May Haul

ponedeljek, junij 06, 2016

Pozdravljene, punce! :)

Se še kateri dozdeva, da je mesec maj minil s svetlobno hitrostjo? Se mi zdi, kot da je polovica meseca kar odbrzela mimo mene, saj se niti prav nisem zavedala, kako hitro tečejo dnevi. Dejstvo, da čas polzi mimo tako hitro, me kar malo razžalosti, vendar pa po drugi strani nov mesec vedno prinese nekaj dobrega, pozitivnega in svežega. 
Tokrat je seveda to spet objava o mojih MAJSKIH LEPOTNIH PRIDOBITVAH. Vem, da to objavo izredno rade berete, zato jo vedno z največjim veseljem napišem in objavim. :) Pretekli mesec pa je bil še posebej poln dobrot, tako da me spet čaka veliko testiranja. Predvsem pa moram spet najti prostor za vse te moje nove dobrote, upsi! :)  


KAJ SEM KUPILA:
Najprej bom začela kar z negovalnimi izdelki za telo, lase in obraz. Vzela sem kar tri šampone za lase, ker si v poletnih mesecih pogosteje umivam lasem in sem si tako hotela narediti manjšo zalogico (+rada menjavam šampone in ugotavljam, kateri pašejo mojim lasem). Kupila sem dva ''oldschool'' šampona iz Ilirije - Koprivni in Brezov šampon (namenjena sta za pogosto umivanje las), vzela pa sem še L'oreal Elseve Fibralogy, o katerem sem prebrala res dobre ocene, saj naj bi izjemno ustrezal tankimi, finim lasem. Zadnje čase so moje lasne konice izjemno suhe, zato sem si po dolgem času ponovno kupila Alverde olje s kokosom, ki je sicer namenjeno za nego telesa, vendar sem ga sama uporabljala kot masko pred pranjem las in se je odlično obneslo. 
V DMu sem kupila tudi nekaj izdelkov za nego obraza. V moji nakupovalni košarici se je tako znašlo Balea čistilno olje za obraz - ki je odlično, vendar gre iz prodaje, zato sem si morala narediti zalogo (kupila sem kar 3 kose - en manjka na sliki), Balea čistilna pena/mousse za obraz (me zanima, kako se bo na mojem obrazu obnesla ta penasta struktura) in Balea oljni fluid za čiščenje obraza (še nikoli nisem imela izdelka za čiščenje s podobnim konceptom).
Seveda jaz ne bi bila jaz, če si ne bi privoščila še nekaj izdelkov za nego telesa. V DMu so me zamikale kar tri Balea novosti in sicer Balea čistilni gel za roke z vonjem malin in dve Balea peni za prhanje (vonja limeta-roza grenivka, tahitijska gardenija-kokosovo mleko).
Zadnje čase me zelo zanima znamka CD, ki ponuja naravne izdelke, zato sem si privoščila dva gela za tuširanje z osvežilnim vonjem, primernim za poletne dni. Prvi je CD gel za prhanje z vonjem limoninih cvetov in citronke, drugi (v tubici) pa je gel za tuširanje z vonjem pomarančnih cvetov (slednji je novost na drogerijskih poličkah). 
Na znižanju sem kupila marmelado za hitro pridobivanje zagorelosti, znamke Kozmetika Afrodita. Ta izdelek sem hotela imeti že lani, a je bil tako velik naval, da je bilo kar nemogoče priti do nje. Letos sem si jo tako priborila že prej, da ne bom zadnje dneve pred morjem letala po drogerijah. Za nego telesa sem kupila še Kozmetika Afrodita intimno milo za občutljivo kožo s kamilico in Cien Sun losjon po sončenju, ki sva ga s fantom imela že lani in je bil fantastičen (čudovito diši, je hladilen in obenem vlažilen).
Na strani od L'Occitane sem si naročila kar nekaj izdelkov, predvsem za nego obraza. Glavni razlog za naročilo, je bil nakup novih izdelkov za čiščenje obraza iz njihove fantastične kolekcije Popolna potonika. Lansko leto je kolekcija prišla ven in v večino izdelkov sem se že takrat zaljubila (predvsem v CC kremo in meglico), zato mi je kolekcija postala zelo ljuba. Pred kratkim pa so v linijo dodali tri nove izdelke za čiščenje obraza, ki so seveda morali biti moji. Tako sem si od treh novih izdelkov kupila dva: micelarni odstranjevalec ličil in izboljševalni piling-gel za obraz. Iz svoje liste želja pa sem prečrtala še citronkino meglico za telo, ki je namenjena osvežitvi telesa in odganjanju komarjev. Med nakupovanjem pa sem opazila, da po ugodni ceni ponujajo še dva prekrasna setka. Priložnost se mi je zdela zares odlična, sploh ker večino teh izdelkov v zbirki še nimam, zato sem kupila oba seta. Tako sem vzela torbico Popolna potonika, ki je vseboval potonikin mini gel za tuširanje, nov izboljševalni tonik za obraz, mini kremo za roke Srce vrtnice in potonikino izboljševalno kremo za obraz. Drugi mini setek pa je bil sestavljen iz luštne pločevinaste škatlice za shranjevanje, v kateri se je skrivala mini mandljeva krema za roke in obarvani balzam za ustnice Popolna potonika v naravno rožastem odtenku (balzam je že od moje lanske nege obraza v L'Occitanu bil na moji listi želja). Kot darilo ob nakupu pa sem prejela še en mini izboljševalni tonik za obraz Popolna potonika in nekaj testerčkov po izbiri.
V mesecu maju sem naročila nekaj izdelkov tudi na spletni strani Salma.si. O nakupu sem sicer že pisala v prejšnji objavi - klik, zato ne bom šla v detajle, vendar naj omenim, da pri njih zelo rada nakupujem, ker imajo večjo izbiro izdelkov, kot v naših drogerijah, poleg tega pa so cene večinoma ugodnejše. Kupila sem moje najljubše šampone za suho pranje las - Batiste (Cherry, Original, Oriental, Floral Essences), nekaj maskar za trepalnice - znamke L'oreal: zlata Volume Million Lashes, rdeča Volume Million Lashes Excess, Volume Million Lashes Waterproof, zelena Volume Million Lashes Feline in Falsh Lash Wings Intenza; Bourjois Rouge Edition Velvet šminko z mat efektom (So Hap'pink), Healthy Sexy Hair balzam za lase brez izpiranja in Orofluido balzam za lase.
Na Ličila.si je pred kratkim končno prispela nova Makeup Revolution paleta za oči BBB Fortune Favours the Brave. Nabor odtenkov in luksuznost same palete sta me navdušila že, ko sem paleto opazovala pri britanskih blogerkah, zato sem si jo ob prihodu v Slovenijo, tudi jaz morala naročiti. Zraven pa sem vzela še Barry M lake za nohte iz nove linije Coconut Infusion. Linija ponuja kraaasne poletne odtenke, zato sem stežka izbrala le nekaj odtenkov (v kolekciji je kar 9 odtenkov). Nazadnje sem se vseeno odločila za naslednje: Flamingo, Aloha in Bikini. Palete še nisem preizkusila, so pa me že pozitivno presenetilo laki, ki imajo zelo dobro formulo, saj so odlično prekrivni in se izjemno dobro nanašajo.
Mislim, da smo prejšnji mesec kar vse slovenske blogerke doživele manjši (pozitiven) šok, oziroma presenečenje, ko smo odkrile, da je Maybelline Slovenija končno malce posodobil in izboljšal stojalo v DMu. Tako so v ponudbo prispele nove palete, tekoče šminke z mat efektom, debelejši svinčnik za obrvi in še kaj. Kot strastna ljubiteljica šmink za ustnice, sem kupila dve tekoči šminki za ustnice Vivid Matte Liquid - odt. Electric Pink in Fuchsia Ecstasy. To pa še ni edina novost. V DM je prišlo tudi stojalo s kozmetiko Rimmel, ki je pri nas v Sloveniji izjemno zaželjena, vendar smo prej morale naročati stvari iz interneta, sedaj pa je končno tudi tukaj. Juhu! Sicer moram povedati, da me je ponudba malce razočarala, ker določenih izdelkov še vedno nimajo (Natural bronzerja, več odtenkov Kate Moss šmink, Apocalips lakov za ustnice,...), vendar pa sem vseeno uspela kupiti dve dobroti, ki sta mi padli v oči. V svojo zbirko sem dodala Kate šminko za ustnice v 102 nude-roza odtenku z mat efektom in rdečilo za lica Lasting Finish Soft Colour Blush v krasnem roza odtenku z zlatim šimrom, odt. Live Pink (me precej spominja na Sleek Rose Gold rdečilo).
1. slika - Od zgoraj navzdol: Rimmel šminka, Maybelline tekoča šminka Fuchsia Ecstasy, Electric Pink; Rimmel rdečilo; 2. slika: lesk in zlat shimmer Rimmel rdečila (žal se še vedno malo slabše vidi)
Že nekaj časa razmišljam, da bi preizkusila še nekaj ličil znamke Bell Hypoallergenic, ki postaja vedno bolj popularna med soblogerkami in nekaterimi našimi bralkami. No, zadnji dan v maju sem končno zavila v Tuš drogerijo in kupila nekaj popolnoma novih kosov zame. Prvo sem na polički zagrabila Bell Hypoallergenic osvetlitveni puder za obraz in telo (za kar je ''kriva'' Katja, ki ga je tako pohvalila :P), potem pa sem vzela še dve podlagi za makeup - hipoalergensko podlago proti rdečici (ki nevtralizira rdečico) in hipoalergensko podlago za ličenje z mat in gladilnim učinkom (podaljša obstojnost makeupa, gladi gubice, ustvari mat efekt).
Pa še zadnja stvar, za katero najprej nisem vedela, če bi jo vključila tukaj, ali ne. Vendar sem se na koncu vseeno odločila, da tudi ta nakup delim z vami, saj konec koncev gre za neke vrste nujen ''lepotni'' izdelek, ki je ga uporablja marsikatera ljubiteljica kozmetike. In sicer so to leče z dioptrijo. Pred nekaj meseci jih je v ponudbo namreč dodal tudi DM, zato sem se odločila, da še jaz preizkusim njihovo znamko. Vzela sem po en paket dnevnih in en paket mesečnih leč Visiomax. Zaenkrat še jih nisem preizkusila, ker imam še ene druge za porabit, ampak bom verjetno poročala tukaj, kakšne izkušnje bom imela z njimi, ki jih preizkusim.
Okej, zdaj pa končno na izdelke, ki sem jih prejela. :P 


KAJ SEM PREJELA:
Nekaj časa nazaj nas je blogerke kontaktiral Mirati, ki nas je povabil k sodelovanju v natečaju za Mirati ambasadorko. Tako je vsaka od nas prejela en njihov izdelek po izbiri. Sama sem si izbrala Mirati tekoče milo za čiščenje obraza, ker vedno rada preizkušam nove čistilne produkte za obraz.
Fotografija, s katero se potegujem za naziv Mirati ambasadorke
Avon se je odločil, da me bo en mesec pred poletjem razvajal z dvema poletno obarvanima produktoma. Prejela sem res čudovit paketek, v katerem se je skrival Avon Outstanding eyes duo svinčnik za oči v nude-črnem odtenku Intense Black in pa Avon Glow bronzing perlice za obraz, odt. Pink Bronze. Še posebej sem navdušena nad perlicami, ker še nikoli nisem imela tega produkta, pa če prav sem si ga želela. Imam občutek, da mi bodo perlice čudovito obarvala lička, tudi, ko/če me sonce (še) ne bo utegnilo ujeti. :)
Spet me je prijetno šokiral Lidl Slovenija, ki mi je poslal paket poln dobrot, ki so namenjene za nego obraza. Poslal mi je nežni gel za čiščenje obraz Cien, piling za obraz Cien, nekaj Cien mask za obraz (Vital proti staranju kože, Q10 proti gubam, Aqua vlažilna maska, Pure čistilna maska) in dva odtenka BB kreme za obraz (svetel odtenek in temen odtenek).
Za konec pa še dva izdelka od meni zelo ljube slovenske znamke Dvorec Trebnik. V njihovi nagradni igri sem tako prejela njihova novejša izdelka za nego obraza in sicer čistilni losjon za čiščenje obraza in pa osvežujoči tonik za obraz z nepozebnikom.
Ufff, pa smo se le prebili do konca. :) Se mi zdi, da že nekaj časa nisem tako dolgo pisala objave o pridobitvah, kot sedaj - res se je nabralo toliko novih stvari! :)
Ampak obljubim, da bo naslednji mesec bolje, saj grem na eno lažjo ''kozmetično dieto'' in bom poskušala kupiti le izdelke, ki bom jih potrebovala ali pa si jih bom izjemno, izjemno želela! No, bomo videli, kako mi bo uspelo. ;)

Kaj lepega pa ste si ve kupile v cvetočem mesecu maju? :)



S.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Lahko čimprej stestiraš paletko senčil od Makeup Revolution :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Do julija žal to ne bo mogoče, ker imam druge obveznosti, lahko pa potem naslednji mesec. ;) Sem pa med swatch-anjem ugotovila, da so ene senčke bolj slabe, tako da bomo videli, ko bolje preizkusim. :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Nisem še ga probala, ampak sem sigurna, da mi bo všeč! :D Na tebi zgleda res hudo! :)

      Izbriši
  3. Jaz imam negativno izkušnjo z Balea oljem za odstranjevanje ličil saj po njegovi uporabi dobim rdečico, ki še nekaj časa ne izgine z obraza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojej, škoda! Očitno ti neka sestavina v olju ne paše. :/

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3