Summer Ready with Avon*

četrtek, julij 28, 2016

Trenutno imam v lasti kar nekaj poletno obarvanih izdelkov od Avona, ki mi v teh dneh pridejo še kako prav, zato sem se odločila, da vam jih na kratko predstavim. :)
Avon Nail Wear Pro+ lak za nohte Sheer Citrus: Gre za čudovit lakec v nežni marelični barvi z roza podtonom. Formula laka je kremna, a redkejša, zato sta za polno prekrivnost potrebna vsaj dva nanosa. Če pa prisegate na bolj naraven videz, pa lahko uporabite le en sloj - nohtki bodo obarvani v nežno marelični barvi, le konice bodo rahlo vidne skozi lakec. Meni osebno pa sta ljubša dva sloja, saj se nohtki obarvajo v temnejši barvi marelice in že rahlo spominjajo na barvo lososa. Gre za takšno unikatno, svetlo barvo, ki je idealna za poletne dni, še posebej lepo pa pride na (rahlo) zagoreli koži - čeprav je odtenek lepo opazen tudi na svetli koži. Lak ima tanjši čopič, ki omogoča enostaven nanos. Na meni je lakec dobro obstojen, saj se mi konice začnejo rahlo krušiti šele po 4ih dneh.
Avon Glow bronzing perlice za obraz Pink Bronze: Še nikoli nisem imela podobnega izdelka v svoji zbirki, zato sem se ga toliko bolj razveselila. Sedaj, ko sem perlice dodobra preizkusila, sem ugotovila, da so res odličen produkt in da niso kar tako en najbolj prodajanih izdelkov od Avona. V posodici se nahajajo perlice v dveh odtenkih - ene so temnejše, breskvaste barve s šimrom, medtem ko so druge dosti svetlejše (prav tako šimraste), bolj nude in skoraj šampanjec barve, z rahlo breskvastim podtonom. Perlice so izjemno vsestranski produkt, saj jih lahko uporabljam kot rahel bronzer, rdečilo ali celo osvetljevalec. Za bronzing efekt ponavadi oboje perlice zmešam skupaj in rahlo nanesem na predel pod ličnicami - obraz takoj dobi več barve in rahle zagorelosti. Če jih želim uporabiti namesto rdečila, pa perlice nanesem bolj bogato, da lička bolj zasijejo in dobijo lepo svetlo breskvasto barvo. Občasno pa perlice uporabim tudi kot osvetljevalec, takrat pa na predel nad ličnicami nanesem perlice v svetlejšem šimrastem odtenku. 
Skratka, perlice lahko uporabljam na vseh predelih obraza in zahvaljujoč diskretnemu odtenku samih perlic, nikakor ne morem zgrešiti s samim nanosom (žal nisem mogla priložiti fotografije perlic na obrazu, ker me slikanje obraza še vedno heca - ampak vaja dela mojstra in upam, da kmalu najdem pravi način). Perlice obrazu takoj dodajo več barve, sijaja in tudi dimenzije. Super so predvsem zato, ker zlahka nadomestijo bronzer/rdečilo/osvetljevalec. Gre za neke vrste 3v1 izdelek. Odlične so tudi za potovanja, da s seboj ne vlačite vsakega izdelka posebej.
Perlice se nahajajo v plastični okrogli embalaži s poletnim motivom in napisom Avon Glow.
Temnejše in svetlejše perlice (levo na sončni svetlobi, desno na sobni svetlobi)
Sijaj in obarvanost perlic
Avon Ultra Colour šminka v svinčniku Notice me nude: Šminke v nude odtenkih me ponavadi pustijo ravnodušne, vendar je pri tem odtenku drugače, saj je malo bolj poseben. Gre za temnejši nude odtenek, z rahlo bronz pridihom, ki obenem vsebuje še mini srebrne bleščice. Zdi se mi, da odtenek super poživi bolj svetlo kožo, saj ji da več poletne barve in dejansko izgleda pikico temnejša. Tudi sama embalaža je super, saj svinčnika ni potrebno šiliti in ga preprosto odviješ, ko porabiš tisto prvo zašiljeno konico. Se pa mi zdi, da je za moje ustnice sama tekstura šminke premalo vlažilna, saj mi izsuši ustnice. Zato moram prej uporabiti kakšen dober balzam, drugače imam občutek, da moje ustnice kar malo zateguje. Zaradi suhe teksture pa šminka tudi poudari suhe predele na ustnicah. 
Odtenek in samo pakiranje sta mi super, pogrešam le malo bolj kremasto teksturo. Šminka se na mojih ustnicah obdrži okoli 2 uri.
Avon šminka za ustnice Notice me nude
Avon Naturals meglica za obraz z Alojo in bombažem: Obožujem raznorazne vodice, oziroma meglice za obraz. Z enimi imam sicer dobre izkušnje, z drugimi malo manj. Vseeno pa jih rada uporabljam in vedno z veseljem preizkusim kakšno novo. To je moja prva meglica od Avona. Sprva sem bila malenkost skeptična, a me je lepo presenetila. Prvo, kar me je prevzelo, je bil vonj. Meglica ima neverjetno prijeten in pomirjajoč vonj, ki je tudi osvežilen, a nežen. Tudi prši se zelo lepo, saj je meglica zelo fina in ti ne zmoči obraz (da bi vse teklo dol). Kožo ravno prav osveži in navlaži. Kot da bi se lahno popršila z vodo. Izdelek dobro ustreza moji mastni in občutljivi kožo, saj ni nobene iritacije, občutka zategovanja ali mastnega filma. Še en dokaz, da so meglice za obraz v večini res fajn in da tudi Avon ne zaostaja za drugimi znamkami.
Opomba: Meglica vsebuje tudi AHA kisline, kar lahko poveča občutljivost na sonce, zato po uporabi meglice priporočam še nanos sončne kreme za obraz! 
Avon SUN+ vlažilna krema za obraz ZF30: Kako zelo sem se razveselila te vlažilne kreme za obraz z zaščitnim faktorjem! Vedno rada preizkusim kakšno novo sončno kremo in to je v bistvu moja prva od Avona. Krema me je zelo prijetno presenetila. Ima sicer tisto tipično strukturo sončne kreme (je precej gosta), vendar pa potem, ko jo vmasiraš v kožo, ne pusti tistega oljnatega/mastnega sloja in v bistvu se res dobro in hitro vpije - obraz navlaži in se jo ob dotiku le rahlo čuti. Ponavadi nisem ljubiteljica sončnih krem za obraz, ker mojo mastno kožo precej zmastijo pa še lepljive so na dotik. Ta moji koži precej ustreza, saj se moj obraz čez dan skoraj nič ne zmasti, je gladek in mehak na dotik ter čisto nič lepljiv. Krema ima tudi osvežujoč vonj, ki ima rahel vonj po alkoholu. 
Res priporočam tole kremo, če iščete nekaj lahkotnega za zaščito vašega obraza!
sončna krema
Sestavine sončne kreme
Avon Senses kremni gel za tuširanje Papaja in breskev: Gel za tuširanje sončno rumene barve, ki kar kriči: Poletje! Sicer se mi po sami strukturi gel ne zdi kremast (kot piše v opisu), je bolj tekoč, vendar mi je zaradi vonja vseeno zelo všeč. V gel sta namreč ujeta vonja sladke in sočne breskve ter svežina tropske papaje. Všeč mi je ta sočna kombinacija, ki je prijetno osvežilna, a še vseeno nevsiljivo sladka. Vonj me popelje na s soncem obsijano tropsko plažo. Gel kožo prijetno in lahkotno odišavi z dišavo breskve, obenem pa osveži in prebudi vse čute. Izdelek moje kože ne izsuši, vseeno pa ne morem reči, da je gel posebno negovalen - če imate suho kožo, boste potrebovale še losjon za telo.
Tako, s pomočjo teh izdelkov sem tudi sama lahko pripravljena na brezskrbno poletje (manjka le še krema za telo z ZF)! :))
Ste že preizkusile katerega od teh izdelkov? Kateri Avonov izdelek pa je vaš najljubši za uporabo v poletnih dneh? :)





*PR izdelki

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Super objava! Meglico imam in mi je odlična v teh vročih dneh, tuš gel pa še čaka na testiranje, hihi. Lak je čudovitega odtenka, čist poleten. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Neža! <3
      Meglica je res awesome, zelo osveži kožo. :) Lakec pa je res zelo poletno obarvan.:D xx

      Izbriši
  2. Tuš gel je tudi moj favorit. Prav tako perlice. Mi pa šminka ni všeč, ker je res bolj suha in ker mi niso všeč bleščice v njej. Sam odtenek mi je zelo lep, če bi bil brez bleščic, bi ga več nosila :). Spraj za obraz mi je tudi všeč, ampak me je zmotilo, da vsebuje BHA kisline. Sama ne bi upala tega špricat čez dan brez zaščite. Zato ga uporabljam bolj kot tonik. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tuš gel, perlice in sprej so res TOOOOP! :D Jaz poskušam sprej za obraz uporabljat bolj takrat, ko vem, da bom v senci, ali pa se dobro namažem s sončno kremo. :)
      Za šminko je pa res škoda, ker ima tako suho teksturo. Ko sem jo dobila, sem kar imela občutek, da zaradi bleščic marsikateri ne bo všeč. Tudi jaz običajno ne uporabljam šmink z bleščicami, ampak ta je za poletje izjema. :))

      Izbriši
  3. Your blog is lovely and the products are wonderful!
    I am following you and would love for you to follow back.
    Have a great week, Mimi
    https://inmyprimetime.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3