Summer Wishlist

ponedeljek, junij 30, 2014

Hej, punce! :)

Ne morem verjeti, da je junij že čiisto pri koncu. Poletje že tukaj, čeprav vse izgleda drugače (muhasto vreme). :(
Kakorkoli..Danes bi rada z vami delila nekaj stvari, ki si jih želim imeti to poletje na svoji kozmetični polički. :)


1. Soraya BB kremica (klik): Ker v poletni vročini nikoli ne uporabljam pudra, a si včasih vseeno želim malo bolj izenačen ten oz. prekriti kakšne manjše nepravilnosti, so BB kreme več kot primerne za to. Zaenkrat v svoji zbirki nimam še nobene, sem pa o tej slišala že ogromno pohval od drugih blogerk. Najbolj me je navdušilo, da je odtenek super za zelo svetlo kožo (kakršno imam tudi sama) in za kožo, ki se rada masti.

2. Soraya piling za obraz (klik): Tudi o tem izdelku sem slišala že same pohvale. Je super za vse, ki imajo nečisto/mastno kožo. Piling vsebuje salicilno kislino, za katero vemo, da pripomore k bolj lepi in čisti koži. Definitivno nekaj za moj tip kože.

3. NYX butter gloss (klik): Sama nisem ravno ljubiteljica gloss-ov, saj so ponavadi lepljivi pa še za vetrovne 'razmere' niso primerni. :D Ampak pri teh gloss-ih me je presenetilo to, da so jih hvalile ravno punce, ki gloss-ov sploh ne marajo. Tile gloss-i naj ne bi imeli lepljivega učinka, obenem pa lepo nahranijo in navlažijo ustnice. Imajo tudi lep izbor barv (+simpatična imena), mene najbolj mikajo odtenki: Strawberry Parfait, Maple Blondie, Vanilla Cream Pie in Peaches&Cream.

5. Rimmel rdečilo Pop of Pink (klik): Tole rdečilo sem zasledila pri blogerki Mateji, in ko sem videla swatch, sem se zaljubila v ta odtenek. Rdečilo je kremasto in tako omogoča lažji in natančnejši nanos. Je čudovite roza barve, s pridihom koralne - čisto po mojem okusu. 

6. Sleek Contour Kit - Light (klik): Ta set imam na svoji listi želja že kar dolgo, ampak vedno, ko ga dejansko želim kupit, je razprodan. Set je namenjen za svetle punce, tako da z njim definitivno ne moreš zgrešiti in izgledati preveč 'umetno'. Vsebuje vse, kar potrebuješ za 'contouring': osveljevalec in temnejši puder. Sama sem še med 'začetnicami' kar se tiče poudarjanja obraznih linij, tako da ne dvomim, da bo ta odličen za začetno uporabo/učenje.. :P

7. I Love gel za tuširanje (klik): Pred kratkim sem kupila dva I Love gela (tukaj) za tuširanje, ki dišita čudovito, zdaj pa bi rada preizkusila še vonj Minty Choco Chip, ki naj bi dišal kot čokoladice After Eight, torej sveže a obenem sladko,mmm. 

8. UniqOne kura/sprej za lase (klik):  Ker sem slišala kar nekaj pohval o tem izdelku, ki naj bi imel kar 10 učinkov (toplotna zaščita, gladki in svilnati lasje, zaščita barve, lažje oblikovanje las,...), ga imam že nekaj časa na svoji listi želja. Sprva sem želela preizkusiti originalno različico, a sem končno našla spletno stran, kjer je na voljo verzija s kokosom. In, ker verjetno ni skrivnost, da obožujem kokos, je tale verzija na seznamu izpodrinila originalno. :)

9. Yves Rocher toaletna vodica - kokos (klik): Kot sem že omenila pri zgornjem izdelku, sem nora na kokos in na vse, kar diši po njem. Tole toaletno vodico mi je priporočila blogerka Mateja, saj naj bi vodica imela identičen vonj, kot pravi kokos, mmm. Definitivno se bo izdelek zelo kmalu znašel v moji nakupovalni košarici. :)

10. Yves Rocher toaletna vodica - 'vonj tropskih plaž' (klik): Ko sem brskala po strani podjetja Yves Rocher (za zgornji izdelkom), sem odkrila še eno dišavico, ki je pritegnila mojo pozornost. In sicer gre za dišavo, ki je opisana kot 'vonj tropskih plaž', vsebuje pa cvetove tiare in kokosovo olje ter ima pridih vanilije. Da ne omenjam, kako simpatična je embalaža. Izdelek kar kliče po poletju in morju.

Imate katerega izmed teh izdelkov? :) Kaj pa se nahaja na vaši listi želja? :)



S.


You Might Also Like

22 komentarji

  1. Teli wishlisti se pa kar pridružujem, same super stvari. Tudi sama se nebi branila Sorayine BB kreme in pilinga, ker zadnje čase imam tako muhasto kožo, in bi bila čisto primerna tudi zame :)

    Imam pa Sleek contour kit - Light seveda, ker sem tudi sama zelo svetla, in sem zelo zadovoljna z njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) ja, sploh, pa ko prebereš same pozitivne ocene. :)) definitivno je vredno preveriti ta dva izdelka. :)
      O, super! upam, da kmalu pridem do njega. :D

      Izbriši
  2. NYX glosi so res krasni kolikor sem jim imela šanso sprobat. Peaches&Cream je še posebej lep :)

    Noix de Coco ti res priporočam da sprobaš, pa zadnjič sem našla še essence like a day in paradise, ki diši bolj sladko in bolj kot pina colada :) Tale YR monoi sem imela pa olje in mi je prijatelj rekel da diši kot za babice :D Ampak sem ga vseeno porabila do konca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, če ti to rečeš, potem res drži! :P

      Bo se zagotovo zelo kmalu znašel v moji košarici. :)) Essence Like a day in paradise pa sem ravno pred kratkim prejela za nagrado in res fajn, tropsko diši. :)
      A res? :) Ojej. :P Me je zdaj kar malo minilo, hehe, sploh ker ni ravno nizka cena..žal pa ga ne morem iti povohat, ker ne hodim nič kaj dosti v LJ. :) Kako pa je tebi bil všeč vonj? :)

      Izbriši
    2. Meni vonj Monoi de Tahiti-ja ni bil slab, samo ni bil tisto kar sem pričakovala. Je zelo cvetličen (gardenija in tiare rože) in nič kaj beachy-kokos. Samo Sari iz Passing Fancy je pa zelo všeč in pravi da ji diši kot Hawaiian tropic sončne kreme, meni pa se ne zdi niti malo podoben. Je pa možno da ima ona drugačno verzijo.
      http://passingfancyy.blogspot.com/2013/12/yves-rocher-monoi-de-tahiti-dry-body-oil.html

      Izbriši
    3. Uff, jaz sem ravno vonj kokosa pričakovala. :) sem nekje prebrala, da naj bi imel vaniljevo-kokosov vonj in da kokos izstopa. :o
      Moram še malo prebrat, če je res mogoče druga verzija, kot tvoja, ker se mi zdi kar škoda dat 17€, če mi vonj ne bo všeč..

      Izbriši
  3. Uniq One ti res priporočam, uporabljam originalno in kokosovo verzijo, ki je žal na voljo lepo poleti. Ne uporabljam sploh nobenega balzama za lase po šamponiranju :) samo tole po tem ko z brisačo rahlo osušim lase! :D Ga ne morem prehvalit

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, superca! :P Res je fajn slišat, ko nekdo pohvali določen izdelek. :) Kako pa je kaj glede 'zaščite barve'? Si opazila kakšno razliko? Me zanima, ker mava obe rdeče lase. :P

      Izbriši
    2. Lahko ti na primeru povem...ponavadi sem se barvala pred morjem...po dveh tednih sonca in soli je barva zelo zbledala...od kar mam pa uniq one pa je tko kot da sonce nebi mel ucinka :D pa res uporablajm samo to za balzam :D

      Izbriši
    3. Potem bo super za poletje. :)) Diši fajn? :)

      Izbriši
  4. Hvala za link! :) Jaz sem si tri NYX glosse vzela in sem kar malo obsedena ratala. Res dajo tak lep 'milky' finiš. Pa I Love gele za tuširanje tudi obožujem. Najljubši mi je mango. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, malenkost. :))
      Mam občutek, da bom tudi jaz postala obsedena z njimi, ko jih kupim. :)) Že preko neta so mi ful simpatični in zanimivi.
      Mango-jevega pa še nisem preizkusila, ampak verjamam, da diši božanski, ker gel z vonjem manga so ponavadi zelo slastno dišeči. :P

      Izbriši
  5. Sleek Contour Kit je res super zadeva. Tale I love gel za tuširanje je pa meni malo too much - sem ga povohala in ni glih mojega okusa, čeprav mi je všeč vonj in after eight, pa tega ne bi zlivala po svoji koži xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kje pa si ga našla? :) Jaz bi ga tudi raje prej povohala, ker če je bolj močen, kot praviš, meni verjetno tudi ne bo všeč. :D

      Izbriši
  6. Točno ta i love gel je na moji wishlisti in tudi mene mikajo nyx glossi :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NYX glossi res izgledajo mikavni, tuš gel pa še moram nekje najti in povohat. :D

      Izbriši
  7. Soraya piling za obraz je MEGA! Prebrala sm ogromno pozitivnih stvari med slo. blorgarkami preden sm ga naročila in mislim, da je zdaj našel stalno mesto med mojo kozmetiko. Priporočam, sploh če imaš tudi ti mastno kožo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi jaz sem slišala same pohvale in bolj ko ga gledam/berem o njem, bolj ga hočem. :P Ga bom definitivno še ta mesec kupila, mi moj piling že tako ali tako gre proti koncu. :)

      Izbriši
  8. Glede Sleek Contour Kit sva na istem :) tudi jaz ga opazujem že nekaj časa (čeprav mi je bolj všeč tisti ki vsebuje poleg obeh še oranžen blush), pa ga nikoli ni na zalogi ko se končno odločim da ga kupim :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene pa tisti nekak ne mika, ker mi je en blush v moji zbirki več kot dovolj, pa še oranžen je (kar ni moja barva). :)
      Ja, ne vem, ali je toliko popularen ta set, al kaj. :D

      Izbriši
  9. uf Minty I love je tudi na moji wishlisti! :)
    J
    http://fashionandpinkheart.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3