
Melvitino novo, pomirjajoče kremno mleko za telo ovije suho kožo v tančico izvrstnega udobja. Mleko z bogato, a tekočo teksturo, kožo odišavi s slastnimi in cvetnimi notami. Obnavljalno delovanje timijanovega medu je dopolnjeno s skrbno izbranimi sestavinami. Patentiran kompleks treh vrst ekološkega medu poskrbi za zaščito in poživljanje, rastlinski glicerin pomaga obnoviti prožnost kože, soline kožo krepi, alfa-bisabolol pa jo zmehča že ob prvi uporabi. Koža se počuti čudovito nahranjeno, žametno mehko ter tako gladko in prožno, kot še nikoli.
POMIRJAJOČA KREMA ZA ROKE, 30ml in 75ml
Z Melvitino novo, pomirjajočo kremo za roke se boste poslovili od suhe in razpokane kože rok. Zvezda med sestavinami je timijanov med z odličnimi obnavljalnimi lastnostmi. Ta zaklad iz narave deluje kot zaščitni plašč in učinkovito blaži kožo rok, ki so poškodovane od mraza, vode ali dela na prostem. Delovanje timijanovega medu je dopolnjeno s patentiranim kompleksom treh vrst ekološkega medu, ki poskrbi za zaščito in poživljanje, rastlinskim glicerinom, ki pomaga obnoviti prožnost kože, in mehčalnim alfa-bisabololom. Koža rok je nahranjena in zaščitena, znova se počuti čudovito prožno.
7,10€ - 30ml; 13,70€ - 75ml; (link do spletne strani - nakupa)
SPLETNA TRGOVINA

FB STRAN



Vas je pritegnil kateri izdelek? Si boste privoščile kak izdelek iz kolekcije - kateri?



S.

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3