My favourite lip products for Summer

četrtek, avgust 28, 2014

Heeej! :)

Poletja še ni konec, tako da je tukaj objava, ki sem vam jo obljubila že maja - najljubši poletni izdelki za ustnice. :D

 1. Maybelline Shocking Coral: Tale šminka je moja najljubša že od lanskega poletja, ko sem jo kupila po dolgem občudovanju na številnih lepotnih blogih. Gre za koralni odtenek šminke, ki že potegne na roza in na ustnicah izgleda precej svetlo in živo. Lepo se ujema z mojo poltjo, ne glede na to, ali je svetla ali že malo bolj zagorela. :) Še posebej jo obožujem v kombinaciji s koralnimi nohtki in belo lahko poletno oblekico. Šminka mi ne izsuši ustnic, obstojna pa je pribl. 4 ure.

2. Maybelline Fucsia Flash: Ker je me zgornja šminka tako navdušila, sem se kmalu vrnila še po drugi odtenek, ki se mi je prav tako priljubil na lepotnih blogih. Gre za odtenek fuksije, ki je precej živ in tako idealen za poletne dni. Tudi za tega si upam trditi, da pristaja moji polti in res sem zadovoljna, kako lepo se ujema z mojim preostalim makeupom. Prav tako mi ne izsuši ustnic in je obstojna okoli 4 ure. 

3. Bourjois Rouge Edition Velvet Ole Flamingo: Še en svetel in vibranten odtenek. Si pač ne predstavljam poletja brez tega odtenkov. :P Odtenek bi opisala kot svetel rozasto fuksija odtenek z toplejšim podtonom. Poleg posebno lepega odtenka me je najbolj navdušil še sam finiš in sicer ta je precej žameten, ko ga nanesem na ustnice, kasneje, ko pa se posuši, se spremeni v matt efekt. Tako 'šminka' nikamor ne 'zleze' in je super za kakšne bolj vroče dneve, ko makeup hitreje 'zbledi'. Čeprav je finiš matt, ustnic niti malo ne izsuši+nanos je zelo enostaven! Obstojnost je odlična, okoli 6 ur (kasneje nastane 'stain').

4. NYX Butter Gloss Peaches&Cream: Da ne bodo samo težke in žive šminke - še nekaj lažjega. :) Tale butter glossek sem kupila prejšnji mesec in takoj mi je bil všeč učinek, ki ga je pustil na mojih ustnicah. Čeprav gre za gloss, moje ustnice niso bile lepljive, temveč kvečjemu zelo mehke in navlažene. Odtenek, ki ga imam je breskov, z pridihom roza oz. koralen. Obstojen je pribl. 1 do 2 uri. Zelo mi je všeč, kako izgleda na meni. Ustnicam namesto lepljivosti, da sijaj, pa še zelo nežen je - finiš je kremasto 'milky'. Edino pričakovala sem malce večjo pigmentiranost (do neke mere se da nadgraditi).

5. NYX Matte Cream Lipstick Instanbul: Pa še ena bolj nude varianta, za dneve, ko mi toliko ne paše, da bi pozornost usmerila na ustnice, oz. jih želim le malo obarvati, poudarek pa dati na oči. Takrat mi je najljubša izbira tale matt šminka, ki je zelo lahkotna in fajn pigmentirana. Ustnic sicer ne izsuši, je pa fajn, če si pred nanosom naredim piling in/ali uporabim balzam za ustnic, drugače so lahko vidne 'suhe' sledi. Odtenek je svetlo roza, zelo nežen in primeren za vsakdan. Na ustnicah je občutek zelo prijeten - lahek in včasih se mi zdi, kot da ne bi imela ničesar na ustnicah.
Obstojna je pribl. 3 uri.

Swatchi (sem želela prikazati še na ustnicah, ampak niso bile v najboljšem 'stanju')
Shocking Coral, Fucsia Flash, Ole Flamingo, Peaches&Cream, Instabul

To je moja izbira produktov za ustnice brez katerih si res ne morem predstavljati poletja. Je pa bilo zelo težko izbrati samo 5 izdelkov, ker sem res VELIKA ljubiteljica šmink. :P


Kateri pa so vaši najljubši produkti za ustnice? Imate katerega izmed zgoraj naštetih?



S.

You Might Also Like

17 komentarji

  1. Sama sem totalno navdušena nad borjuois :)) super obstojnost, super odtenki ;) sem jo tudi najvec uporabljala na morju :)) me pa mikajo ti nyx.. Si bom mogla enega privoščiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bourjois velveti so res nekaj posebnega. :) še nisem našla nič podobnega. :P
      NYX zadeve pa to tudi fajn, sploh matte kremna šminka. :)

      Izbriši
  2. Nore barva <3


    Srednja mi je najbolj všeč :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)

      Jaa, ta je najbolj vibrantna od vseh. :P

      Izbriši
  3. Všeč so mi tvoje izbire. Jaz sem bila letošnje poletje (kolikor ga je bilo) obsedena z Bourjous mat šminkami, res so odlične. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)

      Se strinjam. Nekaj posebnega so, nimam ničesar podobnega tem. :))

      Izbriši
  4. Love it!
    Great blog, so I'm a new follower :)
    would you like to follow each other?

    OdgovoriIzbriši
  5. Super odtenke si zbrala :) Me je kar zamikal tisti zadnji mat NYX, zgleda super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :)

      Jaz nimam ravno veliko roza-nude/nude izdelkov za ustnice, ampak ta je brez oklevanja moj najljubši. :) Sem drugače veliko večja uporabnica bolj živih roza odtenkov. :)

      Izbriši
  6. Ti pa maš res rada roze odtenke :P
    Drugač pa tale Shocking Coral je meni malo preveč pink za koralno šminko :) Na slikah pa vedno prav koralna zgleda, nvm zakaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa! :PP
      Mhm, to sem jaz tudi opazila, ne vem, od kod takšno ime. :) Oo, pa res. Vem, da sem še bla jezna, da mi nikakor ne uspe ujeti pravega odtenka. :P Zanimivo.

      Izbriši
  7. Naravnost odlični odtenki! :) Res lepe, ''živahne'' barve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja! :P Sploh super za vse, ki imamo rade roza odtenke. :))

      Izbriši
  8. Zelo dobre izbire:) Tudi sama želim preizkusit kak odtenek od NYX, ampak se je težko odločiti:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P
      Ja, izbira je kar velika. :) Jaz ko sem kupovala, sem se komaj odločila za en odtenek. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3