L'Occitane: Razposajeni češnjevi cvetovi prinašajo dih čiste cvetne svežine

ponedeljek, februar 08, 2016

Živjo!

L'Occitane je v začetku tega meseca izdal novo, cvetlično in spomladansko obarvano dišavno kolekcijo Folie Florale - Razposajeni češnjevi cvetovi.
V kolekciji vas poleg toaletne vodice razvajajo še gel za prhanje, mleko za telo in krema za roke. Nekaj, s čimer bi se morda lahko razvajali za Valentinovo, kajne? :)
1. Eau de Toillette Folie Florale - Razposajeni češnjevi cvetovi, 50ml
L'Occitanova nova Eau de Toillette Folie Florale - Razposajeni češnjevi cvetovi s svežimi, sadnimi in iskrivimi notami slavi dišavo pravkar odprtih češnjevih cvetov, iz katerih veje eksplozija vonjev. Najprej se razkrije iskriv prvi vtis z notami bergamontke in mandarine, ki se umaknejo češnjevim cvetovom. Njihovo spogledovanje z vrtnico in vijolico zaokrožajo subtilne note maska. Nova dišava v omejeni izdaji je obogatena z vodico češnjevih cvetov, pridobljeno z ekstrakcijo pri nizki temperaturi. Iz češnjevih cvetov, ročno obranih v Provansalski regiji Luberon, zavejejo prefinjene naravne note in v misli prikličejo dišavo prvih pomladnih dni.
Cena: 37,60€ - nakup tukaj.
2. Gel za tuširanje Razposajeni češnjevi cvetovi, 250ml
L'Occitane vas vabi v dehteče nasade cvetočih češnjevih dreves! Novi gel za prhanje Razposajeni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji vsebuje drobne negovalne perle, ki se stopijo na koži in jo oskrbijo z zaščitno aktivno sestavino. Koža je odišavljena s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon.
Cena: 14,70€ - nakup tukaj.
3. Mleko za telo Razposajeni češnjevi cvetovi, 250ml
L'Occitane vas vabi v dehteče nasade cvetočih češnjevih dreves! Novo mleko za telo Razposajeni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji, obogateno s karitejevim maslom, navlaži kožo kot najnežnejša negovalna tančica. Kožo naredi mehko in jo odišavi s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon.
Cena: 23,40€ - nakup tukaj.
4. Krema za roke Razposajeni češnjevi cvetovi, 30ml
L'Occitane vas vabi v dehteče nasade cvetočih češnjevih dreves! Nova krema za roke Razposajeni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji je obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in zaščititi kožo rok. Koža je mehka in prefinjeno odišavljena s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogatena z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon.
Cena: 7,60€ - nakup tukaj.

NOVO V KOLEKCIJI ČEŠNJEV CVET

5. Osvežilna meglica za obraz Češnjev cvet, 50ml
Ste tudi vi zaljubljeni v L'Occitanovo ikonično dišavo Češnjev cvet? Če ste, vas bo ta novička navdušila! Ta mesec je prišla na poličke nova osvežilna meglica za obraz Češnjev cvet! Nežna meglica, zasnovana z vlažilnimi rastlinskimi sladkorji, naredi kožo prožno in žametno mehko, vanjo pa se nemudoma vpije in ne pušča lepljivega ali mastnega sloja. Meglica, ki odišavi kožo z mehko sadno dišavo, vsebuje vodico češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon. Njene naravne zelene note se nežno razvijejo in v misli prikličejo dišavo prav kar odprtih cvetov. Ta posebna meglica je na voljo v omejeni izdaji, zato se podvizajte, če ne želite ostati brez nje.
Cena: 13,20€ - nakup tukaj.


Kolekcija Razposajeni češnjevi cvetovi je v prodajalnah L'Occitane na voljo že od 4. februarja!





S.

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3