Pan that Palette - Update

nedelja, marec 11, 2018

V eni od svojih prejšnjih objav (Izdelki, ki jih želim porabiti v letošnjem letu), sem omenila, da že od lanskega leta delam na zanimivem in popularnem ''projektu'' Pan that Palette, kjer poskušam porabiti eno od svojih paletk za oči. Čeprav o tem nisem nameravala spisati posebne objave, ker na začetku nisem beležila svojega napredka, sem se vseeno odločila, da nekaj na kratko napišem, saj sem dobila kar nekaj prošenj za to.
Tukaj je torej objava o mojem napredku pri porabi paletke za oči skozi zadnjih nekaj mesecev. Paletko sem slikala približno enkrat mesečno. Gre za Too Faced Natural Eyes paleto.
Zaenkrat poskušam porabiti le pet od devetih senčil, saj je teh pet zame najbolj uporabnih. Morda bom kasneje porabila še ostale štiri, ampak zaenkrat je moj cilj, da do konca porabim teh pet, ki so najbolj ''načete'' (to so: Heaven, Cashmere Bunny, Sexspresso, Silk Teddy, Erotica).

Heaven: Gre za belo mat senčilo, ki ga najraje uporabljam za ''fiksiranje'' primerja in ponavadi ga nanesem po celotni veki, vse do obrvi.
Cashmere Bunny: Nevtralna svetlo mat senčka, ki jo ponavadi uporabljam v ''gubi'' (t.i. crease).
Sexspresso: Temno rjava mat senčka. Večinoma jo uporabljam kar na spodnji liniji oči/trepalnic - posledično jo porabljam veliko počasneje kot ostale štiri senčke.
Silk Teddy: Šimrasta šampanjec senčka z roza pridihom. Ponavadi jo nanesem preko celotne veke, ali v notranji kotiček oči.
Erotica: Temnejše rjavo senčilo s hladnim podtonom in zlatimi bleščicami. Najpogosteje ga uporabljam v zunanjem kotičku veke.

Tukaj je moj napredek skozi zadnje mesece (se opravičujem za slabšo kvaliteto slik - slikano s telefonom in ''flashom''). S projektom sem spontano začela okoli septembra (prve slike manjkajo, ker napredka nisem dokumentirala).

Od novembra do konca decembra 2017:
Od začetka februarja do začetka marca 2018:
Kako se vam zdi moj napredek?
Se je še morda katera lotila podobnega projekta?


You Might Also Like

7 komentarji

  1. Namen tega projekta je res super! Bi bilo super, če bi ga tudi sama začela, saj imam ogromno paletk.

    Super ti gre!

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Neža. :)

      Zate vem, da imaš ogromno paletk in da jih kar veliko uporabljaš, tako da bi ti priporočala kakšen takšen projekt. Imam občutek, da bi ti šlo super! :)) xx

      Izbriši
  2. Ponavadi uporabljam samo eno senčko, tako da imam zelo malo paletk.. Ideja je pa super :)

    Brigita
    www.mjzfashion.si

    OdgovoriIzbriši
  3. Ful dobro ti gre! Druge odtenke boš že porabila ob svojem času. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo napreduješ! Super projekt in čudovite fotke! ❤

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3