December 2016 Favourites

sobota, januar 14, 2017

Preden z vami delim še drugi del o mojih favoritih leta 2016, sem vam želela pokazati izdelke, ki so me najbolj navdušili v zadnjih dneh leta 2016 - torej decembrski favoriti. :) 
Colourpop enojna senčila za oči Super Shock
V mesecu decembru sem najpogosteje uporabljala Colourpop senčila, saj sem lahko hitro namazala, tudi ko se mi je mudilo. Z njimi je namreč zelo enostavno delati, saj jih lahko nanesem in zabrišem kar s prsti. Nanos je res hiter, lepo se mažejo in zabrisujejo, poleg tega pa so zelo pigmentirana in tudi obstojna (vedno uporabljam tudi primer). Moja najljubša odtenka sta bila Party Time (zadimljen mauve mat odtenek s sivim podtonom) in Cricket (bleščičast zamolklo rjav odtenek z vijoličnim podtonom).
Avon Perfectly matte šminka Ruby Kiss
Vsako leto v začetku decembra me prevzame praznično vzdušje in tako vedno na dan privlečem vsaj eno dobro rdečo šminko, ki jo potem nosim skoraj ves mesec. Tokrat je to bila Perfectly mat šminka od Avona, v odtenku Ruby Kiss. Nosila sem jo res veliko in tako je pristala tudi v favoritih preteklega leta. Šminka ima zelo dobro formulo - odlična pigmentiranost, enakomeren nanos, ne izsušuje ustnic in se dolgo obdrži na njih.

Essence Lash Princess maskara za trepalnice
Še en makeup kos, ki je pristal tudi v objavi o najljubših izdelkih leta 2016. Čeprav ima maskara "navadno" formulo, dobro priviha (in drži privihanost) mojih trepalnic, jih tudi precej podaljša in jim da dober volumen. Sicer lahko tudi malce zlepi trepalnice, če je nanesem preveč, pa vendar gre za odlično drogerijsko maskaro, ki se lahko kosa tudi z marsikatero vodoodporno verzijo.

Lush izdelki za telo, obraz in ustnice
Moji ljubljenčki so v decembru bili tudi številni izdelki od Lusha, ki me vsako leto očara s svojimi luštnimi in dišečimi božičnimi izdelki. O njih ne bom posebej govorila, saj imam na blogu ločeno objavo - tukaj. Navdušili so me prav vsi opisani izdelki in tako so bili moji zvesti spremljevalci v prazničnih decembrskih dneh ter večerih.
Yves Rocher krema za roke Hruška in kakav
Krema z lahkotnejšo, a vlažilno strukturo. Navdušila me je predvsem zaradi gurmanskega vonja po sladkih hruškah in kakavu, ki se je na rokah obdržal kar nekaj časa. Vonj je omamen in za pojest. Moje roke je dobro vlažila in se je odlično ujemala z identičnim milom za roke, ki sem ga prav tako kupila pri Yves Rocher. Oba izdelka sta iz omejene, božične izdaje.
The Body Shop maslo za telo Frosted Berries in Spiced Apple
To sezono sem končno dobila priložnost za preizkus dveh The Body Shop masel iz omejene, praznične izdaje. Preizkusila sem vonja Frosted Berries (ima svež vonj po jagodičevju) in Spiced Apple (začinjen, rahlo sladek vonj po jabolkah in cimetu), ki sta me še dodatno spravila v praznično razpoloženje. Imata gostejšo in kremasto teksturo, ki je dobro navlažila in zmehčala mojo kožo. V kožo se masli nista vpili takoj, zato sta bili super za uporabo zvečer, pred spanjem.
Bath & Body Works PocketBac antibakterijski geli za roke Merry Berry Kiss in Frosted Coconut Snowball
Tiste, ki me redno berete, ste najbrž že zasledile, da sem zadnje čase čisto navdušena nad Bath & Body Works izdelki. Njihovi antibakterijski geli so bili eni prvih izdelkov, ki so me navdušili. Zadnje dneve v letu sem tako najraje posegala po dveh gelih iz njihove praznične kolekcije.
Najljubša vonja sta mi bila: Merry Berry Kiss, ki ima sladek vonj po malinovcu in Frosted Coconut Snowball, ki diši po kokosu (ima malo bolj osvežujočo/svežo in blago različico poletnega kokosa). Geli dobro razkužijo roke, se hitro vpijejo, mojo kožo prijetno odišavijo in je ne izsušujejo.
Bath & Body Works piling za telo Sugar Plum Swirl
Zanimiv, gostejši piling, ki vsebuje mini delčke, ki poskrbijo za učinkovit piling. Čeprav so delčki majhni, dobro zdrgnejo kožo in odstranijo odmrle delce. Koža je po uporabi ZELO mehka in zaradi dodanega karitejevega masla, navlažena. Piling ima zelo prijeten, sadni vonj, ki na koži ostane še nekaj časa po tuširanju. Diši predvsem po sladkem jagodičevju (vsebuje pa še: mandarino, slivo, hruško, mošus). Barva pilinga je zelo praznično obarvana - modro vijolična z drobnimi, barvnimi bleščicami, ki se na koži čudovito zableščijo. Bath & Body Works praznični izdelki so res nekaj posebnega in nobeno presenečenje ni, zakaj jih ameriške blogerke/youtuberke tako hvalijo.


Kateri izdelki pa so pristali med vašimi decembrskimi favoriti? :)


P.S.: Če ste slučajno spregledale mojo prejšnjo objavo..pisala sem o makeup favoritih leta 2016 - povezava do objave. :)





You Might Also Like

4 komentarji

  1. Same lepe stvari, ne predstavljam si, kako dobro more to DIŠAT! :) Kje nabavljaš bath&body works? Jaz sem tudi gledala, da bi si kaj privoščila. Že po slikah zgledajo dišeče! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P Vse noro dišii.:)
      B&BW sem do zdaj kupila na Salmi (majo kar nekaj izbire), nekaj pa na eBayu (recimo ta piling in božične pocketbace) - sem našla enega sellerja, ki ima brezplačno mednarodno poštnino. :) Meni so toooop izdelki in bi kar še več. :P Pomoje si za nobeno drugo znamko tako ne želim da bi bila pri nas, kot za B&BW. <3

      Izbriši
  2. Odlična objava, kakor tudi izdelki - prav vse bi preizkusila haha! In tako čudovite embalaže! Avon šminkice so tudi meni top, vendar imam trenutno veliko obsesijo z Golden Rose šminkami. Tole Essence maskaro sem imela v rokah, pa sem se potem vseeno odločila za Catrice Glam&Doll - mi je ena najboljših maskar, ki sem jih imela. S Colourpop senčkami mi pa itak že vse delate lušte; komaj čakam, da preizkusim kaj od njih. Tudi Lush izdelkov si prejšnje leto nisem privoščila, tako da definitivno pridejo na vrsto to leto!

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Golden Rose šminke so tudi meni odlične, tako kot tudi Avonove - zelo cenovno ugodne. :) No, če boš kdaj imela priložnost, pa le preizkusi to Essence maskaro. Jaz pa bom na seznam za probat zagotovo dodala to od Catrice - ne vem, če sem v zadnjih 5ih letih imela več kot eno njihovo maskaro doma (pa sploh ne vem zakaj se jim ''izogibam''), tako da moram probat. :P
      Za Colourpop upam, da bodo kmalu spet imeli zastonj mednarodno poštnino, senčke so res top in must have! :D Sem pa jaz tudi veliiik Lush fan, tako da bi ti od njih skoraj vse priporočala. :PP xx

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3